Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Ωραια, 10 μερες πριν τη ληξη των μεταγραφών αδειαζουμε ροστερ για τους νεοαφιχθέντες!
Πα να βουτήξω ηρεμος
Πα να βουτήξω ηρεμος
Άσε μας ρε φίλε, ο ΤΔ της Τρίπολης μεγαλύτερο μπάτζετ από το δικό μας διαχειρίζεται? Ο ένας έφερε Ράγιος & Ντε Μπλάσις κι ο άλλος Κριστιάνο & Νίνη. Τρία χρόνια τώρα ψάχνουμε στόπερ, πάλι με εξτρέμ τον ΔΣ14 πάμε.buffos έγραψε:Σοβαρά αστροναύτη. Λοιπόν του χρόνου θα βάλουμε οποιον θες εσύ υπεύθυνο σχεδιασμού και εγώ θα κάνω τον Σαββίδη.
Αν εσύ πιστεύεις ότι δεν παίρνουν άλλους παίκτες εξαιτίας του βρύζα , τι να πω, θέτετε και τα παθαίνετε
ΑΝ πιστεύεις ότι τυχαία πήραν τον ΑΑ, πάλι λάθος κάνεις
- jay trotter
Δεν μπορώ να καταλάβω πως έχουν κοπεί και ο Πόζογλου και ο Πόποβιτς.Άντε θα πάρουμε ένα αρ εξτρέμ,θα πάρουμε και έναν για πάγκο;Έπρεπε να κρατήσουμε τον καλύτερο από τους μικρούς για πάγκο.Επίσης ο Ιντζίδης και ο Δεληγιαννίδης κόπηκαν μόνο και μόνο λόγου τραυματισμού;Δεν έπρεπε να τους δοθεί δεύτερη ευκαιρία;
Ο,ποζογλου κ ο δελιγιαννιδης θα μείνουν νομίζω κ θα κάνουν προπονήσεις με 1η κ αγώνες με 2η...όταν δεν ειναι αποστολή...
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Τον βρυζα να τον κρίνεις για την προ Σαββίδη εποχή που ήταν ξεκάθαρο ποιος αποφασίζει για τι.astronaut έγραψε:Άσε μας ρε φίλε, ο ΤΔ της Τρίπολης μεγαλύτερο μπάτζετ από το δικό μας διαχειρίζεται? Ο ένας έφερε Ράγιος & Ντε Μπλάσις κι ο άλλος Κριστιάνο & Νίνη. Τρία χρόνια τώρα ψάχνουμε στόπερ, πάλι με εξτρέμ τον ΔΣ14 πάμε.buffos έγραψε:Σοβαρά αστροναύτη. Λοιπόν του χρόνου θα βάλουμε οποιον θες εσύ υπεύθυνο σχεδιασμού και εγώ θα κάνω τον Σαββίδη.
Αν εσύ πιστεύεις ότι δεν παίρνουν άλλους παίκτες εξαιτίας του βρύζα , τι να πω, θέτετε και τα παθαίνετε
ΑΝ πιστεύεις ότι τυχαία πήραν τον ΑΑ, πάλι λάθος κάνεις
ΠΑΟΚΤΣΗΣ καλοκαιρι 2014 ανοιγοντας τοπικ μεταγραφων, διαβαζει απο πανω εως κατω μια σελιδα και...
https://vine.co/v/MTrtQLuuhY0
https://vine.co/v/MTrtQLuuhY0
Κρανάτε επιτέλους συμφωνούμεKranatos έγραψε:Αστροναύτη ο δάσκαλος προφανώς αναφέρεται στον αγωνιστικό/μεταγραφικό σχεδιασμό.
Αλίμονο μας αν φτάσουμε στο σημείο συγκρίνουμε τον χοντρό με τον Σαββίδη διοικητικά.
Ο πρώτος είναι κλέφτης οπότε σταματάει εκεί κάθε σύγκριση στα διοικητικά.
