5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
Τι πρέπει να κάνει ο Γκαρσια;
Σε πια χώρα;
Όταν μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ που έχει τόσους χιλιάδες πιστούς... Θα παίξει στην Αθηνα για το CL.
Γιατί;
Απλά είσαι στην Βόρεια Ελλάδα.
Να θυμησουμε δηλώσεις κατσουρανη;
Να θυμησουμε παίκτες άλλων ομάδων που λέγανε... Δεν ξέρω γιατί φοβούνται οι διαιτητές μέσα στο Καραϊσκάκη;
Ποιος είχε πρόβλημα μετά;
Κανείς.
Είσαι ομάδα της ζώνης και επάνω.
Με αλλά λόγια, δεν έχεις την ελευθερία λόγου.
Αν η χώρα μας δούλευε αντικειμενικά... Θα ρωτούσαν τον Γκαρσια γιατί έκανε αυτές τις δηλώσεις. Όταν ο ίδιος ο Γκαρσια έχει παίξει σε ομάδες όπως Ρεάλ και Μίλαν.
Αλλά επειδή δεν τους νοιάζει για το ποδόσφαιρο και τους νοιάζει μόνο τι κέρδος θα έχουν από αυτό... χάθηκε και το αρχαίο ελληνικό πνεύμα. Χάθηκε η κληρονομιά μας... Στο καλός αγωνίζεσθαι.
Νιώθω ντροπή για την ίδια μου την χώρα. Νιώθω πόνο στην ψυχή μου για το πως έχει καταντήσει ο Έλληνας στην ιστορική Ελλάδα.
Τι και αν αυτά που είπε ο Γκαρσια. Τι και αν τα είπε ο Σηφακης παράδειγμα. Η χώρα που γέννησε την Δημοκρατία την χτυπούν αλύπητα... Οι νεολληνες της χούντας και μετά.
Σε πια χώρα;
Όταν μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ που έχει τόσους χιλιάδες πιστούς... Θα παίξει στην Αθηνα για το CL.
Γιατί;
Απλά είσαι στην Βόρεια Ελλάδα.
Να θυμησουμε δηλώσεις κατσουρανη;
Να θυμησουμε παίκτες άλλων ομάδων που λέγανε... Δεν ξέρω γιατί φοβούνται οι διαιτητές μέσα στο Καραϊσκάκη;
Ποιος είχε πρόβλημα μετά;
Κανείς.
Είσαι ομάδα της ζώνης και επάνω.
Με αλλά λόγια, δεν έχεις την ελευθερία λόγου.
Αν η χώρα μας δούλευε αντικειμενικά... Θα ρωτούσαν τον Γκαρσια γιατί έκανε αυτές τις δηλώσεις. Όταν ο ίδιος ο Γκαρσια έχει παίξει σε ομάδες όπως Ρεάλ και Μίλαν.
Αλλά επειδή δεν τους νοιάζει για το ποδόσφαιρο και τους νοιάζει μόνο τι κέρδος θα έχουν από αυτό... χάθηκε και το αρχαίο ελληνικό πνεύμα. Χάθηκε η κληρονομιά μας... Στο καλός αγωνίζεσθαι.
Νιώθω ντροπή για την ίδια μου την χώρα. Νιώθω πόνο στην ψυχή μου για το πως έχει καταντήσει ο Έλληνας στην ιστορική Ελλάδα.
Τι και αν αυτά που είπε ο Γκαρσια. Τι και αν τα είπε ο Σηφακης παράδειγμα. Η χώρα που γέννησε την Δημοκρατία την χτυπούν αλύπητα... Οι νεολληνες της χούντας και μετά.
- ΑποστόληςΑ
Όταν έχουν εξαφανιστεί τα ιδανικά και οι αξίες από μια χώρα είναι δυνατόν να υπάρχει δημοκρατία; Οι δηλώσεις του Pablo θύμισαν στους αποδέκτες πως η δημοκρατία στην Ελλάδα είναι μόνο κατ' ευφημισμόν, γι' αυτό και τον έχουν στη μπούκα.
Δεν μασάμε!
Δεν μασάμε!
Αν ήμουν Γκαρσία και από τη στιγμή που δεν αποσαφηνίζεται που θα έκανα τη δήλωση,θα έκανα δήλωση μεταμέλειας σε μιά τοπική εφημερίδα της Κάτω Τραχανοπλαγιάς στην Ουρουγουάη και θα τους προέτρεπα να ψάξουν να τη βρουν.
θα καλέσει συνέντευξη τύπου
θα σηκωθεί από την θέση του
θα δείξει προς την πόρτα
και θα φωνάξει:
Α!
ΝΑ!
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!
θα σηκωθεί από την θέση του
θα δείξει προς την πόρτα
και θα φωνάξει:
Α!
ΝΑ!
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!
- Maximus
+1Bono έγραψε:Αν ήμουν Γκαρσία και από τη στιγμή που δεν αποσαφηνίζεται που θα έκανα τη δήλωση,θα έκανα δήλωση μεταμέλειας σε μιά τοπική εφημερίδα της Κάτω Τραχανοπλαγιάς στην Ουρουγουάη και θα τους προέτρεπα να ψάξουν να τη βρουν.

