Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

seaman έγραψε:Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι το δίλημμα ήταν Ολιβέιρα ή Κρμέντσικ και όχι Σβιντέρσκι ή Κρμέντσικ; Εγώ τείνω να υιοθετήσω, με ποδοσφαιρικά κριτήρια, ότι η ανανέωση του Σβι είναι ουσιαστική και όχι απλά υποστηρικτική σε επιδίωξη πώλησής του και για αυτό δεν αγοράστηκε ο Τσέχος.
Το σχήμα Ολιβέιρα - Σβι το βλέπω. Το Σβι - Κρμέντσικ κάπου δεν μου κάθεται

Ότι κάναμε πρόταση στην Μπριζ (Ο ίδιος ο Κρμεντσικ το είπε) και αυτή δεν δέχθηκε το παραβλέπετε όλοι.
Αυτό που είχα γράψει ότι οι Βέλγοι μας ζητάνε μαλλιά γιατί δε τους δίνουμε τον Τζολη, δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει;
Ο ΠΑΟΚ τον παίχτη τον ήθελε,αυτό είναι ξεκάθαρο,όχι όμως να δώσουμε και 5,δεν τα άξιζε.
Ο Τσολακ κόστισε 3 μυρια αγορά συν 400 το χρόνο συμβόλαιο.
Εννοείται ότι ο Κρμεντσικ είναι καλύτερος παίχτης από τον Ολιβειρα,αλλά η διαφορά κόστους σύμφωνα πάντα με αυτά που διαβάζουμε ήταν πολύ μεγάλη,για να προτιμηθεί ο Τσέχος.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

panpangr77 έγραψε:O μόνος Ιτς που είχε παρτίδες η Πόρτο εδώ και 6 χρόνια είναι ο παρακάτω
https://www.transfermarkt.co.uk/marko-g ... ler/222813
Δεν είναι σέντερ φορ είναι στα αζητητα της Λίβερπουλ και δινεται δανεικός κάθε χρόνο ,πέρσι δόθηκε στην Πόρτο. Η Πόρτο παρτίδες με Ιτς έχει πολύ καιρό να κάνει.
Πληροφοριακά, αν βγαίναμε ομίλους τσλ τον είχαμε κλεισμένο πέρσι

Πολύ πιθανό να τον θέλουμε και φέτος
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

black_star_ninja έγραψε:
panpangr77 έγραψε:O μόνος Ιτς που είχε παρτίδες η Πόρτο εδώ και 6 χρόνια είναι ο παρακάτω
Δεν είναι σέντερ φορ είναι στα αζητητα της Λίβερπουλ και δινεται δανεικός κάθε χρόνο ,πέρσι δόθηκε στην Πόρτο. Η Πόρτο παρτίδες με Ιτς έχει πολύ καιρό να κάνει.
Οπα αυτος ταιριαζει αρκετα σαν προφιλ. Το θεμα ειναι να το δει ο priest και να μας πει αν ειμαστε στο ζεστο ή στο κρυο.. :D
Είναι και ψηλός (1,91μ) ;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

obanebane έγραψε:
seaman έγραψε:Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι το δίλημμα ήταν Ολιβέιρα ή Κρμέντσικ και όχι Σβιντέρσκι ή Κρμέντσικ; Εγώ τείνω να υιοθετήσω, με ποδοσφαιρικά κριτήρια, ότι η ανανέωση του Σβι είναι ουσιαστική και όχι απλά υποστηρικτική σε επιδίωξη πώλησής του και για αυτό δεν αγοράστηκε ο Τσέχος.
Το σχήμα Ολιβέιρα - Σβι το βλέπω. Το Σβι - Κρμέντσικ κάπου δεν μου κάθεται

