Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Ιάσονας έγραψε:Μπορώ εγώ αν και όχι δημσιογράφος.
Είχα πάει το καλοκαίρι σε προπονήσεις στο Πήλιο στην προετοιμασία.
Τα έτρωγε όρθιος η εικόνα του ήταν Γ εθνικής μπορεί να το έκανε εσκεμμένως αλλά ήταν τραγικός.

Στην προετοιμασία ο πλέον εντυπωσιακός ήταν ο Κούτσιας φαινόταν χωρίς υπερβολή καλύτερος από Σβιντέρσκι Ακποπ.

Για Μπάρκα εγώ δεν έχω πρόβλημα, αγωνιστικά με καλύπτει αλλά δεν θέλω τερματοφυλάκα δανεικό, γενικά δεν θέλω δανεικούς.
Δε γίνεται να μην έχεις δανεικούς σε αυτόν τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Χορτάσαμε μετριοτητες
Πέρα το ότι έπαιζε κουλα μιλαμε για έναν μέτριο τερματα...

Να πω ότι λέγαμε για τον Σα, να πω οκ
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Ο γαύρος πήρε Σα όταν η αξία του ήταν 2,5 και τώρα έχει πάει στα 7,5. Βέβαια καλός κούνελος είναι κι αυτός στα μεγάλα ματς του Γιουρόπα
JohnySSS

Δημοσίευση από JohnySSS »

Το αγγλικό μοντέλο ΤΔ προπονητή δε μπορεί να εφαρμοστεί εδώ.Στην Αγγλία έχει οδηγήσει τις ομάδες να ξοδεύουν τρομακτικά ποσά για μέτριους παίχτες γιατί εκεί ο προπονητής λέει θέλω αυτόν και κόψε το λαιμό σου να τον φέρεις. Κι ο προπονητής έχει ολόκληρα επιτελεία δικά του να δουλεύουν πάνω σ αυτό.Αν γίνει αυτό εδώ στον πρώτο παίχτη που δεν θα βγει ο προπονητής έφυγε.Και μετά θα πρέπει ν αλλάξει πάλι το μοντέλο.
Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να δούμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε να παίξουμε.Αυτό θα πρέπει να συνταιριάζει κάπως και τη μορφή του πρωταθλήματος και τα ματς της Ευρώπης.Ούτε το balance του Λουτσέσκου,ούτε τις αντεπιθέσεις του Φερέιρα,ούτε το αφελές κυριαρχικό του Γκαρσία,κάπου στη μέση.Να μη γκελάρουμε με τις μικρές εδώ αλλά να μπορούμε να παίξουμε και με μια καλή ευρωπαϊκή,να περάσουμε έναν όμιλο.Όταν θα το βρούμε αυτό θα είμαστε πολύ καλύτερα γιατί αν ξέρεις τι ψάχνεις είναι πιο εύκολο να το βρεις.Και σε επίπεδο ΤΔ,και προπονητή και παιχτών.Και να δούμε και προς τα πού πάει το ποδόσφαιρο.Ταχύτητα,νιάτα,τρανζίσιον,αυτά είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή.Ομάδες με τεράστια οικονομικά και παίζουν με 17χρονους και σαρώνουν.Το θέμα είναι ποιος θα δώσει τις κατευθύνσεις που χρειάζονται.Κι εκεί νομίζω ότι είναι το μεγάλο μας πρόβλημα γιατί ο Ιβάν,πώς να το κάνουμε,δεν τον γνωρίζει το χώρο του ποδοσφαίρου.
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Έχουμε ήδη 2 τερματοφύλακες που έχουν γίνει ανέκδοτα και θα πάμε να πάρουμε και το κινούμενο (ή μάλλον ακίνητο) μιμ της Σέλτικ; Στο βίντεο της παρουσίασης του να βάλουν και τη στιγμή που πανηγυρίζει στην Τούμπα την απόφαση VAR πριν υπάρξει VAR.

Τραγική είδηση από όποια πλευρά κι αν την δεις.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Χορτάσαμε μετριοτητες
Πέρα το ότι έπαιζε κουλα μιλαμε για έναν μέτριο τερματα...

