László Bölöni

Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από guardian4 »

ΟΧΙ.

....

Μπολονι. εις το επανιδειν ελπιζω.
Και να φτιαξουμε πρωτα τα εσω και μετα να βλεπουμε τις ευρωπες.
Πρωτα ξεσκατιζεις, και μετα στολιζεις.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ήσουν πολύ παντελονάτος για μας..
καλή συνέχεια ρε τρελέ..!
Ευχαριστώ..
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

zizu10 έγραψε:
KilledByDeath_4 έγραψε:το οτι δεν τον ηξερες μαλλον φταις εσυ.
ο Μπολονι ειναι ονομα και κατατασεται στους καλους προπονητες στην ευρωπη.
Για το εργο του με τις ακαδημιες εχουν γραφτει στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ παρα πολλα που δικαιολογουν τον χαρακτηρισμο οτι ειναι στους καλυτερους παγκοσμιως.

ΝΑΙ φίλε τον ήξερα κι εγώ.Για την πλειοψηφία μιλάω...Αν ήταν έτσι όπως τα λες,που δεν είναι,θα δούλευε σε μεγάλη ομάδα κι όχι στην ψωροκώσταινα την Ελλάδα

Ενώ ο Σάντος ας πούμε, έχει φάει την Ευρώπη με το κουτάλι!!! Τι Αγγλία, τι Γερμανία, τι Γαλλία...χαμός!
Μόνο στην Πορτογαλλία την πατριδα του και στην ψαροκώσταινα την Ελλαδα έχει δουλέψει (σύμφωνα με την λογική σου)...

Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο Μαντσεστερ Γιουναιτεντ-Φεργκιουσον-Μπαρτσελονα και Μέσι... Υπάρχει και ένα κλίκ πιο κατω που ειναι όχι τοσο εμπορευσιμο, όχι τόσο γκλαμουράτο και πολυδιαφημισμένο, το ιδιο ποιοτικο ομως και φυσικά αρκετά ανώτερο από την βλαχοελληνικη νοοτροπία και επίπεδο που βλέπουμε στο ελλαντα...

Αντίο Λαζλο. Μαζί σου "φυγανε" και άλλοι, να το ξέρεις...
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

γελανε και οι οχτροι μας ρε π@#@η μου
τοσο βλακεια δεν υπαρχει μαζεμενη αλλου

ολοι στη σουπα λιγκ γνωριζανε τι εστι μπολονι και απορουσαν πως ηρθε σε μας
γιαυτο και η φαγωμαρα ολο το χρονο
τωρα παλι απορουν πως τον αφησαμε να φυγει
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μόνο μην τον θαυμάζουν στο γαύρο από του χρόνου...(ή φέτος, όπως το πάρει κανείς)...
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Parolos έγραψε:Ήσουν πολύ παντελονάτος για μας..
Ευχαριστώ..

Αυτο το ελεγες και οταν μετα απο νικες πετουσε τις βομβες για αποχωρηση και προτασεις κτλ κτλ; Γιατι εμενα εκει καπου με εχασε, αν και ημουν υπερμαχος του. Αλλα οποιος δεν γουσταρει μια, εγω δεν γουσταρω δεκα.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΑΣΚΑΛΕ...ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Υπερεκτιμημένος. Άσχετα από τον τρόπο και τις συνθήκες απομάκρυνσής του από τη διοίκηση, που ποτέ δε θα μάθουμε την πραγματική αλήθεια των γεγονότων όταν εξακολουθούν να μας ενημερώνουν για τα τεκταινόμενα τα παρασιτικά και κατωτάτου επιπέδου ΜΜΕ της πόλης, ΚΑΙ ο ίδιος δεν επέδειξε σοβαρή συμπεριφορά τη βδομάδα που μας πέρασε.
Η ομάδα στη διάρκεια της σεζόν πράγματι απέκτησε την ταυτότητα του. Συνεχείς διακυμάνσεις απόδοσης και έλλειψη σταθερότητας δείγμα του άστατου και νευρικού χαρακτήρα του ούγγρου. Φυσικά δε βγάζω λάδι τη διοίκηση αν και της δίνω το ελαφρυντικό ότι προσπαθεί με πράξεις να διορθώσει τα ΦΡΙΚΤΑ λάθη της παρελθούσας διοίκησης.
Καλή συνέχεια.

