Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Andrew R

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Andrew R »

montekristo έγραψε:Αν οι ελπιδες προκρισης της ομαδας πληθαιναν με τα mind games τοτε ισως ημασταν και εν δυναμει πρωταθλητες!

Οι ελπίδες ομως ευτυχως η δυστυχως πληθαινουν με το σωστο διαβασμα του αντιπαλου και το ακομα σωστοτερο στησιμο της ομαδας αναλογα με τον αντιπαλο καθως και με την οσο πιο σωστη διαχειριση του εμψυχου δυναμικου!
Μα αυτό ακριβώς προσπαθεί, να παρασύρει τον αντίπαλο σε πεδίο που θα υπερτερούμε!!
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Πολυς ντόρος σηκωθηκε απο τις δηλωσεις του....
και εγω δεν συνφωνω, αλλα αυτα ειπε....εγω πστευω οτι οι παικτες της ΑΕΧ, θα παιξουν ποιο παθιασμενα τωρα....
Αν εμεις ειμαστε οπως πρεπει, δεν φοβομαστε τιποτα :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok:
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Έχουμε και λέμε.
Πσσχαλακης ποζερας, ας βάψει το μαλλί
Βιέρι, Κρέσπο γέροι, Βαρέλα γέρος φραγκοφονιας, Ιγκι σιγά μην αξίζει συμβόλαιο ένα μυριο
Κουρτις παίζει μόνο εάν έχει τον τσιγγαρα δίπλα του, Σβαμπ μετριότητα, εσιτι μπράβος, Αουγκούστο ότι ναναι, Μπισε χοντρός μόνο για ένα τέταρτο και εάν, τον μουργκ ποιος τον έφερε, Καντουρι πήλινος, ζιφκο δεν βρίσκει συμπαίκτη ούτε με αίτηση,, μιτριτσα κολλητός του Ρουμάνου, ακπομ τι έπαιρνε στην Αγγλία, σβαροβσκι στο καλό και να μας γράφει
Λουτσεσκου κομπλεξικος, εμμονικος και υπερεκτιμημένος
Σαββίδης εξαφανισμένος
Τι;;; Κράζω; Δεν μπορώ να κάνω κριτική; Η ομάδα σέρνεται, υπάρχει κάτι σάπιο.... Ξυπνάτε όσο είναι καιρός....
Ξέχασα κανέναν;;
Βάλε μέσα παιδιά που πονάνε την φανέλα και όχι αριβιστες μισθοφόρους...
Ξεκίνα με ταλιχμανιδη, λυρατζη, μιχαι Μιχαηλίδη Τσαούση τσιγγαρα κωνσταντελια, κουτσια, Λάμπρου Μυστακίδη χατζηστραβο,
Τόλμησες να πεις την ΑΕΚ top quality team but with small mentality???? Ποια; Την ΑΕΚ; Την ΑΕΚ ρε; Πόσα πρωταθλήματα έχει πάρει η ΑΕΚ; Τι έχεις κάνει εσύ; Τι αου έκανε η ΑΕΚ;;; Πώς τολμάς;........
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρένε κόβω αποσπάσματα από το post σου για να απαντήσω πιο στοχευμένα. Ελπίζω να μη χάνεται το νόημα όσων έγραψες, δεν έχω τέτοια πρόθεση.
renegade έγραψε: Ο λουτσέσκου είναι ένας πολύ καλός προπονητής ( με τα κουσούρια του) αλλά πρέπει να μπορέσει να διαχειριστεί ο ίδιος τα κουσούρια του. Αυτά που κατάφερε στον ΠΑΟΚ τα κατάφερε γιατί κάθε μέρα πίεζε τον εαυτό του και όχι γιατί πίστευε ότι είναι απλά ο καλύτερος και θα γίνουν ντα πραγματα από μόνα τους.
Ίσως ο ΠΑΟΚ να έχει ανάγκη αυτή την περίοδο από μία προσωπικότητα που δεν κάνει λάθη, ή που να το θέσω καλύτερα που δεν αμφισβητεί τον εαυτό του. Πιστεύει σε κάτι, ας προχωρήσει σύμφωνα με αυτό. Αλίμονο αν έχουμε προπονητές που κάθε φορά που τους λέει ο Ιβάν, η Μαρία, ο Κυριάκος ή ο gika στο paokmania ότι κάνουν λάθος, αυτοί θα αλλάζουν το πλάνο τους.

