21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Ο συμπαθης κατα τα αλλα Μπισεσβαρ, δεν ειναι για σοβαρά ματς. Αντε να παιζει αλλαγη με κανα λιμο για να βγαλει καμια μπαλια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
- john4serres
Τόσο μπορεί τόσα κάνει. Το θέμα είναι γιατί να παίζει και εκεί έρχεται η απάντηση ότι δεν έχεις πάγκο!talirakis4 έγραψε:πρεπει να φυγει ο μπι , ειναι εκνευριστικα νωχελικός

Πρώτη φορά βλέπω παίκτη με τόση εμπειρία και τεχνικές ικανότητες, να πρέπει να συγχωρεθεί που έπαιξε 10 λεπτά, αλλά στο ίδιο χρονικό διάστημα να προλαβαίνει να κάνει 10 μαλακίες.
Ειδικά η ψηλοκρεμαστή μπαλιά στο 1-2 με Κρέσπο, έφερε ρίγη συγκίνησης.
Ξύπνα ρε κούρασε αυτή η κατάσταση.
Ειδικά η ψηλοκρεμαστή μπαλιά στο 1-2 με Κρέσπο, έφερε ρίγη συγκίνησης.
Ξύπνα ρε κούρασε αυτή η κατάσταση.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
-
Απλα εμενα αυτο που με πειραζει ειναι οτι κλασσικα βαζει το κοινο εναν στο ματι και τον κραζει ακομα και επειδη αναπνεει. Ναι ο Μπισεσβαρ απο το παιχνιδι με τον Αγιαξ και μετα δεν ειναι καλος. Εκατσε στο συμβολαιο του; Επεσε επειδη ειναι 32,5; Δεν ξερω. Αυτο που ξερω ειναι οτι δεν ειναι χθεσινος στον ΠΑΟΚ, εχει προσφερει οσο λιγοι στην ιστορια του συλλογου (να θυμισω το γκολ στον τελικο του 2017 που η ομαδα επαιζε σαν χεσμενη απο το αγχος της ατιτλιασης 14 χρονων;).
Τουριστας παντως δεν ειναι. Μια χαρα στεγνο τον βλεπω, μια χαρα θιχτηκε που του την ειπαν στο instagram μεσα στα πλει-οφ, μια χαρα τον εβαλε ο προπονητης δεξι μπακ χαφ και επαιξε οσο μπορουσε. Οποτε η ταπεινη μου αποψη ειναι πως ναι, δικαιωμα να μην μας αρεσει η αποδοση ενος παιχτη ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι εχουμε ολοι, αλλα να κραζουμε απαξιωτικα καποιον που εχει προσφερει τοσα, σορρυ αλλα δεν θυμαμαι ετσι τον ΠΑΟΚ εγω.
Τουριστας παντως δεν ειναι. Μια χαρα στεγνο τον βλεπω, μια χαρα θιχτηκε που του την ειπαν στο instagram μεσα στα πλει-οφ, μια χαρα τον εβαλε ο προπονητης δεξι μπακ χαφ και επαιξε οσο μπορουσε. Οποτε η ταπεινη μου αποψη ειναι πως ναι, δικαιωμα να μην μας αρεσει η αποδοση ενος παιχτη ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι εχουμε ολοι, αλλα να κραζουμε απαξιωτικα καποιον που εχει προσφερει τοσα, σορρυ αλλα δεν θυμαμαι ετσι τον ΠΑΟΚ εγω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Τετ 23 Σεπ 2020, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έτσι ακριβώς είναι, κράζουμε Μπισεσβαρ επειδή "περνάει".
Και όχι δεν έκατσε στο συμβόλαιο δέχτηκε μείωση , τουλάχιστον έτσι έγραψε ένα ρεπορτάζ.
Μπήκε 10 λεπτά και χάλασε τη μαγεία που είχαμε μπροστά?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και όχι δεν έκατσε στο συμβόλαιο δέχτηκε μείωση , τουλάχιστον έτσι έγραψε ένα ρεπορτάζ.
-
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ.