Πάντως επιβεβαίωσε το βιογραφικό του που τον θέλει να αποχωρεί με άσχημο τρόπο από τις ομάδες του.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Και κάτι ακόμα. Εδώ και 40 σελίδες διαβάζω μηνύματα αλληλοσπαραγμού και πανικού, που ούτε όταν έφυγε ο Σάντος δε διάβαζα (ίσως η αποχώρηση που κόστισε περισσότερο από κάθε προπονητή - πρόεδρο - παίκτη τα τελευταία χρόνια). Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία, ότι παρά τη χειρότερη οικονομική κατάσταση και το αντικειμενικά χειρότερο ρόστερ, είμαστε σε καλύτερη μοίρα από ότι πριν 2 χρόνια όταν βρεθήκαμε σε αντίστοιχη θέση ψάχνοντας τον αντικαταστατη του Σάντος.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Eναν προπονητή τον κρίνεις πάντα εκ του αποτελέσματος μετά ομως απο κάποια χρόνια και πάντα με την βασική προϋπόθεση οτι η ομάδα λειτουργεί σωστά-ιδανικά, δηλαδή χωρίς προβλήματα οικονομικά που είναι το Α και το Ω σε οποιαδήποτε ομάδα και τότε και μόνο τότε στο τέλος κάνεις μια καλοπροαίρετη κριτική.

Για μένα βάση των συνθηκών εργασίας του στην ομάδα μας πρόσφερε πολύ περισσότερα απο οποιοδήποτε αλλον, δηλαδή αν ηταν κάποιο κολλημένο μυαλό (και οχι μονο) θα έβαζε συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους ενω ο Μπολονι ρίσκαρε, πέτυχε και έγραψε ιστορία στις ευρωπαϊκές νίκες της ομάδος με παίκτες μέσα οπως ο Σταφυλίδης σε ηλικία 17 ετων αν δεν απατώμαι ;)

Για αυτό ας του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα και τον ευχαριστούμε για την συνεργασία.
Άβαταρ μέλους
Elessar

Δημοσίευση από Elessar »

Ευχαριστώ..

Προσυπογράφω κι εγώ. Καλή συνέχεια Λάσλο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

paok87 έγραψε:Υπερεκτιμημένος. Άσχετα από τον τρόπο και τις συνθήκες απομάκρυνσής του από τη διοίκηση, που ποτέ δε θα μάθουμε την πραγματική αλήθεια των γεγονότων όταν εξακολουθούν να μας ενημερώνουν για τα τεκταινόμενα τα παρασιτικά και κατωτάτου επιπέδου ΜΜΕ της πόλης, ΚΑΙ ο ίδιος δεν επέδειξε σοβαρή συμπεριφορά τη βδομάδα που μας πέρασε.
Η ομάδα στη διάρκεια της σεζόν πράγματι απέκτησε την ταυτότητα του. Συνεχείς διακυμάνσεις απόδοσης και έλλειψη σταθερότητας δείγμα του άστατου και νευρικού χαρακτήρα του ούγγρου. Φυσικά δε βγάζω λάδι τη διοίκηση αν και της δίνω το ελαφρυντικό ότι προσπαθεί με πράξεις να διορθώσει τα ΦΡΙΚΤΑ λάθη της παρελθούσας διοίκησης.
Καλή συνέχεια.

Πάντως επιβεβαίωσε το βιογραφικό του που τον θέλει να αποχωρεί με άσχημο τρόπο από τις ομάδες του.

θεωρώ υποκειμενικά ότι η συγκεκριμένη τοποθέτηση έχει ψύγματα ... αντικειμενικότητας :lol: και ψυχραιμίας.παρασκήνιο πιθανώς υπήρξε στη σχέση διοίκησης-προπονητή και προπονητή-δημοσιοκάφρων,που οδήγησε στο να επιχειρείται να υποσκαφθεί η εικόνα του μπόλονι.να ρίξω αποκλειστικά το βάρος στη διοίκηση για τούτο δυσκολεύομαι (με τους ντόπιους δημοσιοκάφρους και τα συμπλέγματά τους αδυνατώ να ασχοληθώ).κάποιοι ίσως να πιστεύουν πως μόνο ο μπόλονι βρήκε εμπόδια στη συνεργασία του με τη διοίκηση.εγώ διατηρώ κάποια περιθώρια και για το άλλο σενάριο,ήτοι να ήρθε σε ανάλογη θέση κι η διοίκηση με τη συμπεριφορά του μπόλονι.και τούτο δικαιούμαι να το υποπτεύομαι από το χαρακτήρα του μπόλονι,αυτόν που τουλάχιστον βίωσα το χρόνο αυτό.για την τακτική αποπομπής του έχω ενστάσεις κατά της διοίκησης,όπως ενστάσεις έχω και σχετικά με το ότι όντως επιθυμούσε να παραμείνει ο μπόλονι στην ομάδα κι απλά,παντελώς ανέξοδα,ΔΕΝ έδωσε μιά τελευταία παράσταση για το ... χειροκρότημα (των οπαδών),γνωρίζοντας α πριόρι πως φεύγει και θέλοντας να στρέψει τον κόσμο κατά αυτών,που παραμένουν.

