Άγγελος Αναστασιάδης
-
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Επίσης ο Μιτσελ είναι παρόμοιος προπονητής με τον Στεφενς. Δεν δουλεύει την ομάδα για να βγάλει αυτοματισμους κλπ, αλλά διαλέγει τους 11 που θεωρεί ότι είναι κατάλληλοι για το κάθε παιχνίδι και περιμένει με βάση την ατομική ποιότητα να φτιάξουν φάσεις.
Εγώ θέλω Αγγελο αλλά να βρεθεί μια λύση γιατί δεν πάει καλά η ομάδα και να έρθουν και κανά 2 παίχτες.
Εγώ θέλω Αγγελο αλλά να βρεθεί μια λύση γιατί δεν πάει καλά η ομάδα και να έρθουν και κανά 2 παίχτες.
100 κιλα στοκο στο κεφαλι
οποιοσδηποτε αλλος να ηταν και να διαλεγε να αφησει κατσε εκτος στο συγκεκριμενο παιχνιδι θα ειχε σταυρωθει ΑΜΕΣΑ ως στημενος
κανενα ελαφρυντικο στην τρικυμια στο κεφαλι του εδω και εναμιση μηνα
ΥΓ δεν πιστευω οτι τη συγκεκριμενη περιοδο μπορει να ερθει καποιος με τον οποιο θα εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες για τιτλο
οποιοσδηποτε αλλος να ηταν και να διαλεγε να αφησει κατσε εκτος στο συγκεκριμενο παιχνιδι θα ειχε σταυρωθει ΑΜΕΣΑ ως στημενος
ΥΓ δεν πιστευω οτι τη συγκεκριμενη περιοδο μπορει να ερθει καποιος με τον οποιο θα εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες για τιτλο
- Ekatnetworkltd
Αδελφέ ο kace είχε πρόβλημα μην τα ξαναλέμε!PAOKpanta έγραψε:100 κιλα στοκο στο κεφαλι
-
Έχω στείλει ποστ για κόλκα και παίκτες 2η φορά σε μια βδομάδα και δεν το δημοσιεύετε κάποια πράγματα πρέπει να μη σκεπάζονται στον κόσμο του ΠΑΟΚ
-
ε όχι ρε φίλεmakednoss έγραψε:Τον Αναστασιαδη να τον κρινουμε με πληρες ροστερ κ οχι με τζαναδαρηδες και τον τζαβελλα ως στοπερ.καλως η κακως το ροστερ αυτο χωρις 2-3 ειναι ροστερ 5ης θεσης και ο Αγγελος το εκανε να βρισκεται μεχρι και τωρα που μιλαω πρωτο με ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ .
Εναν τετοιον προπονητη τον ανανεωνεις λευκη επιταγη για πεναετια. Ειδαμε και τοτε που εφυγε και ηρθε καποιος φριγκερ προπονητης, πανηγυριζαμε 5 μηνες μετα γιατι ο τοτε ΠΑΟΚ εκανε επιτελους 2η συνεχομενη νικη.
Απο ενα σαντοσκυλο
είπαμε να τον κρίνουμε με μεγαλοεπενδυτή και όχι Γούμενους
τώρα να τον κρίνουμε με καλό ρόστερ και όχι Τζανδάρηδες
μετά θα πούμε να τον κρίνουμε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και όχι κυβέρνηση ΝΔ
έλεος πια
αναλαμβάνεις ένα τεράστιο καράβι που λέγεται ΠΑΟΚ
κάνε τον προγραμματισμό σου,ζήτα προσθήκες(το καλοκαίρι εννοείται),αλλιώς βγες και πες εγώ ζήτησα 5 πράγματα και δεν ικανοποιήθηκα
μονίμως δεν μπορεί να φταίνε οι συνθήκες για τον Αγγελο
αντ'αυτού,αυτός βγήκε και είπε πως το καλοκαίρι μου ζήτησαν....σκυμμένο κεφάλι,δουλειά,νηστεία και προσευχή
δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά
μαε είπε για 28 παίκτες,για Κατσικά νέα μεταγραφή,για κούραση μετά από 15 μέρες διακοπές τα Χριστούγεννα,στα Γιάννενα οι αντίπαλοι μας πήρας όλες τις κόντρες,άλλα λόγια να αγαπιόμαστε
Αφού η ομαδα ετοιμαζει κορμο για το μέλλον, στήνεται εξαρχής απο το μηδέν με γνώμονα τη σωστή δομή και το πρωτάθλημα δεν ηταν αυτοσκοπός αλλα προέκυψε και δεν εγινε και τιποτα αν χαθεί, γιατί τοσος εκνευρισμός ΑΑ; Γιατι δηλωσεις μπαρουτι;
Αυτό γίνεται γιατί οι παίκτες διστάζουν να μαρκάρουν δυνατά ειδικά μετά τη Λειβαδιά...Armagedonas έγραψε:,στα Γιάννενα οι αντίπαλοι μας πήρας όλες τις κόντρες,άλλα λόγια να αγαπιόμαστε
Το γιατί το ξέρεις!!!!