Απλως ειναι ΝΤΕΦΟΡΜΕ τους τελευταιους 14 ΜΗΝΕΣ.
Καντε υπομονη μεχρι το 2022 ,δεν πρεπει να ειμαστε κακοπροαιρετοι!
Απλως ειναι ΝΤΕΦΟΡΜΕ τους τελευταιους 14 ΜΗΝΕΣ.
Καντε υπομονη μεχρι το 2022 ,δεν πρεπει να ειμαστε κακοπροαιρετοι!
Η παντελείς ελληψη επιθετικης εμπνευσης του Μπισσβαρ απο το ματς εκεινο με τον Αγιαξ και μετα ειναι πραγματικα φοβερη και δεν αντεχεται αλλο. Μια χαρα σταικετε στο γηπεδο αλλα το μυαλο εχει κλαταρει τελειως.
Στο ματς με τον Ατρομητο, βρεθηκε καμια 10 φορες εκει απο τα δεξια μεχρι και σχεδον στη γραμμη της περιοχης, και και τις 10 φορες εκανε αστεια σκαψιματακια της μπαλας που ουτε καν σεντρα δε το λες. Ουτε μια προσπαθεια τριπλας, σουτ, συνδιασμου η οτιδήποτε αλλου.
Σε αυτη την κατασταση πραγματικα δεν αντεχεται αλλο.
Στο ματς με τον Ατρομητο, βρεθηκε καμια 10 φορες εκει απο τα δεξια μεχρι και σχεδον στη γραμμη της περιοχης, και και τις 10 φορες εκανε αστεια σκαψιματακια της μπαλας που ουτε καν σεντρα δε το λες. Ουτε μια προσπαθεια τριπλας, σουτ, συνδιασμου η οτιδήποτε αλλου.
Σε αυτη την κατασταση πραγματικα δεν αντεχεται αλλο.
Προφανώς και δεν είναι τα 10 χθεσινα λεπτά που χαλάνε την εικόνα του.Parolos έγραψε:Έτσι ακριβώς είναι, κράζουμε Μπισεσβαρ επειδή "περνάει".
Μιλάμε για έναν παίκτη που πνευματικά είναι αλλού και όποιος έχει μιλήσει μαζί του καταλαβαίνει γιατί δεν έπαιξε ποτέ την μπάλα που θα μπορούσε
Τα σχόλια όσο αφορά τον Μπίσε για εμένα είναι επιεική ... όταν κράζουμε τον Πέλκα πχ που πέρνει τα μισά, τον Μπίσε έπρεπε να το έχουμε ξεσκίσει ...
για εμένα είναι απαράδεκτος ... ο βασικός λόγος είναι ότι είναι μακράν ο πιο ποιοτικός παίχτης μας ... απόδειξη όπως λέτε τα περσινά ματς με Άγιαξ ... και μετά τι ?
πλάκα μας κάνεις ρε Μπίσε ... αραλίκι και τα γκαφρά στον λογαριασμό ... εγώ έτσι το παίρνω ...
για εμένα όποιος είναι έτσι είναι προτεραιότητα να αποχώρισει ... μακάρι και να φέρουν ένα άλλο παιδί φιλόδοξο και ποιοτικό που να θέλει όμως να προσφέρει
για εμένα είναι απαράδεκτος ... ο βασικός λόγος είναι ότι είναι μακράν ο πιο ποιοτικός παίχτης μας ... απόδειξη όπως λέτε τα περσινά ματς με Άγιαξ ... και μετά τι ?
πλάκα μας κάνεις ρε Μπίσε ... αραλίκι και τα γκαφρά στον λογαριασμό ... εγώ έτσι το παίρνω ...
για εμένα όποιος είναι έτσι είναι προτεραιότητα να αποχώρισει ... μακάρι και να φέρουν ένα άλλο παιδί φιλόδοξο και ποιοτικό που να θέλει όμως να προσφέρει
- ΑποστόληςΑ
Μην τους ακούς πουλέν. Εσύ θα μας ξελασπώσεις (πάλι) στον Βόλο με την ασίστ σου.