στον τομέα των αποτελεσμάτων τώρα σε αγώνες υψηλού κινήτρου η ομάδα έδωσε δείγματα αποστομωτικά.στην πλειονότητα των αγώνων της χρονιάς ωστόσο,που το κίνητρο ήταν χαμηλό,η συγκομιδή κατά τη γνώμη μου ήταν απογοητευτική,ο βασικός λόγος,που χάθηκε κι ο σημαντικότερος στόχος της χρονιάς,η πρωτιά στα πλέϊ-οφφ.και ΟΧΙ,λαμβάνοντας υπ'όψη την αποδυνάμωση της ομάδας,τους συνεχείς τραυματισμούς,την κούραση παιχτών κοκ,δε δικαιολογείται να καταντήσει η Τούμπα απόρθητο φρούριο υπέρ του κάθε αναζητούντος βαθμούς για να μείνει κατηγορία αντιπάλου και να'ναι είδηση τυχόν νίκη του ΠΑΟΚ.φέρει ευθύνη και ο γιάχος και τα άλλα λουλούδια στα πλέϊ-όφφ.αλλά ΚΑΙ εσύ σαν προϊστάμενος αγωνιστικά του ΠΑΟΚ δεν φρόντισες να μαγειρέψεις προτού πεινάσεις.κι ΟΧΙ μία ή δύο φορές.

εν πάσει περιπτώσει καλή συνέχεια να'χει ο άνθρωπος.σίγουρα πρόκειται για ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.και ευφυή δίχως άλλο άνθρωπο.ευφυέστατο.ιδίως μετά τη λήξη των αγώνων.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

xrisitsapa έγραψε:
Ευχαριστώ..

Αυτο το ελεγες και οταν μετα απο νικες πετουσε τις βομβες για αποχωρηση και προτασεις κτλ κτλ; Γιατι εμενα εκει καπου με εχασε, αν και ημουν υπερμαχος του. Αλλα οποιος δεν γουσταρει μια, εγω δεν γουσταρω δεκα.

Ναι, τα σχόλιά μου αν θες είναι διαθέσιμα στο προφιλ.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Αυτή τη χρονιά (ειδικά σε κάποιες περιπτώσεις) ο ΠΑΟΚ έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, με εξαίρεση το οικτρό τέλος της χρονιάς. Θέλω να πιστεύω ότι αν ο Μπόλονι δούλευε με λίγο καλύτερο ρόστερ και χωρίς προβλήματα θα βλέπαμε μεγάλα πράγματα.

Τον ευχαριστώ και του εύχομαι καλή τύχη.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

kataramenos5 έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:. ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Η ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.. ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ Κ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.

Δεν αγοράζω επειδή ακριβώς δε ΓΟΥΣΤΑΡΩ πλεον. Ξεφτιλίστηκα . Ήμουν ΠΑΟΚ και με κανανε σκουλήκι. Και δε γουσταρω να παω γήπεδο και να βρίζω όλη την ώρα.Κακό στον ΠΑΟΚ θα κάνω..

Αμα δε γουσταρεις κατσε στο καναπε σου τοτε..... καλο θα κανεις.. κ οχι κακο... κ εγω σταματησα να πηγαινω στη τουμπα γιατι δε γουσταρω καποιες καταστασεις.. αλλα παιρνω κ διαρκειας κ βοηθαω με το τροπο μου γιατι δε μπορω αλλιως... κ εκτος απο αυτο....ΠΑΟΚ δεν ειναι ποδοσφαιρο μακαρι να εχεις ορεξη να ασχοληθεις κ με καποιο αλλο αθλημα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”