Έχεις ένα δίκιο και σύ γιατί ο αγκουστο στον άξονα είναι πολύ λίγος .. αλλά να πω την αλήθεια μου με εκνευρίζει κι ο ζιβκο που βλέπει την περιοχή σαν ναρκοπέδιο .joshua έγραψε:O Ζιφκοβιτς ειναι ο μονος που δεν κινειται καθετα για να πατησει περιοχη,εκτος και αν ψαχνουμε δικο του αντικαταστατη.Ζαμπα και Μιτριτσα μια χαρα πατανε περιοχη αλλα δεν μπορουν να περασουν δυο και τρεις οταν οι αντιπαλοι αμυντικοι ντουμπλαρουν καθως δεν υπαρχει παικτης στον αξονα να πατησει περιοχη. Και δεν λεω πως χρειαζομαστε εξτρεμ,απλα οτι χρειαζομαστε πρωτα μεσοεπιθετικο και μετα εξτρεμ.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Μακάρι να μην φύγει ο Μιχάι έχει μέλλον στον ΠΑΟΚ αν και γράφει για δανεισμό με οψιόνPAOKevolution έγραψε:Προταση για Μιχαι από Κοπεγχάγη λέει το σπορτιμε.
Πάλι αυτό το παλικαρακι ο δημοσιογράφος το έβγαλε. Τον παρακολουθεί κανείς; Μαγγίνας Χρήστος.
Βγαίνω για ένα δωράκι και ελπίζω τις μεγάλες ώρες να διαβάσω για μεταγραφή..
Και αν αντί του ζαμπα υπήρχε ένα χαφ που να έχει το γκολ,θα κερδίζαμε...joshua έγραψε:Να το πω και αλλιως...Σημερα το κακο στησιμο του γαυρου εστειλε πολλες μπαλες στα ακρα απο τις οποιες προηλθαν πασες προς το κεντρο που οδηγησαν σε 3-4 σουτ απο Μπισεσβαρ και Τσιγγαρα με τον πρωτο να μπορει μονο να πλασαρει και τον δευτερο να την στελνει στα πουλια.Αν υπηρχε ενας μεσοεπιθετικος με στοιχειοδως καλα τελειωματα δυσκολα δεν θα ειχαμε βαλει γκολ.
Άσε joshua πολλά λείπουν..
- Μπαρκαρούτσος
!!ΣΟΚ BREAKING NEWS INSIDE INFO ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΛΑ ΜΗ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!
Οι επόμενες 48 ώρες θα είναι πραγματικά κρίσιμες.
Έχω πληροφορία ότι μπορεί να γίνει μεταγραφή, αλλά μπορεί να μη γίνει. Η ΠΑΕ κοιτάει εν ενεργεία άντρες ζωνταντούς ποδοσφαιριστές.
Οι επόμενες 48 ώρες θα είναι πραγματικά κρίσιμες.
Έχω πληροφορία ότι μπορεί να γίνει μεταγραφή, αλλά μπορεί να μη γίνει. Η ΠΑΕ κοιτάει εν ενεργεία άντρες ζωνταντούς ποδοσφαιριστές.
Μπαρκαρούτσο αυτό που σοκάρει περισσότερο είναι οι εν ενέργεια ποδοσφαιριστές.Η παε μας έχει συνηθίσει σε παλαιμαχους..
- rade paprica
πιο άμεσες ανάγκες θα έβλεπα αρ. μπακ και 10αρι
Ελπίζω να μην ισχύει για Μιχάι
Ελπίζω να μην ισχύει για Μιχάι
- sourmenetes
- Moderator
Μια γαμημενη μπούκα και μια σέντρα!joshua έγραψε:Λετε και ξαναλετε και ξαναλετε για εξτρεμ ,αλλα πειτε μου και μενα με ποιον θα συνδιαστει η εξτρεμαρα που θα φερουμε, με τον Αγκουστο? Δεν βλεπετε οτι καθε φορα που παιρνει μπαλα πλαγιος δεν εχει παικτη στον αξονα να παιξει τη μπαλα? Τι ακριβως περιμενετε να κανει ενα εξτρεμ μονο του?
Ένα κόψιμο και ένα σουτ!
Έκανε μια. Κούρσα ο ζαμπα σήμερα και αυτο ήταν όλο!
Ο. Μιτριτα έπεσε 5 φορές πάνω σε αντίπαλο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αν δεν βγει κατι μεσα στις επομενες 2 ωρες λογικα το ξεχναμε για χειμωνα...
καλο καλοκαιρι..
αναμενω αρθρο τελος η μεταγραφες και καπακι ματιες στους ελευθερους....
καλο καλοκαιρι..
αναμενω αρθρο τελος η μεταγραφες και καπακι ματιες στους ελευθερους....
Υπάρχει πληροφορία για πιθανή θλαση μπισεσβαρ.ισως οδηγησει στην απόκτηση μεσοεπιθετικου
- Metagrafakias
Αν ειχαμε εναν παικταρα 10αρι σημερα στη θεση του Αουγκουστο 3-0 στο ημιχρονο θα ηταν...Αντε ρε Ιβαν παρε μια παικτουρα εκει να τα πατελωνει, εναν Βουκιτς στα 25 του!!!!!
- xrictoforoc
. Για να δούμε πότε θα βάλουμε .
Οφτοπικ
Mod team
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οφτοπικ
Mod team
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δεν πάθαινε δηλαδή θλάση θα μέναμε έτσι; Δεν βλέπουν την καρακεναρα εκεί;gergeo4 έγραψε:Υπάρχει πληροφορία για πιθανή θλαση μπισεσβαρ.ισως οδηγησει στην απόκτηση μεσοεπιθετικου
- FreeWatcher
Προφανώς είδα άλλο ματς από την πλειοψηφία εδώ μέσα!!! Δεν παρατήρησα κανένα κενό στα εξτρεμ που γράφετε και ξαναγράφετε... Κατά την ταπεινή μου αποψη το κενό που προφανεστατα υπαρχει στην ομαδα ειναι πισω αππ το φορ. Ανεβηκε λιγα ματς ο μπισεσβαρ και ειδα αλλον παοκ. Βγηκε και παπαλα... Όπως εγραψε και ενας ακομα φίλος και αριστερο μπακ θα ηθελα απο άμεσες προσθηκες.
Αριστερό μπακ και τερματοφύλακα το καλοκαίρι. Τώρα έναν μεσοεπιθετικό που να βάζει την μπαλιτσα στα δίχτυα θέλω....