Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Η ολη υποθεση σε οποιοδηποτε δικαστηριο θα εληγε σε 1 λεπτο με την απλουστατη ερωτηση.Μπορουν αυριο οι ιδιοκτητες της παε ΞΑΝΘΗ να πουλησουν την ομαδα σε οποιονδηποτε επιχειρηματια θελουν? Υπαρχει καποιο δεσμευτικο εγραφο που να τους το απαγορευει? Αν οχι ΤΕΛΟΣ...
josh, δεν υπαρχει λογικη ρε συ, αστο. ας περιμενουμε να δουμε πως θα ληξει το ολο θεμα. υπομονη.
Sick Bastard έγραψε:στο καλό να πάτε και να μας φέρετε και ένα μαγνητάκι για το ψυγείο όπως θα ρχεστε.jibbie έγραψε:ποια αισιοδοξια; για φαπα παμε..

καλησπερα παιδια.
πρωτα απ ολα για τα αδελφια εδω μεσα μη προτρεχετε να βγαζετε συμπερασματα.
κανενας πιστευω απ εδω δεν ειναι νομικος η εστω εχει βασικες γνωσεις νομικης
δεν υπαρχει λογος να βγαζουμε αποφασεις χωρις να ξερουμε.
το μονο που ξερουμε ειναι απο την ΠΑΕ οτι δεν προκυπτει συνδιοκτησια με οτι στοιχεια εχουν πει μαθευτει και απο την αλλη ενα σαπιο κρατος με βρωμια σε ολα τα μηκη και πλατη αυτου.
κραταμε μικρο καλαθι και βλεπουμε
πρωτα κερδιζω ζελα και μετα τυρι .
τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους στις 23
πρωτα απ ολα για τα αδελφια εδω μεσα μη προτρεχετε να βγαζετε συμπερασματα.
κανενας πιστευω απ εδω δεν ειναι νομικος η εστω εχει βασικες γνωσεις νομικης
δεν υπαρχει λογος να βγαζουμε αποφασεις χωρις να ξερουμε.
το μονο που ξερουμε ειναι απο την ΠΑΕ οτι δεν προκυπτει συνδιοκτησια με οτι στοιχεια εχουν πει μαθευτει και απο την αλλη ενα σαπιο κρατος με βρωμια σε ολα τα μηκη και πλατη αυτου.
κραταμε μικρο καλαθι και βλεπουμε
πρωτα κερδιζω ζελα και μετα τυρι .
τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους στις 23
Ναι, έχει πολλά μαργαριτάρια το πόρισμα, από την Μαρουπα κυρίως, αλλά και πολλές εταιρίες που έχουν χιλιο-μπλέξει τα μπούτια τους και μοιραία έχουν προκύψει αμφιβολίες και υποψίες ακόμη και ανάμεσα μας. Εγώ ήρεμος δεν μπορώ να είμαι. Νομίζω είναι συνετό να ανησυχούμε.
Χωρις να εχω διαβασει τι εχει ειπωθει εδω μεσα μεχρι τωρα, και χωρις να εχω διαβασει την εισηγηση ολοκληρη, απο αυτα που διέρρευσαν και μονο ειναι για να κλαις.
Τραγικα ανθρωπακια που πάνε να καλυψουν τον κωλο τους.Παντως ακομη κι αν δεχθούμε πως το νομικο επιτελείο μας δεν κανει (που δεν νομιζω) εχουμε ετοιμα τα επιχειρηματα μας.
Κυκλοφορησε η αιτιολογία του μελους που μειοψηφισε και μιλαμε για αψογη τεκμηριωση.
Το.παιρνεις, το αντιγραφεις, το εμπλουτιζεις και τους πηδας ασαλιωτα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τραγικα ανθρωπακια που πάνε να καλυψουν τον κωλο τους.Παντως ακομη κι αν δεχθούμε πως το νομικο επιτελείο μας δεν κανει (που δεν νομιζω) εχουμε ετοιμα τα επιχειρηματα μας.
Κυκλοφορησε η αιτιολογία του μελους που μειοψηφισε και μιλαμε για αψογη τεκμηριωση.
Το.παιρνεις, το αντιγραφεις, το εμπλουτιζεις και τους πηδας ασαλιωτα.
