ναι γιατι ο ενας ειναι 31 ενω ο αλλος 25 και ο ενας εφυγε πριν 1 χρονο και ηταν σε ομαδα τσαμπιονσιπ ενω ο αλλος ηταν επι 3-4 χρονια στην αραβια...λογικο δεν ειναι να ειναι καλυτερη περιπτωση του τσουμπα...και εγω δεν ειμαι καν υπερ του να γυρισει ουτε αυτοςfalconakis έγραψε:Δεν ξέρω αλλα αν καταλαβα καλα κάποιους εδω μέσα τους χαλάει η επιστροφή του Κοτσίδα αλλα γουσταρουν επιστροφή Τσουμπα;
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Μεταγραφές καλοκαιριού III
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Ρε παιδια, τι ξεραιλα ειναι αυτη; Τι περιμενουν πια και δεν κανουν καμια μεταγραφη;
- theodorsalonika
Ρε παιδιά..είμαστε σοβαροί;είναι δυνατόν να ψάχνουμε ακόμη;δηλαδή δεν έχεις δει 50-100-500 παίκτες;δεν έχεις μιλήσει με τις ομάδες τους;δεν έχεις παίκτες που άμα γίνει μια στραβή να μπορείς να τους αγοράσεις;τι είμαστε;τελειώνει μια σεζόν και τι κοιτάνε μετά δηλαδή;δεν ξέρουν τις αδυναμίες της ομάδας;τι να πω...στο καφενείο που πηγενα παλιά,παίζαμε μπουρλότ και όταν έφευγε ο ένας επειδή τον πήρε η γυναίκα του τηλ καθοταν ο άλλος από δίπλα..πάντα βρισκόταν σε ένα λεπτό παίκτης..εδώ μια φορά ρε μια φορά..καημό τον έχω..να πάμε προετοιμασία και να μαστε πλήρης..μια ζωή τα ίδια και τα ίδια...και μεταξύ μας μερικές ομάδες που δεν έχου ούτε το ένα τρίτο μπάτζετ από μας,κάνουν έξυπνες κινήσεις και ενεργούν πιο γρήγορα ..εμείς χαρταετό...εγώ άμα ήμουν Σαββίδης θα είχα αμολυσει 100 άτομα γύρω γύρω στην υφήλιο να κοιτάνε μπαλα...τίποτα άλλο..κάθε Κυριακή να ναι στο γήπεδο μια χώρας μια ομάδας...και να κοιτάνε ..δεν χρειάζεστε να σαι διάνοια για να καταλάβεις Ποιος παίκτης μπορεί να προσφέρει...ξαναλέω όχι έναν αλλα 100 άτομα..να τους δίνεις ένα χιλιάρικο τον μήνα...είναι κάποιος κάτοικος του Κάρντιφ;είναι Έλληνας ξέρει τόπι..μεγάλε θέλω να με προτείνεις 5 παίκτες τον Ιούνιο..ας είναι 18 χρόνων..θέλω να με προτείνεις...εσύ που ζεις; Στην Ζιμπάμπουε;εσύ που είναι Γερμανία;εσύ στο Περού;δύο παίκτες να σου βγουν φτάνει...αλλά τώρα έχουν μάνατζερ,μίζες,υποχρεώσεις στον τάδε παπάρα..οπότε τι γίνεται;βλεπουν βίντεο,ρωτάνε και το μέντιουμ των Δελφών,,και άιντε ότι γίνει όπως γίνει..,
Ευελπιστώ να προλάβω να δω κάτι ..γιατί έτσι πώς πάμε θα πάμε στον τάφο και ακόμα τέλη Αυγούστου θα ψάχνουμε.παικτες..
Ευελπιστώ να προλάβω να δω κάτι ..γιατί έτσι πώς πάμε θα πάμε στον τάφο και ακόμα τέλη Αυγούστου θα ψάχνουμε.παικτες..
Αν δε σηκώσει ο Ιβάν το τηλέφωνο, ούτε για κατούρημα δεν πάνε στα γραφεία.
Πράσινα φώτα, κόκκινα φώτα και πάει λέγοντας.
Πράσινα φώτα, κόκκινα φώτα και πάει λέγοντας.