Έλα μου ντε!!!Asimos έγραψε:Αφού η ομαδα ετοιμαζει κορμο για το μέλλον, στήνεται εξαρχής απο το μηδέν με γνώμονα τη σωστή δομή και το πρωτάθλημα δεν ηταν αυτοσκοπός αλλα προέκυψε και δεν εγινε και τιποτα αν χαθεί, γιατί τοσος εκνευρισμός ΑΑ; Γιατι δηλωσεις μπαρουτι;

Ο πρωταθλητισμός προέκυψε από την ανικανότητα του gay

Άλλος ήταν ο στόχος για φέτος!!!!!
Αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτοι και επικίνδυνοι
Στο ίδιο έργο θεατές...
Στο ίδιο έργο θεατές...
Τον Αναστασιαδη τον κρινουμε με το υπαρχον ροστερ, γιατι εχει ευθυνη (και) ο ιδιος για αυτο, εφοσον διαλεξε ο ιδιος τους παιχτες και εκρινε οτι του καναν για πρωταθλητισμο (γιατι ειπε οτι παμε για πρωταθλητισμο το καλοκαιρι).
Απο την αλλη ομως, ειναι πολυ νωρις για να μπορουμε να πουμε οτι δεν μας κανει και οτι πρεπει να φυγει. Ας μεινει μεχρι το καλοκαιρι τουλαχιστον, για να μπορει να κριθει και στο συνολο της δουλειας του. Αρα, εγω λεω: να μεινει.
Αγγελε, το καλοκαιρι δεν σε ηθελα (οχι οτι ειμαι εχθρος σου, απλα πιστευα οτι δεν μπορεις να προσφερεις πραγματα).
Με εχεις βγαλει μακακα μεχρι τωρα και μπραβο σου. ΑΛΛΑ η ομαδα παρουσιαζει προβληματα στην αναπτυξη και ασταθεια στην αμυνα. Φυσικα, δεν χρειαζεται να στα υποδειξει ενα ατομο το οποιο ζει λιγοτερα χρονια απο οσα επαιζες μπαλα. Διορθωσε τα, και εμεις ειμαστε μαζι σου.
Απο την αλλη ομως, ειναι πολυ νωρις για να μπορουμε να πουμε οτι δεν μας κανει και οτι πρεπει να φυγει. Ας μεινει μεχρι το καλοκαιρι τουλαχιστον, για να μπορει να κριθει και στο συνολο της δουλειας του. Αρα, εγω λεω: να μεινει.
Αγγελε, το καλοκαιρι δεν σε ηθελα (οχι οτι ειμαι εχθρος σου, απλα πιστευα οτι δεν μπορεις να προσφερεις πραγματα).
Με εχεις βγαλει μακακα μεχρι τωρα και μπραβο σου. ΑΛΛΑ η ομαδα παρουσιαζει προβληματα στην αναπτυξη και ασταθεια στην αμυνα. Φυσικα, δεν χρειαζεται να στα υποδειξει ενα ατομο το οποιο ζει λιγοτερα χρονια απο οσα επαιζες μπαλα. Διορθωσε τα, και εμεις ειμαστε μαζι σου.
Αγγελε στο ραντεβου με τον Ιβαν μιλα με ονοματα και γεγονοτα και οχι γενικοτητες..
Πες αυτος ετσι, εκεινος ετσι.
Πριν φυγεις πες τα εξω απο τα δοντια κι οτι γινει.
Μετα θα κρινουμε εμεις αν φταις εσυ η οχι.. πες ομως τι ειναι να πεις..
Μην κανεις τη γουμενια νο2 παλι.
Ζηταμε ντομπρα πραγματα και θα κρινουμε αναλόγως..
Πες αυτος ετσι, εκεινος ετσι.
Πριν φυγεις πες τα εξω απο τα δοντια κι οτι γινει.
Μετα θα κρινουμε εμεις αν φταις εσυ η οχι.. πες ομως τι ειναι να πεις..
Μην κανεις τη γουμενια νο2 παλι.
Ζηταμε ντομπρα πραγματα και θα κρινουμε αναλόγως..
Δεν πρεπει να τιθεται καν θεμα διακοπης συνεργασιας με Αγγελο,τουλαχιστον μεχρι να τελειωσει το πρωταθλημα.