Δηλαδή πιστεύεις πραγματικά ότι ο Λουτσέσκου είναι τόσο υπερόπτης που πιστεύει πως όλα θα γίνουν μόνα τους σωστά και πως δεν προσπαθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ να πάρει το 200% από τους γύρω του; Λες να νοιαζόμαστε εμείς περισσότερο από αυτόν που πρακτικά παίζει την καριέρα του σε αυτήν του την θητεία;
renegade έγραψε: Φέτος έχει εγκλωβιστεί απο μόνος του λόγω έπαρσης δυστυχώς και αυτό φαίνεται.
Ο ΠΑΟΚ σήμερα παίζει με δεκάρι τον Αουγκούστο γιατί δεν δέχτηκε καμία από τις προτάσεις των υπευθύνων για τις μεταγραφές.
Συγγνώμη αλλά οι μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι, εξαιρουμένου του Κούρτιτς που και πάλι πολύ εδώ μέσα εκμηδενίζουν, ήταν οι.. Τέιλορ ελεύθερος, Μιτρίτσα δανεικός, Σιντκλει δανεικός και ο Ολιβέιρα ελεύθερος που δυστυχώς δεν τον έχουμε δει.

Δηλαδή θεωρείς απίθανο οι παίκτες που του πρότειναν για τη θέση "10" να ήταν χειρότεροι των Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ και Καντουρί; Εγώ είμαι σίγουρος. Ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του; Λες να του έφερναν τον Ντιμπαλα να παίξει στη θέση "Πέλκα" και να είπε όχι εγώ θέλω τον Αουγκούστο;

Μήπως μας γλύτωσε από έναν ακόμα Μιτρίτσα/Τέιλορ/Εσίτι/Μουργκ;
renegade έγραψε: Μετά την διακοπή με τον βάζελο μας λέει ότι στοίχησε η διακοπή και στον επόμενο αγώνα μας λέει ότι δεν μπορεί να γίνει σωστή δουλειά με δύο παιχνίδια την εβδομάδα.
Στην διακοπή, η μισή εντεκάδα μας έλειπε από τις προπονήσεις. Μετά τη διακοπή, με το πολλά συνεχόμενα ταξίδια η ομάδα είχε 1 με 2 καθαρές μέρες προπόνησης την εβδομάδα. Τι να προετοιμάσει και τι να αλλάξει; Μετά ήρθαν οι διακοπές των Χριστουγέννων και ακολούθησε το χτύπημα από Covid κατά το οποίο 10 ποδοσφαιριστές κόλλησαν, έχασαν από μία εβδομάδα προπονήσεων και μπορεί να τους έχουν μείνει και κουσούρια.