Να πω ότι λέγαμε για τον Σα, να πω οκ
Σιγα τον Γκορντον Μπανκς τον Σα !!!
Αν επαιζε στην χαρτινη μεγαλυτερη κουνελα κι απ τον Πασχα θα ηταν
Απορω τι βρισκετε στον Σα..
Ο Διουδης πχ ειναι μακραν καλυτερος
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Τρεις από τους γκολκίπερς που έχουν σημειωθεί στο μπλοκάκι των σκαουτερς του ΠΑΟΚ, είναι :

1) Ο Ρώσος Stanislav Kritsyuk. Γεννήθηκε την 01-12-1990 στην κωμόπολη Ταγλιατι, κοντά στη Σαμαρα. Έχει ύψος 1,92 μ. κι έχει αγωνιστεί σε ομάδες της γενέτειρας του, στη Μπράγκα, τη Ρίο Αβε, την Κρασνονταρ, ενώ τώρα αγωνίζεται στην Μπελενενσες. Καλή περίπτωση, ενώ σημειώνεται ότι έχει παίξει 17 φορές με την εθνική Ρωσίας, τις 2 εξ αυτών στην ανδρών...

2) Ο Αργεντινός Paulo Gazzaniga, που κατέχει και ιταλικό διαβατήριο. Γεννήθηκε στις 02-01-1992 στην κωμόπολη Μέρφι κοντά στο Ροζαριο. Έχει ύψος 1,95 μ. και εκτός της μίας (1) συμμετοχής που έχει στην εθνική ομάδα ανδρών της Αργεντινής, έχει αγωνιστεί στη Βαλένθια Β', στη Τζιλιγχαμ, στη Σαουθαμπτον, στη Βαγιεκανο, στην Τοτεναμ, ενώ φέτος αγωνίζεται δανεικός στην Ελτσε από τους Λονδρέζους. Κι αυτός καλή περίπτωση...

3) Τέλος, ο Ολλανδός Joel Drommel. Γεννήθηκε στις 16-11-1996 στο Μπουσουμ, μια κωμόπολη κοντά στο Αλμερε. Έχει ύψος 1,92 μ. κι έχει αγωνιστεί στην Αλμερε, ενώ τώρα αγωνίζεται στην Τβεντε, η οποία διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του για ένα ακόμη έτος. Έχει φορέσει 16 φορές το εθνοσημο της χώρας του, όχι όμως σε ανδρικό επίπεδο. Κι αυτός καλή περίπτωση...
Ευτυχώς κοιτάζουμε κι αλλού εκτός του ΚΛΈΦΤΗ, για να μην γίνουμε από δυο χωριά χωριάτες μέσα στην ομάδα..!!
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

JohnySSS έγραψε:Το αγγλικό μοντέλο ΤΔ προπονητή δε μπορεί να εφαρμοστεί εδώ.Στην Αγγλία έχει οδηγήσει τις ομάδες να ξοδεύουν τρομακτικά ποσά για μέτριους παίχτες γιατί εκεί ο προπονητής λέει θέλω αυτόν και κόψε το λαιμό σου να τον φέρεις. Κι ο προπονητής έχει ολόκληρα επιτελεία δικά του να δουλεύουν πάνω σ αυτό.Αν γίνει αυτό εδώ στον πρώτο παίχτη που δεν θα βγει ο προπονητής έφυγε.Και μετά θα πρέπει ν αλλάξει πάλι το μοντέλο.
Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να δούμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε να παίξουμε.Αυτό θα πρέπει να συνταιριάζει κάπως και τη μορφή του πρωταθλήματος και τα ματς της Ευρώπης.Ούτε το balance του Λουτσέσκου,ούτε τις αντεπιθέσεις του Φερέιρα,ούτε το αφελές κυριαρχικό του Γκαρσία,κάπου στη μέση.Να μη γκελάρουμε με τις μικρές εδώ αλλά να μπορούμε να παίξουμε και με μια καλή ευρωπαϊκή,να περάσουμε έναν όμιλο.Όταν θα το βρούμε αυτό θα είμαστε πολύ καλύτερα γιατί αν ξέρεις τι ψάχνεις είναι πιο εύκολο να το βρεις.Και σε επίπεδο ΤΔ,και προπονητή και παιχτών.Και να δούμε και προς τα πού πάει το ποδόσφαιρο.Ταχύτητα,νιάτα,τρανζίσιον,αυτά είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή.Ομάδες με τεράστια οικονομικά και παίζουν με 17χρονους και σαρώνουν.Το θέμα είναι ποιος θα δώσει τις κατευθύνσεις που χρειάζονται.Κι εκεί νομίζω ότι είναι το μεγάλο μας πρόβλημα γιατί ο Ιβάν,πώς να το κάνουμε,δεν τον γνωρίζει το χώρο του ποδοσφαίρου.
Τα λεφτά που ξοδεύονται στην Αγγλία δεν νομίζω πως ισχύουν λόγω του ότι δεν υπάρχουν ΤΔ. Ξόδευε πολλά η Αρσεναλ επί Βενγκέρ; Όχι, αναλογικά, δεν ξόδευε πολλά
(ή αναφορά γίνεται επί του ξοδεματος, δεν γίνεται για ν' αρχίσουμε να συζητάμε για τον Βενγκέρ σαν προπονητή)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obdulio την Δευ 05 Απρ 2021, 14:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Οσον να αφορά τον Μπάρκα, η εικόνα που μου έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό και δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ, είναι η στιγμή που πανηγυρίζει την ακύρωση του γκολ. Εκείνη την στιγμή που εγώ ένιωθα την γη να χάνεται κάτω από τα πόδια μου, αυτός πηδούσε σαν τρελός να πανηγυρίσει!! Δεν θέλω να τον δω με τα ασπρόμαυρα και ο καλύτερος παίκτης να ήταν!! Να μην ξεχάσω και τις μπουγάτσες που έτρωγε για πρωινό...Τον γελοίο!
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Η πλάκα θα είναι να φέρουν και Μπάρκα και Λούτσε... Ακραίο το σενάριο βέβαια
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Η πλάκα θα είναι να φέρουν και Μπάρκα και Λούτσε... Ακραίο το σενάριο βέβαια
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ρε συ φίλε ΠΟΡΚΥ-5, επιβεβαιώνεις το ρεπορτάζ σου, παραθέτοντάς το!

