Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από kaltirim »

Mīngus έγραψε:Εγώ λέω να του πούμε να έρθει και μετά να ζητήσουμε 4 μέρες να το σκεφτουμε
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Ούτε εγωισμοί, ούτε ξινίλες, ούτε τίποτα. Ας κρίνουν αν τον χρειάζονται και αν είναι η καλύτερη επιλογή και αν η απάντηση σαυτες τις ερωτήσεις είναι θετική ας τον πάρουν. Αυτοί ξέρουν καλύτερα. Να είναι προσεκτικοί και επιφυλακτικοί γιατί την έχουμε ξαναπατήσει και είναι και πολλά τα λεφτά, αλλά είναι χαζομάρα να χαλάσεις μια μεταγραφή μόνο και μόνο επειδή δε σου είπε πιο πριν ο παίκτης το ναι. Τα κριτήρια θα πρέπει να είναι καθαρά αγωνιστικά.

Και αυτός είναι επαγγελματίας και περίμενε μια καλύτερη πρόταση. Στο κάτω κάτω διαπραγμάτευση γίνονταν όλο αυτό το διάστημα, αν ήθελε ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε τελειώσει εξαρχής το ζήτημα κάνοντας νωρίτερα την τελική του προσφορά. Νομίζω κιολας οτι τα όσα συνέβησαν το προηγούμενο σαββατοκύριακο είναι περισσότερο λάθος χειρισμός της παε που παρουσίασε την περίπτωση ως τελειωμένη πριν τις υπογραφές, παρά του ίδιου του παίκτη.
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Παλικάρια, είτε είναι ο Βερνμπλουμ είτε κάποιος άλλος ίδιας αξίας, χαρείτε το. Κάτι ΠΟΚεμον θα ξεροκαταπιούν και τα γελάκια και οι ειρωνείες θα τους βγουν ξινά, αφού για άλλη μια φορά βιάστηκαν να μας κάνουν καζούρα όταν άρχισε να φαίνεται πως πάμε για ναυάγιο. :lol:

zarathustra79 συμφωνώ απόλυτα!
Εκτιμώ ότι αυτοί οι λάθος χειρισμοί, ως προς τη βιασύνη μόνο όμως, οφείλονται εν πολλοίς στη μεγάλη καψούρα, τον ενθουσιασμό και στο νεαρό της ηλικίας του Γιώργου, ο οποίος θέλει να μας τρελάνει με την καλή έννοια και να μοιραστεί τα καλά νέα. Πιστεύω πως υπάρχουν φορές που δεν κρατιέται να αποκαλύψει μυστικά. Σιγά σιγά θα του φύγει. Εγώ όμως αυτό το απολαμβάνω γιατί αν ισχύει το παλικάρι γουστάρει και νιώθει! Φυσικά όπως είπα, όλο αυτό είναι μια εκτίμηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kaltirim την Παρ 10 Αύγ 2018, 10:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

Δεν με νοιάζει πόσο καλός παίκτης είναι.
Δεν με νοιάζει αν είναι αυτό που λείπει από την ομάδα.
Δεν μπορεί ένας παίκτης να κοροϊδεύει τον ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από οποιονδήποτε.
Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιο μέγεθος.
ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!
Αλλά δεν αποφασίζω εγώ. Δεν πληρώνω εγώ. Εγώ είμαι στην κερκίδα.
Άβαταρ μέλους
kaltirim

zepos4 έγραψε:Δεν με νοιάζει πόσο καλός παίκτης είναι.
ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!
Εσένα ποιος σου είπε ότι κοροϊδεύει την ομάδα; Πώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Όσον αφορά την τρίτη, την τέταρτη και την πέμπτη γραμμή σου, συμφωνώ απόλυτα.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Εγω προσωπικά θα ξενερώσω αν έρθει.

Δεν σημαινει οτι θα κράξω, αλλά δεν του αναγνωρίζω κανένα ελαφρυντικό.

Αν αρχίσουμε τα "χρειάζεται χρόνος να έρθει στο κατάλληλο επίπεδο φυσικής κατάστασης" εγώ προσωπικά θα τον θεωρήσω αποτυχημένη μεταγραφή.

Δεν επιτρέπεται για ομάδα στο επίπεδο του ΠΑΟΚ να παρακαλάει ΚΑΝΕΝΑΝ.

Πόσο μάλλον έναν τεμπέλη 32χρονο που ψάχνει το τελευταίο συμβόλαιο.

Ο μόνος τρόπος να εξιλεωθεί είναι να μπει μέσα με το καλημέρα και να δαγκώνει λαρύγγια.

Τότε και μόνο τότε θα μπώ "συγγνωμη μεγάλε, είχες δίκαιο".

