Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
- pisakaipoupoula
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Ο Μάρκος Αντόνιο είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά είναι πιο μικρόσωμος απ' τον Ντάντας, για να ξέρουμε για τι μιλάμε
-
xrisitsapa
Με δεδομενο το ποσοστο επιτυχιας μας στις μεταγραφες τα τελευταια χρονια, δε με χαλαει ενας δανεισμος.
Αν εχει και σχετικα λογικη ρητρα, ακομα καλυτερα.
Μετα βλεπουμε...
Αν εχει και σχετικα λογικη ρητρα, ακομα καλυτερα.
Μετα βλεπουμε...
Δε νομιζω πω ειναι ηθικο θέμα. Το πιο πιθανο σεναριο ειναι να μη τα βρισκουν στο ποτε θα γινουν οι πληρωμες. Εμεις θα ζηταμε να τα δωσουμε σε ενα ευλογο χρονικο ευρος και η Χεταφε θελει να δωσουμε μπροστα όλο το ποσο που θα οφειλει στη Βαλενθια και καποια για την ίδια.navigator11 έγραψε:Το ξεπέρασμα δηλαδή του εμποδίου της Βαλένθια θα ήταν αποτέλεσμα ηθικής στιασπου;; Για ρίξε λίγο περισσότερο φως, επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς.makispaspartou έγραψε:Από inside info έμαθα κι εγώ πριν δυο ώρες ότι έκλεισε ο Μαρκαντώνης .. ακόμη δεν το έχουν ανεβάσει σαν οριστικό τα σάιτ. Επίσης έμαθα ότι του Μαξίμοβιτς το έκοψε ο Σαββιδης γιατί δεν συμφωνούσε με την τριγωνική σχέση που προτάθηκε ώστε να ξεπεραστεί το ποσοστό της Βαλένθιας. Κοινώς λόγω λογιστικών δεν έχει έρθει ακόμη αυτός ο παικταράς. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως αν κάνει πίσω σε αυτό η Χεταφε ο παίκτης θα κλείσει.
-
Daskalos_4
Αν ο Μαρκαντωνης κλεισει με το σκεπτικό να μη δαπανηθούν τρέλα λεφτα για χαφ, ωστε να δοθουν στον Μαξιμοβιτς τον Γεναρη, καλως. Διαφορετικά, οσο και αν δεν θέλουμε να το πιστεψουμε (αν δεν κινηθούμε και για αλλον χαφ με μεταγραφη) φαγαμε παπα κυριοι.
Καλως να ορίσει ο συγκεκριμένος και μακαρι να προσφέρει. Ομως ξερουμε πολυ καλα οτι αν ο παιχτης μας βγει λιρα εκατο δεν θα καταφέρουμε να τον κρατήσουμε δεδομένης της μικρης ηλικιας του, το οτι ανήκει στη Λατσιο και της κοστολόγησης του. (Βλέπε περίπτωση Νταντας και αλλων πολλων ακομη)
Καλως να ορίσει ο συγκεκριμένος και μακαρι να προσφέρει. Ομως ξερουμε πολυ καλα οτι αν ο παιχτης μας βγει λιρα εκατο δεν θα καταφέρουμε να τον κρατήσουμε δεδομένης της μικρης ηλικιας του, το οτι ανήκει στη Λατσιο και της κοστολόγησης του. (Βλέπε περίπτωση Νταντας και αλλων πολλων ακομη)
- Mitsospaoki4
- Moderator
Θα φανεί με το καλό στο χορτάρι φίλε.Psuxo_logos έγραψε:Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος Μητσο; Ενδιαφέρομαι για παραπάνω πληροφορίες!Mitsospaoki4 έγραψε:Έχω την αίσθηση ότι δεν έχετε καταλάβει τι παιχταρα πάμε να φέρουμε..
