7.Omar El Kaddouri
- ΑποστόληςΑ
Re: 7.Omar El Kaddouri
Λογικα μετά την επόμενη διακοπη για εθνικές θα μπει.
Σωστα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σωστα;
- ΑποστόληςΑ
-
- bersekeros
- ΑποστόληςΑ
4/10 συμφωνα με το transfermakt που δεν θεωρείτε και το πλέον αξιόπιστο.
Αρνητικός απόψε. Πολλά νεύρα και δεν του έβγαινε σχεδόν τίποτα. Μόλις μπήκε μαζί με τον Αουγκουστο έκατσε το κέντρο και χάσαμε πολύ χώρο και κατοχή.
Είπα κι εγώ! Σουρωμένος είναι ο Ραζβάν και σ' έβαλε στο 6-8; Ε, ούτε δέκα λεπτά δεν κρατήθηκε και έβαλε τον Βραζιλιάνο για να παίξει στη θέση σου κι εσύ να πας μπροστά. Αυτό ήταν Ομάρ μου, δέκα λεπτά όλα κι όλα - κράτα τα να τα θυμάσαι. 

- ΑποστόληςΑ
Το θέμα είναι πως μια χαρά είχε ταιριάξει στο 10 ο Αουγούστο με Σβαμπ Κούρτιτς πίσω του και τώρα με επιστροφή Ομάρ στο 10 μπερδεύτηκε και ο ένας και ο άλλος...Miles έγραψε:Είπα κι εγώ! Σουρωμένος είναι ο Ραζβάν και σ' έβαλε στο 6-8; Ε, ούτε δέκα λεπτά δεν κρατήθηκε και έβαλε τον Βραζιλιάνο για να παίξει στη θέση σου κι εσύ να πας μπροστά. Αυτό ήταν Ομάρ μου, δέκα λεπτά όλα κι όλα - κράτα τα να τα θυμάσαι.
Ειναι ακομα πισω σε σχεση με τον Καντουρι προ τραυματισμου αλλα ηδη ηταν σαφως βελτιωμενος σε σχεση με το παιχνιδι στη Δανια.
- WeWillRockYou
Ο Λουτσέσκου ανέφερε στις δηλώσεις του πως είχε κάποιο πρόβλημα την Τρίτη και πως κανονικά ήταν ξεκινήσει την Πέμπτη. Φαίνεται πως γενικά το rotation της ομάδας στα χαφ, βγήκε εκτός προγραμματισμού αυτές τις μέρες.
Ο Ομάρ πάντως θα είναι υπερπολύτιμος για την συνέχεια και φάνηκε σήμερα πόσο έλειψε το προηγούμενο διάστημα.
Ο Ομάρ πάντως θα είναι υπερπολύτιμος για την συνέχεια και φάνηκε σήμερα πόσο έλειψε το προηγούμενο διάστημα.