- PaokPatraG4
Λογικά περιμένουν να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος να ησυχάσουν αυτοί να ησυχάσουμε κ εμείς κ ότι βγει....slowcrow έγραψε:Ρε παιδια, τι ξεραιλα ειναι αυτη; Τι περιμενουν πια και δεν κανουν καμια μεταγραφη;
σε αυτο πρωτη ειναι η αεκ με διαφορα απτον δευτεροWestBlock4 έγραψε:Πρέπει να ειμαστε η μόνη ομάδα στο κοσμο που κάθε χρόνο στις μεταγραφές ασχολούμαστε με τους ίδιους κ ίδιους παιχτες.... scouting από τα lidl
Χαχα όχι δεν γνωρίζω την συγκεκριμένη λειτουργία του ignore αλλά ούτε ενδιαφέρομαι να την μάθω. Διαβάζω όλες τις απόψεις, αλλά λόγο ηλικίας γνωρίζω ότι μερικές είναι πιο "σωστές" από κάποιες άλλες. Αν κάποιος διαβάσει προσεκτικά τις τοποθετήσεις πολλών παιδιών εδώ θα δει ότι πράγματι έχουν απαντηθεί ένα σωρό πράγματα , με κάποιο μαγικό τρόπο όμως επανέρχονται στο φόρουμ πολλές αντιδραστικές απόψεις που έχουν πολλάκις απαντηθεί, ή πολλές φορές λέγονται κι τρομακτικές ανακρίβειες από ορισμένα μέλη, ψέματα κανονικά. Που δεν βοηθούν καθόλου στην διμιουργια ενός ρεύματος λόγου που θα κατέληγε σε ουσιαστικές προτάσεις σαν ένας μικρό think tank ας πούμεNapoli4 έγραψε:8η φορά που γράφεις να μην περιμένουμε απαντήσεις, ενώ αυτές έχουν δοθεί.
Στο ignore μας έχεις ρε Andrew;![]()
Και προφανώς δίνονται απαντήσεις, στα πλαίσια του υγιή διαλόγου και τις ανταλλαγής απόψεων. Παρουσιάζεται η άλλη πλευρά, και όποιος θέλει, πιστεύει αυτά που πιστεύει. Αλλά είναι άσχημο να μην αναγνωρίζεις τουλάχιστον πως υπάρχει άλλη οπτική.
Τεχνοκρατικά πάντως αν το δούμε, λογικά έτσι το βλέπει ο Ιβάν, δεν γίνεται να δίνεις καμιά 10 εκ.σε συμβόλαια και να μην μπορείς να περάσεις μια Ριέκα.
Καλώς ή κακώς για να κλείσουμε παίκτες που θα κάνουν διαφορά σε σχέση με τους υπάρχοντες πρέπει να μην έχουν άλλες επιλογές. Ζίβκοβιτς δεν θα βρεις κάθε μέρα.
Είμαστε και λίγο γκαντέμηδες ( Π.Α.Ο.Κ. είσαι)
Αν δεν πάθαινε την ρίξη ο Βερνμπλουμ, που ήταν πραγματικά εξαιρετικός παίκτης, δεν θα χρειαζόμασταν Εσίτι...
Από την μια κράζουμε για τον Τσιγγάρα και από την άλλη για τον "λίγο" Μιχαήλιδη.
Η δική μου αγωνία είναι το μέλλον. Όχι το τόσο μακρινό. Πες ότι βγαίνουμε πρωταθλητές, με τί ρόστερ να παίξεις C.L. ; Εκεί μάλλον στάθηκε και ο Λουτσέσκου στην συνέντευξη του. Ότι πρέπει πρώτα να καθιερωθείς και μετά να κάνεις το βήμα παραπέρα.
Καλώς ή κακώς για να κλείσουμε παίκτες που θα κάνουν διαφορά σε σχέση με τους υπάρχοντες πρέπει να μην έχουν άλλες επιλογές. Ζίβκοβιτς δεν θα βρεις κάθε μέρα.
Είμαστε και λίγο γκαντέμηδες ( Π.Α.Ο.Κ. είσαι)
Αν δεν πάθαινε την ρίξη ο Βερνμπλουμ, που ήταν πραγματικά εξαιρετικός παίκτης, δεν θα χρειαζόμασταν Εσίτι...
Από την μια κράζουμε για τον Τσιγγάρα και από την άλλη για τον "λίγο" Μιχαήλιδη.
Η δική μου αγωνία είναι το μέλλον. Όχι το τόσο μακρινό. Πες ότι βγαίνουμε πρωταθλητές, με τί ρόστερ να παίξεις C.L. ; Εκεί μάλλον στάθηκε και ο Λουτσέσκου στην συνέντευξη του. Ότι πρέπει πρώτα να καθιερωθείς και μετά να κάνεις το βήμα παραπέρα.