- bersekeros
Πάντως η FIFA:
''Η FIFA βγάζει... κίτρινη κάρτα στην ΕΠΟ και αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες να την στείλει στο αρμόδιο πειθαρχικό της όργανο, που θα εκδικάσει την υπόθεση της απαγόρευσης μεταγραφών για τον Άρη στις 24 Φλεβάρη.
Ο λόγος; Όπως προκύπτει η ΕΠΟ απέτυχε να σεβαστεί τις αποφάσεις της FIFA στην υπόθεση του Άρη περί απαγόρευσης μεταγραφών. Κλήθηκε σύμφωνα με το άρθρο 15 του πειθαρχικού κώδικα της FIFA και μένει να φανεί το τι κυρώσεις μπορεί να υπάρξουν για την ΕΠΟ και τη διοίκησή της.''
Καμία κίνηση προς FIFA θα κάνουμε για επιστροφή τριών βαθμών έτσι για σπάσιμο;
Οι 48 ώρες και τρίχες κατσαρές θα μπορούσαν να καταπέσουν στην FIFA και ο ρούλης να χάνει 3 βαθμούς έκτοτε σε όσους αγώνες χρησιμοποίησε τον Ντουρμισάι.
''Η FIFA βγάζει... κίτρινη κάρτα στην ΕΠΟ και αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες να την στείλει στο αρμόδιο πειθαρχικό της όργανο, που θα εκδικάσει την υπόθεση της απαγόρευσης μεταγραφών για τον Άρη στις 24 Φλεβάρη.
Ο λόγος; Όπως προκύπτει η ΕΠΟ απέτυχε να σεβαστεί τις αποφάσεις της FIFA στην υπόθεση του Άρη περί απαγόρευσης μεταγραφών. Κλήθηκε σύμφωνα με το άρθρο 15 του πειθαρχικού κώδικα της FIFA και μένει να φανεί το τι κυρώσεις μπορεί να υπάρξουν για την ΕΠΟ και τη διοίκησή της.''
Καμία κίνηση προς FIFA θα κάνουμε για επιστροφή τριών βαθμών έτσι για σπάσιμο;
Οι 48 ώρες και τρίχες κατσαρές θα μπορούσαν να καταπέσουν στην FIFA και ο ρούλης να χάνει 3 βαθμούς έκτοτε σε όσους αγώνες χρησιμοποίησε τον Ντουρμισάι.
ελα ρε..ο δικος μας Γραμμενος εκανε του κεφαλιου του για να εξυπηρετησει τον οαρης; τς τς τς
Μπανε εχω την αισθηση πως η ΠΑΕ ηθελε να δικασουν οι συγκεκριμενοι.obanebane έγραψε:Αν η Επιτροπή αποτελούνταν από αδέκαστους ανθρώπους δεν θα είχε που να πατήσει κανένα μέσο του χοντρού,αυτό έπρεπε να φροντίσει ο ΠΑΟΚ.
Τουλάχιστον να ξεμπροστιαζε από την αρχή τους στημένους.
Κάποιοι εδώ μέσα είχαν προαναγγείλει τι θα συμβεί με το φύτεμα στην εεα των στημένων από τον αυγνκ.
Η ΠΑΕ ομως περίμενε την "καταδίκη" της πρώτα για να προβει στις απαιτούμενες ενέργειες.
Τώρα ότι έγινε έγινε, να κοιτάξουν να βρουν τρόπο να τιμωρηθούν οι βαλτοί και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει το αγωνιστικό.
Πιο γελοιους και γραφικους δεν θα βρεις.
Αν εκανε φασαρια για την συνθεση εξ αρχης τοτε ισως ειχαμε καμια συνθεση μετα και καλα νομιμοφανη με τπτ "επιστημονες" λαμογια πονηρα
Αφησε θεωρω η ΠΑΕ να δικασει το τσιρκο μεντρανο για να τους ξεφτιλισει και να μπορεσει να τους εκθεσει!
Εδω οι ιδιοι μεταξυ τους για να καλυφθουν δινουν ο ενας τον αλλο.
Βαλαν και την Μαρουπα στην εισηγηση για να πεσει στο τελος ολη η ευθυνη της παρωδιας πανω της.
Καλα εκανε η ΠΑΕ και αφησε και δικαστηκε απ αυτους.
