Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από sourmenetes »

Γιατι εχω τη διαισθηση οτι μεχρι αργα το βραδυ θα εχουμε και κανενα ακομα ονομα πολυ κοντα στην ομαδα???
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ξερεις κατι?
Αν ξερεις πες η μην ποσταρεις καθολου...
Αντε το βρηκαμε ολοι τωρα με τις σποντες και τα κουιζακια... :mrgreen:
kallikrateia4

Δημοσίευση από kallikrateia4 »

Καλως ηρθε το Ρουμανος , να ειναι υγιης παιδια και πιστευω οτι θα μας κανει γρηγορα να ξεχασουμε τον π..τη τον ισπανο. Εχω καλη γνωμη για την πλειονοτητα των ανατολικων παικτων.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

teod1980 έγραψε:Ξέρει κανείς τι θέση παίζει ακριβώς;
ποστ φυσιολογικού ανθρώπου
Τρόμος έγραψε:3 χρόνια σε 30χρονο,δε μάθανε τίποτα από Σαβίνι,Ίβιτς κλπ.Κάνε 2+1 ή 1+1+1 έλεος.
ποστ σαλταρισμένου αριθμολάγνου :oops:

Σωστή κίνηση παίχτης γνωστός στον προπονητή που μπορεί να παίξει και 8αρι και κόφτης,θα τον δούμε βέβαια στο χόρτο αλλά πιστέβω ότι θα κάνει δουλίτσα.
υγ 3χρόνια σε 30άρη δε δίνεις :evil: :twisted:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

30άρης είναι, δεν είναι 35άρης... έλεος
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

D.A.A.T. έγραψε:αλλη μια δημοσιογραφικη δικαιωση.Ο Μπολονι δεν θα παρει Ρουμανους. :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted:
χαχαχαχαχα ναι ρε φίλε...αυτό ήταν απο τις μεγαλύτερες @@ριες που έβγαλαν απο το μυαλό τους οι αρδ!!! επίσης νομίζω οτι πρέπει να αποκλείσουμε και παίκτες απο τις χώρες που έχει περάσει ο μπολονι ως προπονητής(πχ. Πορτογαλία, Γαλλία κ.α)

δεν έχω ιδέα αν είναι καλός ο λαζαρ...ελπίζω να μας βγει...το τριετές και μένα μ κακοφάνηκε αλλα ελπίζω στο τέλος να το θεωρήσω και μικρής διάρκειας ;)
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Είναι διαφορετική περίπτωση αυτό το 3ετες.

Ρε παίδες αυτόν τον ζήτησε ο Μπολονι που σημαίνει ότι για τα επόμενα δύο χρόνια θα παίζει στάνταρ γιατί ο Μπολονι έχει κλειστό διετές. Μην συγκρίνετε την περίπτωση Σαβίνι . Δεν πήγε και έκανε 3ετες συμβόλαιο ο Βρυζας σε ένα πρώην συμπαίκτη του και δεν του βγήκε και έπεσε έξω μετά. Εδώ τον ζήτησε ο προπονητής.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Ας βάλει κάποιος κανένα βιντεάκι βρε παιδιά!

Άντε να πάρουμε και ένα σέντερ μπακ για να μην πονάει το κεφάλι μας.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

tsachou έγραψε:
D.A.A.T. έγραψε:αλλη μια δημοσιογραφικη δικαιωση.Ο Μπολονι δεν θα παρει Ρουμανους. :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted:
χαχαχαχαχα ναι ρε φίλε...αυτό ήταν απο τις μεγαλύτερες @@ριες που έβγαλαν απο το μυαλό τους οι αρδ!!! επίσης νομίζω οτι πρέπει να αποκλείσουμε και παίκτες απο τις χώρες που έχει περάσει ο μπολονι ως προπονητής(πχ. Πορτογαλία, Γαλλία κ.α)

δεν έχω ιδέα αν είναι καλός ο λαζαρ...ελπίζω να μας βγει...το τριετές και μένα μ κακοφάνηκε αλλα ελπίζω στο τέλος να το θεωρήσω και μικρής διάρκειας ;)
αυτο για τη μη ελευση ρουμανων το ειπε και ο δουκας επισημα εδω...μετα απο δικη μου αρδ ερωτηση ... :mrgreen: :mrgreen:
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