Οι μεταγραφές δεν θα παίξουν με τη Ριέκα, οι καλοί παίκτες θέλουν Ευρώπη και αν όχι παραπάνω χρήμα, η είσοδος στους ομίλους φέρνει κάποια έσοδα και προοπτική για παραπανώ. Δεν περιμένω ανακοίνωση πριν το πρώτο παιχνίδι με τη Ριέκα και είμαι καλά.
Και εγω δεν περιμενω τιποτα μεχρι τα ματς με την Ριεκα, με μοναδικη εξαιρεση τον Σουηδο αν ερθει μπας και παιξει στο δευτερο αγωνα. Ελπιζω μεχρι τις 31 να εχουν φυγει και να εχουν ερθει οσοι πρεπει.
Ευεργετικό θα ήταν να έχουμε σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα. Διαφορετικά θα κουβεντιάζουμε τα ίδια και τα ίδια όλο το επόμενο δεκαήμερο
Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΆ δήλωση του προπονητή που να να μιλάει για την Ευρώπη με το τρόπο που το αναφέρεις γράφεις χαρακτηριστικά "Δυστυχως δεν εννοουσε ευρωπαικες πορειες που ειχαμε καταλαβει ολοι αλλα πρωταθληματα στη σουπερ λιγκ" αυτό που γράφεις δηλαδή παραπάνω δεν έχει καμία σχέση με γεγονότα είναι απλά η άποψη σου.Γκουερινο έγραψε:Αν διαβαζες καλυτερα το ποστ η αν ακουγες εστω τις συνεντευξεις του προπονητη θα ηξερες οτι δεν ειναι ερμηνεια δικη μου αλλα δηλωση του προπονητη. Δεν κανω σχεδον ποτε ερμηνειες, παραθετω γεγονοτα.Andrew R έγραψε:Είναι εντελώς αυθαίρετη η ερμηνεία που δίνεις για ευρωπαϊκή ελίτ. Δεν προκύπτει απόΓκουερινο έγραψε:Ναι που ακριβως διαφωνεις joshua στο οτι τα κυνηγανε ολα αυτα?
Αυταρκεια σημαινει να παιρνεις παικτες που θα τους χρησιμοποιεις και δεν θα ειναι πεταμενα εκατομμυρια. Για αυτο και αργουν να επιλεξουν για να μη καταληξουμε παλι τα λεφτα του Τζολη οπως του Γιαννουλη να πεταχτουν σε Εσιτι Τσολακ
Τιτλοι. Ο Λουτσεσκου ειπε πολλες φορες οτι θα παρουμε πρωταθλημα. Το αν διαφωνω εγω η εσυ με τον τροπο που θελει να το παρει δεν ειναι δικο του προβλημα
Ευρωπαικη ελιτ το ειχαμε παρεξηγησει ολοι προφανως αλλα το ξεκαθαρισε ο Λουτσεσκου πριν λιγες μερες. Για να μπεις στην ευρωπαικη ελιτ ειπε πρεπει να αυξησεις τους εγχωριους τιτλους σου. Δυστυχως δεν εννοουσε ευρωπαικες πορειες που ειχαμε καταλαβει ολοι αλλα πρωταθληματα στη σουπερ λιγκ
Ο ΤΔ σε κατεστρεψε μια χαρα ειμαστε με Λουτσεσκου Γκοντσαρεβα
πουθενά ότι καταξιώνεσαι ευρωπαϊκά κερδίζοντας εγχώριους τίτλους. Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν πολύ σαφείς κι παλιότερα όταν μιλούσε για είσοδο στην πρώτη εικοσάδα του ευρωπαϊκού ranking. Επίσης δεν προκύπτει από πουθενά αυτός ο ντροπιαστικος νεολογισμός που εχει επικρατήσει στο φόρουμ περί ψευτοδιλληματος Ευρώπη ή Ελλάδα. Φτιάχνοντας μια ΚΑΛΗ ομάδα προσπαθείς να βελτιωνεσαι συνεχώς. Δεν είναι δυνατόν να έχω φτιάξει με διοίκηση πρωτοδικείου ομάδα που κέρδιζε την Φενέρ κι αγωνιζόταν στο ελληνικό πρωτάθλημα εναντίον της πιο βρωμερης παράγκας, κι με δισεκατομμύριουχο πρόεδρο να εμφανίζονται όλες οι δικαιολογίες του κόσμου!
