Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Εγώ πάντως ξέρω ότι είμαστε 11οι. Στην 11η θέση στήριξη δεν υπάρχει. ΠΑΟΚ είσαι όχι Ξάνθη
Ωπ, σε προλαβα κ εδωσα απάντηση κ σ'αυτο το κλασικο που ολοι σκεφτόμαστε αναζητώντας τις αιτίες, καθε χρονο τετοια εποχη,joshua έγραψε:Ενταξει simba και ο Σαντος,βαρεθηκα και εγω ο ιδιος να τον αναφερω,πηγε να παρει πρωταθλημα με Σουαρες και Καμπανταη και πηρε 8 γκολ απο τον Αναστασακο.Μπορει να μην εχει ο ΠΑΟΚ το τρελο ροστερ αλλα σιγουρα μπορει πολυ καλυτερα σε σχεση με οτι βλεπουμε μεχρι σημερα.
"Νταξ, δεν ειμαστε τοσο χαλια, κ ο σαντος είχε μετριους, γτ οι αλλοι εχουν καλυτερους?"
Σίγουρα, θα ήθελα το μαξιλαρακι ενος προπονητη φαση Σαντος ή αγκιρε ή μπλα μπλα, για να αισθανομαι πιο σιγουρος, αλλα ας το δοκιμασουμε 1.5 χρόνο τουλαχιστον, με την προυποθεση οτι θαρθουν 4 παικταράδες φυσικα...στην πιεση κ στα δυσκολα, στις απαιτήσεις, στη φθορα, στα συνεχομενα ματς, στις κλειστες αμυνες ξεχωριζουν μονο οι πραγματικά καλοι (και οι καλα δουλεμενες ομαδες (σε βαθος χρονου) π μπορεί να εχουν κ μετριους αλλα εχουν κ παικταραδες.)
Αν κ τοτε δν τραβαει, βλεπουμε...
Υ.Γ. Βλαντο κ Μιχελ, φερτε Ονιεκε ή τελος παντων εναν.πολυ υψηλου επιπεδου γυμναστη.
Ετσι μπαίνουν τα σωστά θεμελια...
Παικταράδες συμφωνω
Αλλα να τους φέρει οχι τιαμ
Κ αυτο παει προς το σαββιδη κ οχι στο μιχελ
Αλλα να τους φέρει οχι τιαμ
Κ αυτο παει προς το σαββιδη κ οχι στο μιχελ
-
Yupis συμφωνω. Ή μαλλον υπαρχει στηριξη αλλα στον αποδεδειγμενα καλο προπονητη και οχι σε καποιον που ακομα μαθαινει.
Θεμα με τον Ιβιτς δεν εχω. Θεμα με την απειρια του εχω. Οπως και με την 11η θεση.
Επισης ολοι λεμε ποσο πολυ στηριξε ο Ζαγορακης τον Σαντος. Γιατι δεν στηριξε τον Δερμιτζακη τοσο πολυ; Εκανε λαθος που δεν τον στηριξε; Που ειναι ο Δερμιτζακης σημερα και που ο Σαντος;
Θεμα με τον Ιβιτς δεν εχω. Θεμα με την απειρια του εχω. Οπως και με την 11η θεση.
Επισης ολοι λεμε ποσο πολυ στηριξε ο Ζαγορακης τον Σαντος. Γιατι δεν στηριξε τον Δερμιτζακη τοσο πολυ; Εκανε λαθος που δεν τον στηριξε; Που ειναι ο Δερμιτζακης σημερα και που ο Σαντος;
Πάντως σε αυτό το παιχνίδι για μένα νικητής ήταν ο Ίβιτς. Τι φταίει που ο τερματάς του έφαγε τέτοιο γκολ? Αυτά δε γίνονται. Έχουμε 11 βαθμούς αντί για 14 και βαλε και τουλαχιστον 6 κλεμμένους από τις διαιτησίες άρα πάμε στους 20. Αυτή είναι η κανονική συγκομοιδή και όχι να λέμε 11η θέση. Φέτος πήγαμε να ρίξουμε το σύστημα και για αυτό μας τιμωρούν. Ο γκέι πάλι με οφσάιτ 1 μέτρο, έβαλε γκολ. 20 πόντοι χωρίς το παιχνίδι του Ατρομήτου. Βασικά αν δεν είχαμε αυτούς τους κλεμμένους πόντους που έγραψα παραπάνω, ούτε κρίση θα είχαμε στην ομάδα, ούτε γκρίνια, ούτε λογικά ο Τζαβέλλας θα ξέφευγε από το Νοέμβρη. Την ευθύνη την έχει η διοίκηση και για το -3 και για την έλλειψη προστασίας, και για τα υπερτιμημένα συμβόλαια, και για τις διαπραγματεύσεις με μάνατζερ και για την ποιότητα των παικτών μας. 20 βαθμοί σε 10 αγώνες είναι μια χαρά συγκομοιδή. Τόσους μάζευε και ο Σάντος. Άσε που τον Ατρόμητο θα τον είχαμε νικήσει και θα πηγαίναμε 23.