Ποιός Drommel θα έρθει στην Ελλάδα; Δεν υπάρχει ούτε μία στο δισεκατομμύριο, τέτοια περίπτωση.

Ας φέρουν αυτόν τον Asmir Begovic,
που είναι και βαλκάνιος και είναι στα τελευταία του στην Αγγλία (33 χρονών) / (Bournemouth) (μένει ελεύθερος τον Ιούνη)
και θα είμαστε μια χαρά στη θέση του τερματοφύλακα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Δευ 05 Απρ 2021, 15:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Και ο Valcik που είπε η forza μια χαρά τερματοφυλακας είναι και top για Ελλάδα
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

* Tomas Vaclik, ναι , οκ! Στα ίδια είναι περίπου κι αυτός (με τον Begovic) 32 χρονών,
μένει ελεύθερος τον Ιούνη από τη Σεβίλλη.

Αν και τερματάς δοκιμασμένος στο αγγλικό πρωτάθλημα, με προδιαθέτει περισσότερο.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Εγω θελω να πω κατι γενικο για το ροστερ μας. Εχει κενα κι ανορθογραφιες, αυτο το ξερουμε ολοι, αλλα πρεπει νομιζω να αντιμετωπιζουμε καποια πραγματα διαφορετικα. Σε καθε με καθε γκολ που τρωμε, ψαχνουμε εναν συγκεκριμενο φταιχτη και τον βγαζουμε αναπηρο. Τη μια μας φταιει που ενας αμυντικος εφαγε ντριμπλα(!), την αλλη που εχασε κεφαλια(!!), την παρααλλη τερματοφυλακας που εφαγε σουτ, μετα χαφ που εκανε λαθος πασα, μετα φορ που εχασε τελικη κλπ. Δεν μπορω να θυμηθω γκολ που φαγαμε και ειπαμε οτι οκ, το φαγαμε γιατι το δουλεψε σωστα ο αντιπαλος, γιατι εχει καλους παικτες, γιατι ετυχε να κερδισουν μια μονομαχια, γιατι τακτικα ημασταν κατωτεροι, κλπ κλπ. Αν τα κριτηρια μας ειναι αυτα, δεν εχει νοημα να φερουμε κανενα παικτη. Κι ο Ομπλακ θα φαει γκολ, κι ο Βαραν θα χασει κεφαλια, κι ο Φαν Νταϊκ θα φαει ντριμπλα, κι ο Μπουσκετς θα πουλησει την μπαλα, κι ο Μεσι θα χασει σουτ. Το θεμα ειναι να φτιαξουμε μια ομαδα με τους καταλληλους παικτες και τακτικη ωστε να μην εκτιθενται οι αδυναμιες μας πολυ και να χρησιμοποιουμε τα δυνατα μας στοιχεια περισσοτερο. Ολα τα αλλα κινουνται στην σφαιρα της φαντασιας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”