Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Μεταγραφή Σκανδιναβου και δεν συζητάτε τα σημαντικά.
Η κυρία Jorgensen είδε καθόλου σπίτια ?
Εκείνο το σπίτι του Βερνλουμπ ξενοικιαστηκε?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η κυρία Jorgensen είδε καθόλου σπίτια ?
Εκείνο το σπίτι του Βερνλουμπ ξενοικιαστηκε?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Τον τοιβονεν μηπως λες; Σουηδος ηταν.teod1980 έγραψε:Πριν κάτι χρόνια δε κοιτούσαμε ένα δανό φορ ψηλο ξανθο που επαιζε καπου γαλλια και τελικα δεν ηρθε;
πως λεγότανε ρε μαγκες;
Αυτος ειναι και πηγε στην Τουλουζ,τοτε
-
Ο Γιόργκενσεν πάντως ήταν πιο συμμετοχικός πεθαίνεις. Και ασιστ και γκολ και τεχνική και ικανοποιητική ταχύτητα. Το σουλούπι του παραπέμπει σε Μπέτνερ και έναν άλλον άγγλο που δε θυμάμαι τώρα , μοιάζει για καδρόνι πριν τον δεις στο γήπεδο αλλά είναι παικταράς. Πολύ ποιοτικός, θα κάνει μπαμ η παρουσία του στη σούπα λίγδα.
- paokovios1974
- WestBlock4
Αυτο που οποιος στόχος ακούγεται για φορ χωρις να τον έχετε δει αυτόματα γινεται άμυαλος κριαρι κλπ με ξεπερνάει.
Κ επίσης ελεως με τον κουτισιά κ τον κουτσια.. Είπαμε καλος παίχτης φαινεται αλλα δε μπορει να σταθεί στο ΠΑΟΚ ακομη κ ειδικα αν περάσουμε στο chl. Απολαύστε τη μερα σας κ κάντε υπομονή.. Οποιος κ να ειναι θα μάθουμε σε λιγες ωρες λογικα
Κ επίσης ελεως με τον κουτισιά κ τον κουτσια.. Είπαμε καλος παίχτης φαινεται αλλα δε μπορει να σταθεί στο ΠΑΟΚ ακομη κ ειδικα αν περάσουμε στο chl. Απολαύστε τη μερα σας κ κάντε υπομονή.. Οποιος κ να ειναι θα μάθουμε σε λιγες ωρες λογικα
Λίγα λόγια για την αίσθηση του γκολ. Ένας παντελώς άμπαλος σαν τον Γκερτ Μύλλερ μια χαρά και σήμερα 40-50 χρόνια μετά θα εξασφάλιζε περιουσία για μέχρι και τα εγγόνια του.
Και όχι, δε θα βάζαμε εγώ κι εσείς έτσι απλά 5-10 σε οποιονδήποτε ΠΑΟΚ ενάντια στις ¨Λειβαδιές¨.
Βασικά είναι ο φορ να μην τον πιάνει φόβος να εκτελέσει (όπως συνέβαινε με Τσούμπα και Σβι).
Κ χρειάζεται και η αίσθηση το υχώρου και του τάιμινγκ και της αντίληψης του παιχνιδιού.
Στο συγκεκριμένο άθλημα κερδίζεις αν σκοράρεις.
Βέβαια για τον ΠΑΟΚ του τώρα, ένας Τσούμπα που να μην τα χάνει χρειάζεται.
Και όχι, δε θα βάζαμε εγώ κι εσείς έτσι απλά 5-10 σε οποιονδήποτε ΠΑΟΚ ενάντια στις ¨Λειβαδιές¨.
Βασικά είναι ο φορ να μην τον πιάνει φόβος να εκτελέσει (όπως συνέβαινε με Τσούμπα και Σβι).
Κ χρειάζεται και η αίσθηση το υχώρου και του τάιμινγκ και της αντίληψης του παιχνιδιού.
Στο συγκεκριμένο άθλημα κερδίζεις αν σκοράρεις.
Βέβαια για τον ΠΑΟΚ του τώρα, ένας Τσούμπα που να μην τα χάνει χρειάζεται.
zarathustra79 έγραψε:O jorgensen απο οτι ειδα ειχε περσι δυο τραυματισμους που τον κρατησαν απο εξηντα μερες εκτος. Ο δευτερος μαλιστα ηταν τωρα το καλοκαιρι, αλλα επανηλθε στις αρχες σεπτεμβρη και μαλιστα εγραψε κ μια 80λεπτη συμμετοχη. Περα απο αυτο εχει ενα μαλλον νορμαλ ιατρικο ιστορικο χωρις καποιο πολυ σοβαρο τραυματισμο. Κ ισως κ ειναι ο λογος που η αξια του ειναι μολις 3,5Μ. Αν ειναι να παρουμε με σκοντο εναν παικτη μεγαλυτερης αξιας, θα ελεγα οτι αξιζει το ρισκο. Βεβαια θα πει ισως καποιος αλλος οτι με μονο μια συμμετοχη μετα απο τραυματισμο, ναι μεν εχει επανελθει αλλα δε θα ειναι σε φουλ φορμα για τα ματς με kransodar. Ε ας γινει οτι πει η επαε...
