8. Amr Warda
-
- PAOK_Antarctica
Re: 8. Amr Warda
Η προετοιμασία έλαβε τέλος για τον Αμρ Ουάρντα - Τα μάζεψε και αποχωρεί από την Ολλανδία! Αποστολή: Ελένη Μπούντου.
Ο κύκλος της παρουσίας του Αμρ Ουάρντα στην Ολλανδία κλείνει με συνοπτικές διαδικασίες!
Ο Αιγύπτιος δεν βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο και όπως προκύπτει από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ζήτησε άδεια προκειμένου να ταξιδεύσει στο Κάιρο.
Αυτό τουλάχιστον ανέφερε στους Θεσσαλονικείς, επικαλούμενος ένα προσωπικό ζήτημα.
SDNA
Ο κύκλος της παρουσίας του Αμρ Ουάρντα στην Ολλανδία κλείνει με συνοπτικές διαδικασίες!
Ο Αιγύπτιος δεν βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο και όπως προκύπτει από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ζήτησε άδεια προκειμένου να ταξιδεύσει στο Κάιρο.
Αυτό τουλάχιστον ανέφερε στους Θεσσαλονικείς, επικαλούμενος ένα προσωπικό ζήτημα.
SDNA
H ουρά του σκύλου δεν ισιώνει. Με σοβαρό προπονητή μπάλα δεν μπορείς να παίξεις γιατί πρέπει να πειθαρχήσεις.PAOK_Antarctica έγραψε:Η προετοιμασία έλαβε τέλος για τον Αμρ Ουάρντα - Τα μάζεψε και αποχωρεί από την Ολλανδία! Αποστολή: Ελένη Μπούντου.
SDNA

Προσπάθησε αλλά....Run-tmc έγραψε:Αν μεινει σοβαρος θα ειναι ενα μεγαλο οπλο για τον ΠΑΟΚ
Προσπάθησε πανω απο 5 λεπτά;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξέρει κανεις τι έχει γίνει ή βιαζόμαστε λίγο;
Δικαιώματα έχουν δοθεί φυσικά αλλά ας σιγουρευτούμε πρωτα αλλιώς μπορεί να είναι όπως το " Λυκος στα προβατα"
Δικαιώματα έχουν δοθεί φυσικά αλλά ας σιγουρευτούμε πρωτα αλλιώς μπορεί να είναι όπως το " Λυκος στα προβατα"
Αν δεν υπάρχει όντως σοβαρό προσωπικό θέμα, τι σκατά συμβαίνει? Χτες λιαζόταν και έβγαζε φωτογραφίες στο Άμστερνταμ. Παίζει να δοκίμασε τίποτα αξέχαστο.
Αίσθησή μου είναι ότι δεν μπορεί να είναι τόσο ασόβαρος. Κάτι πρέπει να ανέκυψε και ελπίζω να ξεπεραστεί με τον καλύτερο τρόπο.
Αίσθησή μου είναι ότι δεν μπορεί να είναι τόσο ασόβαρος. Κάτι πρέπει να ανέκυψε και ελπίζω να ξεπεραστεί με τον καλύτερο τρόπο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Δευ 19 Ιούλ 2021, 18:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Mahmoud Abdelrazek Hassan Fadlala Shikabala ήξερε 50 τόνους μπάλα παραπάνω από τον Ουάρντα.eorptol1 έγραψε:σικαμπαλα νο2 παιχταρας μυαλο κουκουτσι....
- Josey Wales
Για να έχει ζητήσει άδεια για Κάιρο μάλλον παίζει οικογενειακό θέμα, οπότε ας μη βιαζόμαστε να κράξουμε τον όντως άμυαλο Χαμπίμπι.