Παρόλα αυτά ακόμα και με κλέφτες και άχρηστους στο τιμόνι της παε ΠΑΟΚ δεν ήταν πολλές οι φορές που είδαμε μεταγραφικό σχεδιασμό χειρότερο από τον φετινό.
Αφού όμως δεν είναι κλέφτης ( αλλά χαζός, αφελής, βλάκας, περίεργος, διάλεξε )
η λύση είναι να τον βοηθήσουμε να
γίνει καλύτερος και όχι να τον στείλουμε ή να του κάνουμε πόλεμο !
Αυτό πρέπει να γίνει αν μας ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ και όχι .................!!

Στη συνέχεια ο Σάκης Τσιώλης απάντησε σε ερωτήσεις:
Για το θέμα του Κάλβο: «Πριν 10 μέρες θέλοντας να εκφράσει το θέμα του στον κ. Πανόπουλο, στον κ. Παπαδημητρίου, στον κ. Κασναφέρη και σ’ εμένα, μας έθεσε το οικογενειακό του πρόβλημα με την σύζυγό του που είναι σε ενδιαφέρουσα κατάσταση και θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία. Όταν υπογράφει ένας επαγγελματίας παίκτης, υπογράφει μαζί με τον μάνατζέρ του και πρέπει να τιμήσει το συμβόλαιό του. Δεν υπογράφει με την γυναίκα του και την οικογένειά του. Ο παίκτης επέμεινε στην στάση του με την ομάδα και τον κ. Πανόπουλο να του προσφέρουν τέσσερις λύσεις.
Α) Να βρει ομάδα που θα τον διευκολύνει για να πάει στο μέρος που θέλει.
Β) Να τον δώσει δανεικό
Γ) Να καθίσει μέχρι τον Δεκέμβριο και με καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσει την μεταγραφή και η 4η λύση – που είχε να κάνει και με τον χαρακτήρα του ιδιοκτήτη – να ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας, μην αγωνίζεται και να πληρώνεται αρκεί να είναι επαγγελματίας.
Ο Κάλβο παραμένει στο ρόστερ της ομάδας και είναι ένας από τους 28 ποδοσφαιριστές του ρόστερ.""
Ετσι κάνουν.... Προς ΠΑΕ για λουκας κ βιτορ κ όποιον παρόμοιο προκύψει.....
Για το θέμα του Κάλβο: «Πριν 10 μέρες θέλοντας να εκφράσει το θέμα του στον κ. Πανόπουλο, στον κ. Παπαδημητρίου, στον κ. Κασναφέρη και σ’ εμένα, μας έθεσε το οικογενειακό του πρόβλημα με την σύζυγό του που είναι σε ενδιαφέρουσα κατάσταση και θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία. Όταν υπογράφει ένας επαγγελματίας παίκτης, υπογράφει μαζί με τον μάνατζέρ του και πρέπει να τιμήσει το συμβόλαιό του. Δεν υπογράφει με την γυναίκα του και την οικογένειά του. Ο παίκτης επέμεινε στην στάση του με την ομάδα και τον κ. Πανόπουλο να του προσφέρουν τέσσερις λύσεις.
Β) Να τον δώσει δανεικό
Γ) Να καθίσει μέχρι τον Δεκέμβριο και με καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσει την μεταγραφή και η 4η λύση – που είχε να κάνει και με τον χαρακτήρα του ιδιοκτήτη – να ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας, μην αγωνίζεται και να πληρώνεται αρκεί να είναι επαγγελματίας.
Ο Κάλβο παραμένει στο ρόστερ της ομάδας και είναι ένας από τους 28 ποδοσφαιριστές του ρόστερ.""
theo δεν τον βοηθάμε όμως αβαντάροντας τον.
Προσωπικά θεωρώ ότι η σκληρή κριτική του κάνει περισσότερο καλό από ότι η αβάντα, το γλείψιμο και η προσαρμογή των αναγκών της ομάδας επάνω στις λάθος κινήσεις του προκειμένου να κουμπώσουν και να φανούν όλα μέλι γάλα.
