Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
- Disharmonic
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Αύριο θα περάσει ο γαυρόπουλος και την κουλα χειρουργείο και θα τελειώσει το παραμύθι. Όταν θα καταλάβουν τα βλαμμένα ότι ο γαύρος πάει να κλέψει το πρωτάθλημα και από αυτούς, πολύ πιθανών να είναι ήδη αργά.
Ποιο βιντεο λετε παιδια?
Ποιο βιντεο λετε παιδια?
Τ αρπαξανε κ αυτος που εριξε και ο πισω που τραβουσε βιντεο.
Οι απο διπλα πως και δεν τους μπαγλαρωσανε?
Οι απο διπλα πως και δεν τους μπαγλαρωσανε?
Προφανως τρολαρει ο Rizla ουτε στη μπανανια δε θα μας τιμωρουσανεAthens έγραψε:αυτη η αισιοδοξια θα μας φαει στον ΠΑΟΚ...ρε δειτε λιγο την πραγματικοτητα που ειναι πασαλημενη με πουστια και σοβαρευτειτε λιγο...η Ε.Ο. ζει και βασιλευειRizla έγραψε:Mην περνετε ως δεδομενη την τιμωρία του ΠΑΟΚ.
Κανένα στοιχείο που παρουσιαστηκε στην δικη δεν ειναι επιβαρυντικό για τον ΠΑΟΚ, πλην της συμπληρωματικης εκθεσης του κοτογαβρετόπουστα.
Προχθες που ήμουν στην Μπανανία για τριήμερο είχαν παρόμοια υπόθεση και κέρδισε ο κατηγορούμενος.

Ρε τι ζουμε
Κάθεστε και ασχολείστε ακόμα, η τιμωρία έλεγα εγω ειναι δεδομένη αλλα καποιοι έλεγαν τι ειναι αυτα που λεω. Θα άφηνε ο χοντρός ετσι το πρωτάθλημα να του ξεφύγει.
Ετοιμάζει κ νέο σκάνδαλο με το -3 για το παιχνίδι με την κουλα κ ολα καλα...κ μετα θα λέει στα πρόβατα,μόνοι μας κ ολοι τους κ ο μέγας πρόεδρος το πήρε κ παλι. Αιντε κλειδώσετε το επιτελους, εχουμε τελικό αύριο!!!
Ετοιμάζει κ νέο σκάνδαλο με το -3 για το παιχνίδι με την κουλα κ ολα καλα...κ μετα θα λέει στα πρόβατα,μόνοι μας κ ολοι τους κ ο μέγας πρόεδρος το πήρε κ παλι. Αιντε κλειδώσετε το επιτελους, εχουμε τελικό αύριο!!!
- desperando
- Επικοινωνία:
Η λύση είναι μία
Τους πας στα πολιτικά δικαστήρια.
Αν δεν με αφήνουν να βγω Τσου Λου κυνηγαω όλους τους εμπλεκόμενους για απάτη κατά του ΠΑΟΚ και για διαφυγοντα κέρδη εκατομμυρίων.
Γίνεται της Τατιάνας, η Ουέφα θα ζητήσει να βρεθεί μια λύση χωρίς την εμπλοκή της πολιτείας, απειλεί για τιμωρία του ελληνικού ποδοσφαίρου... και αφού ρε κουφάλες δεν αφήνετε τον ΠΑΟΚ να παίξει εκεί που του αξίζει θα σας πάρει όλους η μπάλα.
Εν το μεταξύ σε πολιτικό δικαστήριο μπορείς να δικαιωθείς ότι έπεσες θύμα απατης από συγκεκριμένους και να ζητήσεις τα διαφυγοντα κέρδη.
Δεν ξέρω....εγώ έτσι το βλέπω.
Παιδια με γνώσεις νομικών μπορούν να γράψουν αν αυτό είναι δυνατόν
Τους πας στα πολιτικά δικαστήρια.
Αν δεν με αφήνουν να βγω Τσου Λου κυνηγαω όλους τους εμπλεκόμενους για απάτη κατά του ΠΑΟΚ και για διαφυγοντα κέρδη εκατομμυρίων.
Γίνεται της Τατιάνας, η Ουέφα θα ζητήσει να βρεθεί μια λύση χωρίς την εμπλοκή της πολιτείας, απειλεί για τιμωρία του ελληνικού ποδοσφαίρου... και αφού ρε κουφάλες δεν αφήνετε τον ΠΑΟΚ να παίξει εκεί που του αξίζει θα σας πάρει όλους η μπάλα.
