Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Κάθομαι κ σκέφτομαι τώρα τι απαιτήσεις είχαμε από τον Βουλινο που πουλούσε χαλιά κ τον Πανταλάκη που έφυγε κλωτσηδόν
Ιβαν αν το χθεσινό δεν σε ξυπνήσει κ δεν σου θίξει τον εγωισμό σου , σημαίνει ότι απλά μας ρίχνεις στάχτη στα μάτια 5 χρόνια τώρα.
Και βάλε έναν Κανακάρη σου μπροστά , να βγει να μας μιλήσει και να πει εγώ κάνω κουμάντο εδώ κ δεν είμαι εδώ για να με με ξεφτιλίζει ο Μπούσης του οφη στα 100 χρόνια
Βγάλτε εγωισμό γαμω το κέρατο σας
Ιβαν αν το χθεσινό δεν σε ξυπνήσει κ δεν σου θίξει τον εγωισμό σου , σημαίνει ότι απλά μας ρίχνεις στάχτη στα μάτια 5 χρόνια τώρα.
Και βάλε έναν Κανακάρη σου μπροστά , να βγει να μας μιλήσει και να πει εγώ κάνω κουμάντο εδώ κ δεν είμαι εδώ για να με με ξεφτιλίζει ο Μπούσης του οφη στα 100 χρόνια
Βγάλτε εγωισμό γαμω το κέρατο σας
- Metagrafakias
Οι έχοντες συμβόλαιο την επόμενη σεζόν
Τσιφτσης
Παβλενκα
Οκ στο τέρμα
Μιχαηλίδης
Κετζιορα
Θέλουμε δύο στόπερ, τουλάχιστον το ένα δυναμίτης
Τευλορ
Κένι
Σάντσεθ
Με έναν Γιαννούλη έκλεισες και εκεί
Χαφ
Μείτε
Ζαφείρης
Καμαρά
Μεσοεπιθετικα
Ζιφκο
Ντεσπο
Ντελιας ( ελπίζω)
Πελκας
Θα χρειαστείς δύο παίκτες όπου ο ένας από τους δύο τουλάχιστον θα παίζει και στο δέκα
Επίθεση
Χρειάζεσαι δύο μεταγραφές
Σύνολο οι προσθήκες θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 8,όπου οι 7 θα λογίζονται παίκτες πρώτης 16αδας
Εγώ πάντως με βάση το ρόστερ που έχουμε θα πήγαινα και θα έκλεινα τώρα τον Αλμέιδα και του χρόνου τέτοιο καιρό δεν ξέρω αν θα πάρουμε το πρωτάθλημα γιατί αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, ξέρω όμως ότι τουλάχιστον οι ζαφειρης και ντελιας θα έχουν διπλάσια χρηματιστηριακή αξία από σήμερα
Τσιφτσης
Παβλενκα
Οκ στο τέρμα
Μιχαηλίδης
Κετζιορα
Τευλορ
Κένι
Σάντσεθ
Χαφ
Μείτε
Ζαφείρης
Καμαρά
Μεσοεπιθετικα
Ζιφκο
Ντεσπο
Ντελιας ( ελπίζω)
Πελκας
Θα χρειαστείς δύο παίκτες όπου ο ένας από τους δύο τουλάχιστον θα παίζει και στο δέκα
Επίθεση
Σύνολο οι προσθήκες θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 8,όπου οι 7 θα λογίζονται παίκτες πρώτης 16αδας
Εγώ πάντως με βάση το ρόστερ που έχουμε θα πήγαινα και θα έκλεινα τώρα τον Αλμέιδα και του χρόνου τέτοιο καιρό δεν ξέρω αν θα πάρουμε το πρωτάθλημα γιατί αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, ξέρω όμως ότι τουλάχιστον οι ζαφειρης και ντελιας θα έχουν διπλάσια χρηματιστηριακή αξία από σήμερα
Renegade είσαι μέσα σε αυτούς που έλεγαν για τον Μπακαγιόκο κ μετά τα χώνατε στον λουτσεσκου που δεν κατάφερε να τον επαναφέρει .. αλλά μετά από κάνα χρόνο εξαφανιστήκατεrenegade έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 20:29Ο μπακαγιοκο όταν ήρθε η τελευταία του σεζόν ως κανονικός ποδοσφαιριστης ήταν μια 5ετια πίσω.-keeper- έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:16 Εντάξει το τερματίσατε με τον παικταρα Τειλορ ..
