Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
trouman

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από trouman »

Giorgos_Sketos ++++++
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

τον ΓΧ δεν τον καναμε μεταγραφη για να παιξει μπαλα, οποτε τα ποσταρισματα για ΓΧ Μιχελ Σαλπι βρυζα ζαγορ DNA κτλ δεν εχουν θεση εδω, υπαρχουν και αναλογα τοπικ
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

Και πάλι συμφωνούμε μέχρι εκει που λες για τα ράδια.
Αν μετά από 20 χρόνια Αθλητικού ραδιοφώνου στη Θεσσαλονίκη κάποιος δεν έχει πάρει χαμπάρι το ρόλο του κάθε παραγωγού, να μη σου πώ κσι του κάθε ιδιοκτήτη, τότε εγώ (ή εσύ) δεν μπορώ να τους βοηθήσω καθόλου, ούτε φυσικά να με επηρεάζει η άποψή του.
Άλλωστε πιστεύω ακράδαντα ότι το κοινό του ραδιοφώνου με το κοινό που πάει στο γήπεδο συμπίπτει το πολύ σε ένα ποσοστό 20%.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

thomkat έγραψε: Άλλωστε πιστεύω ακράδαντα ότι το κοινό του ραδιοφώνου με το κοινό που πάει στο γήπεδο συμπίπτει το πολύ σε ένα ποσοστό 20%.
Βαλε ενα 80% και εισαι μεσα :D
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

Λες ρε φίλε; Δε ξερω μπορεί να κάνω λάθος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Sick Bastard έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Επίσης, η ανακύκλωση ονομάτων από μια όπως φαίνεται, στάνταρ δαξεμενή υποψηφίων δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν και θέση, αντανακλαστικά σχεδόν, αυξάνει την εσωστρέφεια (γενικός κανόνας, δεν ισχύει μόνο για τον ΠΑΟΚ).
Και οταν ανοιχτηκες σε αλλα ονοματα προκοπη δεν ειδες...

Τεσπα..
Όπως είπα, δεν είναι μόνο ποιός θα έρθει.
Είναι και το τι θα κάνει και σε τι περιβάλλον θα το κάνει
Δε διαφωνω...
Αρα ας μην κρινουμε μονο απο τα ονοματα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Giorgos_Sketos έγραψε:Αδερφέ ειμαι 38 και έχω περάσει από όλες τις φάσεις της οπαδικής ενηλικίωσης. Έχω βρίσει τους πάντες και τα πάντα μέσα στον ΠΑΟΚ ανταποκρινόμενος στο γενικό κλίμα της κάθε εποχής. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να επικρατήσει η λογική και να βάλουμε κάτω τον εγωισμό μας.

Αυτη τη στιγμή στο ψοντρα.γρ ο αρδ ανεβασε άρθρο "Ο ΓΧ πριονίζει τον Μιχελ". σε λίγο θα πάρουν και τη σκυτάλη οι 24, οι ραπτοπουλοι κλπ. Και εγω προσωπικά χέστικα αν θα μείνει ή θα φύγει κάποιος, αφού το έχει αποφασίσει αυτός που ΔΙΟΙΚΕΙ. Εμενα με νοιαζει το πανηγύρι που θα στηθεί εδώ, στα ραδια και στα σαιτς με τον κόσμο πάλι να διχάζεται χωρίς λόγο.
Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, καταλαβαίνω το κεντρικό νόημα αυτών που λες, ειδικά στην πρώτη παράγραφο, αλλά στη δεύτερη διαφωνώ. Δεν αναφέρει ουσιαστικά ότι ο ΓΧ πριονίζει τον Μίχελ, αλλά αναφέρει γεγονότα όπως ότι το συμβόλαιο του Μίχελ τελειώνει το καλοκαίρι κι ότι στον ΠΑΟΚ έτσι γίνεται επί Σαββίδη η διάδοχη κατάσταση. Δεν έχει και πολύ άδικο.

Giorgos_Sketos έγραψε:
Asimos έγραψε:Ας αναρωτηθούμε γιατί δεν εχουμε βαρβατα γηγενή στελέχη όπως οι άλλες ομάδες καποια στιγμή.
Γιατί οι περισσότεροι απο αυτους έχουν συνδεθεί με τα χρόνια των διοικήεων πρωτοδικείου, όταν δεν υπήρχε αφεντικό να βάλει τα πράματα σε μια σειρά, όταν όλοι θέλαν να διοικήσουν με τον δικό τους τρόπο και από διπλά οι ΑΡΔ να αβαντάρουν και να θάβουν όποιον γουστάρουν. Χωριστήκαμε σε ομάδες βρυζας-Ζαγορ-Σαλπι-Αντισαλπι-Σαχπα-Ιβαν κλπ.

