Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Σβαμπ εξαιρετικές κάθετες κλπ κλπ αλλα ρε φιλε ΔΕΝ γινεται να εχουμε τοσο αργο παικτη. Κυριολεκτικα τα ζωα μου αργα ρε γαμωτο. Τουλαχιστον ο καντουρι εχει και μια α ταχυτητα. Τον νινουα τον πιστευω για μελλοντικό 8-10αρι αλλα θελει πολυ δουλεια ακομη. Ο ντουγκλας δε, εκανε ενα πολυ ωραιο ματς στο εκτος με τη Γραναδα και πίστεψα οτι μπορει να βοηθησει. Αλλα βαρεθηκα ρε φιλε να περιμενουμε τους Βραζιλιάνους ποτε θα τους καπνίσει να παιξουν μπαλα. Αδιάφορος[/quote]
ο νινουά μου θυμίζει τον αυστραλό που πήραμε και δεν ακούμπησε ..... στα βίντεο παικταράδες στο γήπεδο τα ζώα μου αργά !
ο νινουά μου θυμίζει τον αυστραλό που πήραμε και δεν ακούμπησε ..... στα βίντεο παικταράδες στο γήπεδο τα ζώα μου αργά !

-
O Baba θα καλύψει τη μία ελεύθερη θέση. Για να αποκτηθεί λοιπόν και ο Oliva πρέπει να αποχωρήσει ο Douglas ή ο Rodrigo.
ο νινουά μου θυμίζει τον αυστραλό που πήραμε και δεν ακούμπησε ..... στα βίντεο παικταράδες στο γήπεδο τα ζώα μου αργά !psiras67 έγραψε:Σβαμπ εξαιρετικές κάθετες κλπ κλπ αλλα ρε φιλε ΔΕΝ γινεται να εχουμε τοσο αργο παικτη. Κυριολεκτικα τα ζωα μου αργα ρε γαμωτο. Τουλαχιστον ο καντουρι εχει και μια α ταχυτητα. Τον νινουα τον πιστευω για μελλοντικό 8-10αρι αλλα θελει πολυ δουλεια ακομη. Ο ντουγκλας δε, εκανε ενα πολυ ωραιο ματς στο εκτος με τη Γραναδα και πίστεψα οτι μπορει να βοηθησει. Αλλα βαρεθηκα ρε φιλε να περιμενουμε τους Βραζιλιάνους ποτε θα τους καπνίσει να παιξουν μπαλα. Αδιάφορος

τερρυ αντονις, βλεπαμε στο βιντεο ενα βρωμοσουτο, ξεμαρκαρισματα, καθετες κλπ, συνεντευξεις μουρινιο και ηρθε εκανε 10 πασες και εφυγε
- ΑποστόληςΑ
Είπαμε ότι έχουμε συμπληρώσει τους 5 ξένους. Για να έρθει καινούριος πρέπει να αποχωρήσει κάποιος.