[youtube]vSS8fbw-uks[/youtube]
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Να δειτε αυτος ο παικτης θα μας βγει πολυ καλος.
Δεν χρειαζεται να δουμε βιντεο, για να τον κανουμε κριτικη
Περιμενετε και θα δειτε :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

η αποκτηση λαζαρ σημαινει πολιτικη ισχνων αγελαδων και τα "φερε παιχταρα" πηγανε περιπατο?
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Τους έχω ξεγράψει τους παιχταράδες, ο Λαζάρ είναι μια χαρά deal, Ρουμάνος διεθνής με υπόδειξη του προπονητή σε καίρια θέση, μεταγραφή ουσίας.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες την 3η του μεταγραφή στη καλοκαιρινή περίοδο μετά τους Ρομπέρ, Γεωργιάδη, τον Ρουμάνο διεθνή μέσο Κοστίν Λαζάρ.

Το ιστορικό της απόκτησής του έχει ενδιαφέρον, αφού ο ΠΑΟΚ κατάφερε να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη, να τον έχει κρυμμένο από την περασμένη Τρίτη, να τον περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά να τον ανακοινώσει.

Από την Τρίτη μέχρι και σήμερα, ο ποδοσφαιριστής έχει μιλήσει σε ραντεβού με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, τον Ζήση Βρύζα, αλλά και τον προπονητή της ομάδας Λάσλο Μπόλονι ο οποίος τον συνάντησε στο ξενοδοχείο που έμενε.

Ο Λαζάρ, πείσθηκε από τα όσα άκουσε κυρίως για το τακτικό κομμάτι και τους λόγους που επιθυμεί να τον εντάξει ο ΠΑΟΚ στο σύνολο. Σημαντικό ρόλο πάντως στο τελικό ναι έπαιξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρουμανίας Βίκτορ Πιτσούρκα.

Ο τελευταίος, είχε πρόσφατα μία κουβέντα με τον Λαζάρ. Όταν ο ποδοσφαιριστής τον ενημέρωσε πως έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ, ο Πιτσούρκα του είπε πως «είναι μία πολύ καλή επιλογή για εσένα, είναι ένα κλαμπ ευρωπαϊκό και πολύ κοντά στη χώρα μας, κάτι που σημαίνει πως θα έχω την ευκαιρία να σε παρακολουθώ και να σε έχω στα πλάνα μου».

Ο Λαζάρ είναι εν ενεργεία διεθνής και θέλει να συνεχίσει να είναι, με αποτέλεσμα η θέση του Πιτσούρκα να αποδείχτηκε καταλυτική.

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά του παίκτη, ο Λαζάρ είναι πιο έτοιμος απ όσο νομίζαμε. Συμμετείχε στη προετοιμασία της πρώτης του ομάδας, της Σπορτούλ – ομάδα πρώτης εθνικής κατηγορίας στη Ρουμανία – και έχασε μόλις δύο μέρες στο ξεκίνημα και δύο τώρα που βρισκόταν στην Ελλάδα.

Ο 30χρονός χαφ, ανήκει πλέον στον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά κλείνει τον κύκλο των μεταγραφών σε πρώτη φάση. Η επόμενη θα ξεκινήσει εφόσον ο ΠΑΟΚ περάσει τη Βαλερένγκα και μάθει τον επόμενο αντίπαλο.
δημοσιογρ ιδωδες 24 ωρες
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

no παπαδοπουλος δηλαδη, συμφωνα με τον κολκα.Οχι οτι αυτο σημαινει και οτι ετσι θα γινει, αλλα το θεωρω κριμα να τον αφησουμε να παει σε καμια κουλα.Μακαρι, αν περασουμε, που λογικα παρα το ελλειπες ροστερ θα το καταφερουμε, να παμε για κατι καλητερο γιατι παρα το πληθος των παικτων η ποιοτητα δεν περισευει πια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”