Εν το μεταξύ σε πολιτικό δικαστήριο μπορείς να δικαιωθείς ότι έπεσες θύμα απατης από συγκεκριμένους και να ζητήσεις τα διαφυγοντα κέρδη.
Δεν ξέρω....εγώ έτσι το βλέπω.
Παιδια με γνώσεις νομικών μπορούν να γράψουν αν αυτό είναι δυνατόν
Εγώ είμαι σίγουρος ότι αν πάει άλλη ομάδα να το κάνει αυτό στον γκέυ, η απάντηση του διαιτητή θα είναι "δεν έχει τίποτα. Έχετε 5 λεπτά να βγείτε στο γήπεδο" και τέλος.Aureliano Buendia έγραψε: Εφόσον πλέον θα επιτρέπεται ο καθείς να κουτρουβαλά στο έδαφος σαν καραγκιόζης, να φεύγει αυτοβούλως στα αποδυτήρια και με το έτσι θέλω από το γήπεδο, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το εκμεταλλεύονται οι πάντες από εδώ και πέρα. Ζούμε εξάλλου στη χώρα όπου φαντασίωση όλων είναι να κλέψουν στο ζύγι και στα μουλωχτά, οπότε θα γίνει το όνειρο του κάθε έλληνα πραγματικότητα.
Είχα μία ελπίδα ότι από κάπου θα άρχιζε να αλλάζει κάτι. Αποδείχτηκα λάθος. Ας αναβαθμίσουμε, λοιπόν, τον φαταούλ και εκτός από τα κλειδιά του πειραιά, ας του δώσουμε και τα κλειδιά της χώρας.
Και να αφήσουμε τους λοβοτομημένους ηλίθιους γάβρους να τον ακολουθούν τόσο αυτόν όσο και το στρατό από χρυσαγίτες που έχει δίπλα του.
Εγώ, πλέον, άνθρωπο που δεν ντρέπεται να δηλώνει οπαδός αυτής της ομάδας τον ξεγράφω. Δεν είναι οπαδικό. Είναι αγανάκτηση.
Οι ασάφειες του Αρετόπουλου στο ΦΑ μας έκαψαν. Δεν γράφει ως διαιτητής αλλά ως ένας απλός παρατηρητής. Κι εμείς 4 ώρες μέσα στα αποδυτήρια τον καμαρώναμε; Γιατί δεν τον πιέσαμε να γίνει συγκεκριμένος στο ΦΑ; Καθοδηγούμενη και μελετημένη ήταν η ασάφεια. Κοιμηθήκαμε και την ώρα του αγώνα αλλά και με την συμπληρωματική για την οποία κανέναν δεν είχαμε να μας ενημερώσει.
Βέβαια, το πιο σιχαμένο τρύπημα, ήταν το βιντεάκι από την κερκίδα μας που βρέθηκε στα χέρια των γαύρων. Βρώμισε η ιστορία άσχημα!
Βέβαια, το πιο σιχαμένο τρύπημα, ήταν το βιντεάκι από την κερκίδα μας που βρέθηκε στα χέρια των γαύρων. Βρώμισε η ιστορία άσχημα!
Αφιερωμένο στους συνοπαδούς που έζησαν Γουλ@νδρή, Ντ@ϊφά, Κοσκοτ@, Σ@λιαρέλη, Κόκ@λη, χοντρέμπορ@:
[youtube]dO_Ps8yp4ww[/youtube]
Σ αυτούς που δεν τα παράτησαν, δεν "σκοτώθηκαν", αλλά χθες, πιο δυνατοί, ήταν μπροστά στο Υ.Μ.-Θ., γιατί:
[youtube]Jcr95uudZhE[/youtube]

[youtube]dO_Ps8yp4ww[/youtube]
Σ αυτούς που δεν τα παράτησαν, δεν "σκοτώθηκαν", αλλά χθες, πιο δυνατοί, ήταν μπροστά στο Υ.Μ.-Θ., γιατί:
[youtube]Jcr95uudZhE[/youtube]

- navigator11
Spiros_S έγραψε:
Εγώ, πλέον, άνθρωπο που δεν ντρέπεται να δηλώνει οπαδός αυτής της ομάδας τον ξεγράφω. Δεν είναι οπαδικό. Είναι αγανάκτηση.