Ο άνθρωπος φωνάζει ότι χρειάζεται χρόνο να δουλέψει. Προφανώς και βλέπει ότι υπάρχουν θέματα που πρέπει να λυθούν. Μόνο χαζός δεν είναι!
renegade έγραψε: Στο θέμα τσιγγαρα μας λέει ότι τώρα ήταν η κατάλληλη ώρα για να μπει ( λες και αν έπαιρνε φυσιολογικά λεπτά από πιο πριν έτσι ώστε να μην καούν κάποιοι παίκτες ή γιατί τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του παίκτη δεν τα έχει κανένα άλλο χαφ θα χαλούσε η μαγιά),μη παραδεχόμενος ότι έκανε λάθος που δεν τον έβαλε πιο νωρίς,την ίδια στιγμή που το παιδί μπαίνει όχι απλά στο ροτεισον αλλά ξεκινάει 6/6 βασικός.
Εδώ απάντησε σωστά ο Ναπολιτάνος. Πέρυσι ο Λύρατζης δεν βλεπότανε. Φέτος λέγαμε για ΠΑΟΚ Β΄και αν δεν να φύγει ελεύθερος. Χθες έπαιξε και ήταν ο καλύτερος του γηπέδου. Οι παίκτες θέλουν χρόνο. Υπάρχει η ανάγνωση που λέει ότι ο Τσιγγάρας και ο Λύρατζης θα έπαιζαν τέλεια από την αρχή, υπάρχει και η ανάγνωση που λέει ότι δεν ήταν έτοιμοι και αν έμπαιναν θα είχαν καεί και θα ψάχναμε ομάδα να τους δώσουμε δανεικούς. Ο καθένας το βλέπει όπως θέλει.
renegade έγραψε: Η ομάδα έφτασε να έχει την συχνότητα θλάσεων εποχής Τούντορ.
Συγγνώμη, αλλά και αυτό έχει γραφτεί πολύ. Ποιοι παίκτες έχουν λείψει με τραυματισμούς φέτος; Ο Βαρέλα, ο Κρέσπο κι ο Βιειρίνια που είναι στα γεράματα; Ο Ροντρίγκο που παθαίνει μια-δυο θλάσεις στα μπούτια κάθε χρόνο; Ο Σιντκλει που έχει φυσική κατάσταση.. Μπίσεσβαρ ή ο Μπίσεσβαρ ο ίδιος; Ή μήπως θες να μου πεις για τον Καντουρί; Μήπως δεν φταίει ο Λουτσέσκου αλλά φταίει το γηρασμένο και κακοδομημένο ρόστερ;

Σβιντέρσκι, Άκπομ, Ζίφκοβιτς, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Ίγκασον, Μιχαηλίδης κτλ γιατί δεν τραυματίζονται;
renegade έγραψε: Να είναι ταπεινός ,να βάλει κάτω το κεφάλι και να δουλέψει χωρίς έπαρση και να αφήσει τομείς που δεν κατέχει ( όπως οι μεταγραφές ) στους ειδικούς.
(...)
Δηλαδή θα του φερουν τώρα χαφ και εξτρέμ και αυτός θα τους βάλει τον Μάρτιο γιατί έτσι λειτουργεί? Όχι κύριε λουτσέσκου θα τους βάλεις αύριο. Το καταλαβαίνω να μην βάζεις ακόμα και τον Ολιβέιρα σε μία ομάδα που πηγαίνει τρένο,αλλά τώρα πρέπει να δείξεις ελαστικότητα και προσαρμοστικότητα
Οι μεταγραφές προφανώς και δεν είναι δουλειά του. Αλλά το καλοκαίρι ο Ιβάν αποφάσισε πως είναι, όταν ο ρουμάνος ζητούσε ΤΔ. Κάνεις σαν να μην ήσουν εδώ. Πλέον που έχουμε τον Μπότο, έχουμε άνθρωπο να παίρνει τέτοιες αποφάσεις.

Από εκεί και πέρα η ενσωμάτωση παικτών είναι δουλειά του Λουτσέσκου. Έστω ότι έρχεται ο 22χρονος Σοάρες με εμπειρία στην Μοιρένσε αύριο. Είναι λογικό να τον βάλει να παίξει; Υπάρχουν οι Σβαμπ-Κούρτιτς που είναι πρώτοι στην ιεραρχία. Υπάρχει ο Τσιγγάρας που έπαιξε 6 στα 7 τελευταία παιχνίδια και τα πήγε περίφημα. Υπάρχει και ο Εσίτι που φαίνεται εκτός ομάδας. Υπάρχει κάποιος λόγος να βάλεις το παιδί στα βαθιά, και να μπαίνουμε να βρίζουμε όλοι εν χωρώ τον μικρό που "δεν μπορεί", τον Μπότο που τον έφερε και τον Λουτσέσκου που βιάστηκε; Άσ' τον να τον μπολιάσει κι ας ξεκινάει βασικός από του χρόνου! Μιλάμε για παιδί στην ηλικία του Ντέλια, του Τσιγγάρα και του Λύρατζη. Θέλει χρόνο και δουλειά. Παράδειγμα ο Νινούα που ήταν αρχηγός στην ομάδα του και με πολλές επαγγελματικές συμμετοχές. Δεν τον πετάς μέσα έναν μικρό αν δεν είναι έτοιμος.