Αλλά η προηγούμενη εμπειρία μας απο τέτοιο στυλ "βεντετες" ήταν με τον Μπερμπατοφ που ήρθε αφού τελείωσε η προετοιμασία και δεν χρειάζεται να θυμίσω σε κανεναν τα αποτελεσματα.

Για να κλείσω: Προτιμώ οποιονδήποτε άλλο αμυντικό χαφ στον ΠΛΑΝΗΤΗ παρά αυτόν.
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

kaltirim έγραψε:
zepos4 έγραψε:Δεν με νοιάζει πόσο καλός παίκτης είναι.
ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!
Εσένα ποιος σου είπε ότι κοροϊδεύει την ομάδα; Πώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Όσον αφορά την τρίτη, την τέταρτη και την πέμπτη γραμμή σου, συμφωνώ απόλυτα.
Κανείς δεν μου το είπε φίλε. Εγώ νιώθω έτσι.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

navigator11 έγραψε:Δηλαδή σε περίπτωση που έρθει, θα υποστεί αντίποινα ψυχολογικού πολέμου; Όντας πλέον μέλος του ΠΑΟΚ; Είναι και αναμενόμενο κιόλας; Εμάς μαράζι μας στην τελική είναι να δυναμώσει ο ΠΑΟΚ ή το εγώ καθενός μας ατομικά;
Εμάς μας ενδιαφέρει να προσφέρει τίποτε άλλο..... Ήρθε και μπερμπατωφ τον αποθεωσαμε και ουσία μηδέν.... Επαγγελματίες είναι λίγοι θα δεθουν με την ομάδα όπως Γκαρσία Λινο βιερινια.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Παρ 10 Αύγ 2018, 10:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

zepos4 δεν είναι σωστή η λογική σου. Δεν κορόιδεψε πουθενά την ομάδα. Αν υπάρχει κάποιος λάθος χειρισμός είναι από την ομάδα και όχι από τον παίκτη. Δηλαδή τι περίμενεις, να πει θέλω να έρθω στην ΠΑΟΚαρα και ας με βάλετε και σε δυαρι στην αγια τριαδα χωρις θέρμανση και πάρκινγκ;;;
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Πάντως μεταγραφές να ασχοληθείς (εκτος του νατχο) κάνει μονο ο ΠΑΟΚ η αλήθεια ειναι αυτή.
Κοιτάχτε ουτε ξενερώνω ουτε χαίρομαι αλλα θέλω να τον δω με την φανέλα του ΠΑΟΚ και θέλω να δω τι θα κάνει μακάρι να εχει όρεξη.
Πάντως επειδή είπαμε για νοοτροποία.
Δεν φαίνεται ρέμπελος ουτε τεμπελάκος ίσα ίσα
το αντίθετο .
Επίσης το οτι κοίταζε αγγλία,ιταλία ή αλλα πρωταθλήματα εμενα κάτι μου λέει.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

το θέμα δεν είναι που κοιτούσε αυτός το θέμα είναι αν τον κοίταζαν αυτοί
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ο Γιώργης είχε πει συγνώμη για ότι έγινε μέσω instagram, χθες είχε post με "το οτι θα έρθει βόμβα=παίχτης"μέσω insta
άρα ο μ0υν..κ..ας ο Σουηδός δεν πιστεύω να είναι αφού ο Σαββιδάκος Jr έχει καταλάβει πως αν μετά όσα έγιναν και το φτύσιμο και γιουχάρισμα που έφαγε η σαύρα του με twitter και insta να τα ρίξει και εδώ να έρθει θα είναι ανεπιθύμητος.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι η διοίκηση είναι ο κόσμος του. Ο Γιώργης αν έρθει ξέρει τι "σημαίνει αφού και ο ίδιος είναι τρελαμένος" dna ΠΑΟΚ.
Άρα δεν νομίζω... άλλον θα εννοεί !!!
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Από το σκαρί του παίχτη (πιο στεγνός και από την τσέπη μου) και από το μέχρι τώρα αγωνιστικό του προφίλ βγαίνει συμπέρασμα ότι θα είναι έτοιμος τα Χριστούγεννα; Υπερβολές νομίζω και παίζει να είναι και σε καλύτερη κατάσταση από ότι νομίζουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Παρ 10 Αύγ 2018, 10:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Δηλαδή θα έπρεπε να βγάλουμε τον Ιβαν απο το Κόκκινο Σπίτι για να μπεί αυτός;

Τι λέτε ρε;

Όλοι οι ποδοσφαιριστές στον κόσμο (με εξαίρεση ίσως τον Ροναλντο) πρώτα πηγαίνουν υπογράφουν, μενουν σε ξενοδοχεία (υπερπολυτελείας) και ΜΕΤΑ βρίσκουν σπίτι και φερνουν γυναίκες και παιδιά.

Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

εμένα η αλήθεια είναι πως δεν μου αρέσει, είναι φάτσα αυτή να παίζει στον ΠΑΟΚ???
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”