Για τον Antonio μιλάω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θεωρώ ότι στην θεωρία είναι μια πολύ μεγάλη μεταγραφή
-
makispaspartou
Ναι ναβι ηθικό ήταν το θέμα .. λογιστικό βέβαια επι του πρακταιου. Πρότειναν μια τριγωνική σχέση σαν του γαβρου Νότιγχαμ ερπετό.. Και ο Ιβαν δεν ήθελε να μπλέξει..navigator11 έγραψε:Το ξεπέρασμα δηλαδή του εμποδίου της Βαλένθια θα ήταν αποτέλεσμα ηθικής στιασπου;; Για ρίξε λίγο περισσότερο φως, επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς.makispaspartou έγραψε:Από inside info έμαθα κι εγώ πριν δυο ώρες ότι έκλεισε ο Μαρκαντώνης .. ακόμη δεν το έχουν ανεβάσει σαν οριστικό τα σάιτ. Επίσης έμαθα ότι του Μαξίμοβιτς το έκοψε ο Σαββιδης γιατί δεν συμφωνούσε με την τριγωνική σχέση που προτάθηκε ώστε να ξεπεραστεί το ποσοστό της Βαλένθιας. Κοινώς λόγω λογιστικών δεν έχει έρθει ακόμη αυτός ο παικταράς. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως αν κάνει πίσω σε αυτό η Χεταφε ο παίκτης θα κλείσει.
- Dimitris_L4
Μακάρι αν έρθει το βραζιλιανακι να πιασει όπως ο συνονοματος του παλιοτερα...
-
makispaspartou
Πιο συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε τον Μαξίμοβιτς δανεικό με ένα ποσο ενοικίου, θα αγόραζε παίκτη νεαρό που θα έστελνε σε θυγατρική με το ποσο αγοράς του Μαξίμοβιτς και θα υπέγραφε τον Δεκέμβριο τον Μαξίμοβιτς.
- pirate_salonica
Πάντως ο Μαρκαντώνης του Σάββα αν ισχύουν τα στατιστικά του σε αυτό που δε λέμε τ'όνομά του είναι από τα πιο γρήγορα/ταχυδυναμικά χαφ που είχαμε, ΕΦΟΣΟΝ έρθει
-
panpangr77
Όσοι έχετε την δυνατότητα να πάρετε διαρκείας να πάτε
να πάρετε παίξτε και ένα Γιουβέντους - ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα .
Εγω το έχεσα και πρόσθεσα Μπαρτσελόνα - Μαρσειγ - Αρσεναλ με ενα ευρω και έτσι και κάτσουν
θα πάρω διαρκείας του χρόνου σε όλα τα ομαδικά αθλήματα του ΠΑΟΚ , δεν θα μπορώ να
πηγαίνω αλλα θα τα κληρώνουμε στο forum κάθε εβδομάδα.
Μακάρι να έρθει ο Μαρκος Αντόνιο ,ενα κράμα Νταντας -Αγκουστο ,πιο ολοκληρωμενος παίκτης και απο τους
δύο. Με μια ρήτρα 4 εκ θα τον κρατήσουμε κι ολας.
Απο εκει και πέρα αν περάσουμε στον όμιλο ,εγω μας βλέπω πολύ μακριά .
Με αυτα που είπε ο Λουτσε ότι εχουν μιλήσει μέχρι και για 4 παίκτες ,εχω εμπιστοσύνη και στον Προέδρο και
στον προπονητή.
Μην μας κάτσουν άλλοι τραυματισμοί...
να πάρετε παίξτε και ένα Γιουβέντους - ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα .
Εγω το έχεσα και πρόσθεσα Μπαρτσελόνα - Μαρσειγ - Αρσεναλ με ενα ευρω και έτσι και κάτσουν
θα πάρω διαρκείας του χρόνου σε όλα τα ομαδικά αθλήματα του ΠΑΟΚ , δεν θα μπορώ να
πηγαίνω αλλα θα τα κληρώνουμε στο forum κάθε εβδομάδα.