Έρχομαι να συμφωνήσω με τον Σπύρο απόλυτα! Α-Π-Ο-Λ-Υ-Τ-Α. Συνειδητά πλήρως έχω αποφασίσει να αποκοπώ από φίλους και συγγενείς που υποστηρίζουν αυτήν την αηδία. Συνιστά ακαταμάχητο τεκμήριο μπόχας ηθικής κι ότι κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη τους εν γένει. Βέβαια, αυτό ισχύει στη συνείδησή μου πολύ περισσότερο διάστημα από φέτος, δεν το συζητάμε αυτό. Απλά τα τελευταία χρόνια, ιδίως εν καιρώ κρίσης, όταν ακούω ή διαβάζω κάτι τέτοιους υποκριτικά να κλαίγονται για την "άθλια κυβέρνηση, που, με το έτσι θέλω και εντολές ... άνωθεν, καταληστεύει τον Έλληνα πολίτη και από το Θεό να το βρούνε που μας παίρνουν μέσα από τα χέρια ο,τι τίμια και με αίμα κατακτήσαμε ..." και η αδικία τους πνίγει, απλά προσπαθώ να μένω στο να γελάω, διατηρώντας ένα επίπεδο. Έχει θράσος απύθμενο, εν τέλει, ο κάθε πουστογ@υρος, ανεξαρτήτως τι νοητικού και γενικότερα επιπέδου και καλλιέργειας (παρουσιάζεται) να είναι.
Τους θυμάμαι επί κοσκωτά που τους είχε κλέψει τα λεφτά, η έγνοια τους ήταν ότι αν έμενε λίγο ακόμη εκτός φυλακής είχε κλείσει τον Κλινσμαν. Το έλεγες γραφικό και λυπηρό.
Τώρα, άνθρωπος που στηρίζει με τις πράξεις και τα λόγια του άνθρωπο που πουλάει ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ γαμώ την τρέλα μου και έχω φάει 8 ανθρώπους στην πορεία είναι σαν να μην υπάρχει για μένα. Γιατί αν ασχοληθώ, δεν θα έχει καλή κατάληξη.
Λυπάμαι μόνο που ζουν δίπλα μου.
Τώρα, άνθρωπος που στηρίζει με τις πράξεις και τα λόγια του άνθρωπο που πουλάει ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ γαμώ την τρέλα μου και έχω φάει 8 ανθρώπους στην πορεία είναι σαν να μην υπάρχει για μένα. Γιατί αν ασχοληθώ, δεν θα έχει καλή κατάληξη.
Λυπάμαι μόνο που ζουν δίπλα μου.
το εχω κανει εδω και χρονια αυτο με γαβρους.δεν ειναι δυνατον να εχεις παρτιδες με τετοια πουστικη φαρα.
-
Κοιτάξτε το βίντεο από αγώνα ΠΑΟΚ -ΕΟ του 2008. Κοιτάξτε ποσά ρολά χαρ΄τ πετάχτηκαν στους γαβρους και φυσικά κανείς δεν έπεσε κάτω.
https://www.youtube.com/watch?v=za2D8BKG8Ow
https://www.youtube.com/watch?v=za2D8BKG8Ow
- back in black
Το ξεδόντιασμα του θηρίου έχει αρχίσει, αλλά το γ@μημένο έχει πολλά δόντια ακόμα. Θα του τα βγάλουμε ένα-ένα, με πολυ προσπάθεια και συνεχή αγώνα, αρκεί να είμαστε ενωμένοι. Στο τέλος θα του τα βγάλουμε όλα, θα ψοφήσει και θα νικήσουμε.
Περιμένω να δω αν θα σβήσουν το μείον τρία από το σίχαμα. Τότε αυτό θα σημαίνει πολλά. Προσπαθώ να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Πολύ δύσκολο. Ελπίζω να μείνουν μακριά οι παίκτες από αυτό. Αν και το ποστάρισμα Κρέσπο δείχνει ότι μια χαρά παρακολουθούν και νιώθουν. Δεν είναι κακό, αρκεί να μη χαθεί συγκέντρωση, όπως προέβλεψε ο πολύς Αλέξης Σπυρό..αντικειμενικός..και τα μάζεψε αμέσως μετά..ίσως είναι στα πλαίσια επικοινωνιακής πολιτικής μιας και είναι συντοπίτης με τον στημένο που έπεσε κάτω
Σε περίπτωση που φάμε τους -3, κι επειδή δεν πιστεύω πως θα καταφέρουμε το 7/7, θα μας πούνε ότι το χάσαμε μέσα στο γήπεδο. Και έχουμε θυματοποιηθεί τόσο πολύ, που θα γράφουμε εδώ μέσα "ε ας κάναμε το 7/7 να το παίρναμε, που πας με Κάνιας, Ιβάν φέρε παίχτες"...