την επιλογή αρνεσεν μπορούμε να την στηρίξουμε μαζυ με τον προπονητη που θα φερει ? και όταν λεω στηριξη εννοω στηριξη από ολους από τον Ιβαν μεχρι τον τελευταιο οπαδο .....αλλα τι λεω οι αρδ ηδη αρχισαν να τον θαβουν ......
μαλλον τα εχει βρει μαλλον εμαθε αλλα οπως βλεπεις ολα στο μαλλον ειναι...γι αυτο σε λεω...και οι δυο ξερουμε πως ενα χελιδονι δεν φερνει την ανοιξη ουτε ο αρνεσεν μονος (οπως ουτε ο χουμπ μονος) φερνει την ανασταση στον ΠΑΟΚ...γι αυτο σε λεω οτι θα περιμενω να δω στο τελος τι ταμειο θα βγαλει...K_geo έγραψε:μωρε οτι πρεπει να γινουν πολλα, μαλλον το ξερει και αν δεν το ξερει, μαλλον εχει βρει τα καταλληλα ατομα για να του το πουν. το θεμα ειναι, εμεις καταλαβαμε οτι αυτα τα περι τελευταιων ευκαιριων του χρονου κτλ ειναι αυτα που μας κανουν μπαχαλο στην πρωτη στραβη; εγω λεω μπα και όντως, στην πρωτη στραβη θα ξεχασουμε τα περι υπομονης, στηριξης, πιστης στο 2ετες, 3ετες οτι θελει ας ειναι πλανο και τα γνωστα ολα. μακαρι να διαψευστω, αλλα εδω πριν καν αρχισει, ειμαστε καχυποτποι, κακεντρεχεις κτλ κτλ ...
εδώ είναι νομίζω που κολλάει η λέξη της χρονιάς. έλεος.
Κ_Geo ,το Κ όπως Καλχας.100% ετσι θα γινει.K_geo έγραψε:εγω λεω μπα και όντως, στην πρωτη στραβη θα ξεχασουμε τα περι υπομονης, στηριξης, πιστης στο 2ετες, 3ετες οτι θελει ας ειναι πλανο και τα γνωστα ολα.
Έγραψα ότι συμφωνώ με τον συνοπαδό που είπε ότι θέλει από τον μεγαλομέτοχο να μην ασχολείται με θέματα που δεν ξέρει, αφού δεν έχει και καθημερινή επαφή με την ομάδα, αλλά να τα αφήσει σε αυτούς που προσέλαβε γι αυτή τη δουλειά και συμπλήρωσα ότι καλό θα ήταν, αφού όπως φαίνεται θα ξεκινήσει από το μηδέν η νέα προσπάθεια, να μην απαιτήσει σώνει και καλά τίτλο την πρώτη χρονιά, να μην κριθεί από αυτό το καινούργιο πλάνο. Κάτι που ισχύει και για τον κόσμο (χωρίς πάντως να είμαι πολύ αισιόδοξος ότι ο κόσμος μπορεί να περιμένει).sourmenetes έγραψε:Johnys999 αν θες ξαναποσταρε στο τοπικ του σαββιδη γιατι μου φαινεται καταλαθως εσβησα το ποστ σου.
Ενφιαφέρουσα αποψηpanta έγραψε:όταν το κοπάδι προσβληθεί απο ασθένεια η λύση είναι μια το θανατώνεις όλο, όλο όμως ακόμα και αυτά που δεν έχουν νοσήσει γιατί μπορεί να είναι φορείς, μαζί και τα μαντρόσκυλα, κάνεις και μια απολύμανση στις εγκαταστάσεις και μετά φέρνεις καινούριο κοπάδι... μια και έξω, δεν γίνεται να κάνεις σταδιακή ανανέωση γιατί οι παλιοί θα μεταδίδουν το μικρόβιο στους νέους.
Άλλαξε τους όλους τώρα όλους όμως μην κρατήσεις κανέναν απο αυτούς που είχαν σχέση μέχρι τώρα με το αγωνιστικό κανέναν όμως, μαζί με τα ξερά ας καούν και τα χλωρά μπας και δούμε ασπρη μέρα.