ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Περιπτερος »

6 λεπτά πριν

https://footballleagueworld.co.uk/notti ... idfielder/

Νοτινγκχαμ Μαρινάκη στο κόλπο.
Στο τέλος θα μπει και ο σκουληκιάρης.
Ρε δεν πάτε στον αγύριστο.
Αν είναι μλκς ο παίκτης και ο μάνατζέρ του να καταλάβει ότι από όλο τον πλανήτη γη ενδιαφέρεται ο ανταγωνιστής του ΠΑΟΚ, ας μείνει στα αζήτητα, γιατί εκεί θα μείνει, στην κερκίδα της WBA.
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

δεν υπαρχει κατι πιο γελοιο απο το ''αν δουμε οτι το πρωταθλημα χανεται οριστικα δεν θα γινει αλλη μεταγραφη''...
παικτη στα χαφ δεν χρειαζομαστε για να παρουμε το πρωταθλημα αλλα για να βελτιωθουμε σαν ομαδα ξεχωριστα και να βοηθησουμε ακομα περισσοτερο τον προπονητη που επιλεξαμε για να φτιαξει τον ΠΑΟΚ των επομενων χρονων
αλιμονο αν εστω και ενας μεσα στην διοικηση σκεφτεται με αυτο τον τροπο...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Parolos έγραψε:Επίσης ο Γκαρσία προχτές δεν είπε δεν είχα επιθετικούς να βάλω ούτε χαφ και πέσατε να πείτε ότι έκαψε τους παίχτες?
Από τη μια αν πει ότι δεν έχω πάγκο καίει παίχτες, από την άλλη αν πει οκ πάμε έτσι με όσους έχουμε είναι Άγγελος?

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε εμένα τα λες αυτά;
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Norte έγραψε:δεν υπαρχει κατι πιο γελοιο απο το ''αν δουμε οτι το πρωταθλημα χανεται οριστικα δεν θα γινει αλλη μεταγραφη''...
παικτη στα χαφ δεν χρειαζομαστε για να παρουμε το πρωταθλημα αλλα για να βελτιωθουμε σαν ομαδα ξεχωριστα και να βοηθησουμε ακομα περισσοτερο τον προπονητη που επιλεξαμε για να φτιαξει τον ΠΑΟΚ των επομενων χρονων
Εγώ δεν αμφιβάλλω καθόλου. Ασε που το έζησα για πολλοστή φορά το καλοκαίρι - φθινόπωρο, που θα κάναμε μεταγραφές εάν προκρινόμασταν και, αντί να φέρουμε, διώξαμε παίκτες.
Μπορούμε να χτίζουμε με "αερότουβλα".
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Περιπτερος έγραψε:6 λεπτά πριν

https://footballleagueworld.co.uk/notti ... idfielder/

Νοτινγκχαμ Μαρινάκη στο κόλπο.
Στο τέλος θα μπει και ο σκουληκιάρης.
Ρε δεν πάτε στον αγύριστο.
Αν είναι μλκς ο παίκτης και ο μάνατζέρ του να καταλάβει ότι από όλο τον πλανήτη γη ενδιαφέρεται ο ανταγωνιστής του ΠΑΟΚ, ας μείνει στα αζήτητα, γιατί εκεί θα μείνει, στην κερκίδα της WBA.
Όλα την αναφορά του χοντροδέκα επικαλούνται. Οι ρεπόρτερ της Φόρεστ δεν έχουν ιδέα για τα περί Κροβίνοβιτς.
Προφανές είναι βέβαια πως οι του 10 γνωρίζουν από πρώτο χέρι για τις κινήσεις του γαύρου
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Γενικά μιλάω ρε συ μπανε.

Άβαταρ μέλους
obanebane

Norte έγραψε:δεν υπαρχει κατι πιο γελοιο απο το ''αν δουμε οτι το πρωταθλημα χανεται οριστικα δεν θα γινει αλλη μεταγραφη''...

Από τη στιγμή που θα πρόκειται για δανεισμό παίχτη,δεν έχει νόημα αυτό που υποστηρίζεις.
Έτσι και αλλιώς τις ρήτρες τις έχουμε καταργήσει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ προσωπικά κρατώ μια αμφιβολία να ξανά αλλάξουν τα πλάνα αν φύγουν παίκτες. Πχ η διαφορά με γαύρο μένει ίδια αλλά απελευθερώνεται μπάτζετ.

Υπομονή και βλεπουμε
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Στα πλάνα της σημερινής προπόνησης είδα τον Μπίσεσβαρ πολύ ενεργητικό. Χρόνια έχω να τον δω έτσι.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εγώ δε θέλω να πιστεύω ότι σκέφτονται έτσι στην ΠΑΕ. Δε θέλω καν να υποθέσω ότι ισχύει έστω κατά 1% αυτό.

Αλλά αν ισχύει γιατί ο Αουγκουστος αύριο να σκυλιασει για παράδειγμα? Για να κάνουμε νίκη να έρθει χαφ να του φάει τη θέση? Ή καλύτερα γκέλα και καπαρωμενη θέση μέχρι το καλοκαίρι??
Αυτή τη σκέψη δε θα έκανε ο μάνατζερ του ασπουμε αν ήξερε πως σκέφτεται η ΠΑΕ?

Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

obanebane έγραψε:Από τη στιγμή που θα πρόκειται για δανεισμό παίχτη,δεν έχει νόημα αυτό που υποστηρίζεις.
Έτσι και αλλιώς τις ρήτρες τις έχουμε καταργήσει.
και δανεικο να παρεις παντα θα υπαρχει η προοπτικη να τον κρατησεις και για τα επομενα χρονια με καποιο τροπο, αν παρεις τον κανεναν δεν θα υπαρχει τιποτα...
απο οποια πλευρα και αν το δεις η ομαδα χρειαζεται ενισχυση στα χαφ ανεξαρτητα του τι θα συμβει στο πρωταθλημα
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

6/1 ειναι.εχουν ερθει ηδη δυο κ αν βαλεις λαμπρου 3.
Μια ενισχυση ουσιαστικη μεχρι στιγμης εχει γινει.
Μετα απο καιρο μπηκα να χαζεψω για καμια βρωμα κ τρωγεστε για καποιον κροβινοβιτς επειδη μπηκε σφηνα ο αρης ή η νοτιγχαμ (με μπερδευουν αυτοι οι δυο).
Ποιος ειναι αυτος κ τους βαλατε ολους στη μηχανη του κιμα ρε παιδια.
Ποσο σοβαρος ειναι ενας παικτης που θα παει στη νοτιγχαμ.Τι προσδοκιες εχει στη ζωη του.
Αν μπηκε σφηνα ο χοντρος (που για να μπει σφηνα πρεπει να ειναι το γκραν κανυον η διαπραγματευση) ας τον παρει.Να χαρουν κ οι ομαδες του χοντρου μηπως τους τον κανει πασα.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Πάντα λέμε Ίβαν πάρε σκούπα
Αλλάξετε όλα κτλ
Εγώ ξέρετε τι λέω
Αν δεν αλλάξει μυαλά ο Ιβαν με τον Γιώργη πάντα τέτοια θα έχουμε .
Σχεδιασμούς της πλάκας !!!
Μια χρόνια μετά την άλλη !
Και πάντα βρίσκουμε τον φταίχτη - ο τεχνικός διευθυντής !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Τετ 06 Ιαν 2021, 19:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Προσωπικά δε θέλω να ακούω για δανεικούς,το λέω για να μη φαίνομαι ανακόλουθος σε αυτά που γράφω.
Στην προκειμένη περίπτωση όμως τους θέλω γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να χτυπήσουμε το γαύρο,αν οι διοικούντες δεν το πιστεύουν ας στείλουν πίσω και τον Τσεχο.
Ομάδες με δανεικούς δεν φτιάχνονται,μπορούν όμως να κρατήσουν τους στόχους μιας χρόνιας ζωντανούς.
Αν μετά το μεταξύ μας είμαστε στους 4,όλα γίνονται.
Να ενισχύσουμε και τον Μπεο με δανεισμούς να μπει 6αδα και να πιέσουμε με ότι έχουμε.
Αποτι φαίνεται η δική μου φλόγα και πίστη και όποιων άλλων πιστεύουν ότι μπορούμε, δεν πείθουν τους διοικούντες.
Άντε να δούμε τι θα γίνει και αύριο.
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Δεν ξέρω παιδιά, πάντως η όλη κατάσταση με τα μεταγραφικά δεν βγάζει "υγεία" για την ομάδα, χρόνια τώρα. Τόσοι διαφορετικοί προπονητές πέρασαν και κανείς δεν ικανοποιήθηκε με βάση αυτά που πίστευε ότι χρειαζόταν. Και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, όλοι το εξέφρασαν αυτό το παράπονο. Από την άλλη, έχεις και τους ΑΡΔ που παίζουν τα δικά τους "παιχνίδια" και δεν μπορούν να κάνουν στοιχειώδεις ποδοσφαιρικές ερωτήσεις στα στελέχη της ΠΑΕ (δεν μιλάμε για ρεπορταζ, αυτό είναι άγνωστη λέξη στα ΙΕΚ "Ασχέτογλου" που τελειώνουν) ώστε να ενημερωθούμε σωστά και εμείς οι απλοί φίλαθλοι για το τι συμβαίνει. Άστα, βράστα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”