Δεν είπα ποτέ ότι έχω φτάσει στο σημείο να θέλω να τον στείλω ή να του κάνω πόλεμο με σκοπό να φύγει.
Αν συνεχιστεί έτσι το έργο όμως δεν το αποκλείω κι αυτό σαν έσχατη και μόνο λύση.
Καλό όμως είναι αυτό ούτε καν να το σκεφτόμαστε προς το παρόν και να αισιοδοξούμε ότι κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο.
Προσωπικά θεωρώ ότι η σκληρή κριτική του κάνει περισσότερο καλό από ότι η αβάντα, το γλείψιμο και η προσαρμογή των αναγκών της ομάδας επάνω στις λάθος κινήσεις του προκειμένου να κουμπώσουν και να φανούν όλα μέλι γάλα.
Δεν είπα ποτέ ότι έχω φτάσει στο σημείο να θέλω να τον στείλω ή να του κάνω πόλεμο με σκοπό να φύγει.
Αν συνεχιστεί έτσι το έργο όμως δεν το αποκλείω κι αυτό σαν έσχατη και μόνο λύση.
Καλό όμως είναι αυτό ούτε καν να το σκεφτόμαστε προς το παρόν και να αισιοδοξούμε ότι κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο.
Πανόπουλος γενικός αρχηγός στον ΠΑΟΚ χθες!Demir έγραψε:Στη συνέχεια ο Σάκης Τσιώλης απάντησε σε ερωτήσεις:
Β) Να τον δώσει δανεικό
Δεν αβαντάρο κανέναν μόνο τον ΠΑΟΚKranatos έγραψε:theo δεν τον βοηθάμε όμως αβαντάροντας τον.
και εμένα όταν 14-15 χρ. παιδί μπηκα στο πούλμαν για Αθήνα
( μες στην τρέλα,την τετοστερώνη,την μακακία,τα σπυριά,την αγνότητα )
κάποιοι μεγαλύτεροι με βοήθησαν.
Να γυρίσω,να μην πάω στην ψειρού,να μην με τουλουμιάσουν,να μην φάω κανέναν,να μην με φαν.
( δεν τα καταφέραν σε όλα αλλά με ΒΟΗΘΗΣΑΝΕ )
Εμείς τώρα τι κάνουμε σε έναν καινούργιο?
Εγώ και εσύ σίγουρα αν έιχαμε τα λεφτά του θα κάναμε θαύματα

Δεν αβαντάρο κανέναν μόνο τον ΠΑΟΚKranatos έγραψε:theo δεν τον βοηθάμε όμως αβαντάροντας τον.
και εμένα όταν 14-15 χρ. παιδί μπηκα στο πούλμαν για Αθήνα
( μες στην τρέλα,την τετοστερώνη,την μακακία,τα σπυριά,την αγνότητα )
κάποιοι μεγαλύτεροι με βοήθησαν.
Να γυρίσω,να μην πάω στην ψειρού,να μην με τουλουμιάσουν,να μην φάω κανέναν,να μην με φαν.
( δεν τα καταφέραν σε όλα αλλά με ΒΟΗΘΗΣΑΝΕ )
Εμείς τώρα τι κάνουμε σε έναν καινούργιο?
Εγώ και εσύ σίγουρα αν έιχαμε τα λεφτά του θα κάναμε θαύματα

Μετά από συνεννόηση όλων μας αποφασίστηκε η άρση όλων των ban που πραγματοποιήθηκαν τελευταία (sick bastard,teratios14,guardian4,paokmaniak Κλπ).Η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας σήμερα με στόχο να πραγματοποιηθεί μια καινούρια αρχή μεταξύ όλων μας.Θα ήθελα να ξαναζητήσω και από τον Marley να επανέλθει.Μακάρι αυτή η κίνηση να είναι η αρχή για την πιο ομαλή επικοινωνία μεταξύ μας.Όλοι τον ΠΑΟΚ αγαπάμε άλλωστε.
Και επειδή σήμερα ξεκιναει και η αγωνιστική σεζόν.. Γι αυτό ΠΑΟΚ παίξε τόπι να παραμιλάει η Ευρώπη.
