Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Προπονητης και τρεις καλοί στην έναρξη της προετοιμασίας αρκούν πιστευω για αρχη
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Αρκει απο αυτους τους 3 τουλαχιστον οι 2 (μην πω και οι 3) να ειναι μεσοεπιθετικοι. Πασχουμε παρα πολυ σε αυτο κομματι και θεωρω οτι σε παιχνιδια με ξυλοκοπους την διαφορα την κανουν οι ατομικες ενεργειες των μεσοεπιθετικων (Βιερινια με Βαλερενγκα πχ) γιατι η ομαδα δεν εχει δεσει ακομα για να βγαλει αυτοματισμους.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ειναι γεγονος πλεον το οτι σε 10 μερες εχουμε πρωτη προπονητη και ακομα δεν εχουμε ροστερ και προπονητη.Πιστευω πως σε βαθος χρονου μεσα στην σεζον θα δουμε πολυ ωραια πραγματα,αλλα προς το παρον εχουμε μεγαλο θεμα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Σωστό ρον. Και στο ελ πρωταθλημα τετοια παικτες δίνουν βαθμούς και μεις δεν είχαμε τέτοιους καθόλου
Ένας βουκιτς θυμόμαστε πόσους βαθμούς έδινε ο Λίνο κλπ
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Το θέμα είναι ποιος θα έρθει και όχι τόσο πολύ το πότε. Το κυριότερο βέβαια είναι ο προπονητής να έχει άριστη- συνεργασία και να "ταιριάζει" με τον τεχνικό/αθλητικό διευθυντή για να μην έχουμε πάλι παρατράγουδα και σπάμε το κεφάλι μας τι φταίει...
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

ron-swanson έγραψε:Αρκει απο αυτους τους 3 τουλαχιστον οι 2 (μην πω και οι 3) να ειναι μεσοεπιθετικοι. Πασχουμε παρα πολυ σε αυτο κομματι και θεωρω οτι σε παιχνιδια με ξυλοκοπους την διαφορα την κανουν οι ατομικες ενεργειες των μεσοεπιθετικων (Βιερινια με Βαλερενγκα πχ) γιατι η ομαδα δεν εχει δεσει ακομα για να βγαλει αυτοματισμους.
Κάτσε να σχηματιστεί η ομάδα πρώτα και μετά θα δουλέψει και αυτοματισμούς...προς το παρόν αυτόματα είναι μονο τα τουρνικέ! :lol: :lol:
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

:lol: :lol: :lol:

Παντως να πω την αληθεια, ειδικα για τα πρωτα ευρωπαικα παιχνιδια, αυτη τη στιγμη δεν ειμαι σιγουρος οτι θα περασουμε. Εναν φοβο τον εχω. Ο φοβος θα μειωθει αν ξερω πως η ομαδα εχει ποιοτητα μεσοεπιθετικα. Δηλαδη αν η ομαδα εχει εναν εξτρεμ απο το πανω ραφι και ενα σοβαρο δεκαρι θα ειμαι πιο ησυχος.

Αν κατεβουμε ετσι και ταμπουρωθει το καθε χωριο και περιμενουμε παλι απο τον Κλαους και τον Φακουντο να βγουν απο την περιοχη να σπασουν την μπαλα και και και, μας βλεπω δυσκολα.

Και δεν θελω να περασει καν απο το μυαλο μου τι θα γινει αν αποκλειστουμε απο κανα χωριο σε συνδυασμο με την καθυστερηση που εχουμε αυτες τις μερες. Θα εχουμε την χαρα του ΑΡΔ και του γκρινιαρη!

Για αυτο περα απο την υπομονη και την στηριξη, ο Αρνεσεν και ο ΠΑΟΚ θελουν και λιγο τυχη. Τυχη στο να σου βγουν και οι παιχτες, τυχη στο να παει η μπαλα δοκαρι και μεσα αντι δοκαρι και εξω. Και μας χρωσταει η καριολα η τυχη απο τα πλει-οφ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Εγω αν ξερουμε οτι και να αποκλειστούμε θα μαστε στους ισχυρούς του χρονου για φετος Ευρώπη δε με νοιαζει
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Να και ένας δημοσιογραφος που έχει γνώση νικος τοσκιτης πρώτη φορά βλέπω δημοσιογράφο να λεει οτι μονο η παε ξερει ποιος ειναι ο επομενος προπονητης απο μενα μ αυτα π εχω δει ενα μπραβο δειτε τι εγραψε στο ινπαοκ.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Τι εγινε ρε παιδια????
αυτο ηταν????κολοσαμε??????
Και ειναι αρχες Ιουνιου ακομα.......
Με τις μεταγραφες τι θα γινει δηλαδη???????
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

πως φαινεται οτι και ΑΝ διαβασες τον μοντεκριστο δεν καταλαβες τιποτα απ το εξαιρετικο αυτο βιβλίο.....
montekristo

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!! :lol: :lol:
φιλε σ'αυτο το topik δεν υπαρχουν ηθικα διδαγματα....
Μονο διψα για "αιμα".......
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

;) αδερφε την διψα για αιμα να την βγαζεις σε θετικη ενεργεια και οχι σε γκρινια
montekristo

Εισαι λιγο foul γιατι αν διαβαζες τα post μου,πριν με κρινεις, θα καταλαβαινες οτι ακριβως αυτο λεω κι εγω.....
Αλλα δε πειραζει....
Θα σ'εκδικηθω οταν πρεπει.... :D
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δεν πιστευω οτι περιμένουμε επι Ματέο :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”