Δε με διαβαζετε σε αυτο το τοπικ...Al Bandy έγραψε:Ελπίζω να πρόκειται περί τρολιάς.trelopaoki444 έγραψε:Στο μυαλο του Σαββιδη και ο Σαλπιγγιδης.
Ωχωχ. Παλι δραματα θα εχουμε...
Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
-
Dimg4
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
- Petros1988
Δηλαδή ο Μολεδο υπογράφει για 2.5 χρόνια αλλά κατά ουσία το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πληρώσει την Ιντερνασιοναλ αυτό καταλαβαίνω. Οπότε θα πάρει λεφτά ο Βαζελος για τον δανεισμό και ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει την Ιντερνασιοναλ αν ισχύει το πρωσημφωνο κατά ουσία το ποσοστό που έπρεπε να πάρει από τον Βαζελο και ίσως και παραπάνω.Πολυ μπερδεμένη συμφωνία.
μακαρι να φερουν τον Βραζιλιανο χαφ που προταθηκε, τον Αντιλσον, εχει Γερμανικο διαβατηριο και δεν πιανει θεση ξενου, ηταν συμπαιχτης του Μαουρισιο, ειναι και παιχταρας. Αν μπορει να δωθει δανεικος ο Κανιας για ενα 6μηνο και το καλοκαιρι να βρεθει ομαδα να τον αγορασει, θα εχουμε ενα ροστερ σχεδον ετοιμο για την επομενη χρονια. Το καλοκαιρι θα πρεπει να κινηθουμε για πιο νεαρους παιχτες, στο γκρουπ 23-26
οποιος δεν βαριεται ας δει τον παιχτη, αν γινει η κινηση θα εχουμε στην θεση 6 Τσιμιροτ/Αντιλσον αντι Τσιμιροτ/Κανιας, και στο 8 Μαουρισιο/Σαχοφ, τετοια πληροτητα και ποιοτητα στα χαφ, θα πρεπει να παμε πολλα χρονια πισω για να ξαναβρουμε στον ΠΑΟΚ
[youtube]ZTrE6SSY06g[/youtube]
οποιος δεν βαριεται ας δει τον παιχτη, αν γινει η κινηση θα εχουμε στην θεση 6 Τσιμιροτ/Αντιλσον αντι Τσιμιροτ/Κανιας, και στο 8 Μαουρισιο/Σαχοφ, τετοια πληροτητα και ποιοτητα στα χαφ, θα πρεπει να παμε πολλα χρονια πισω για να ξαναβρουμε στον ΠΑΟΚ
[youtube]ZTrE6SSY06g[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Παρ 12 Ιαν 2018, 13:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι είπες τώρα ρε αδερφέ?Asimos έγραψε:Ας αναρωτηθούμε κάποια στιγμή, γιατί δεν έχουμε βαρβάτα γηγενή στελέχη όπως οι άλλες ομάδες.
Μεγάλη κουβέντα είπες, να ξέρεις...
Με ακόμα μεγαλύτερη τροφή για σκέψη φυσικά...
- PAOKevolution
GoMaRoS έγραψε:μακαρι να φερουν τον Βραζιλιανο χαφ που προταθηκε, τον Αντιλσον, εχει Γερμανικο διαβατηριο και δεν πιανει θεση ξενου, ηταν συμπαιχτης του Μαουρισιο, ειναι και παιχταρας. Αν μπορει να δωθει δανεικος ο Κανιας για ενα 6μηνο και το καλοκαιρι να βρεθει ομαδα να τον αγορασει, θα εχουμε ενα ροστερ σχεδον ετοιμο για την επομενη χρονια. Το καλοκαιρι θα πρεπει να κινηθουμε για πιο νεαρους παιχτες, στο γκρουπ 23-26
εχει ακουστει γενικα αυτο το ονομα απο καπου?
Η γενικα αν ειπε επισημα οπως εκαναν για το σεντερ μπακ οτι θελουμε 6αρι.
Εισης αυτος ο Ερνανι της Ζενιτ ειναι απλησιαστος οικονομικα?