τερρυ αντονις, βλεπαμε στο βιντεο ενα βρωμοσουτο, ξεμαρκαρισματα, καθετες κλπ, συνεντευξεις μουρινιο και ηρθε εκανε 10 πασες και εφυγε[/quote]Mpoz έγραψε:ο νινουά μου θυμίζει τον αυστραλό που πήραμε και δεν ακούμπησε ..... στα βίντεο παικταράδες στο γήπεδο τα ζώα μου αργά !psiras67 έγραψε:Σβαμπ εξαιρετικές κάθετες κλπ κλπ αλλα ρε φιλε ΔΕΝ γινεται να εχουμε τοσο αργο παικτη. Κυριολεκτικα τα ζωα μου αργα ρε γαμωτο. Τουλαχιστον ο καντουρι εχει και μια α ταχυτητα. Τον νινουα τον πιστευω για μελλοντικό 8-10αρι αλλα θελει πολυ δουλεια ακομη. Ο ντουγκλας δε, εκανε ενα πολυ ωραιο ματς στο εκτος με τη Γραναδα και πίστεψα οτι μπορει να βοηθησει. Αλλα βαρεθηκα ρε φιλε να περιμενουμε τους Βραζιλιάνους ποτε θα τους καπνίσει να παιξουν μπαλα. Αδιάφορος
Ναι ρε φιλαράκι τερρυ αντονις

ήταν το πουλέν μου ! από τότε δεν ξαναέχω κανένα πουλέν μέχρι να το δω στο χορτάρι

τερρυ αντονις, βλεπαμε στο βιντεο ενα βρωμοσουτο, ξεμαρκαρισματα, καθετες κλπ, συνεντευξεις μουρινιο και ηρθε εκανε 10 πασες και εφυγε[/quote]Mpoz έγραψε:ο νινουά μου θυμίζει τον αυστραλό που πήραμε και δεν ακούμπησε ..... στα βίντεο παικταράδες στο γήπεδο τα ζώα μου αργά !psiras67 έγραψε:Σβαμπ εξαιρετικές κάθετες κλπ κλπ αλλα ρε φιλε ΔΕΝ γινεται να εχουμε τοσο αργο παικτη. Κυριολεκτικα τα ζωα μου αργα ρε γαμωτο. Τουλαχιστον ο καντουρι εχει και μια α ταχυτητα. Τον νινουα τον πιστευω για μελλοντικό 8-10αρι αλλα θελει πολυ δουλεια ακομη. Ο ντουγκλας δε, εκανε ενα πολυ ωραιο ματς στο εκτος με τη Γραναδα και πίστεψα οτι μπορει να βοηθησει. Αλλα βαρεθηκα ρε φιλε να περιμενουμε τους Βραζιλιάνους ποτε θα τους καπνίσει να παιξουν μπαλα. Αδιάφορος
Έχω μπει στη μπουτίκ σε ξεκαρφωτη ημέρα, κι είναι αυτός ο Αντώνης και καπάκι μπαίνει η Ελευθεριαδου νομίζω τη λένε το 10αρακι τότε της γυναικείας.
Είπα μέσα μου αν ήταν η μπάλα ερμαφρόδιτη αυτός θα έτρωγε τη σκόνη της..
το ιδιο και απο δω, ειχε ερθει μαζι με γκοικο αν θυμαμαι καλα, νομιζαμε πηραμε τον νεο τζεραρντ, διδυμα με γκοικο στο κεντρο, στα φτερα μακ ροντριγκες και σεντερφορ μπερμπατοφ. Ονειρα
-
Η μόνη εφικτή περίπτωση απόκτησης χαφ θα ήταν ο δανεισμός του Τσίμιροτ. Θέμα Oliva δεν βλέπω πώς μπορεί να υπάρχει εκτός και αν ο Douglas είναι ήδη πουλημένος...
για να μη ψαχνω
θυμαται καποιος να μου πει
απο τουρκια μερια,ποιοι ακουστηκαν?
κι αν μπορει να ανεβασει τις καρτελες τους?
Πιο πολύ εννοούσα ότι είναι πρώτη φορά που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια όλοι να συμφωνούμε για την μαύρη τρύπα στα χαφ. Σίγουρα επι Ιβάν είχαμε την πολυτέλεια να ασχολούμαστε κυρίως μόνο με τα αγωνιστικά και αυτό βελτίωσε την ματιά μας γενικά μιλώντας. Το ότι πολύ βλέπουν μπάλα και δεν μιλάνε τόσο τακτικά δεν το καταλαβαίνω, ποδοσφαιρικό κλαμπ είναι ο ΠΑΟΚ, προκύπτει οπότε συζήτηση για το πως αγωνίζεται στο χόρτο χωρίς να χρειάζεται ντε και καλά να το κάνουν όλοι αλλά είναι σεβαστό ότι υπάρχει μια μεγάλη μερίδα που θέλει να ακούσει λίγο ανάλυση... Δεν φταίνε βέβαια μόνο οι ελλείψεις στο ρόστερ, απλά είναι ευκαιρία να καλύψεις κενά τώρα.theodoros έγραψε:sotos26 έγραψε:Το ότι μπαίνω και διαβάζω ότι όλοι μας ζητάμε το χαφ που χρειάζεται η ομάδα πολύ με χαροποιεί. Σιγά σιγά ο ΠΑΟΚτσης άρχισε να βλέπει μπάλα μετά τους Γουμενοπαγώνηδες και τις προσφυγές και τα δικαστήρια κτλ Θυμάμαι έντονες συζητήσεις επι Στέφενς, ζητούσαν εδώ πολλοί 10άρι σαν τρελοί στο 4-4-2 που δεν έχει 10άρι και άλλα πολλά που φέρνουν το μειδίαμα. Όλοι το βλέπουνε λοιπόν, όλοι το λέμε και παραμένω θετικός ότι κάτι θα έρθει καλό.Στηρίζουμε Γκαρσία και να κριθεί με τα εργαλεία που θα έρθουν βέβαια. Χαρίση; Αν τον θέλει ας κριθεί πέρνωντας τον...Άλλη ιδέα; Ηλιάδη;
Salvatore μια χαρά μπάλα ξέρουν όλοι απλά οι περισσότεροι επιλέγουν να μην αναφέρονται σε τακτικά ζητήματα πολλές φορές συνειδητά.