Οσο για το αν αρκει το να βαζει τη μπαλα στα διχτυα, ε μη λεμε οτι θελουμε αυτο ειναι που χρειαζεται να εχει ενας επιθετικος. Δηλαδη θα σου φερουνε εναν prijovic με τη ρεντα που ειχε οταν επαιζε σε μας κ θα τους πεις οχι δε μου κανει γιατι δε συμμετεχει πολυ κ δε δουλευει πολυ... Δε νομιζω!!
Συμμετεχει κανονικα σε ολα τα φιλικα και στην πρεμιερα του Ολλανδικου πρωταθληματος,ξεκινησε βασικος και αντικατασταθηκε στο 82΄
Στο πιο δυσκολο φιλικο με την Ντορτμουντ,σκοραρε δυο φορες στη νικη της ομαδας του με 3-1.
Έκανα τον κόπο να δω ολόκληρο παιχνίδι της Ριέκα για να έχω άποψη επί της συμμετοχικότητας του Colak στο παιχνίδι τους. Η διαπίστωση είναι ότι αφορά σε εξαιρετικά επιδραστικό στο παιχνίδι της Ριέκα ποδοσφαιριστή. Και χώρους ανοίγει και οι μεγάλες μπαλιές σε αυτόν πάνε και έξω από την περιοχή παίζει με πλάτη και μοιράζει παιχνίδι.paokovios1974 έγραψε:Χίλιες φορές τον αμπαλο κουλούρη από αυτά τα ασυμετοχικα καδρονια
Δεν ξέρω τι έχετε πολλοί δει, ώστε να έχετε αυτή την άποψη. Ίσως βέβαια το παιχνίδι που είδα εγώ να μην ήταν αντιπροσωπευτικό.
Βρε δεξί μπακ-χαφ βρεεε,θα κατέβεις με Κρεσπο,θα έχει δει ο αντίπαλος το παιχνίδι με τη Μπενφικα, θα ντουμπλάρει τον Γιαννουλη και θα έχουμε σοβαρό θέμα...
Ας φέρουν όποιον θέλουν (απ αυτους που παλεύουν) το πόσο θα "κάτσει" η μεταγραφή είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων.
Εδώ έχουμε φέρει παικταράδες, που για κάποιο λόγο δεν ακούμπησαν και "λιμά" που θα τα θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή.
Αυτό που βλέπω εγώ πάντως, είναι ότι η καμμένη-μεταβατική-χαμένη από χέρι χρονιά, πριν από 1 μήνα, με τον εγκληματία προπονητή (δεν εστιάζω εκεί), το βραχνά του FFP, τις προσωπικότητες πού τόσο θα μας έλειπαν, τα αετόπουλα που δεν γεμίζουν το μάτι, τις μεταγραφές που δεν έγιναν στην ώρα που έπρεπε, τους άμπαλους διοικούντες και τη σφιχτή οικονομική πολιτική που χαράχθηκε... θα εξελιχθεί στη χρονιά που (εύχομαι κι ελπίζω) θα μπούμε ομίλους Ch.l (μετά από 3 προκριματικούς με ομαδάρες) αλλά και θα φτιαχτεί μια ομάδα πραγματικά, πραγματικά ΜΟΝΤΕΛΟ !!!!
Ένα respect σε όσους ζητούσαν υπομονή και στήριξη κι έβλεπαν την ορθότητα των κινήσεων.
Μπράβο παιδιά, εσάς έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ και για σας παίζει να ξέρετε.-
Εδώ έχουμε φέρει παικταράδες, που για κάποιο λόγο δεν ακούμπησαν και "λιμά" που θα τα θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή.
Αυτό που βλέπω εγώ πάντως, είναι ότι η καμμένη-μεταβατική-χαμένη από χέρι χρονιά, πριν από 1 μήνα, με τον εγκληματία προπονητή (δεν εστιάζω εκεί), το βραχνά του FFP, τις προσωπικότητες πού τόσο θα μας έλειπαν, τα αετόπουλα που δεν γεμίζουν το μάτι, τις μεταγραφές που δεν έγιναν στην ώρα που έπρεπε, τους άμπαλους διοικούντες και τη σφιχτή οικονομική πολιτική που χαράχθηκε... θα εξελιχθεί στη χρονιά που (εύχομαι κι ελπίζω) θα μπούμε ομίλους Ch.l (μετά από 3 προκριματικούς με ομαδάρες) αλλά και θα φτιαχτεί μια ομάδα πραγματικά, πραγματικά ΜΟΝΤΕΛΟ !!!!
