Αν ισχύει, δεν θα ξανασχοληθω με τον ΠΑΟΚ..!!bersekeros έγραψε:«Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μπάρκα!»
Ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα και σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ της Σκωτίας ένας από τους στόχους είναι ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ, Βασίλης Μπάρκας.
Όπως τονίζεται στην «thescottishsun» ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ομάδα που ρώτησε για τον διεθνή πορτιέρο και σημειώνεται πως η συζήτηση γίνεται για δανεισμό ενός έτους. Υπογραμμίζεται, ακόμη, ότι τον βολιδοσκοπούν ομάδες από την Ολλανδία και το Βέλγιο, χωρίς να διευκρινίζεται ποιες. (metrosport.gr)
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Αυτόν που φωνάζαμε "Κλέφτη, κλέφτη", θα πάμε και θα τον φέρουμε σε μας? Αν ισχύει, σημαίνει ότι την ψυχούλα του αγνού οπαδού την γράφουνε στα @@ τους...!!!
-
john4serres
Το να βρει ομάδα για να παίζει ο Μπάρκας, ναι το δέχομαι σαν είδηση. Αλλά δεν θα είναι ο ΠΑΟΚ.bersekeros έγραψε:«Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μπάρκα!»
Ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα και σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ της Σκωτίας ένας από τους στόχους είναι ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ, Βασίλης Μπάρκας.
Όπως τονίζεται στην «thescottishsun» ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ομάδα που ρώτησε για τον διεθνή πορτιέρο και σημειώνεται πως η συζήτηση γίνεται για δανεισμό ενός έτους. Υπογραμμίζεται, ακόμη, ότι τον βολιδοσκοπούν ομάδες από την Ολλανδία και το Βέλγιο, χωρίς να διευκρινίζεται ποιες. (metrosport.gr)
- Amsterdamer_87
Ο Μπαρκας ηταν παντα ενα κλικ πανω απ τον Πασχαλακη των νταμπλ
Σημερα ειναι πολυ καλυτερος κι απ τους δυο που εχουμε γιατι ειναι απλα ενας κανονικος τερματοφυλακας
Σημερα ειναι πολυ καλυτερος κι απ τους δυο που εχουμε γιατι ειναι απλα ενας κανονικος τερματοφυλακας
Τι σημασια εχει;
Υπάρχουν άλλοι 100 καλυτεροι του πασχα
ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ???
ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΡΕ??
Δεν υπάρχει πάτος σε αυτό που ζουμε φέτος....
ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..;;;;;;;;
Υπάρχουν άλλοι 100 καλυτεροι του πασχα
ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ???
ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΡΕ??
Δεν υπάρχει πάτος σε αυτό που ζουμε φέτος....
ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..;;;;;;;;
Ο 3ος τερματοφύλακας της Σέλτικ
Ο ΚΛΕΦΤΗΣ
Τι ζουμε ρε π@υστη μου φετος....
Ο ΚΛΕΦΤΗΣ
Τι ζουμε ρε π@υστη μου φετος....
Πάρτε και τον Βράνιες
Και τον Αποτυχιμενεθ οταν φυγει ο Πάμπλο
Και τον Αποτυχιμενεθ οταν φυγει ο Πάμπλο
ρε φιλε ειμαστε στο 2021 δεν γινεται να σκεφτεσαι με αυτο τον τροποDoomlord4 έγραψε:ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ???
τι ρολο ειχε δηλαδη ο μπαρκας στην κλοπη του πρωταθληματος?
εκτος και αν περιμενες ενω ειναι παικτης της αεκ να βγει και να πει ''ναι κλεψαμε τον ΠΑΟΚ και το γκολ του βαρελα ηταν κανονικο''
αν κρινουν πως αγωνιστικα ο μπαρκας ειναι αυτο που χρειαζομαστε και μπορουν να τον φερουν ας το κανουν, η συγκριση με χιμενεθ και βρανιες ειναι τουλαχιστον αστοχη...
Γι' αυτό είσαι ΠΑΟΚ ρε γαμωτο!! Γιατί δεν φυλάς κατουρημενες ποδιές..!! Αν το κάνουμε, ας γίνουμε αρης...!!
Ε αφου ειμαστε στο 2021 ας μην σκεφτομαστε σαν οπαδοι
Ας σκεφτομαστε σαν ψυχροι υποστηριχτες μιας α.ε που έχει αντικείμενο το ποδόσφαιρο
Να μην πάρουμε μόνο
Ας δωσουμε και τον Τζόλη στον γάβρο
Αν ειναι συμφερουσα η συναλλαγη....
2021 έχουμε
Ας σκεφτομαστε σαν ψυχροι υποστηριχτες μιας α.ε που έχει αντικείμενο το ποδόσφαιρο
Να μην πάρουμε μόνο
Ας δωσουμε και τον Τζόλη στον γάβρο
Αν ειναι συμφερουσα η συναλλαγη....