Νομικά δεν ξερω τι και πως, αλλα ακουγεται τρελή σκέψη...
Bono έγραψε:Αν ήμουν Γκαρσία και από τη στιγμή που δεν αποσαφηνίζεται που θα έκανα τη δήλωση,θα έκανα δήλωση μεταμέλειας σε μιά τοπική εφημερίδα της Κάτω Τραχανοπλαγιάς στην Ουρουγουάη και θα τους προέτρεπα να ψάξουν να τη βρουν.
Σκηνή 1η
Κάπου σε κάτι βουνά της Ουρουγουάης ανάμεσα στα κλαδιά σε παρθένα δάση πάνω απο ποτάμια με γάργαρο νερό ένας περίεργος τύπος με μακρυά μαλλιά σημάδευε με τα βέλη του ελάφια.(Λογικά θα έχει η Ουρουγουάη ελάφια αλλά για τις ανάγκες τους έργου ας βάλουμε μερικά

Σκηνή 2
Κάπου ανάμεσα στα κομπρεσέρ και τα φουγάρα μέσα σε γραφεία με έιρκοντίσιον μια επιτροπή εξετάζει και συζητά τρόπους σταύρωσης του Παύλου Γκαρσία.
Ο Γκαρσίας ήταν ενοχλητικός τύπος.
Σκέτο σπυρί στον κώλο και προκλητικός με τις απόψεις του που δεν είχαν ταίρι στις δικές τους.
Πολλά ακούστηκαν γύρω απο το τραπέζι συνεδριάσεων.
Κάποιος πρότεινε να τον απελάσουν.
Κάποιος άλλος να του ρίχνουν κόκκινη κάρτα σε κάθε παιχνίδι.
Κάποιος άλλος να τον πάρουν μεταγραφή και να τον θολώσουν με χρήμα.
Κάποιος άλλος να χρηματίσουν κάποιον για να τον τραυματίσει σε κάποιον αγώνα.
Μάταια όλα αυτά είχαν δοκιμαστεί χωρίς επιτυχία.
Κάποιος άλλος όμως σκέφτηκε το καινούργιο να τον αναγκάσουν να ζητήσει συγνώμη.
Ήταν η καλύτερη ιδέα.Θα ήταν η μεγαλύτερη νίκη αν ο Γκαρσίας μετανοήσει.
Όλα σχεδιάστηκαν άψογα κάπου θα τσάκωναν το ατίθασο κριάρι που δεν ήθελε να υποταχθεί στο μαχαίρι.
Θέμα χρόνου ήταν.
Σκηνή 3
Ο Βρύσης Ζήζας προσπαθεί να βρεί τον Παύλο στο κινητό.
Μάταιος κόπος.
(Σαν σε ταινία του Αγγελόπουλου και για να φανεί μεγάλη η ταινία) μέρες και νύχτες το κινητό χτυπάει.
Η απάντηση μονίμως η ίδια.
''Ο συνδρομητής που καλέσατε, έχει πιθανόν το τηλέφωνο του απενεργοποιημένο και θα ειδοποιηθεί για την κλήση σας με γραπτό μήνυμα''
Σκηνή 4 (Πάντα 4 είναι οι σκηνές

Κάπου στην Γερμανία ένα μήνα αργότερα ο Βρύσης Ζήζας συναντάει τον Παύλο τον Γκαρσία.
-Που ήσουνα ρε Παύλο και σε έψαχνα 3 μήνες τώρα γιατί είχες κλειστό το κινητό?
-Αρχηγκέ ringtone κινητό Γκαρσία είναι ''ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα μες στο μυαλό''.
Ringtone φοβίζει ελάφια όταν Γκαρσία κυνηγάει.
Και αν ελάφι χαθεί σπάει αρκίντια Γκαρσία...