Να του φέρουν τον Μέσι και να μην τον βάζει, μαζί σου. Να του φέρουν Ολιβέιρα στα χαφ και να μην τον βάζει επίσης. Με κινήσεις 20χρονων αλλάζουν οι απαιτήσεις.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Τελικα οποιος δεν συμφωνει με τις αποψεις καποιον ειναι απο τρολλ μεχρι ρατσιστης.
Η μετατρεπεται εντεχνως. Δεν θα αναφερθω ποτε προσωπικα σε κανενα
μελος του Φορουμ που εχω καποια διιαφωνια μαζι του για τους απλους λογους.
α. Γιατι ειναι Παοκτζης σαν εμενα.
β. Γιατι η αποψη μου/του ειναι προσωπικη. Μπορει να ειναι λαθος αλλα αυτο πιστευω/ει.
γ. Απο σεβασμο
Εμενα η γνωμη μου αρχιζει και τελειωνει το καλο του ΠΑΟΚ. Για μενα το μελλον του ΠΑΟΚ ειναι ο Τσιγγαρας ο Κουτσιας ο Λυρατζης που ειναι σε ηλικια να παιξουν μπαλα και εχουν ολο το μελλον μπροστα τους. Για καποιους μπορει να ειναι ο Βαρελα και ο Μητριτα και ο Μπισε. Δικαιωμα σας. Εγω πιστευω οτι για να παει μπροστα ο ΠΑΟΚ
πρεπει να δουλευτουν νεα παιδια και να δημιουργησουμε Τζιοληδες και καποιοι να θελουν καραβιες απο Τευλορ.
Αν δεν θελετε να γραφουμε απλα στειλτε ενα μην. βρε παιδια. Θα διαβαζουμε μονο τις δικες σας αποψεις :D
Ειιλικρινα το λεω κανενα προβλημα. :pano:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Να γράψω και γω την αποψαρα μου για τις δηλώσεις του λουτσεσκου. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ!
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

[quote="Maxpaok" Ο Λυρατζης έπρεπε να είχε πάρει χρόνο νωρίτερα. Το ίδιο και ο Τσιγγαρας και Μιχαηλίδης.[/quote]

Φίλε Maxpaok από που προκύπτει πως ο Λύρατζης ήταν παίκτης έτοιμος να πάρει χρόνο νωρίτερα και αδικήθηκε από τον Λουτσέσκου? Ξέρεις πως μόνο με προπονητή τον Λουτσέσκου έχει ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ, τη χρονιά του νταμπλ? Γιατί δεν μπορούμε να θεωρήσουμε αυτό που λέει ο ναπολιτάνος σωστό, πως τον ετοίμαζε και όντως τον έβαλε την κατάλληλη στιγμή. Για Μιχαηλίδη δεν γίνεται να συμφωνήσουμε, έχει πάρει από την αρχή της χρονιάς πολλά παιχνίδια και κατα τη γνώμη μου με τον Λουτσέσκου έχει δείξει την καλύτερη του εικόνα μέχρι τώρα στον ΠΑΟΚ.
Για τον Τσιγγάρα μπορούμε να συμφωνήσουμε εν μέρη, όχι εντελώς.

Εμένα πάντως αν μου έλεγε κάποιος πιο είναι το μεγαλύτερο κόλλημα που θεωρείς πως έχει ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα έλεγα το γεγονός οτι βάζει συχνά τον Ζιβκοβιτς αριστερά.
Χτες ας πούμε πολύ θα ήθελα να δω τον Ζαμπά αριστερό εξτρεμ με κοντρα πόδι και τον Ζιβκοβιτς δεξί εξτρεμ ειδικά αφού έβαλε μπακ γραμμής και όχι Βιερίνια (σωστά κατά τη γνώμη μου).

Και για να το κλείσω για τον Τσιγγάρα, προφανώς έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως στο παιχνίδι με Βόλο ο Σβαμπ είναι εκτός με κάρτες. Θα μπορούσε όμως να βγάλει τον Κουρτιτς και να βάλει Τσιγγάρα στο δεύτερο για να κάνει πιο ορθολογικό ροτέισον στο κέντρο.

