Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Στην Κροατία λένε στο ράδιο ότι το δίνουν τελειωμένο για Τσόλακ ότι έρχεται ΠΑΟΚ
όχι έναν αριστεροποδαρο ψηλο ξανθο από δανια, την ιδια περιοδο ρε μπανεobanebane έγραψε:Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Τον τοιβονεν μηπως λες; Σουηδος ηταν.teod1980 έγραψε:Πριν κάτι χρόνια δε κοιτούσαμε ένα δανό φορ ψηλο ξανθο που επαιζε καπου γαλλια και τελικα δεν ηρθε;
πως λεγότανε ρε μαγκες;
Αυτος ειναι και πηγε στην Τουλουζ,τοτε
θα σκασω
- anekfrastos
Ε;obanebane έγραψε:Θα βαλει τον Ματος ρε,εγιναν φιλαρακια,μεχρι και στο στομα φιλιθηκαν.
joshua έγραψε:Ε τότε λες τον μπρεθγουειτ αλλά αυτός είναι μαύρος Δανός.
ρε μ@λ@κα θα με πεθανεις....
ειπαμε δε θυμαμαι οχι οτι εχω άνοια
ας παρουμε δυο βρε παιδια ..ετσι και αλλιως λεγαν οτι θα παρουμε φορ ασχετως με τν μεταγραφη ακπομBanksy έγραψε:Στην Κροατία λένε στο ράδιο ότι το δίνουν τελειωμένο για Τσόλακ ότι έρχεται ΠΑΟΚ
Γιόργκενσεν με κλειστά μάτια!!Ο άνθρωπος έχει killer instinct!!
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paokovios1974
Η γερμανοκροατης αναστασακος η ξανθοταγαρος Δανός κουλούρης, η και ανάποδα δεν έχει σημασία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Πέμ 17 Σεπ 2020, 11:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μήπως λες τον βολκσβαγκεν πως λέγεται αυτός που είναι και τώρα ελεύθερος αλλά αυτός είναι Ολλανδός.teod1980 έγραψε:joshua έγραψε:Ε τότε λες τον μπρεθγουειτ αλλά αυτός είναι μαύρος Δανός.
ρε μ@λ@κα θα με πεθανεις....
ειπαμε δε θυμαμαι οχι οτι εχω άνοια

- PaokPatraG4
Πιο πίσω γράφτηκε για κάποιον ξανθό Βορειο Ευρωπαίο...Κ απλά διευκόλυνση έκανα στα παληκαρια ότι το όνομα που έμαθα από παλιό και πολύ καλό παιδί κ μέλος του φόρουμ είναι μάλλον ο Νικολαι Γιοργκενσεν.... Δεν υπάρχει ότι.... Ήμουν ξεκάθαρος... Ούτε μπήκα για να γράψω παπάδες κτλ... Αυτό το όνομα έμαθα αυτό έγραψα... Ξαναλέω διευκόλυνση έκανα στην συζήτηση περί ξανθου Βορειο Ευρωπαίου...Δεν έγραψα κάπου σίγουρα ότι ξέρω ότι έκλεισε αυτός...sourmenetes έγραψε:Ότι;;PaokPatraG4 έγραψε:Εγώ πάντως αυτό που έγραψα δεν το έβγαλα από το μυαλό μου... Το έμαθα από έναν κοινό γνωστό στο φόρουμ παλιό καλό μέλος και όχι μόνο απλό μέλος βασικά...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχώς ο πριγιο έδειξε τον δρόμο...για Ελλάδα τουλάχιστον θες έναν φορ μπροστά όρθιο τηλεγραφόξυλο να παστελωνει . Να κρατάει 2 παίχτες πάνω του . Στην υποψία ευκαιρίας να είναι εκεί και ανοίγει τις άμυνες. Ο ΑΚΠΟΜ σε ματς με καλύτερες ομάδες που παίζουν φουλ ψηλά άμυνα είναι ταμάμ (Άγιαξ,μπενφικα,ακόμα και Μπεσίκτας) αλλά σε ματς στο Ελλαδιστάν φουλ ταμπούρι θες αλλά φορ. Ο Σκανδιναβίας φαίνεται τέτοιος... και σε ποσά ματς θα χρειαστεί; Τουλάχιστον στο 80% φέτος. Δεν μαρεσει αλλά έτσι είναι.... ποσά ματς σ πήρε ο πριγιο επειδή είχε την αίσθηση του γκολ. Πόσες σέντρες έκανε περυσι ο Γιαννουλης και ο Λημνιος στο πρώτο δοκάρι και δεν έγιναν καν ευκαιρίες γιατί ο ΑΚΠΟΜ και ο ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ σε μικρότερο βαθμό δεν κάνανε κίνηση στο πρώτο δοκάρι . Το καλό είναι ότι φέτος έχεις περιφερειακούς που παστελωνουν (τζολης,Ζιβκο) νομίζω ότι ο παίχτης είναι ταμαμ.... για τις Ευρώπες με καλές ομάδες στους ομίλους μπορεί να χρειαστεί να παίξει με 3 κοντούς μπροστά για Ελλάδα όμως νομίζω ότι είναι ταμάμ. Σορυ αν κουρασα
-
Σβαμπ και Καντουρι ποσο μπορουν ν αντεξουν σ αυτους τους ρυθμους; Θελουμε επειγοντως εκει παιχτη. Σωστο το σκεπτικο του Joshua για το δεξι μπακ χαφ που επισης επειγει. Και με τη πωληση του Ακπομ θελουμε και επιθετικό. Αλλαγη στο τερμα δειχνει πολυτελεια τωρα αλλα καλο θα ηταν να αναβαθμιστουμε κι εκει. Οπως και να χει περιμενουμε 3 κινησεις ακομα.
- paokovios1974
παμε παλι, analytics απο τα 2 τελευταια χρονια. προφανως σε διαφορετικης δυναμικοτητας πρωταθληματα τα νουμερα, αλλα μεγαλα παιδια ειστε
Relevant on position

Attacking

Defensive

Key Passing

Passing

Relevant on position

Attacking

Defensive

Key Passing

Passing