Ο Asimos τώρα τελευταία δε κάνει άλλη δουλειά,όλο τροφές για σκέψη μας πετάει. 
-
Giorgos_Sketos
Γιατί οι περισσότεροι απο αυτους έχουν συνδεθεί με τα χρόνια των διοικήεων πρωτοδικείου, όταν δεν υπήρχε αφεντικό να βάλει τα πράματα σε μια σειρά, όταν όλοι θέλαν να διοικήσουν με τον δικό τους τρόπο και από διπλά οι ΑΡΔ να αβαντάρουν και να θάβουν όποιον γουστάρουν. Χωριστήκαμε σε ομάδες βρυζας-Ζαγορ-Σαλπι-Αντισαλπι-Σαχπα-Ιβαν κλπ.Asimos έγραψε:Ας αναρωτηθούμε γιατί δεν εχουμε βαρβατα γηγενή στελέχη όπως οι άλλες ομάδες καποια στιγμή.
Ενας εμφύλιος που για κάποιο λόγο οι οπαδοί πλακώνονται μεταξύ τους για τα παλιά κολλήματα, λες και μας κλέψαν τις γυναίκες μας.
Ο μπαγεβιτς έτρωγε μπουκέτα απο τα χανούμια σε ζωντανή σύνδεση, άλλα όταν ο μελισσανίδης ειπε κόφτε το, τον θέλω δίπλα μου όλοι τουμπεκί. Και η αποψη μου ειναι οτι πολύ καλά έκαναν παρόλο που θα έρθει ο στραβοστόμης και θα τους πει προβατα. Στο κατω κατω ποιος βγήκε κερδισμένος? το χανούμι φυσικά.
Ζαγορ, Ζήσης, Άγγελος, Σάλπι, Κωστίκος, ΓΧ, και πόσοι άλλοι είναι ποδοσφαράνθρωποι και ειναι απαραίτητοι στον ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα όμως δεν το έχει ο Ιβαν. Το έχουμε εμείς επειδή έχουμε διαφορετικές κ@λ@τρυπίδες
- sourmenetes
- Moderator
Για αυτο παχαινουμε;;;obanebane έγραψε:Ο Asimos τώρα τελευταία δε κάνει άλλη δουλειά,όλο τροφές για σκέψη μας πετάει.
Μάλιστα..."Τώρα τα πες καλά"... 
Μεγάλο μαγαζί ο Π.Α.Ο.Κ. αλλά θρέφει και πολύ κόσμο λέω εγώ πάλι...Ίσως περισσότερο του αναλογικού!!!!
Μεγάλο μαγαζί ο Π.Α.Ο.Κ. αλλά θρέφει και πολύ κόσμο λέω εγώ πάλι...Ίσως περισσότερο του αναλογικού!!!!
- SplashBro22
trelopaoki444 έγραψε:Στο μυαλο του Σαββιδη και ο Σαλπιγγιδης.
Ωχωχ. Παλι δραματα θα εχουμε...
- abc_o_ karpouzas
ετσι...
.......... Giorgos_Sketos.....νετα
για τον λογο που ερχετε ειναι ...νομιζω ...καλη επιλογη
η θα εχουμε ...παιδια...που ξερουν το ποδοσφαιρο ή θα εχουμε θεωρητικούς
αυτος ειναι ..ετσι
ο αλλος ειναι ...γιουβετσι
ο μιχελ δεν κανει ηταν διαιτητης
ο παντελος καλος αλλα θελουμε ...κατι ..αλλο
ποιο κατάλληλος απο τον σαλπι ή αργοτερα απο τον κλαους για καποιο ποστο στο ποδοσφαιρικο τμημα ποιος ειναι .....ο λυμπεροπουλος?...
νομιζω οτι δεν ξερουμε τι μας γινετε
.......... Giorgos_Sketos.....νετα
για τον λογο που ερχετε ειναι ...νομιζω ...καλη επιλογη
η θα εχουμε ...παιδια...που ξερουν το ποδοσφαιρο ή θα εχουμε θεωρητικούς
αυτος ειναι ..ετσι
ο αλλος ειναι ...γιουβετσι
ο μιχελ δεν κανει ηταν διαιτητης
ο παντελος καλος αλλα θελουμε ...κατι ..αλλο
ποιο κατάλληλος απο τον σαλπι ή αργοτερα απο τον κλαους για καποιο ποστο στο ποδοσφαιρικο τμημα ποιος ειναι .....ο λυμπεροπουλος?...