Φαντάζομαι πως η δήλωση του για το παιχνίδι της χαρτινης έχει να κάνει με τις απευθείας γιόμες από την αμυνα στα εξτρεμ και στο φορ χωρίς να περνάει η μπάλα από το κέντρο. Δίκιο έχει κατα τη γνώμη μου, αλλά καλό μεν θα ήταν να έκανε τέτοια δήλωση αν είχε κερδίσει το παιχνίδι και αν δεν είχαμε χάσει τόσους βαθμούς με αυτό τον τρόπο (πχ Ατρόμητος, οαρης, χ στη λάρισα), καλύτερο δε, θα ήταν να μην την είχε κάνει καθόλου.

Υ.Γ. 1 Προφανώς στηρίζω Λουτσέσκου, δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης.
Υ.Γ. 2 Κάποια παιδιά έχουν εμπάθεια με τον προπονητή, κάποιοι του κάνουν κριτική δίκαια κατα τη γνώμη τους, κάποιοι του χρεώνουν ευθύνες που είναι στα όρια της γελοιότητας, και κάποιοι ζούν για να τον κράξουν με την πρώτη στραβή. Πιστεύω πως αυτό συνέβαινε σε κάθε προπονητή μετά τον Σαντος. Σημαντικό για την τελευταία κατηγορία που περιγράφω να μην βάζουν στο μυαλό τους την αντιπάθεια για τον Λουτσέσκου πάνω από την αγάπη για τον ΠΑΟΚ, μην φτάσουμε στο σημείο να χαιρόμαστε αν αποτυγχάνει η ομάδα για να νοιώσουμε δικαιωμένοι για πέντε μ....ιες που γράψαμε σε ένα φόρουμ.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Ήθελες με τις δηλώσεις σου να κρύψεις την κακή εμφάνιση της ομάδας..δυστυχώς το κόλπο σου δεν έπιασε. Επίσης επειδή είσαι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στη νεότερη ιστορία του ΠΑΟΚ, είσαι ακόμη στον αφρό.. εάν δεν είχες την πρώτη θητεία θα ήσουν γιούργια.. αποτυχημένη η έως τώρα δεύτερη παρουσία σου στην ομάδα. Για αήττητα έλεγες, για ομάδα φόβητρο έλεγες... μπούρδες τελικά έλεγες; ; σαν τις χθεσινές δηλώσεις;
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Βγαζω απέξω τον Ιβάν, παίκτες προπονητής για οτι κατάφεραν στο παρελθόν, τους αποθεωσαμε τους ευχαριστησαμε και επίσης πληρώθηκαν υπερπλουσιοπαροχα οι περισσότεροι.
Τελεία.
Σήμερα σχολιάζουμε κρινουμε γκρινιάζουμε για αυτά που βλέπουμε στο παρόν. Οτι βλεπει και οπως βλεπει ο καθένας.
Αν σημερα κάποιοι δεν προσφέρουν για ποιο λόγο να ""φιμωνεται"" η κριτική με δικαιολογία το τι πρόσφεραν κάποτε ?
Ο Λουτσε ηρθε ψηλωμενος αδιάβαστος και πολυ κατώτερος των περιστάσεων.
Αν για κάποιους ειναι ο Θεός για κάποιους άλλους είναι ένας προπονητής που έχασε τον προσανατολισμό του και προσπαθεί να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok re niamou την Πέμ 20 Ιαν 2022, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ο Λουτσεσκου είναι ο καλύτερος και πιο επιτυχημένος προπονητής που πέρασε από τον ΠΑΟΚ και για αυτό, για μένα πρέπει να μείνει τουλάχιστον μέχρι του χρόνου τα Χριστούγεννα. Αν μέχρι τότε η ομάδα μετά τις οποίες αλλαγές του καλοκαιριού συνεχίσει έτσι, θα πρέπει να αποχωρήσει.
Η ομάδα είναι ένα χαλί μαύρο εδώ και καιρό και με δικιά του ευθύνη, αλλά για τους λόγους που προανέφερα πρέπει να μείνει.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Φίλε Ιάσονα μην περιμένεις να αντιπαρατεθω στα γραφόμενα σου. Έχεις τις απόψεις σου, όπως και κάθε ένας από εμάς, και τέλος δεν δικαιολογεις τα πάντα, αναγνωρίζεις και τοποθετεισαι.
Έτσι διαβάζεις τα δικά μου και γω τα δικά σου έχοντας χρόνο να δω σήμερα αύριο πόσο κοντά βρίσκομαι. Που έχω κάνει λάθος, ποιά ήταν η σωστή αξιολόγηση.
Να σαι καλά!
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Δεν νομίζω να είπε ο Ράζβαν για πλάνο μικρής ομάδας ώστε να δυναμιτίσει το κλίμα ή να μπερδέψει τον γιαννίκη. Στα @@ του αυτά. Στα @@ του εμείς, στα @@ του οι αρδ.