Μακάρι να έρθει ο Μαρκος Αντόνιο ,ενα κράμα Νταντας -Αγκουστο ,πιο ολοκληρωμενος παίκτης και απο τους
δύο. Με μια ρήτρα 4 εκ θα τον κρατήσουμε κι ολας.
Απο εκει και πέρα αν περάσουμε στον όμιλο ,εγω μας βλέπω πολύ μακριά .
Με αυτα που είπε ο Λουτσε ότι εχουν μιλήσει μέχρι και για 4 παίκτες ,εχω εμπιστοσύνη και στον Προέδρο και
στον προπονητή.
Μην μας κάτσουν άλλοι τραυματισμοί...
Στο μετρόπολις πάντως αναφέρουν ότι πάνε για διπλό δανεισμό Αντόνιο και Μέιτε και περιμένουν το πράσινο φως από πλευράς Σαββίδη.
Δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσουμε δανεικό παίκτη. Βγάλτε το απ΄το μυαλό σας από τώρα αυτό, για να μην έχετε ψεύτικες ελπίδες του χρόνου
- navigator11
Ευχαριστώ φίλε. Οκ, δε λαμβάνουμε τίποτα ως θέσφατο. Απλώς δε γνωρίζουμε τα ... ψιλά γράμματα της υπόθεσης. Και αυτό είναι λογικό, ασφαλώς. Εσύ παρουσιάζεις μια άλλη διάσταση. Όπως και ο κιθαρίστας. Ίσως ισχύουν και αυτά. Όλοι θέλουμε τον παίχτη εδώ από τώρα. Αυτό δεν αλλάζει.makispaspartou έγραψε:Ναι ναβι ηθικό ήταν το θέμα .. λογιστικό βέβαια επι του πρακταιου. Πρότειναν μια τριγωνική σχέση σαν του γαβρου Νότιγχαμ ερπετό.. Και ο Ιβαν δεν ήθελε να μπλέξει..navigator11 έγραψε:Το ξεπέρασμα δηλαδή του εμποδίου της Βαλένθια θα ήταν αποτέλεσμα ηθικής στιασπου;; Για ρίξε λίγο περισσότερο φως, επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς.makispaspartou έγραψε:Από inside info έμαθα κι εγώ πριν δυο ώρες ότι έκλεισε ο Μαρκαντώνης .. ακόμη δεν το έχουν ανεβάσει σαν οριστικό τα σάιτ. Επίσης έμαθα ότι του Μαξίμοβιτς το έκοψε ο Σαββιδης γιατί δεν συμφωνούσε με την τριγωνική σχέση που προτάθηκε ώστε να ξεπεραστεί το ποσοστό της Βαλένθιας. Κοινώς λόγω λογιστικών δεν έχει έρθει ακόμη αυτός ο παικταράς. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως αν κάνει πίσω σε αυτό η Χεταφε ο παίκτης θα κλείσει.
- john4serres
Είναι καλός παίκτης αλλά το βλέπω να μπαίνει μετά την διακοπή ο Μάρκος Αντόνιο.
- navigator11
Εγώ δηλώνω άσχετος με αυτά. Αν συμφωνούσε ο Ιβάν, συνέτρεχε κίνδυνος για τον ΠΑΟΚ; Είναι μια συνήθης πρακτική ας πούμε η προταθείσα, νόμιμη καθόλα και αποδεκτή στην πιάτσα; Ή επίμεμπτη, που μπορεί να βγεις στη σέντρα, αν ψαχθεί το θέμα από την όποια ενδιαφερόμενη ομάδα ή την ουεφα;makispaspartou έγραψε:Πιο συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε τον Μαξίμοβιτς δανεικό με ένα ποσο ενοικίου, θα αγόραζε παίκτη νεαρό που θα έστελνε σε θυγατρική με το ποσο αγοράς του Μαξίμοβιτς και θα υπέγραφε τον Δεκέμβριο τον Μαξίμοβιτς.