Τόσα χρόνια πελάτες μας έχει ο βάζελος και εγώ είδα ότι τους μηδενίσαμε μέσα στην έδρα τους παρά την κακή ψυχολογία της ομάδας μας. Οι δηλώσεις που έγιναν από τον Ίβιτς τη Δευτέρα εννοείται έφεραν και θα φέρουν τριγμούς και διάφορα. Εκεί θα φανεί και εμείς αν έχουμε τα @@ να στηρίξουμε στα δύσκολα και να καθαρίσουμε την ομάδα από αυτούς που βάζουνε τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα.
Τόσα χρόνια πελάτες μας έχει ο βάζελος και εγώ είδα ότι τους μηδενίσαμε μέσα στην έδρα τους παρά την κακή ψυχολογία της ομάδας μας. Οι δηλώσεις που έγιναν από τον Ίβιτς τη Δευτέρα εννοείται έφεραν και θα φέρουν τριγμούς και διάφορα. Εκεί θα φανεί και εμείς αν έχουμε τα @@ να στηρίξουμε στα δύσκολα και να καθαρίσουμε την ομάδα από αυτούς που βάζουνε τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα.
Αν κ δε μου αρεσει να δινω αλλοθι, ρε παιδια χαλαρωστε και σεις μ'αυτο το τσιτατο "11ποντους 11η θεση", ειναι αρκετα επιφανειακο πιστευω...
Μετα τα οσα εγιναν μεχρι την 6-7η αγωνιστικη, δεν εχει πλεον καποιο ιδιαιτερο νοημα να κοιταμε τη βαθμολογια (εχω να την τσεκαρω κοντα 1 μηνα)..
Καλπικη ειναι, και το λεω εγω που δεν ειμαι κ κανας ιδιαιτερος διαιτητολαγνος.
-3 τιμωρια, -2 με ξανθη, -2 με βεροια, -1 πες με γκει, σου στερησαν 8βαθμους (19βαθμοι και 2η θεση)
-2 η βαζελα στον παναιτωλικο νομιζω, +2 σ'ενα αλλο (18β και 3η θεση) (αν κ ευνοηθηκε σ'ενα, δε θυμαμαι ποιο)
Τουλαχιστον +6 βαθμους ο γκει απο εξοφθαλμες ευνοιες (19Β και 1η θεση)
Ας μιλησουμε με βαση αυτη βαθμολογια, που θα ισχυε σε καθε σοβαρο πρωταθλημα.....
Βλεπετε?
Υ.Γ. (εστω γαμα τους -3, επιλογη μας, οποτε 16β και 4η θεση)
Υ.Γ2. Με προλαβε ο VS
Μετα τα οσα εγιναν μεχρι την 6-7η αγωνιστικη, δεν εχει πλεον καποιο ιδιαιτερο νοημα να κοιταμε τη βαθμολογια (εχω να την τσεκαρω κοντα 1 μηνα)..
Καλπικη ειναι, και το λεω εγω που δεν ειμαι κ κανας ιδιαιτερος διαιτητολαγνος.
-3 τιμωρια, -2 με ξανθη, -2 με βεροια, -1 πες με γκει, σου στερησαν 8βαθμους (19βαθμοι και 2η θεση)
-2 η βαζελα στον παναιτωλικο νομιζω, +2 σ'ενα αλλο (18β και 3η θεση) (αν κ ευνοηθηκε σ'ενα, δε θυμαμαι ποιο)
Τουλαχιστον +6 βαθμους ο γκει απο εξοφθαλμες ευνοιες (19Β και 1η θεση)
Ας μιλησουμε με βαση αυτη βαθμολογια, που θα ισχυε σε καθε σοβαρο πρωταθλημα.....
Βλεπετε?