Ποτε ημασταν τελευταια φορα πρωταθλητες χειμωνα?Ποτε παιξαμε τελευταια φορα την μπαλαρα που παιζαμε τους πρωτους μηνες στο πρωταθλημα?Ποτε πηραμε τετοιο εμφατικο διπλο στο τηγανι σε κοντρα διαιτησια και μαλιστα μπορουσαμε να βαλουμε και αλλα γκολ?
Οτι και να γινει φετος,οτι και να βγουμε,ο Αγγελος πρεπει να κριθει μετα το τελος της χρονιας.
Ποτε ημασταν τελευταια φορα πρωταθλητες χειμωνα?Ποτε παιξαμε τελευταια φορα την μπαλαρα που παιζαμε τους πρωτους μηνες στο πρωταθλημα?Ποτε πηραμε τετοιο εμφατικο διπλο στο τηγανι σε κοντρα διαιτησια και μαλιστα μπορουσαμε να βαλουμε και αλλα γκολ?
Οτι και να γινει φετος,οτι και να βγουμε,ο Αγγελος πρεπει να κριθει μετα το τελος της χρονιας.
- The_Stalker
Υπάρχουν θέματα και έχουν χιλιοειπωθεί:
1) Η συνυπευθυνότητα του Άγγελου στο σχεδιασμό του ρόστερ
2) Η επιμονή να ανεβάζει την ομάδα ψηλά ενώ δεν έχει επιστροφές, με αποτέλεσμα να μας γλεντά κάθε ομάδα που έχει καλή πρώτη μπαλιά και δυό γρήγορους παίκτες
3) Ένα θέμα φυσικής κατάστασης το οποίο πολύ σωστά επισήμανε ο Sera
Τώρα, μπορούμε να ξεσκίσουμε τον προπονητή, τους παίκτες, το ΖΒ, τη διοίκηση και να ζητάμε να φύγει ο ένας, να φύγει ο άλλος, να φύγει ο τρίτος. Κέρδος; ΜΗΔΕΝ. Ή μπορούμε να συσπειρωθούμε και να στηρίξουμε ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, με τα λάθη της και με τις αδυναμίες της, με κάθε τρόπο. Διαλέγετε και παίρνετε..
1) Η συνυπευθυνότητα του Άγγελου στο σχεδιασμό του ρόστερ
2) Η επιμονή να ανεβάζει την ομάδα ψηλά ενώ δεν έχει επιστροφές, με αποτέλεσμα να μας γλεντά κάθε ομάδα που έχει καλή πρώτη μπαλιά και δυό γρήγορους παίκτες
3) Ένα θέμα φυσικής κατάστασης το οποίο πολύ σωστά επισήμανε ο Sera
Τώρα, μπορούμε να ξεσκίσουμε τον προπονητή, τους παίκτες, το ΖΒ, τη διοίκηση και να ζητάμε να φύγει ο ένας, να φύγει ο άλλος, να φύγει ο τρίτος. Κέρδος; ΜΗΔΕΝ. Ή μπορούμε να συσπειρωθούμε και να στηρίξουμε ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, με τα λάθη της και με τις αδυναμίες της, με κάθε τρόπο. Διαλέγετε και παίρνετε..
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να φύγει ο Αναστασιάδης, και γιατί πάλι δημιουργείται θέμα από κάποιους ΑΡΔ... Ας μιλήσει με Ιβάν κι ας ανανώσει από τώρα! Μετά ας στείλει 2-3 παίχτες που δεν κάνουν γι' αυτή την ομάδα κι επιτέλους ας ζητήσει ΑΜΕΣΑ 2-3 ακόμη ποιοτικούς παίχτες όπως ο Νομπόα και λύνοντας τις όποιες διαφορές στα αποδυτήρια να κάνουν όλοι ένα ντου για να το σηκώσουμε! Επιτέλους ας ξυπνήσουν όλοι, από διοίκηση και τεχνικό τιμ, μέχρι παίχτες και οπαδούς!!!
Συμφωνω απολυτα! ΣΤΗΡΙΞΗ!Kevin έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να φύγει ο Αναστασιάδης, και γιατί πάλι δημιουργείται θέμα από κάποιους ΑΡΔ... Ας μιλήσει με Ιβάν κι ας ανανώσει από τώρα! Μετά ας στείλει 2-3 παίχτες που δεν κάνουν γι' αυτή την ομάδα κι επιτέλους ας ζητήσει ΑΜΕΣΑ 2-3 ακόμη ποιοτικούς παίχτες όπως ο Νομπόα και λύνοντας τις όποιες διαφορές στα αποδυτήρια να κάνουν όλοι ένα ντου για να το σηκώσουμε! Επιτέλους ας ξυπνήσουν όλοι, από διοίκηση και τεχνικό τιμ, μέχρι παίχτες και οπαδούς!!!