Ο Ράζβαν παίζει με την ψυχολογία των αποδυτηρίων, και εκεί, βάζω στοίχημα, μετά το ματς είπε "Παικταράδες μου θα το παίρνατε το ματσάκι αν δεν έπαιζαν κατενάτσιο". Έχει αναφερθεί πολλάκις στην έλλειψη αυτοπεποίθησης της ομάδας και κάθε του δήλωση έχει στόχο πρώτα απ'όλα για τους παίκτες του.

Anyway, that's my take, που λένε και στο χωριό μου.

@Max, καταλαβαίνω αυτό που γράφεις πιο πίσω, αλλά δεν το ασπάζομαι. Πιστεύω πως είναι ανούσιο και άδικο να κρίνουμε τον Λουτσέσκου με βάση υποθετικά σενάρια (πχ ΑΝ έπαιζε από την αρχή ο Τσιγγάρας θα είμασταν πρώτοι) ή με βάση προσωπικές απόψεις (πχ εγώ θα έπαιζα 3-4-3 και θα το νικούσαμε το ματσάκι). Τέτοια μοτίβα κριτικής οδηγούν στο να είμαστε πάντα δυσαρεστημένοι. Αντίθετα, θεωρώ πιο ορθολογικό να κρίνουμε συνολικά τον κάθε προπονητή, ανάλογα με τους στόχους της ομάδας και τους ανταγωνιστές.

Εκεί, θα δούμε τον Ράζβαν να είναι μέσα σε όλους τους στόχους (2η θέση, 8 κύπελλο, 32 κονφερενς) αλλά με κακές κατά γενική ομολογία εμφανίσεις. Δεν βρίσκω λόγο αυτή τη στιγμή να ασκείται τόσο έντονη κριτική στον Ρουμάνο.
Του χρόνου, που -λογικά- στόχος θα είναι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος μέχρι τέλους, το -13 και το -9 θα είναι λόγος κριτικής στο πρόσωπό του. Επίσης όταν έρθουν 5-10 ποιοτικοί παίκτες, τότε να είμαστε και πιο αυστηροί στις εμφανίσεις της ομάδας.

ΥΓ Δεκτές -προφανώς :mrgreen: - οι διαφωνίες
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:
gika έγραψε:
renegade έγραψε:[quote="dragon" Δεν προσπαθουμε να πουμε τι θεός κ ποσο καλά τα κάνει όλα ο ρασβαν αλλά έλεος με την λάσπη κ παραδειγμα το κυμα που ξεκίνησε από τρολ για δήθεν υποτιμητικες δηλώσεις κ την υιοθέτηση δίχως καν να δουμε τι είπε. Η ομάδα δεν παταει καλά έχει ευθύνες ο Λουτσέσκου αλλά κ πολλα ελαφρυντικά. Η δική μου άποψη για φέτος είναι ότι με αυτό το ρόστερ δεν θα μπορούσαν να γίνουν πολλα καλυτερα κ σε όλη του την παρουσια γενικά ότι όσα έχει καταφέρει ο Λουτσέσκου στο ποσοστο που του αναλογεί δεν τα κατάφερε κανείς άλλος κ δυσκολα θα συμβεί. Αυτό του δίνει έναν μπόνους παραπανω να μην κρίνεται ως άμπαλος σε μισή σεζόν έχοντας σοβαρά ελαφρυντικα
Ένας από τους πρώτους που έγραψε για υποτιμητικες δηλώσεις ήμουν εγώ.
Το να με αποκαλείς τρολ ή ότι άλλο βολεύει στο αφήγημα σου είναι απλά τραγικό.
Άραγε όμως τι είναι ποιο τρολ?
Να δηλώνεις ότι δεν σου άρεσαν οι υποτιμητικες δηλώσεις ή να λες σε παιχνίδι με κατοχή 50-50 ότι ο αντίπαλος έβαλε λεωφορεία?
Renegade απο χθες δεν έχεις αφήσει άνθρωπο της ομάδας σε χλωρό κλαρί. Για ποιο λόγο τόσο μίσος;