Υ.Γ. (εστω γαμα τους -3, επιλογη μας, οποτε 16β και 4η θεση)
Υ.Γ2. Με προλαβε ο VS

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 05 Δεκ 2016, 01:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για Σαντος ξεχνάτε να αναφέρετε βεβαια οτι με σαββιδη πρόεδρο θα χε παρειϊ μπουλο τον πρωτο χρονο
Να αγιάσει το στόμα σου!!!!!!!!!!!vs40 έγραψε:Πάντως σε αυτό το παιχνίδι για μένα νικητής ήταν ο Ίβιτς. Τι φταίει που ο τερματάς του έφαγε τέτοιο γκολ? Αυτά δε γίνονται. Έχουμε 11 βαθμούς αντί για 14 και βαλε και τουλαχιστον 6 κλεμμένους από τις διαιτησίες άρα πάμε στους 20. Αυτή είναι η κανονική συγκομοιδή και όχι να λέμε 11η θέση. Φέτος πήγαμε να ρίξουμε το σύστημα και για αυτό μας τιμωρούν. Ο γκέι πάλι με οφσάιτ 1 μέτρο, έβαλε γκολ. 20 πόντοι χωρίς το παιχνίδι του Ατρομήτου. Βασικά αν δεν είχαμε αυτούς τους κλεμμένους πόντους που έγραψα παραπάνω, ούτε κρίση θα είχαμε στην ομάδα, ούτε γκρίνια, ούτε λογικά ο Τζαβέλλας θα ξέφευγε από το Νοέμβρη. Την ευθύνη την έχει η διοίκηση και για το -3 και για την έλλειψη προστασίας, και για τα υπερτιμημένα συμβόλαια, και για τις διαπραγματεύσεις με μάνατζερ και για την ποιότητα των παικτών μας. 20 βαθμοί σε 10 αγώνες είναι μια χαρά συγκομοιδή. Τόσους μάζευε και ο Σάντος. Άσε που τον Ατρόμητο θα τον είχαμε νικήσει και θα πηγαίναμε 23.

Καλά αν το πάμε έτσι βγάλτε και 2 από το ματς με την ΑΕΚ, προσθέστε 1 στην ΑΕΚ, απο 1 σε ατρομητο πανιωνιο και με την ιδια λογικη μπορουμε να κανουμε 250 προσθαφαιρεσεις για να βγαλουμε την "σωστή" βαθμολογια
-
Μανιακε ας φερει εναν (σαν τον) Σαντος ο Σαββιδης να δουμε πως θα παει.
Μεχρι τωρα δεν εχει φερει κανεναν τετοιο προπονητη.
Και ο Στεφενς ΗΤΑΝ τετοιος προπονητης. Οταν ηρθε ηταν συνταξιουχος.
Νομιζω οτι το καλυτερο παραδειγμα ειναι αυτο της Αεκ. Οταν εφερε κανονικο προπονητη (Πογετ) πηρε αποτελεσματα.
Με τους απατεωνες που εχει φετος φαινεται και το πραγματικο επιπεδο του ροστερ της.
Σιμπα, ναι μας κλεψανε, ναι κλεψανε βαθμους απο τον Ιβιτς. Αλλα εγω βλεπω μια ελευθερη πτωση στην αποδοση της ομαδας (με εξαιρεση το αποτελεσμα στην Φλωρεντια και το 1ο ημιχρονο με Ατρομητο). Η σημερινη εμφανιση ειναι ντροπη για την φανελα. Μιλαμε για εναν βαζελο διαλυμενο, που πηγε και εχασε απο τον ΟΦΗ, μαζευει 3μπαλα απο παντου και ειχε να κερδισει 2 μηνες. Ενας κανονικος ΠΑΟΚ πηγαινε σημερα και εκανε ενα σβηστο 0-2. Και τι ειδαμε; Παιχτες να μην εχουν ορεξη να τρεξουν. Παιχτες χεσμενους. Μαλλον κατι δεν παει καλα.
Μεχρι τωρα δεν εχει φερει κανεναν τετοιο προπονητη.
Και ο Στεφενς ΗΤΑΝ τετοιος προπονητης. Οταν ηρθε ηταν συνταξιουχος.
Νομιζω οτι το καλυτερο παραδειγμα ειναι αυτο της Αεκ. Οταν εφερε κανονικο προπονητη (Πογετ) πηρε αποτελεσματα.
Με τους απατεωνες που εχει φετος φαινεται και το πραγματικο επιπεδο του ροστερ της.
Σιμπα, ναι μας κλεψανε, ναι κλεψανε βαθμους απο τον Ιβιτς. Αλλα εγω βλεπω μια ελευθερη πτωση στην αποδοση της ομαδας (με εξαιρεση το αποτελεσμα στην Φλωρεντια και το 1ο ημιχρονο με Ατρομητο). Η σημερινη εμφανιση ειναι ντροπη για την φανελα. Μιλαμε για εναν βαζελο διαλυμενο, που πηγε και εχασε απο τον ΟΦΗ, μαζευει 3μπαλα απο παντου και ειχε να κερδισει 2 μηνες. Ενας κανονικος ΠΑΟΚ πηγαινε σημερα και εκανε ενα σβηστο 0-2. Και τι ειδαμε; Παιχτες να μην εχουν ορεξη να τρεξουν. Παιχτες χεσμενους. Μαλλον κατι δεν παει καλα.
Σοβαρά Γιουπις εσύ αφαιρείς 2 πόντους για ένα κόρνερ? Και σε εμάς δεν έδωσε κόρνερ 10 λεπτά πριν. Αν το πάμε έτσι που λες, δε βγάζουμε άκρη. Τότε μπορεί σήμερα να είχαμε 28 βαθμούς και κάθε χρόνο μπορεί να ήμασταν πρωταθλητες.
Υγ: ron-swanson, αν τα πράγματα πηγαίνανε καλά, δε θα έκανε τόσο έντονες δηλώσεις τη Δευτέρα ο Ίβιτς. Αυτά δε λέγονται έτσι για να περάσει η ώρα ή απλά να σώσουμε το τομάρι μας για 2-3 εβδομάδες. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και ελπίζω ότι θα λυθεί αν εμείς στηρίξουμε επιτέλους τον προπονητή και δεν πέσουμε στην γνωστή παγίδα που μας στήνουν οι παίκτες - ΑΡΔ εδώ και χρόνια. Ποιο το κίνητρό τους που ρωτάει ο Τζος? --> Το παχυλό συμβόλαιο. Ας βγουν στην αγορά να δούνε πόσα θα πιάνανε. Είδαμε ο Σκόνδρας, Τζιώλης κ.λπ τι προτάσεις είχανε και μάλιστα αυτοί δεν είναι οι μεγάλες φούσκες του ρόστερ μας.
Υγ: ron-swanson, αν τα πράγματα πηγαίνανε καλά, δε θα έκανε τόσο έντονες δηλώσεις τη Δευτέρα ο Ίβιτς. Αυτά δε λέγονται έτσι για να περάσει η ώρα ή απλά να σώσουμε το τομάρι μας για 2-3 εβδομάδες. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και ελπίζω ότι θα λυθεί αν εμείς στηρίξουμε επιτέλους τον προπονητή και δεν πέσουμε στην γνωστή παγίδα που μας στήνουν οι παίκτες - ΑΡΔ εδώ και χρόνια. Ποιο το κίνητρό τους που ρωτάει ο Τζος? --> Το παχυλό συμβόλαιο. Ας βγουν στην αγορά να δούνε πόσα θα πιάνανε. Είδαμε ο Σκόνδρας, Τζιώλης κ.λπ τι προτάσεις είχανε και μάλιστα αυτοί δεν είναι οι μεγάλες φούσκες του ρόστερ μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 05 Δεκ 2016, 01:28, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Ότι προσθαφαιρέσεις και να κάνεις @Yupis κάτω από την τρίτη θέση δεν πέφτεις, αλλά το πρόβλημα για τους άλλους είναι:
1. ότι σε φοβούνται στα πλει ωχ - αν ήταν δυνατόν να μείνεις και απέξω
2. ότι φοβούνται να είσαι οικονομικά αυτόνομος και σε ηρεμία, και γιαυτό κάνουν οτιδήποτε για να σε φέρουν σε αναταραχή- όχι ότι και εμείς τους δυσκολεύουμε- και εννοώ εμείς με το εμείς- Αν μπορούσαν να φύγουμε και τον ΙΒΑΝ
3. ότι τελικά πρωτο δεύτεροι θα ήταν κάτι Γιάννενα και Πανιώνιοι και αυτό πολύ θα το γούσταρα στο Ελληνικό πρωκτάθλημα

1. ότι σε φοβούνται στα πλει ωχ - αν ήταν δυνατόν να μείνεις και απέξω
2. ότι φοβούνται να είσαι οικονομικά αυτόνομος και σε ηρεμία, και γιαυτό κάνουν οτιδήποτε για να σε φέρουν σε αναταραχή- όχι ότι και εμείς τους δυσκολεύουμε- και εννοώ εμείς με το εμείς- Αν μπορούσαν να φύγουμε και τον ΙΒΑΝ
3. ότι τελικά πρωτο δεύτεροι θα ήταν κάτι Γιάννενα και Πανιώνιοι και αυτό πολύ θα το γούσταρα στο Ελληνικό πρωκτάθλημα

Ναι αφαιρώ γιατί δεν ήταν οπότε δεν θα νικούσαμε. Αν το έδινε εναντίον μας εμείς οι ίδιοι θα λέγαμε ότι έδωσε στην κούλα μια τελευταία ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό. Επίσης ναι δεν οδηγεί πουθενά αυτή η λογική και αυτό θέλω να δείξω.