Ναι κερδισες την Φνερ και? Και την Αρσεναλ και την τοτεναμ κερδισες με Μπαλαφα Κλαους και Σαλπι που τωρα τους κραζεις
Αυτη την στιγμη εχουμε καλυτερους αλλα δεν σας κανουν και θελετε αλλους. Σαν να σου δινουν γαριδες και να λες οχι θελω αστακο
Εχω δει δεκα προκριματικα παιχνιδια φετος με διαφορες ομαδες και αποδοση σαν του "τελειωμενου" Μπισεσβαρ δεν ειδα σε κανεναν αλλο παικτη. Αλλα για μας τους νεοπλουτους δεν κανει
Ηρεμηστε και θα τελειωσουν κι οι μεταγραφες οταν πρεπει. 3-4 παικτες θελουμε ακομα.
Οταν τελειωσουν οι μεταγραφες θα ειναι ολοι εδω. ειτε γκρινιαζετε ειτε κωλοτουμπες κανετε οταν θελει ο Λουτσεσκου θα ερθουν οι παικτες κι οχι οταν θελουμε εμεις
Κι όπως έγραψα κι παραπάνω δεν υπάρχει κανένα δίλημμα Ευρώπη ή Ελλάδα.
οκ δεν υπαρχει
φερτε τον Τσουμπα να βαζουμε 3 γκολ σε καθε ματς ρεεεεεεεεεε

φερτε τον Τσουμπα να βαζουμε 3 γκολ σε καθε ματς ρεεεεεεεεεε
Η λογική λέει ότι εδώ που φτάσαμε ότι είναι να γίνει θα γίνει μετά την Ριεκα.
Το εξαημερο 26 με 31 Αυγούστου αναμένεται "καυτό".
Εκτός αν έρθει αποκλεισμός από τους Κροάτες (που δεν το πιστεύω) και ακούσουμε τα κλασικά "χωρίς Ευρώπη και 3 ματς την βδομάδα το ροστερ είναι πληρες" κτλ. Δεν είναι ότι δεν έχει ξανασυμβεί, έτσι;
Όσο για τον αριθμό των μεταγραφών δεν περιμένω πάνω από 2. Αριστερό μπακ, αριστερό εξτρεμ και κλείσαμε.
Πως μπορεί κάποιος να περιμένει από έναν οργανισμό που έκανε 3 μεταγραφές με τα χίλια ζόρια σε ένα δίμηνο να κάνει 4-5 σε 14 μερες; να είμαστε σοβαροί.
Κατανοώ ότι το ποστ μου βγάζει μια νότα απαισιοδοξίας (αν και για μένα είναι απλά ρεαλισμός) αλλα η αλήθεια είναι ότι τα δείγματα από τις προηγούμενες χρονιές είναι συγκεκριμένα και ξεκάθαρα.
Μακαρι να με διαψεύσουν οι εξελίξεις ευχάριστα αλλά όπως τα βλέπω μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν το θεωρώ πιθανό. Μακαρι όμως.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το εξαημερο 26 με 31 Αυγούστου αναμένεται "καυτό".
Εκτός αν έρθει αποκλεισμός από τους Κροάτες (που δεν το πιστεύω) και ακούσουμε τα κλασικά "χωρίς Ευρώπη και 3 ματς την βδομάδα το ροστερ είναι πληρες" κτλ. Δεν είναι ότι δεν έχει ξανασυμβεί, έτσι;
Όσο για τον αριθμό των μεταγραφών δεν περιμένω πάνω από 2. Αριστερό μπακ, αριστερό εξτρεμ και κλείσαμε.
Πως μπορεί κάποιος να περιμένει από έναν οργανισμό που έκανε 3 μεταγραφές με τα χίλια ζόρια σε ένα δίμηνο να κάνει 4-5 σε 14 μερες; να είμαστε σοβαροί.
Κατανοώ ότι το ποστ μου βγάζει μια νότα απαισιοδοξίας (αν και για μένα είναι απλά ρεαλισμός) αλλα η αλήθεια είναι ότι τα δείγματα από τις προηγούμενες χρονιές είναι συγκεκριμένα και ξεκάθαρα.
Μακαρι να με διαψεύσουν οι εξελίξεις ευχάριστα αλλά όπως τα βλέπω μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν το θεωρώ πιθανό. Μακαρι όμως.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Ρε μάγκες τι θα γίνει;;;
Σας κάνουμε συστάσεις και μας γράφετε στα τέτοια σας!!
Αμάν πια!
Τι θέλετε;;; να το κλειδωσουμε πάλι;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σας κάνουμε συστάσεις και μας γράφετε στα τέτοια σας!!
Αμάν πια!
Τι θέλετε;;; να το κλειδωσουμε πάλι;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk