Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
charlie

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από charlie »

Evgen Konoplyanka, To συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι!
Τον θέλει βέβαια η πελατισα Τότεναμ και η Λιβερπουλ... ενω πέρσι απεριψαν πρόταση της ManUtd

Με 1,5 μύριο καθαρο και προοπτικη CL δεν έρχεται?
http://www.transfermarkt.com/evgen-kono ... eler/58949

Ιβαν κανε τα κουμαντα σου :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Τα ζωα μου αργα...... Πολύ αργά...... Δυστυχώς την άλλη εβδομάδα θα κοιτάμε την βαθμολογια και θα κλαιμε.....και για όλα αυτά φταιει η ανοργανοσια και ητσαπαστουλια μας...
Βγηκαν τα σαλιγκαρια

Δε βρεχει ομως παιδια! Μας φτυνουν!

Περιμενω τον κυριο Ταγματαρχη μια υπεραναλυση σχετικα με το πως προκυπτουν οι κατηγοριες αυτες , περι τσαπατσουλιας και ανοργανοσιας
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ μιαν απορία έχω περί γρίνιας. Είναι (πέρα από "δεδομένο" πως μεθαύριο ή την Τετάρτη θα σκοντάψουμε ενώ ο γαύρος επ'ουδενί) σιγουράκι πως με δυο παίχτες στη Θεσσαλονίκη ήδη από πχ 28/12 του πέρσι θα είχαμε στο τσεπάκι τα διπλά; Αν πρέπει να χάσεις Τρίπολη, θα ξεβρακωθεί λίγο παραπάνω ο ψ σπάθας και η δουλειά θα γίνει. Θεωρώ σχεδόν αδύνατο αυτό να μπορούσε να το αποτρέψει η δεκαήμερη παρουσία του οποιουδήποτε Μπλανκονομποα στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ. Για αυτό ας δείξουμε εμπιστοσύνη σε όλους όσοι έχουν φέρει τα πράματα εδώ που τα έχουν φέρει και να ευχηθούμε να έχουμε το Σάββατο καθαρό μυαλό, ατσάλινα νεύρα μεσα στο παιχνίδι και μπόλικη τύχη να γλυτώσουμε την μποροθρυλοενέδρα!!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Τα ζωα μου αργα...... Πολύ αργά...... Δυστυχώς την άλλη εβδομάδα θα κοιτάμε την βαθμολογια και θα κλαιμε.....και για όλα αυτά φταιει η ανοργανοσια και ητσαπαστουλια μας...
Ταγμα αληθεια σε λεω στην τριπολη θα δουμε ΠΑΟΚαρα να παιρνει το διπλο,δεν πεφτουμε απο την κορυφη με τιποτα,ο θεος εχει υπογραψει το πρωταθλημα του ΠΑΟΚ και ο θεος δεν παιρνει πισω την υπογραφη του.Για την ανοργανωσια οτι και να πεις εχεις δικιο τ να λεμε,εδω σε κραζει ο πανιωνακος και ο καθε πικραμενος στα μμε και μεις καθομαστε απαθεις και τα τρωμε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Έλα ρε ταγμα μην απογοήτευσε το πρωτάθλημα έχει δρόμο μια γκελα στην Ξάνθη ο βρωμιαρης και μετά από μας εξαρτάται η διαφορά
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

ilovegame27 έγραψε: χωρίς να βρίσω και με επιχειρήματα και με διαγράψανε επειδή λέει αφήνω υπονοούμενα για τον δημοσιογράφο!
Κι εγώ έπεσα σε κατάθληψη.. :mrgreen:
Εμένα με διέγραψαν γιατί έγραψα στον Τσόχο, στο άρθρο του για τον Νομπόα, "Γίνε ΠΑΟΚ λοιπόν ή ξεκίνα τα σάλια για τον Περέιρα (όχι τον Φακούντο...)".

Λίγα λεπτά πριν είχα γράψει και στον Αντύπα ότι "οι περσινές σαμπάνιες της πρόκρισης απ'την Μάντσεστερ ακόμα παραμένουν στο ψυγείο.. ετοίμασέ τες για 8/2 και ετοίμασε και λίγο χαβιάρι απ'το καλό..."

** Πονάνε τα γαβράρδ και εκδηλώνουν τα (ακροδεξιά & αντιπαοκτσήδικα) αισθήματά τους..
Βλέπουν 3 μήνες πρώτη την ΠΑΟΚΑΡΑ, βλέπουν και τον Νομπόα ενώ την ίδια στιγμή που ο πρόεδρός ΤΟΥΣ τούς ανακοινώνει ότι δεν χρειάζονται μεταγραφές για να πάρουν το πρωτάθλημα...
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Το ινπαοκ λεει οτι η σφηνα ειναι ο Μπεργκ. Αλλα κοτευουν να κανουν προσφορα γιατι θα φανε ακυρο
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Έχω να γράψω πανω απο μισο χρονο....για μένα ο προπονητής μας είναι οτι καλυτερο έχουμε..φαίνεται οτικαποιοι με μπερδεύουν με κάποιον άλλον...αλλιώς δεν θα με παρομοίαζαν με ....σαλιγκάρι....λυπάμαι για πάρτυ σου ρε φιλέ.....δεν ξέρω ποσο χρόνον είσαι ...αλλά μάλλον θαεισαι στην ηλικία του γιου μου...και για αυτό σε δικαιολογω..... Να στείλω Χαιρετίσματα στον παοκοβιο τον καταραμένο τον Ντάνυ τον Πτολεμαϊδα και στον ντινο τον Λίβερπουλ.... Παοκαρα και στα δύσκολα....Βιερίνια η θάνατος..... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

γυριζοντας σπιτι απο τη δουλεια και αφου διαβασα 10 σελιδες του τοπικ μαθαινοντας τον καθε αρδ που κυκλοφορει στην πιατσα ενα πραγμα εχω να πω...

ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

υγ ταγμα συμφωνω στο 100% της ανοργανωσιας...βιερινια ή τανκς.-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 08 Ιαν 2015, 18:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

soflodoras έγραψε:
Βγηκαν τα σαλιγκαρια

Δε βρεχει ομως παιδια! Μας φτυνουν!

Περιμενω τον κυριο Ταγματαρχη μια υπεραναλυση σχετικα με το πως προκυπτουν οι κατηγοριες αυτες , περι τσαπατσουλιας και ανοργανοσιας
Σαλιγκαρι ο ταγμα???
ας ηρεμησουμε λιγο...
μια αποψη εξεφρασε.ταγμα μη μασας θα παρουμε διπλο το σαββατο..
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ρε ζηση πανε παρε τον αλβανο http://www.transfermarkt.co.uk/armando- ... ler/136142
τζαμπα και το ψαχνεις για μπλανκους μετα...αντε να εχουμε ενα κανονικο εξτρεμ
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Σε χαιρετώ, ρε Τάγμα. Να είσαι πάντα καλά και μην παίρνεις πάντα τοις μετρητοίς τον άλλον. Άφες αυτοίς!
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

Επειδη απο οτι φαινετε θελουμε Σιβοκ, μπορει να πει καποιος καποια πραγματα για τον παιχτη;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Σιβοκ ειναι κοντα στο στυλ του αμυντικου που περιεγραψα χθες.

Αν ηταν μαλιστα 28 ετων, θα ηταν ακριβως ο αμυντικος που θα ηθελα.

Κυριο Προσον του η δυνατοτητα να προσφερει ηρεμια στην αμυνα με την πολυ καλη τεχνικη του καταρτιση (ξεκινησε την καριερα του ως αμυντικος μεσος και στη Μπεσικτας γυρισε στην αμυνα!), τις ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ τοποθετησεις του και την καταπληκτικη αντιληψη των φασεων που διαθετει.

τον παιχτη τον παρακολουθουσα χρονια, οι μυημενοι στο ακατανομαστο παιγνιο θα τον θυμουνται απο πολυ, πολυ παλια οτι ηταν ενας παιχτης που ξεχωριζε.

οκ, δεν ειναι Ο γρηγορος (αλλα δεν ειναι σε καμια περιπτωση αργος), δεν ειναι Ο αλτικος (αλλα εχει παρολα ταυτα πολυ καλη κεφαλια και σκοραρει συχνα σχετικα για αμυντικος), δεν ειναι Ο δυνατος (αλλα οι τοποθετησεις και η εμπειρια του το υπερκαλυπτουν αυτο).

γενικα, περα απο την ηλικια του που δεν ειναι και ασχημη για αμυντικο, νομιζω οτι θα ειναι μια πολυ καλη προσθηκη κυριως γιατι ειναι τετοιο το στυλ παιχνιδιου του που θα βοηθησει και στο να παιζει ο Βιτορ πιο απελευθερωμενα.

με λιγα λογια.... μακαρι. αλλα θα θελει πολλα φραγκα. Νομποα κοντα (πανω κατω μυριο δλδ).....
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Έχω να γράψω πανω απο μισο χρονο....για μένα ο προπονητής μας είναι οτι καλυτερο έχουμε..φαίνεται οτικαποιοι με μπερδεύουν με κάποιον άλλον...αλλιώς δεν θα με παρομοίαζαν με ....σαλιγκάρι....λυπάμαι για πάρτυ σου ρε φιλέ.....δεν ξέρω ποσο χρόνον είσαι ...αλλά μάλλον θαεισαι στην ηλικία του γιου μου...και για αυτό σε δικαιολογω..... Να στείλω Χαιρετίσματα στον παοκοβιο τον καταραμένο τον Ντάνυ τον Πτολεμαϊδα και στον ντινο τον Λίβερπουλ.... Παοκαρα και στα δύσκολα....Βιερίνια η θάνατος..... :opaokara:

Ειτε εισαι 60 ειτε εισαι 18 , ειτε ποσταρεις καθε μερα ειτε καθε δεκαετια , δε δικαιολογεισαι οταν ριχνεις κατηγοριες χωρις καποια στοιχειωδη τουλαχιστον επιχειρηματολογια, με μοναδικο αποτελεσμα τη δημιουργεια ασταθειας στην ομαδα.Γιαυτο σου ζητησα μια αιτιολογηση των λεγομενων σου.

Αφου αναρωτιεσαι ομως, εγω ειμαι 37 και παρακολουθω ΠΑΟΚ απο τα 2 μου.

υγ.Το σωστο δεν ειναι βιειρινια ή θανατος , αλλα ΠΑΟΚ ή θανατος (αν και η λεξη "θανατος" ειναι επισης λαθος, οσον αφορα στο ποδοσφαιρο). Ασε λοιπον τον βιειρινια για τον υιο και τους λοιπους λατρεις του μοντερνου ποδοσφαιρου, που βαζουν το θεαμα και τα πρωταθληματα πανω απο την ιστορια που υπαρχει πισω απο τα χρωματα της ομαδος τους.

Με τον οποιο σεβασμο και συνοπαδικη διαθεση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soflodoras την Πέμ 08 Ιαν 2015, 18:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”