Φέτος, μετά από δύο χρονιές με Φερέιρα και Γκαρσία, η ομάδα παραμένει Ιανουάριο μήνα σε απόσταση 10 βαθμών από την κορυφή. Πέρσι και πρόπερσι τερματίζαμε 25 και 30 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο. Παραμένει στην Ευρώπη και μετά τα Χριστούγεννα. Ενώ στο κύπελλο πήρε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ και κατεβαίνει στον δεύτερο γύρο να διεκδικήσει την πρόκριση στους 4.

Όλα αυτά με ένα ρόστερ χειρότερο από τα τελευταία δύο χρόνια και ένα από τα χειρότερα της 10ετίας. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά και μόνο που για βασικό δεξί μπακ είχαμε μέχρι στιγμής στη χρονιά τον Τέιλορ, για αριστερό μπακ αντί του Μπάμπα είχαμε τον Σιντκλει και για φορ αντί του Κρμέντσικ είχαμε τον Άκπομ, το ρόστερ θεωρείται υποβαθμισμένο.

Ναι η ομάδα δεν παίζει μπάλα, αλλά τώρα πέφτεις από τα σύννεφα; Το καλοκαίρι με το τέλος των μεταγραφών όλοι δεν συμφωνούσαμε ότι φέτος πετάχτηκε λευκή πετσέτα; Ότι με τέτοια ενίσχυση δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα; Τώρα ξαφνικά τη μύγα σας τσίμπησε και κράζετε τον προπονητή που η ομάδα δεν παίζει σαν την Σίτυ;

Ή που τώρα ας πούμε που στηριζόμαστε στον μέχρι πρότινος τελειωμένο Ζαμπά, τον Τσόλακ που τον διώξαμε ως αποτυχημένο και τον δανεικό για 6 μήνες Σάστρε που δεν έχει δει ακόμα αποστολή για να δούμε βελτίωση, ενώ πάμε και πουλάμε τον βασικό μας φορ Σβιντέρσκι, θα φταίει ο προπονητής αν η ομάδα πέσει ένα σκαλί πιο κάτω σε απόδοση; Ή αν με το καλό έρθει ο Σοάρες θα έχουμε την απαίτηση να μπει στα 22 του από το επίπεδο της Μοριενσε στο επίπεδο και την πίεση του ΠΑΟΚ και να πάρει την ομάδα από το χέρι;

Λες και κάνουν ουρές οι προπονητές επιπέδου Κλοπ να έρθουν να κάνουν μαγικά, ή λες και αν αναλάβει ο Γκαρσία η ομάδα θα παίζει στα πλέι οφ τακατούκα με τη μία και κινήσεις στον χώρο σαν την Μπαρτσελόνα του Πεπ. Λες και ο Γιαννίκης που πολλοί θέλανε αντί του Λουτσέσκου τα πάει καλύτερα. Λες και η ομάδα του είναι στην Ευρώπη, ή στο πρωτάθλημα έχει καλύτερες πιθανότητες από εμάς να το πάρει, ή στο κύπελο είναι φαβορί να μας περάσει ή έστω η ομάδα του παίζει θελκτικό ποδόσφαιρο που χαίρεσαι να βλέπεις.