Το 'χεις γκας!
Δεν ξέρω αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι δύσκολα θα ζητήσει συγνώμη ο Πάμπλο. Και δε θα με πειράξει και καθόλου. Αυτοί οι καθωσπρεπισμοί μας έχουν φάει στην Ελλάδα. Λες κι αν ζητήσει συγνώμη ο Παυλάρας θα σταματήσει η διαφθορά. ΟΥΣΤ ρε λαμόγια..
- ΑποστόληςΑ
ΠΟΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!
Τιμωρήστε τον ξεφτίλες!
Αν είναι να πάρουμε μια καλή θέση στο πρωτάθλημα επειδή θα σας προσκυνούμε, προτιμώ να πέσουμε κατηγορία!
Τιμωρήστε τον ξεφτίλες!
Αν είναι να πάρουμε μια καλή θέση στο πρωτάθλημα επειδή θα σας προσκυνούμε, προτιμώ να πέσουμε κατηγορία!
Billy4 έγραψε:Τι έγινε τελικά, ζήτησε συγνώμη ή αρκίντια? Δεν μάθαμε!
κοχόνες....
- DaFFy_NaSH
Θα γινει δωρητης οργάνων.. Θα πάρουν τ'αρκίντια του.. Αλλα και να πει οτι δεν εννοουσα αυτο αλλα αυτο κλαιν μαιν, θα τους απαντησει επι χορτου και οταν κλείσει την καριέρα του που δεν θα μπορουν ουτε καν να του τα κλάσουν.. 

- maikopoulos
Στη ΝΕΤ έχει το goal 2 και μόλις πήρε το μάτι μου τον Παυλάρα στην ταινία!
Όσκαρ στον Πάμπλο τώρα
!
Όσκαρ στον Πάμπλο τώρα

Ρε μλκ, τι έχεις πιει καλοκαιριάτικα???gash04 έγραψε: Σκηνή 4 (Πάντα 4 είναι οι σκηνές)
Κάπου στην Γερμανία ένα μήνα αργότερα ο Βρύσης Ζήζας συναντάει τον Παύλο τον Γκαρσία.
-Που ήσουνα ρε Παύλο και σε έψαχνα 3 μήνες τώρα γιατί είχες κλειστό το κινητό?
-Αρχηγκέ ringtone κινητό Γκαρσία είναι ''ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα μες στο μυαλό''.
Ringtone φοβίζει ελάφια όταν Γκαρσία κυνηγάει.
Και αν ελάφι χαθεί σπάει αρκίντια Γκαρσία...
![]()
![]()
![]()

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=""></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
ωραίο ταινιάκιmaikopoulos έγραψε:Στη ΝΕΤ έχει το goal 2 και μόλις πήρε το μάτι μου τον Παυλάρα στην ταινία!
Όσκαρ στον Πάμπλο τώρα!
το (ξανα)είδα κι εγώ
το πρώτο ματς του ήρωα είναι ένα ματς της Ρεάλ στο Τσου Λου
στη βασική ενδεκάδα της Ρεάλ οι Ζιντάν, Ρονάλντο, Μπεκαμ, Ρομπερτο Κάρλος, Ραουλ και φυσικά ο Παυλάρας μας...
(εμφανίζεται στο 8:34)
αντίπαλος... ο... χοχοχο... gay
όπου φυσικά τρώει το καυλί... βέβαια αντιστάθηκε καθώς έχασε ΜΟΝΟ 1-0 και αυτό στις καθυστερήσεις...
τιπ- ο gay δεν είχε χορηγό στη φανέλα μιας και είχε τη MIZENS τον ίδιο χορηγό με τη Ρεάλ δηλαδή...
κλικ εδώ για να πάτε κατευθείαν
http://www.youtube.com/watch?v=DUxDOQRcoBQ#t=7m54s
και συνεχίζει εδώ
http://www.youtube.com/watch?v=5xbSmzLfs1E