νομιζω οτι δεν ξερουμε τι μας γινετε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Παρ 12 Ιαν 2018, 14:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sick Bastard
Όπως είπα, δεν είναι μόνο ποιός θα έρθει.sourmenetes έγραψε:Και οταν ανοιχτηκες σε αλλα ονοματα προκοπη δεν ειδες...Sick Bastard έγραψε:Επίσης, η ανακύκλωση ονομάτων από μια όπως φαίνεται, στάνταρ δαξεμενή υποψηφίων δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν και θέση, αντανακλαστικά σχεδόν, αυξάνει την εσωστρέφεια (γενικός κανόνας, δεν ισχύει μόνο για τον ΠΑΟΚ).
Τεσπα..
Είναι και το τι θα κάνει και σε τι περιβάλλον θα το κάνει
- abc_o_ karpouzas
goran 64 έγραψε:Μάλιστα..."Τώρα τα πες καλά"...
ρε γρηγορη...
ισως αυτη ειναι η...τρελα.. του ΙΣ
γιατι πρεπει ντε και καλα να δημιουργουμε ζητημα
εσυ....π,χ... κρινεις οτι ο σαλπι δεν πρεπει να ξαναπερασει εξω απο την τουμπα
ο ΙΣ κρινει οτι ο σαπλι πρεπει να ανταμειφθεί για την...οποια...προσφορα ειχε στον ΠΑΟΚ
γιατι δημιουργουμε θεμα για καποιο γεγονος το οποιο ετσι και αλλιως χρειαζετε στελεχωση απο ατομο με συγκεκριμενες γνωσεις
εκτος εαν εχουμε ζητημα με τις γνωσεις του θζ ζζ γχ σαλπι αργοτερα κλαους κ.λπ κ.λ.π
Ο Γίωργος ο σκέτος τα είπε λες και μιλούσε σκεπτόμενος με το μυαλό μου.Μέχρι τελείας συμφωνώ μαζί σου φίλε.
-
Giorgos_Sketos
Αδερφέ ειμαι 38 και έχω περάσει από όλες τις φάσεις της οπαδικής ενηλικίωσης. Έχω βρίσει τους πάντες και τα πάντα μέσα στον ΠΑΟΚ ανταποκρινόμενος στο γενικό κλίμα της κάθε εποχής. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να επικρατήσει η λογική και να βάλουμε κάτω τον εγωισμό μας.
Αυτη τη στιγμή στο ψοντρα.γρ ο αρδ ανεβασε άρθρο "Ο ΓΧ πριονίζει τον Μιχελ". σε λίγο θα πάρουν και τη σκυτάλη οι 24, οι ραπτοπουλοι κλπ. Και εγω προσωπικά χέστικα αν θα μείνει ή θα φύγει κάποιος, αφού το έχει αποφασίσει αυτός που ΔΙΟΙΚΕΙ. Εμενα με νοιαζει το πανηγύρι που θα στηθεί εδώ, στα ραδια και στα σαιτς με τον κόσμο πάλι να διχάζεται χωρίς λόγο.
Αυτη τη στιγμή στο ψοντρα.γρ ο αρδ ανεβασε άρθρο "Ο ΓΧ πριονίζει τον Μιχελ". σε λίγο θα πάρουν και τη σκυτάλη οι 24, οι ραπτοπουλοι κλπ. Και εγω προσωπικά χέστικα αν θα μείνει ή θα φύγει κάποιος, αφού το έχει αποφασίσει αυτός που ΔΙΟΙΚΕΙ. Εμενα με νοιαζει το πανηγύρι που θα στηθεί εδώ, στα ραδια και στα σαιτς με τον κόσμο πάλι να διχάζεται χωρίς λόγο.