Ποιο το νόημα της τόοοοσης γκρίνιας σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε; Ας βγει η χρονιά και συζητάμε αν πρέπει να μείνει ο Λουτσέσκου και του χρόνου. Τώρα τι;

Ρε σύ Γκίκα ποιον άνθρωπο της ομάδας δεν άφησα σε χλωρό κλαρί?
Ή νομίζεις ότι η αυστηρή κριτική μου σημαίνει κι όλας ότι θέλω να φύγει ο λουτσέσκου?
Ναι η ομάδα μπορεί να είναι 9 βαθμούς από την κορυφή αλλά δεν αποπνέει υγεία.
Ο λουτσέσκου είναι ένας πολύ καλός προπονητής ( με τα κουσούρια του) αλλά πρέπει να μπορέσει να διαχειριστεί ο ίδιος τα κουσούρια του. Αυτά που κατάφερε στον ΠΑΟΚ τα κατάφερε γιατί κάθε μέρα πίεζε τον εαυτό του και όχι γιατί πίστευε ότι είναι απλά ο καλύτερος και θα γίνουν ντα πραγματα από μόνα τους.
Φέτος έχει εγκλωβιστεί απο μόνος του λόγω έπαρσης δυστυχώς και αυτό φαίνεται.
Ο ΠΑΟΚ σήμερα παίζει με δεκάρι τον Αουγκούστο γιατί δεν δέχτηκε καμία από τις προτάσεις των υπευθύνων για τις μεταγραφές.
Μετά την διακοπή με τον βάζελο μας λέει ότι στοίχησε η διακοπή και στον επόμενο αγώνα μας λέει ότι δεν μπορεί να γίνει σωστή δουλειά με δύο παιχνίδια την εβδομάδα.
Στο θέμα τσιγγαρα μας λέει ότι τώρα ήταν η κατάλληλη ώρα για να μπει ( λες και αν έπαιρνε φυσιολογικά λεπτά από πιο πριν έτσι ώστε να μην καούν κάποιοι παίκτες ή γιατί τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του παίκτη δεν τα έχει κανένα άλλο χαφ θα χαλούσε η μαγιά),μη παραδεχόμενος ότι έκανε λάθος που δεν τον έβαλε πιο νωρίς,την ίδια στιγμή που το παιδί μπαίνει όχι απλά στο ροτεισον αλλά ξεκινάει 6/6 βασικός.
Η ομάδα έφτασε να έχει την συχνότητα θλάσεων εποχής Τούντορ.
Να είναι ταπεινός ,να βάλει κάτω το κεφάλι και να δουλέψει χωρίς έπαρση και να αφήσει τομείς που δεν κατέχει ( όπως οι μεταγραφές ) στους ειδικούς.
Δεν με νοιάζει αν η ομάδα είναι 19 ή 20 βαθμούς από τον πρώτο. Ξέρω ότι συγκεκριμένες ελλείψεις επιτρέπουν στο να κάνει πολλά φέτος.
Αλλά θέλω να δω αυτοκριτική και προσπάθεια να αλλάξει κάποια πράγματα ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνει και κάποιες εκπτώσεις στα πιστεύω του.
Δηλαδή θα του φερουν τώρα χαφ και εξτρέμ και αυτός θα τους βάλει τον Μάρτιο γιατί έτσι λειτουργεί? Όχι κύριε λουτσέσκου θα τους βάλεις αύριο. Το καταλαβαίνω να μην βάζεις ακόμα και τον Ολιβέιρα σε μία ομάδα που πηγαίνει τρένο,αλλά τώρα πρέπει να δείξεις ελαστικότητα και προσαρμοστικότητα[/quote]++++

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Όσο εμείς μαλώνουμε επειδή η ομάδα μας έφερε μια ισοπαλία με καλές πιθανότητες πρόκρισης και για μια δήλωση του Λουτσέσκου που εκθείασε την ΑΕΚ στην ουσία, η συγκεκριμένη ομάδα παίρνει άλλα 14 εκατομμύρια απ'το Κράτος και τη ΝΔ για το γήπεδό της.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Τρια πουλακια καθονταν και καπνιζαν ταμπακο.

Κομφουκιος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”