Ότι κάναμε πρόταση στην Μπριζ (Ο ίδιος ο Κρμεντσικ το είπε) και αυτή δεν δέχθηκε το παραβλέπετε όλοι.
Αυτό που είχα γράψει ότι οι Βέλγοι μας ζητάνε μαλλιά γιατί δε τους δίνουμε τον Τζολη, δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει;
Ο ΠΑΟΚ τον παίχτη τον ήθελε,αυτό είναι ξεκάθαρο,όχι όμως να δώσουμε και 5,δεν τα άξιζε.
Ο Τσολακ κόστισε 3 μυρια αγορά συν 400 το χρόνο συμβόλαιο.
Εννοείται ότι ο Κρμεντσικ είναι καλύτερος παίχτης από τον Ολιβειρα,αλλά η διαφορά κόστους σύμφωνα πάντα με αυτά που διαβάζουμε ήταν πολύ μεγάλη,για να προτιμηθεί ο Τσέχος.
++++
Κι εγω γουσταρα τρελα πορνοσταρ αλλα σε μια λογικη τιμη.
Θα θελα την ομαδα πιο γεματη πριν το ευρωπαικο αλλα θα περιμένω να ολοκληρωθουν οι μεταγραφες για να κρινω.
Αν ομως τελη Αυγούστου εχουμε γεμισει παλι με τειλορ νινουα κλπ θ αρχισουν τα οργανα
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Ο Γκρουγιτσ ειναι αρκετα καλος μακαρι να ενδιαφερθουμε !!! Καλη η προσθηκα στα χαφ νομιζω απο την Παρμα !!!
:ugeek: :ugeek: :opaokara: :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

δίνω 5% σε γκρούγιτς
ο παίχτης είναι ξεκάθαρα ανώτερου επιπέδου
johnthes98

Δημοσίευση από johnthes98 »

Ο ΠΑΟΚ εκανε την πρωτη του πραγματικα καλη μεταγραφη. Εκλεισε παικτη με 9 συνεχομενες γεματες σεζον στη Serie A. Ελαχιστοι παικτες των αλλων ομαδων θα μπορουσαν να κανουν κατι τετοιο. Ο δε Σακοφ ηταν αναπληρωματικος στη Lecce την μια χρονια που ηταν Ιταλια. Επισης, βλεπω οτι τα συμβολαια ανεβαινουν σιγα σιγα και θα ξεπερνουν και το εκατομμυριο. Ερχονται σιγουρα αλλοι 3-4 παικτες με βαρυ συμβολαιο και η ομαδα πιστευω αν οχι φετος τοτε του χρονου θα ξαναπρωταγωνιστησει, ενω παραλληλα θα χτιζει και γηπεδο αξιας >100 μυριων. ΙΒΑΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΕΥΕΡΓΕΤΗ :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο παπας πάντως μιλούσε για επιθετικο.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Jeremy4 έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:
Οπα αυτος ταιριαζει αρκετα σαν προφιλ. Το θεμα ειναι να το δει ο priest και να μας πει αν ειμαστε στο ζεστο ή στο κρυο.. :D
Είναι και ψηλός (1,91μ) ;)
Δες που θα με κάνετε να κάνω το εμβόλιο για να μην χάσω την φιέστα του αήττητου volume 2 με 2 ισοπαλίες όχι 4…
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παιδιά σόρρυ δεν θέλω να προσβάλλω τον πάπα αλλά δεν προκύπτει από πουθενά ούτε σερβος, ούτε Πόρτο, ούτε ψηλός, ούτε φορ

Φορ θα έρθει μόνο αν φύγει ο Σφιντερσκι όπως έχω μεταφέρει πολλάκις

Δεκαρι θα έρθει και τα υπόλοιπα που έχουμε πει
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ρειν τα μπακ που κοιταμε σε σχεση με τον μπαμπα τα θεωρεις ισες περιπτωσεις ? σε ποιοτητα μιλαω
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Φοβάμαι ότι όποιος από τους Ολιβέιρα/Σβιντέρσκι φάει πάγκο θα γκρινιάξει - ο πρώτος έχει και παράδοση σ' αυτό.

Γενικά, πάντως, οι λάτρεις του Ολιβέιρα κρατήστε μικρό καλάθι.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ομολογώ ότι για μπακ τον μπαμπα ξέρω

Φαντάζομαι θα έχουν εναλλακτικές αλλά δεν τις ξερω
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Τώρα είδα από ρεπορτάζ ότι είχαμε παίξει αντίπαλοι με τον Κουρτιτς με τη Φιορεντίνα στο 1-1.

Εντάξει αυτοί είχαν κέντρο Κουρτιτς, Λαζζαρι και Πιζάρο κέντρο τριάδα και τους έκανα πλάκα με Τζολη Τζανδαρη και Γκολάσα στα χαφ.
Άι καλά.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

rainmaker έγραψε:Ομολογώ ότι για μπακ τον μπαμπα ξέρω

Φαντάζομαι θα έχουν εναλλακτικές αλλά δεν τις ξερω
το λεω γτ διαβασα οτι η αουγκσμπουργκ εκανε προταση αγορας οποτε λογικα παει εκει οποτε και οι δικοις μας πανε παρακατω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”