Ενας εμφύλιος που για κάποιο λόγο οι οπαδοί πλακώνονται μεταξύ τους για τα παλιά κολλήματα, λες και μας κλέψαν τις γυναίκες μας.

Ο μπαγεβιτς έτρωγε μπουκέτα απο τα χανούμια σε ζωντανή σύνδεση, άλλα όταν ο μελισσανίδης ειπε κόφτε το, τον θέλω δίπλα μου όλοι τουμπεκί. Και η αποψη μου ειναι οτι πολύ καλά έκαναν παρόλο που θα έρθει ο στραβοστόμης και θα τους πει προβατα. Στο κατω κατω ποιος βγήκε κερδισμένος? το χανούμι φυσικά.

Ζαγορ, Ζήσης, Άγγελος, Σάλπι, Κωστίκος, ΓΧ, και πόσοι άλλοι είναι ποδοσφαράνθρωποι και ειναι απαραίτητοι στον ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα όμως δεν το έχει ο Ιβαν. Το έχουμε εμείς επειδή έχουμε διαφορετικές κ@λ@τρυπίδες
Κι όμως, το πρόβλημα το έχει ο Ιβάν. Πχ, το καλοκαίρι, άκουσε τον Βούκιτς κι όχι τον άνθρωπο που είχε γι αυτή τη δουλειά. Και μετά από λιγότερο από 2 μηνες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητούσε συγνώμη.
Σίγουρα οι ''ποδοσφαιράνθρωποι'' είναι απαραίτητοι στον ΠΑΟΚ, σαν έννοια. Όμως καλό θα είναι να έχουν και μια ενασχόληση με το αντικείμενο παραπάνω απ την καφενειακή. Να διαβάζουν, να συμβαδίζουν με την εποχή τους, να έχουν δικές τους επαφές, χίλια δύο πράγματα που δεν καλύπτονται απ τη ταμπέλα του ''καλού και συμπαθούς παλαίμαχου''.
Στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη όμως, δόξα τον Ιβάν, δεν λείπει η πολυφωνία. Θυμόμαστε όλοι τη φώτο με τα 13 άτομα σε μία αίθουσα για τις μεταγραφές Γενάρη. Και τον Κροϊφ τον ίδιο να φέρεις, αν δεν του διαμορφώσεις περιβάλλον τέτοιο που να μπορεί να κάνει τη δουλειά του (συνθήκες εργασίας, επικοινωνιακή προστασία κτλ) άκλαυτος θα πάει. Δεν έχει δηλαδή ιδιαίτερο νόημα να έρθει ο χ,ψ ποδοσφαιράνθρωπος αν πχ, ο Ιβάν ακούει τον στρατηγό Φράγκο ξερω γω. Μοιραία καταλήγει μια τρύπα στο νερό. Ούτε κερδίζει ο ΠΑΟΚ κάτι, αν οι διάφοροι ποδοσφαιράνθρωποι, με τι καλύτερες των προθέσεων, δεν έχω λόγο να το αμφισβητώ, μπλέκονται ο ένας στα χωράφια του άλλου, αν δεν υπάρχουν ξεκάθαρες δομές και τρόπος λειτουργίας.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Ο γαυροδημοσιογραφος βερβελες μολις ειπε στον αερα οτι πιστευει πως δε θα τελειωσει η μεταγραφη Μολεδο στον ΠΑΟΚ....
Εμεις ας περιμενουμε καμμια εβδομαδα ακομα για να δουμε αν θα τον υπογραψουμε πως θα τον υπογραψουμε και αν θα τα βρουμε με τον βαζελο του αλαφουζου...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Giorgos_Sketos έγραψε:Αδερφέ ειμαι 38 και έχω περάσει από όλες τις φάσεις της οπαδικής ενηλικίωσης. Έχω βρίσει τους πάντες και τα πάντα μέσα στον ΠΑΟΚ ανταποκρινόμενος στο γενικό κλίμα της κάθε εποχής. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να επικρατήσει η λογική και να βάλουμε κάτω τον εγωισμό μας.