Όπως τότε που προσπαθούσατε να πείσετε για τον Μπακαγιόκο επειδή είχε καλύτερο βιογραφικό από τον Μειτε
Έχουμε την πίκρα μας, μας τρολαρετε κιολας
Ο τευλορ ήρθε ως βασικό στέλεχος μιας ομάδας που και αγωνιστικά και σε επίπεδο reputation ήταν πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Το ότι δεν κατάφερες να πάρεις τίποτα από αυτόν τον παίκτη βαραίνει το αγωνιστικό επιτελείο αποκλειστικά. Και δεν είναι μόνο ο Σκοτσέζος σε αυτήν την κατηγορία
Τεσπα γνωρίζω ότι δεν τον συμπαθείς τον Λουτσε και ούτε έχω σκοπό να σου αλλάξω γνώμη .
Αλλά τέτοιες ώρες να λες ότι δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον Τειλορ που είναι ότι πιο νερόβραστο είδαμε φέτος … έλεος
Θα φύγει κ θα ηρεμήσουμε όλοι
Παρεμπιπτόντως όποιος και να είναι ο επόμενος είναι καμένος από χέρι
Δε σε προβληματίζει ο ασταθής συναισθηματισμος του Αλμέιδα; Δε ξέρω αν κάνεις πλάκα, ο γραπτός λόγος είναι εύκολα παρεξηγησιμοςrenegade έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 21:46 Οι έχοντες συμβόλαιο την επόμενη σεζόν
Τσιφτσης
Παβλενκα
Οκ στο τέρμα
Μιχαηλίδης
Κετζιορα
Τευλορ
Κένι
Σάντσεθ
Χαφ
Μείτε
Ζαφείρης
Καμαρά
Μεσοεπιθετικα
Ζιφκο
Ντεσπο
Ντελιας ( ελπίζω)
Πελκας
Επίθεση
Σίγουρα θα έπαιζαν πάντως πιο άμεσο και επιθετικό ποδόσφαιρο
Ανακρίβειες-keeper- έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 21:48Renegade είσαι μέσα σε αυτούς που έλεγαν για τον Μπακαγιόκο κ μετά τα χώνατε στον λουτσεσκου που δεν κατάφερε να τον επαναφέρει .. αλλά μετά από κάνα χρόνο εξαφανιστήκατεrenegade έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 20:29Ο μπακαγιοκο όταν ήρθε η τελευταία του σεζόν ως κανονικός ποδοσφαιριστης ήταν μια 5ετια πίσω.-keeper- έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:16 Εντάξει το τερματίσατε με τον παικταρα Τειλορ ..
Όπως τότε που προσπαθούσατε να πείσετε για τον Μπακαγιόκο επειδή είχε καλύτερο βιογραφικό από τον Μειτε
Έχουμε την πίκρα μας, μας τρολαρετε κιολας
Ο τευλορ ήρθε ως βασικό στέλεχος μιας ομάδας που και αγωνιστικά και σε επίπεδο reputation ήταν πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Το ότι δεν κατάφερες να πάρεις τίποτα από αυτόν τον παίκτη βαραίνει το αγωνιστικό επιτελείο αποκλειστικά. Και δεν είναι μόνο ο Σκοτσέζος σε αυτήν την κατηγορία
Τεσπα γνωρίζω ότι δεν τον συμπαθείς τον Λουτσε και ούτε έχω σκοπό να σου αλλάξω γνώμη .