Ένα respect σε όσους ζητούσαν υπομονή και στήριξη κι έβλεπαν την ορθότητα των κινήσεων.
Μπράβο παιδιά, εσάς έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ και για σας παίζει να ξέρετε.-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoran την Πέμ 17 Σεπ 2020, 11:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποιον μπέτνερ ρε τζόσουα....χαχαχαχαχαjoshua έγραψε:Τον Μπετνερ λέει μάλλον το μουρλοκομειο που κατέστρεψε τη καριέρα του.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Τον τοιβονεν μηπως λες; Σουηδος ηταν.teod1980 έγραψε:Πριν κάτι χρόνια δε κοιτούσαμε ένα δανό φορ ψηλο ξανθο που επαιζε καπου γαλλια και τελικα δεν ηρθε;
πως λεγότανε ρε μαγκες;
Όχι μαζί με τον Τοιβονεν κοιτουσαμε και ενα αλλον ψηλο από γαλλία παρόμοιο, που επαιζε και winger
- zarathustra79
Κ μενα ο akpom ηταν απο τους αγαπημενους μου παικτες. Οταν του εδινες τη μπαλα σε ανοιχτο γηπεδο κ αρχιζε να επιταχυνει τα ματια μου γουρλωναν. Ειχε ομως κ αυτος αλλες χτυπητες αδυναμιες κ γιαυτο φυσικα δεν εχει κανει καριερα. Κ ουτε υπαρχει περιπτωση να παρουμε παικτη που να ειναι οπως λετε ολοκληρωμενος. Εκτος αν βρουμε και παρουμε κανεναν που εχει ξεμεινει β' κατηγορια πορτογαλιας που λεει ο λογος που και παλι τοτε θα λεμε ποιος ειναι αυτος ο πουθενας κλπ. Γιατι με 3-4Μ δε μπορεις να παρεις παικτη που να τρεχει, να συμμετεχει στην αναπτυξη να σκοραρει ακαταπαυστα και να ειναι και απολυτα υγιης. Για τετοιον παικτη θελεις 30-40Μ... Και ασε που κανεις τους δε θα θελει να παιξει στην ελλαδα...
Το τι παικτη θα παρουμε το ξερει ο rebbe και ο fereira. Το ξαναλεω δε μπορει να γραφονται τυχαια ονοματα οπως ο colak ή ο ducksch ή τωρα ο jorgensen αν αληθευουν οι πληροφοριες που ειπαν τα παιδια. Ειναι ολοι τους στο ιδιο κορμι κ υψος, ιδια περιπου ηλικια (o δανος λιγο μεγαλυτερος), ιδιο αγωνιστικο στυλ.
@obanebane γραψε λαθος ειδα στο ιστορικο του στο transfermarkt οτι επανηλθε στις 9 σεπτεμβριου, αλλα δεν προσεξα οτι ηταν του 2019. Αρα υγιεστατος αυτη τη στιγμη. ΕΓΚΡΙΝΩ!!
Το τι παικτη θα παρουμε το ξερει ο rebbe και ο fereira. Το ξαναλεω δε μπορει να γραφονται τυχαια ονοματα οπως ο colak ή ο ducksch ή τωρα ο jorgensen αν αληθευουν οι πληροφοριες που ειπαν τα παιδια. Ειναι ολοι τους στο ιδιο κορμι κ υψος, ιδια περιπου ηλικια (o δανος λιγο μεγαλυτερος), ιδιο αγωνιστικο στυλ.
@obanebane γραψε λαθος ειδα στο ιστορικο του στο transfermarkt οτι επανηλθε στις 9 σεπτεμβριου, αλλα δεν προσεξα οτι ηταν του 2019. Αρα υγιεστατος αυτη τη στιγμη. ΕΓΚΡΙΝΩ!!
Θα βαλει τον Ματος ρε,εγιναν φιλαρακια,μεχρι και στο στομα φιλιθηκαν. 

Aπο τα βιντεάκια που είδα δε με χαλάει ο Δανός, και αξιοπρεπές σουτάκι έχει, και νταμάρι είναι στις σωματικές επαφές και το τρέξιμο με τη μπάλα το έχει σε ανοιχτό γήπεδο. Μόνος μου προβληματισμός, ότι όλα αυτά τα κάνει στο ολλανδικό πρωτάθλημα που ποτέ δεν ήταν καλό δείγμα για παίκτες που έρχονται στη λίγδα.
- sourmenetes
- Moderator
Ότι;;PaokPatraG4 έγραψε:Εγώ πάντως αυτό που έγραψα δεν το έβγαλα από το μυαλό μου... Το έμαθα από έναν κοινό γνωστό στο φόρουμ παλιό καλό μέλος και όχι μόνο απλό μέλος βασικά...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk