László Bölöni
- Μπαρκαρούτσος
Re: László Bölöni
Photis έγραψε:Λοιπόν χαιρετήστε τον όσο μπορείτε τον Μπόλονι. Σε λίγες ώρες θα κλείσει το τόπικ του.
Το 'χω κάνει ήδη, αλλά αφού παρακαλούν οι μπλε, δεν μπορώ να αντισταθώ!

RoMaN έγραψε:Ευχαριστώ που ανέδειξες τον Σταφυλίδη και έδειξες το δρόμο στον διάδοχό σου και στην υπόλοιπη ασπρόμαυρη οικογένεια, ότι πρέπει να κοιτάξει προς τις ακαδημίες!
Ευχαριστώ για την καλή ευρωπαϊκή πορεία!
Έκανες λάθη τα οποία είναι αναμενόμενα για έναν προπονητή που 1. είναι μόνο έναν χρόνο σε μια σχετικά γέρικη ομάδα, 2. έχασε στα μισά της σεζόν 2 από τους καλύτερούς του αθλητές, 3. έδωσε πολλούς αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα το Φεβρουάριο!
Αν καθόσουν έναν χρόνο ακόμη, θα βλέπαμε τον Π.Α.Ο.Κ. να παίζει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και όχι μπάλα! Ξέρεις και μπορείς να διδάξεις ποδόσφαιρο όπου κι αν πας, αυτό φαίνεται! Είσαι τσαμπουκάς, έχεις χαρακτήρα, δεν νομίζω ότι έχασες τα αποδυτήρια...τουλάχιστον δεν φάνηκε σε 'μένα κάτι τέτοιο...
Καλή συνέχεια στη καριέρα σου! Σε φέρθηκαν π0ύστηκ@ από τη διοίκηση, δεν ήταν σωστοί (ούτε) απέναντι σε 'σένα, είμαι μαζί σου σε ό,τι κι αν τους πεις...
trel@menos έγραψε:αντιο δασκαλε. καλη συνεχεια. μαλλον δεν μπορουμε να αντεξουμε εναν μεγαλο προπονητη στον παγκο.
back to mizeria.![]()
τεσπα ο ΠΑΟΚ θα συνεχισει να υπαρχει. ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ.
+1926χ10 εισ την 1926
O RoMaN ta συνόψισε καλά, να καταγράψω κι εγώ την απέραντη λύπη μου για τον διωγμό του:
αφού τελικά ο Μπόλονι δέχτηκε σημαντική μείωση μισθού και συνολικά μέσα σε δέκα μήνες μάλλον προς τα μπροστά έφερε την ομάδα (υπό τις συνθήκες που υπήρχαν) παρά πίσω και η προοπτική της ελληνοποίησης και ανάδειξης νέων παικτών τον ενέπνευσε, δεν υπήρχε κανένας παοκτσίδικος λόγος να μην τον αφήσουν να συνεχίσει και την 2η χρονιά.
I still believe PAOK is a great match for a great coach like Bölöni...
αφού τελικά ο Μπόλονι δέχτηκε σημαντική μείωση μισθού και συνολικά μέσα σε δέκα μήνες μάλλον προς τα μπροστά έφερε την ομάδα (υπό τις συνθήκες που υπήρχαν) παρά πίσω και η προοπτική της ελληνοποίησης και ανάδειξης νέων παικτών τον ενέπνευσε, δεν υπήρχε κανένας παοκτσίδικος λόγος να μην τον αφήσουν να συνεχίσει και την 2η χρονιά.
trel@menos έγραψε:αντιο δασκαλε. καλη συνεχεια. μαλλον δεν μπορουμε να αντεξουμε εναν μεγαλο προπονητη στον παγκο.
back to mizeria.![]()
τεσπα ο ΠΑΟΚ θα συνεχισει να υπαρχει. ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ.
I still believe PAOK is a great match for a great coach like Bölöni...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Σάβ 26 Μάιος 2012, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- TylerDurden
gika έγραψε:Με το χέρι στην καρδιά ρε αδέρφια, γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος, πείτε μου. Ξέρατε όλοι εσείς τον Λάζλο Μπόλονι πριν από εκείνο το ποστ του Ολιβάρες;;; Ειλικρινή απάντηση θέλω όμως.
Ναι,και προσωπικά δεν περίμενα να έρθει στον Π.Α.Ο.Κ.
Δεν χάνει αυτός που τον διώξανε,χάνουμε εμείς που δε μπορούμε να κρατήσουμε έναν σοβαρό προπονητή.
Που προσωπικά πιστεύω,ήταν ο καλύτερος που θα μπορούσε να έχει ο Π.Α.Ο.Κ.
Η φυγή σου μας ζημιώνει οικονομικά. Ο Δώνης έπαιρνε στον Ατρόμητο 450-500 χιλιάρικα. Ο βάζελος τον δίνει 450 χιλιάρικα. Εσύ δέκτηκες με 330χιλιάρικα από τα 550 που έπαιρνες. Τελικά γιατί σε φύγανε????

- Μπαρκαρούτσος
Για τη διαφορά της φιλοσοφίας μεταξύ Π.Α.Ο.Κ. - Boloni ρε Φώτη, μη τα ξαναλέμε!
Λες και όταν ο Σβούρας τα 'πε μαζί του δεν έμαθε, ή δεν γνώριζε ήδη, τη φιλοσοφία του...

Λες και όταν ο Σβούρας τα 'πε μαζί του δεν έμαθε, ή δεν γνώριζε ήδη, τη φιλοσοφία του...
- Μπαρκαρούτσος
Την κατάλαβα την ειρωνεία, γι'αυτό τη συνέχισα (όχι απέναντι σε 'σένα, μη παρεξηγηθώ κιόλας)...!
να ρωτησω κατι;
οταν τρωμε δεν μιλαμε, οκ...ποτε αλλοτε δεν μιλαμε;
καποιοι τηρουν σιγη ιχθυος , απο το φαι ειναι;
László Bölöni
sernikos έγραψε:να ρωτησω κατι;
Έχω την ίδια απορία!
gika έγραψε:KilledByDeath_4 έγραψε:το οτι δεν τον ηξερες μαλλον φταις εσυ.
ο Μπολονι ειναι ονομα και κατατασεται στους καλους προπονητες στην ευρωπη.
Για το εργο του με τις ακαδημιες εχουν γραφτει στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ παρα πολλα που δικαιολογουν τον χαρακτηρισμο οτι ειναι στους καλυτερους παγκοσμιως.
Με το χέρι στην καρδιά ρε αδέρφια, γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος, πείτε μου. Ξέρατε όλοι εσείς τον Λάζλο Μπόλονι πριν από εκείνο το ποστ του Ολιβάρες;;; Ειλικρινή απάντηση θέλω όμως.
Επειδη δεν τον γνωριζαμε ΕΜΕΙΣ σημαινει οτι ηταν καποιος αγνωστος? Ωραια λογικη