Αλλά τέτοιες ώρες να λες ότι δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον Τειλορ που είναι ότι πιο νερόβραστο είδαμε φέτος … έλεος
Θα φύγει κ θα ηρεμήσουμε όλοι
Παρεμπιπτόντως όποιος και να είναι ο επόμενος είναι καμένος από χέρι
Δεν τα έχωνα ποτέ στον ουτσέσκου επειδή δεν κατάφερε να επαναφέρει το μπακαγιόκο.
Τα έχωνα όπως και τα χώνω φέτος γιατί δεν κατάφερε να προσαρμόσει ποτέ την ομάδα στα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών που είχε.
Το περσινόκαρναβάλι που βλέπαμε όλη τη χρονιά, το οποίο ευτυχώς λίγο στα play-off διαφοροποιήθηκε δεν είχε να κάνει με ένα πρόσωπο.
Όσο για τον taylor, σου ξαναλέω, είναι ένα παιδί το οποίο έπαιζε ποδόσφαιρο σε ομάδα υψηλότερου επιπέδου ως βασικός. Δεν ξέρω αν είναι νερόβραστος αβραστος ή τηγανητός. Εγώ λέω τον γεγονός.εσύ πες ότι αυτό το γεγονός δεν ισχύει και όταν βλέπω τα νούμερα συμμετοχων του έχω απλά παραισθήσεις.
Και επειδή γράφτηκε και το άλλο. Ότι δεν ταιριάζει στο ελληνικό πρωτάθλημα γιατί είναι σκληρό και φύσικαλ. Σόρρυ αλλά γελάνε οι κατσαρές του μακλαουντ αν κάποιος νομίζει ότι το ελληνικό είναι πιο σκληρό πρωτάθλημα από το σκωτσέζικο και με περισσότερες μόνομαχίες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 26 Απρ 2026, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι είναι το μεγαλύτερό του μειονέκτημα αλλά είδαμε ότι όσο υπήρχε μία σταθερή διοικητική κατάσταση και σοβαρή άνθρωποι δίπλα του ήτανε η ήρεμος κ έκανε έργο.geobila έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 21:55Δε σε προβληματίζει ο ασταθής συναισθηματισμος του Αλμέιδα; Δε ξέρω αν κάνεις πλάκα, ο γραπτός λόγος είναι εύκολα παρεξηγησιμοςrenegade έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 21:46 Οι έχοντες συμβόλαιο την επόμενη σεζόν
Τσιφτσης
Παβλενκα
Οκ στο τέρμα
Μιχαηλίδης
Κετζιορα
Τευλορ
Κένι
Σάντσεθ
Χαφ
Μείτε
Ζαφείρης
Καμαρά
Μεσοεπιθετικα
Ζιφκο
Ντεσπο
Ντελιας ( ελπίζω)
Πελκας
Επίθεση
Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να του προσφέρει αυτό το περιβάλλον και ακόμα και να τον προστατέψει όταν χρειαστεί
Το συζητούσα σήμερα με φίλο αεκτση.renegade έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 21:59Ναι είναι το μεγαλύτερό του μειονέκτημα αλλά είδαμε ότι όσο υπήρχε μία σταθερή διοικητική κατάσταση και σοβαρή άνθρωποι δίπλα του ήτανε η ήρεμος κ έκανε έργο.geobila έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 21:55Δε σε προβληματίζει ο ασταθής συναισθηματισμος του Αλμέιδα; Δε ξέρω αν κάνεις πλάκα, ο γραπτός λόγος είναι εύκολα παρεξηγησιμοςrenegade έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 21:46 Οι έχοντες συμβόλαιο την επόμενη σεζόν
Τσιφτσης
Παβλενκα
Οκ στο τέρμα
Μιχαηλίδης
Κετζιορα
Τευλορ
Κένι
Σάντσεθ
Χαφ
Μείτε
Ζαφείρης
Καμαρά
Μεσοεπιθετικα
Ζιφκο