2021 έχουμε
- bersekeros
Φίλε Doomlord4,
ποιά είναι η άποψή σου για τη συμμαχία που κάναμε ΦΕΤΟΣ με τους ''χάρτινους κλέφτες'', σε επίπεδο ΕΠΟ,
για να τοποθετηθεί ο Ζαγοράκης ως πρόεδρός της και να μην πάρει την ΕΠΟ ο φαταούλ;
ποιά είναι η άποψή σου για τη συμμαχία που κάναμε ΦΕΤΟΣ με τους ''χάρτινους κλέφτες'', σε επίπεδο ΕΠΟ,
για να τοποθετηθεί ο Ζαγοράκης ως πρόεδρός της και να μην πάρει την ΕΠΟ ο φαταούλ;
Τόσες δημοσιογραφάρες έχουμε. Ένας δεν μπορούσε να μας ενημερώσει γιατί ο Ρέι δεν πήρε ούτε ένα λεπτό χρόνο συμμετοχής φέτος;
Μπορεί να ήταν τραγικός στις προπονήσεις.
Μπορεί να υπέπεσε σε πειθαρχικά παραπτώματα.
Αλλά εύλογο δεν είναι να αναρωτιόμαστε τι σκατά έγινε και δεν έπαιξε καθόλου, την ώρα που οι άλλοι δύο δεν έπιαναν ούτε βαλσαμωμένο πουλί;
Χορτάσαμε να διαβάζουμε απόψεις δημοσιογράφων. Να διαβάσουμε και κάνα νέο κάποτε.
Μπορεί να ήταν τραγικός στις προπονήσεις.
Μπορεί να υπέπεσε σε πειθαρχικά παραπτώματα.
Αλλά εύλογο δεν είναι να αναρωτιόμαστε τι σκατά έγινε και δεν έπαιξε καθόλου, την ώρα που οι άλλοι δύο δεν έπιαναν ούτε βαλσαμωμένο πουλί;
Χορτάσαμε να διαβάζουμε απόψεις δημοσιογράφων. Να διαβάσουμε και κάνα νέο κάποτε.
Μπορώ εγώ αν και όχι δημσιογράφος.
Είχα πάει το καλοκαίρι σε προπονήσεις στο Πήλιο στην προετοιμασία.
Τα έτρωγε όρθιος η εικόνα του ήταν Γ εθνικής μπορεί να το έκανε εσκεμμένως αλλά ήταν τραγικός.
Στην προετοιμασία ο πλέον εντυπωσιακός ήταν ο Κούτσιας φαινόταν χωρίς υπερβολή καλύτερος από Σβιντέρσκι Ακποπ.
Για Μπάρκα εγώ δεν έχω πρόβλημα, αγωνιστικά με καλύπτει αλλά δεν θέλω τερματοφυλάκα δανεικό, γενικά δεν θέλω δανεικούς.
Είχα πάει το καλοκαίρι σε προπονήσεις στο Πήλιο στην προετοιμασία.
Τα έτρωγε όρθιος η εικόνα του ήταν Γ εθνικής μπορεί να το έκανε εσκεμμένως αλλά ήταν τραγικός.
Στην προετοιμασία ο πλέον εντυπωσιακός ήταν ο Κούτσιας φαινόταν χωρίς υπερβολή καλύτερος από Σβιντέρσκι Ακποπ.
Για Μπάρκα εγώ δεν έχω πρόβλημα, αγωνιστικά με καλύπτει αλλά δεν θέλω τερματοφυλάκα δανεικό, γενικά δεν θέλω δανεικούς.
Berse
Στρατηγική κινηση της διοικησης (όχι των οπαδών) για να μην γίνει ανεξέλεγκτος ο χειρότερος όλων (κλεφτης-ψευτης-τραμπουκος-δ@λ@φ@νς)
Δεν μπορουσαμε να συμμαχισουμε με την Αντερλεχτ ή την Δ.Κιέβου ή την Έβερτον για την ΕΠΟ
Τερματοφύλακα ομως μπορουμε να πάρουμε απο 5.000 άλλες ομάδες
Εκτός αν παίρνοντας τον Μπαρκα τσακίζουμε τον μεγαλύτερο εχθρο μας και δεν το ξέρω
Στρατηγική κινηση της διοικησης (όχι των οπαδών) για να μην γίνει ανεξέλεγκτος ο χειρότερος όλων (κλεφτης-ψευτης-τραμπουκος-δ@λ@φ@νς)
Δεν μπορουσαμε να συμμαχισουμε με την Αντερλεχτ ή την Δ.Κιέβου ή την Έβερτον για την ΕΠΟ
Τερματοφύλακα ομως μπορουμε να πάρουμε απο 5.000 άλλες ομάδες
Εκτός αν παίρνοντας τον Μπαρκα τσακίζουμε τον μεγαλύτερο εχθρο μας και δεν το ξέρω