Οπαδοί είμαστε όχι προπονητές, δε χρειάζεται κάθε Κυριακή να μιλάμε για το αριστερό Μπακ και το γρήγορο χάφ κτλ. Σχολιάζουμε το κάθε παιγνίδι με τα δεδομένα που υπάρχουν . Αλλιώς πχ με τη λογική αυτων που μιλάνε συνεχώς για τις ελλείψεις δε θα έπρεπε η ομάδα να κατέβει στο βοθρολιμανο αφού χάσαμε όπως λένε για αυτούς τους λόγους. Όχι δε χάσαμε γι αυτό. Η κακη πορεία ναι ( σε συνδυασμό με πολλά άλλα) όχι το ματς το συγκεκριμένο όχι.
Σωστος αλλα η Βαλενθια δεν εχει μαντηλι να κλαψειtsaousila έγραψε:o oliva δεν κανει για μας κανει για την Βαλενθια ομως..μαλιστα.... εχεις πολλα χαφ πρεπει να αδειασουν θεσεις για να ερθει καποιος και να ειναι βασικοτατος , 5 παικτες για 2 θεσεις, να γινουν 6?? δεν γινεται αυτο ....καποιος θα γκρινιαζει . ΔΩΣΕ ΔΑΝΕΙΚΟΥς ΤΟΥΣ ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΝΙΝΟΥΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ....ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ , ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΧΤΑΡΙ Ο ΟΥΑΡΝΤΑ ( ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΣΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ) ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΤΟΥΡΙ , ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ. ΚΑΙ ΔΕΚΑΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΙΑΠΩΝΑΣ .Σαν οχταρι ο αιγυπτιος μπορει να παιξει και να παταει περιοχη επισης!! ο ιαπωνας δεν πρεπει να τρεχει σαν τρελλος τον θελεις για την τεχνη του . κανει γκολ ο τυπος στην καριερα του. ποιο εξαρι τωρα , ουαρντα η λυση!!
- bersekeros
Μία που θυμάμαι είναι αυτήprist64 έγραψε:για να μη ψαχνω
https://www.transfermarkt.com/youssouf- ... ler/674612
Ο Γιουσούφ.
Έχουμε πτήση αδερφέ κατάσκοπε;
Μαλλον αλλον διαβαζεις. Αλλα οπως και να χει, φτανει δεν σηκωνω απο κανεναν. Αν θεωρουν οι μοντ οτι το μονο π κανω ειναι να ειρωνευομαι, ας με μπαναρουν. Εσυ υποδειξεις αλλου.Ksenitemenos4 έγραψε:φτανει λιγο ρε γκοσπι, σε καθε σελιδα εχεις τρια μηνυματα, ολα στο ιδιο στυλ και το ιδιο περιεχομενο, την καταλαβαμε την αποψη σου, δεν χρειαζεται οκτακοσιες φορες ειρωνεια, κατανταει κουραστικο...
Πιαστηκες απο ενα μνμ και πουλας και υφος και δασκαλικι...