Ντεσπο
Ντελιας ( ελπίζω)
Πελκας
Επίθεση
Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να του προσφέρει αυτό το περιβάλλον και ακόμα και να τον προστατέψει όταν χρειαστεί
Του προσαπτει ότι σε αντίθεση με τον Νίκολιτς ο Ματίας δεν προσαρμόζει το παιχνίδι στον αντίπαλο, παίζει το δικό του πλάνο και έχει πίστη σε αυτό (όπως ο Ραζβαν). Και αν στραβωσει συναισθηματικά του πάνε όλα λάθος. Είπε επίσης ότι χρειάζεται το μπαμπά γιος ώστε να λειτουργήσει, οπότε αυτό ίσως δουλέψει με Ιβάν όπως λες
Όμως δεν παρουσίασε κάτι νέο τη 2η χρόνια και 3η χρόνια. Και ο ανταγωνισμός έκανε catch up και τον διάβασαν οι άλλοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geobila την Κυρ 26 Απρ 2026, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Renegade,
Πραγματικά δεν έχω ούτε σκοπό ούτε όρεξη να αντιπαρατεθώ με κανέναν συν οπαδό αυτή τη στιγμή.. το λήγω εδώ γτ έχει μαυρίσει η ψυχή μου φέτος
Σορυ που το έκανα με σένα
Καλή συνέχεια
Πραγματικά δεν έχω ούτε σκοπό ούτε όρεξη να αντιπαρατεθώ με κανέναν συν οπαδό αυτή τη στιγμή.. το λήγω εδώ γτ έχει μαυρίσει η ψυχή μου φέτος
Σορυ που το έκανα με σένα
Καλή συνέχεια
-
panpangr77
Ο Γιαννούλης δεν βγάζει τραυματισμούς ? Το ιδανικο είναι να μείνει ο Μπαμπά και να είναι με τον Γιαννούλη μαζί και από πίσω αν γουστάρει να έρθει ο Σταφυλλιδης να κλείσει την καριέρα του .Μπορεί να παίξει και τρίτο στόπερ με τριάδα πίσω .Έχει κάνει καλή χρονιά στην Κύπρο φέτος .Στα χαφ θέλεις έναν χαφ που να μπορεί να ταιριάξει με τον Ζαφείρη . Έναν χαφ που να είναι σκούπα ψηλό παλικάρι για να μπορούμε να παίξουμε και 4-3-3 . Θέλουμε σέντερ φορ 2 συν δανεικό τον Τζήμα . Θέλεις δύο στόπερ βασικά ,θέλεις έναν πολύ καλό παίκτη δεξιά και ένα καλό αριστερό στόπερ . Να μπορεί να μοιράζεται τα ματς με τον Γιάννη .Δεξιά είμαστε πολύ καλά . Θέλεις ένα εξτρέμ αριστερό που να μπορεί να παίξει και 10 . Να μείνουν Ντεσπο,Τάισον και Πέλκας . Ο Γιακουμάκης αν μείνει δανεικός με ένα λογικό πόσο ,με τον Τζήμα και έναν κοντό μπαλαδορο που να μπορεί να παίξει και σαν δεύτερο σέντερ φορ θα το ήθελα . Ας είναι και ψηλό βλέπε Ακπομ . Να μελετήσουν πως έπαιζε δεύτερο σέντερ στην Μίντλεσμπρο και έβαλε ένα τσουνάμι γκολrenegade έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 21:46 Οι έχοντες συμβόλαιο την επόμενη σεζόν
Τσιφτσης
Παβλενκα
Οκ στο τέρμα
Μιχαηλίδης
Κετζιορα
Τευλορ
Κένι
Σάντσεθ
Χαφ
Μείτε
Ζαφείρης
Καμαρά
Μεσοεπιθετικα
Ζιφκο
Ντεσπο
Ντελιας ( ελπίζω)
Πελκας
Επίθεση
. Και να αλλάξουμε προπονητή για να παίξουμε κάτι διαφορετικό σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά των παικτών . Ότι έχουν ζητήσει από τον Ιβάν το έχει κάνει . Πάμε παρακάτω.
γιαυτο τον θελω. Γιατι αυτος πραγματικα ΝΙΩΘΕΙ. Και δε θα μασησει τα λογια του. Και προφανως ειναι προπονηταρα.