Ο καλυτερος τροπος για να κερδισεις εναν ηλιθιο ειναι να τον κανεις να πιστεψει οτι τα χεις χαμενα και οτι εισαι εκτεθιμενος.
Δεν θα σκοτιστει ουτε να διασφαλιστει ουτε να προσεξει. Θα εκτεθει ως εκει που δεν παει και μετα δεν θα μαζευεται...
Απιστευτη ανοησια της ΠΑΕ που δεν εφτασαν στα ακρα σε αυτη την υποθεση.Αλλα εδω υπηρχαν και δικοι μας που εγραφαν οτι εμεις κερδιζουμε μονο στο γηπεδο.Το παιξαμε ηθικοι και καλα.Ενω εχουμε απεναντι μας την μαφια την ιδια που φανταστειτε τι θα εκανε σε αντιστοιχη περιπτωση.Να χρησιμοποιουσε παιχτη ο ΠΑΟΚ δηλαδη ενω ειχε ρητη απαγορευση μεταγραφων.Στο δικαστηριο της Χαγης θα μας ετρεχαν.bersekeros έγραψε:
- navigator11
Δεν υπάρχει αυτό το έπος. Έχω δακρύσει, λέμε.
https://mobile.twitter.com/paokland/sta ... 7793603591
https://mobile.twitter.com/paokland/sta ... 7793603591
Έκανα την μαλακια και έκατσα και διάβασα το ´πορισμά´. Το μεγαλύτερο μέρος του είμαι πεπεισμένος ότι δεν το έγραψαν τα μέλη της επιτροπής. Εάν η ´αποδειξή´ της ύπαρξης πάρενθετού προσωπου βασίζεται στην ύπαρξη ομολογιακού δανείου και μάλιστα κοινού από ότι καταλαβαίνω, δεν έκανε καλά τη δουλειά του το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Το νομικό κείμενο είναι συρραφή και επαναλήψεις χωρίς να υπαγαγονται τα υποτιθέμενα πραγματικά περιστατικά στις διατάξεις του νόμου. Βασίζεται όλο σε πιθανολόγηση και εκτιμήσεις.
Οι δε πινελιες της μαρουπα είναι όλο το ζουμι.
Το μόνο που με φοβίζει είναι ότι φαίνεται να έχουν αποφασίσει την τιμωρία μας, ξεπληρώνοντας τα γραμμάτια στον ευεργέτη της η ΝΔουλα και δεν ξέρω εάν αρκεί η νομική αντίκρουση του γελοίου πορίσματος.
Οι δε πινελιες της μαρουπα είναι όλο το ζουμι.
Το μόνο που με φοβίζει είναι ότι φαίνεται να έχουν αποφασίσει την τιμωρία μας, ξεπληρώνοντας τα γραμμάτια στον ευεργέτη της η ΝΔουλα και δεν ξέρω εάν αρκεί η νομική αντίκρουση του γελοίου πορίσματος.
Πραγματικά αυτός ο Δερδεμέζης έχει απαντήσει σε όλα τα "επιχειρήματα" που διαβάζαμε από την ερυθρόλευκη προπαγάνδα, ένα προς ένα. Ακόμη και σε εκείνο με τα κοινά πρόσωπα στα διοικητικά συμβούλια των εταιριών, που τελικά απαιτείται πλειοψηφία κι όχι απλά να βρίσκονται και στα δύο. Ελπίζω σε κανονική δίκη κι όχι φαρσοκωμωδία τύπου Σκολαρίκη(ναι μουνόπ@να του Ψύριζα μην νομίζετε ότι ξεχάσαμε και τα δικά σας κατορθώματα, μην παρεξηγηθώ της ΝΓΔ ή αλλιώς νέας γιδοκρατίας είναι ακόμη μεγαλύτερα).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Δευ 10 Φεβ 2020, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_Antarctica
Ακόμα κι αν το πόρισμα έγραφε "μπλα μπλα μπλα μουμπλε μουμπλε", πάλι σε δεινή θέση θα ήμασταν.
Δεν πρέπει να εφησυχαστουμε. Ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις, να μην διανοηθούν καν να κάνουν μαλάκια.
Δεν πρέπει να εφησυχαστουμε. Ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις, να μην διανοηθούν καν να κάνουν μαλάκια.