Αυτη τη στιγμή στο ψοντρα.γρ ο αρδ ανεβασε άρθρο "Ο ΓΧ πριονίζει τον Μιχελ". σε λίγο θα πάρουν και τη σκυτάλη οι 24, οι ραπτοπουλοι κλπ. Και εγω προσωπικά χέστικα αν θα μείνει ή θα φύγει κάποιος, αφού το έχει αποφασίσει αυτός που ΔΙΟΙΚΕΙ. Εμενα με νοιαζει το πανηγύρι που θα στηθεί εδώ, στα ραδια και στα σαιτς με τον κόσμο πάλι να διχάζεται χωρίς λόγο.
Έτσι ακριβώς είναι

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

παίδες ντάξει λίγο κάπου ώπα δηλαδή με τον Γ.Χ και τα ρέστα
καλώς τον έφερε και μακάρι να κάνει έργο
δεν μας νοιάζει τι έκανε σαν παίχτης σαν προπονητής ουτε αν είναι καλός σαν πατέρας και σαν φίλος
μας νοιάζει μόνο για την συγκεκριμένη θέση που ανέλαβε
μόνο σαν θετικό το βλέπω οτι μια μπαλαδόφατσα εντάχθηκε στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας
ευχόμαστε να ανεβάσει 2-3 παιχτάκια στην μεγάλη ομάδα και να φέρνει την αφαν γκατέ απο όλους τους πιτσιρικάδες της Ελλάδος ωστε στο αντίστοιχο μελλοντικο πόστ μεταγραφές χειμώνα 2019-2020 να μιλάμε για την μεγάλη επιτυχία να φέρει εναν Μαυροπάνο εναν Λημνιό κτλ στην ομάδα μας
ιναφ γουιδ δε μίρλα ρε σεις
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Στην αρχή τα βρήκαμε με βαζελο και πήγαμε να Αθήνα για να τα βρούμε με μολεδο... όταν τα βρήκαμε με μολεδο έπρεπε περιμένουμε για να τα (ξανα)βρούμε με βαζελο ... εν τω μεταξύ έχουν περάσει 2 μέρες από τότε που τα βρήκαμε με μολεδο και θα έρθει στην Θεσσαλονίκη από εβδομάδα ,.. ταυτόχρονα η Ίντερνασιοναλ ετοιμάζει νέα πρόταση σε βαζελο γιατί βλέπει ότι το χάνει το παιχνίδι ...
γιατί ακόμα δεν έχει έρθει Θεσσαλονίκη ο βραζιλιανος είναι μυστήριο.. τι περιμένουν δηλαδή ;;; να ξαναγίνει σήριαλ ;
Λένε ότι ο κάτσε τσινάει και ο καγιουλης(what the fuck) θα πάει Αθήνα από βδομάδα .. (χαλλλλαρα) να μίλησει με βαζελο... ένας καγιουλης που δεν μπόρεσε να στείλει ούτε δανεικό τον κάτσε κάπου...
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Μακαρι να διαψευστω αλλα ειμαι απαισιοδοξος για τη μεταγραφη Μολεδο....
Οπως τα εγραψε ο Demir ειναι....Θα περιμενουμε τον μανατζερ του Κατσε να παει απο εβδομαδα για να μιλησει με τον βαζελο για το αν θα τα βρουν....Καλα κρασια!
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ο μονος που δεν βγαινει ωφελημενος απο ολο αυτο το (αστειο πια) σηριαλ, ειναι ο ΠΑΟΚ.
Νομιζω οτι πρεπει να διακοψουμε καθε επαφη και να στραφουμε αλλου αν τα πραγματα ειναι οπως παρουσιαζονται.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Μην κάνετε τζάμπα σενάρια και μην δίνετε σημασία στο τι γράφει ο κάθε αρδ.

Τι στιγμή που εμείς εδώ κραζαμε γιατί καθηστερει του αζεβεντο,αυτός έκανε προπόνηση με την ομάδα
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δεν ειναι η ιδια περιπτωση ειδικα οταν βαζεις στην εξισωση τον αλαφ που ειναι ορκισμενοι εχθροι με τον Ιβαν και εχει συμμαχησει και με τον κυριο αντιπαλο σου για το πρωταθλημα....Προσπαθεις να την κλεισεις οσο πιο γρηγορα την ολη διαδικασια γιατι στο τελος και δε θα παρεις το παικτη και θα φανεις και χαμενος επικοινωνιακα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”