Τον θέλει βέβαια η πελατισα Τότεναμ και η Λιβερπουλ... ενω πέρσι απεριψαν πρόταση της ManUtd
Με 1,5 μύριο καθαρο και προοπτικη CL δεν έρχεται?
http://www.transfermarkt.com/evgen-kono ... eler/58949
Ιβαν κανε τα κουμαντα σου

Βγηκαν τα σαλιγκαριαΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Τα ζωα μου αργα...... Πολύ αργά...... Δυστυχώς την άλλη εβδομάδα θα κοιτάμε την βαθμολογια και θα κλαιμε.....και για όλα αυτά φταιει η ανοργανοσια και ητσαπαστουλια μας...
Ταγμα αληθεια σε λεω στην τριπολη θα δουμε ΠΑΟΚαρα να παιρνει το διπλο,δεν πεφτουμε απο την κορυφη με τιποτα,ο θεος εχει υπογραψει το πρωταθλημα του ΠΑΟΚ και ο θεος δεν παιρνει πισω την υπογραφη του.Για την ανοργανωσια οτι και να πεις εχεις δικιο τ να λεμε,εδω σε κραζει ο πανιωνακος και ο καθε πικραμενος στα μμε και μεις καθομαστε απαθεις και τα τρωμε.ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Τα ζωα μου αργα...... Πολύ αργά...... Δυστυχώς την άλλη εβδομάδα θα κοιτάμε την βαθμολογια και θα κλαιμε.....και για όλα αυτά φταιει η ανοργανοσια και ητσαπαστουλια μας...
Έλα ρε ταγμα μην απογοήτευσε το πρωτάθλημα έχει δρόμο μια γκελα στην Ξάνθη ο βρωμιαρης και μετά από μας εξαρτάται η διαφοράΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Τα ζωα μου αργα...... Πολύ αργά...... Δυστυχώς την άλλη εβδομάδα θα κοιτάμε την βαθμολογια και θα κλαιμε.....και για όλα αυτά φταιει η ανοργανοσια και ητσαπαστουλια μας...
Κι εγώ έπεσα σε κατάθληψη..ilovegame27 έγραψε: χωρίς να βρίσω και με επιχειρήματα και με διαγράψανε επειδή λέει αφήνω υπονοούμενα για τον δημοσιογράφο!
Σαλιγκαρι ο ταγμα???soflodoras έγραψε:Βγηκαν τα σαλιγκαριαΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Τα ζωα μου αργα...... Πολύ αργά...... Δυστυχώς την άλλη εβδομάδα θα κοιτάμε την βαθμολογια και θα κλαιμε.....και για όλα αυτά φταιει η ανοργανοσια και ητσαπαστουλια μας...
Δε βρεχει ομως παιδια! Μας φτυνουν!
Περιμενω τον κυριο Ταγματαρχη μια υπεραναλυση σχετικα με το πως προκυπτουν οι κατηγοριες αυτες , περι τσαπατσουλιας και ανοργανοσιας
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Έχω να γράψω πανω απο μισο χρονο....για μένα ο προπονητής μας είναι οτι καλυτερο έχουμε..φαίνεται οτικαποιοι με μπερδεύουν με κάποιον άλλον...αλλιώς δεν θα με παρομοίαζαν με ....σαλιγκάρι....λυπάμαι για πάρτυ σου ρε φιλέ.....δεν ξέρω ποσο χρόνον είσαι ...αλλά μάλλον θαεισαι στην ηλικία του γιου μου...και για αυτό σε δικαιολογω..... Να στείλω Χαιρετίσματα στον παοκοβιο τον καταραμένο τον Ντάνυ τον Πτολεμαϊδα και στον ντινο τον Λίβερπουλ.... Παοκαρα και στα δύσκολα....Βιερίνια η θάνατος.....