Και επειδή σήμερα ξεκιναει και η αγωνιστική σεζόν.. Γι αυτό ΠΑΟΚ παίξε τόπι να παραμιλάει η Ευρώπη.
- ace79grpaok
Odi έγραψε:Μετά από συνεννόηση όλων μας αποφασίστηκε η άρση όλων των ban που πραγματοποιήθηκαν τελευταία (sick bastard,teratios14,guardian4,paokmaniak Κλπ).Η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας σήμερα με στόχο να πραγματοποιηθεί μια καινούρια αρχή μεταξύ όλων μας.Θα ήθελα να ξαναζητήσω και από τον Marley να επανέλθει.Μακάρι αυτή η κίνηση να είναι η αρχή για την πιο ομαλή επικοινωνία μεταξύ μας.Όλοι τον ΠΑΟΚ αγαπάμε άλλωστε.
Και επειδή σήμερα ξεκιναει και η αγωνιστική σεζόν.. Γι
αυτό ΠΑΟΚ παίξε τόπι να παραμιλάει η Ευρώπη.
Odi τι έγινε ?γενική αμνηστία στο φόρουμ?

Εντάξει τώρα πέρα απο την πλάκα, αυτο που έγινε ήταν καλό... Η ήττα είναι διαχειρίσιμη και θα το γυρίσουμε την επόμενη εβδομάδα... Ευτυχώς που δεν φάγαμε το 2ο εκεί με το δοκάρι... Τώρα το 1-0 θα το γυρίσουμε αρκει να είμαστε σοβαροί... Το μόνο πρόβλημα είναι η ψυχολογία που θα εχουμε για μια βδομάδα που θα κυκλοφορούμε με το σκατό στην κάλτσα...
Ταυτόχρονα ξεβρακώθηκαν τα καραγκιοζλίκια, έγιναν εμφανείς οι αδυναμίες, θα σταματήσουν τα παπατζηλίκια τύπου "έχουμε 2-3 παίκτες για κάθε θέση" και άλλες τέτοιες γελοιότητες και αναγκαστικά θα ενισχυθεί η ομάδα... Και όταν λεμε ενίσχυση εννοούμε
2 ΣΤΟΠΕΡ (οχι ένα, ΔΥΟ ΛΕΜΕ)
1 ΟΚΤΑΡΙ (αφηστε τις παπαριες "εχουμε χαφ", δεν εχουμε χαφ, εχουμε άπειρα αμυντικά χαφ και 1,5 οκταρι, τον Γκολάσα ολοκληρο και το Σαββιδη μισό, λογω ηλικιας μισο)
2 ΕΞΤΡΕΜ (ενας βασικός αριστερά και ένας αναπληρωματικός που θα παίζει και απο τις δύο μεριες)
1 ΤΕΡΜΑ (αν φύγει ο Ιτανζ)
Ταυτόχρονα ξεβρακώθηκαν τα καραγκιοζλίκια, έγιναν εμφανείς οι αδυναμίες, θα σταματήσουν τα παπατζηλίκια τύπου "έχουμε 2-3 παίκτες για κάθε θέση" και άλλες τέτοιες γελοιότητες και αναγκαστικά θα ενισχυθεί η ομάδα... Και όταν λεμε ενίσχυση εννοούμε
2 ΣΤΟΠΕΡ (οχι ένα, ΔΥΟ ΛΕΜΕ)
1 ΟΚΤΑΡΙ (αφηστε τις παπαριες "εχουμε χαφ", δεν εχουμε χαφ, εχουμε άπειρα αμυντικά χαφ και 1,5 οκταρι, τον Γκολάσα ολοκληρο και το Σαββιδη μισό, λογω ηλικιας μισο)
2 ΕΞΤΡΕΜ (ενας βασικός αριστερά και ένας αναπληρωματικός που θα παίζει και απο τις δύο μεριες)
1 ΤΕΡΜΑ (αν φύγει ο Ιτανζ)