Πιθανώς λόγο της φοβερής ταχύτητας που φαίνεται να έχει με τη μπάλα στα πόδια.laska4 έγραψε:εγω θα διαφωνησω για την εκρηξη , μια χαρα εκρηξη απλα δεν ειναι σαν του γκαρι...και αυτο φαινεται οταν παει να παιξει το 1-2 , εχει ματς που φαινεται ξεκαθαρα ...για την αμυνα θα συμφωνησω , φαινεται οτι εχει προβλημα αλλα και παλι μου βγαζει οτι ειναι καλυτερος απο τον σοαρες ...+1 μειονεκτημα μπορω να πω εγω οτι δεν εχει καθολου κεφαλι και στα στημενα ειδικα τον εχουν εκτος ειτε αμυνα ειτε επιθεση
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- buffalobill4
Ισως βέβαια τον παίρνουμε και ως μοχλό πίεσης για τον ζιφκοβιτς.dimitris88 έγραψε:αυτό ακριβώς είναι πρώτα χαφ και μετά μπακ. ίσως εδώ βρίσκεται και η λογική της μεταγραφής του. Να τον θέλει ο Λούτσε να είναι ο αντίστοιχος Λημνιός ή κάτι τέτοιο. Αποκλείεται να τον παίρνουμε στη λογική του καθαρού δεξιού μπακ. Κάποιο άλλο σκεπτικό έχει ο ρουμάνος στο μυαλό του, που δεν μπορούμε να το καταλάβουμε αυτή τη στιγμή και μακάρι να είναι έτσι γιατί εάν τον παίρνουμε για πρώτο και ορθόδοξο δεξί μπακ....σφίξαμε!!mbison έγραψε:Bravo dimitris88
Eιναι ξεκαθαρα μπακ χαφ στη μεσαια γραμμή. Οπότε μαλλον παμε με 3 πίσω που μας ταιριάζει. Μακάρι να καθιερωθει ο Μιχαηλίδης αριστερά, έχει πολλα να δώσει δημιουργικά, αλλα πρεπει να βελτιωθει αμυντικά.
Εννοώ ότι τώρα ο αντριγια ζητάει εκατομμύριο για να υπογράψει αλλά πλέον και εμείς πήραμε χαφ/εξτρεμ οπότε του λέμε με τον τρόπο μας ότι κοιτα να δεις τοσα και αν θες. Ειδάλλως έχουμε και τειλορ.
Εκτός και αν πει ο Αντρίγια αν είναι να πάρει αυτός ο Taylor όσα πήρα εγώ φέτος τότε θέλω τα τετραπλά 

seaman έγραψε:Έδειξαν μια φωτογραφία του στον Γκαρσία και τρελάθηκε, θα φύγω φώναζε, αλλά θα φύγω και άλλους μαζί μου

- Shivaspace
taylor και zivkovic είναι να παίζουν μαζί! μη γίνει καμιά χαζομάρα και σπάσει αυτό το δίδυμο..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Δευ 14 Ιουν 2021, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
δες λίγο τη φάση στο 21:53 και σύγκρινε έκρηξη με το Σόλομον της Σαχτάρ. Είναι δύο μέτρα πίσω του και τον προλαβαίνει στην εκκίνηση. Εντάξει, φυσικά γενικά είναι γρήγορος ο παίκτης αλλά η ταχύτητα ανοίγει μετά το 10μετρο που έγραψε και ένας συνοπαδόςlaska4 έγραψε:εγω θα διαφωνησω για την εκρηξη , μια χαρα εκρηξη απλα δεν ειναι σαν του γκαρι...και αυτο φαινεται οταν παει να παιξει το 1-2 , εχει ματς που φαινεται ξεκαθαρα ...για την αμυνα θα συμφωνησω , φαινεται οτι εχει προβλημα αλλα και παλι μου βγαζει οτι ειναι καλυτερος απο τον σοαρες ...+1 μειονεκτημα μπορω να πω εγω οτι δεν εχει καθολου κεφαλι και στα στημενα ειδικα τον εχουν εκτος ειτε αμυνα ειτε επιθεση
https://www.youtube.com/watch?v=gZDTczhz3tc&t=5634s
ΡΕbuffalobill4 έγραψε:Όπως σωστά παρατήρησε ο μπαρλοου η δνιπρο τον πήρε με POS. Εμείς έχουμε στόχο να τον πάρουμε με ανέπαφη.tzelas έγραψε:Κανονική κλοπή της χρονιάς λοιπόν κάνουμε, 5 χιλ έδωσε η Ντνίπρο, μηδέν θα δώσουμε εμείς αφού θα τον πάρουμε ως ελεύθερο.buffalobill4 έγραψε:Aυτες είναι μεταγραφές. Ψαγμένες, δείχνει ότι το τμήμα σκαουτινγκ της παε αλλά και το τμήμα Σαββίδη που μας ενημέρωσαν οι δημοσιογράφοι ότι υπάρχει, συνεργάζονται άψογα. Αν μάλιστα μπορέσουμε και τον αποκτήσουμε με λιγότερα χρήματα από ότι τον απέκτησε η πρώην ομάδα του θα πρόκειται για την κλοπη της χρονιάς.
Έγινε η αρχή τώρα ας ελπίσουμε σε ανάλογη συνέχεια.

Το είδε ο Ζαμπά το βίντεο και ζήλεψε ρε φίλε......tzelas έγραψε:Εχει φάσεις από τα τελευταία 3 χρόνια όπου το 2018-2019 παίζει στην Λβιβ με το Νο2 με κόκκινα ή κίτρινα, το 2019-2020 είναι με το Νο 23 στην Ντνίπρο και οι φετινές είναι αυτές που έχει το Νο 17 (που ξεκίνησε την χρονιά) και πιο πρόσφατε με το Νο 10 που την τελείωσε. Οσο νά ναι για να τολμήσει να πάρει δεξί μπάκ το Νο 10 ένα επίπεδο τρέλας πρέπει να το έχει. Τρέμε Μούργκrainmaker έγραψε:Ω ρε τι κελεπούρι φέρνουμε!!!
[youtube]tfkkMKWwX5U[/youtube]![]()

buffalobill4 έγραψε:Aυτες είναι μεταγραφές. Ψαγμένες, δείχνει ότι το τμήμα σκαουτινγκ της παε αλλά και το τμήμα Σαββίδη που μας ενημέρωσαν οι δημοσιογράφοι ότι υπάρχει, συνεργάζονται άψογα. Αν μάλιστα μπορέσουμε και τον αποκτήσουμε με λιγότερα χρήματα από ότι τον απέκτησε η πρώην ομάδα του θα πρόκειται για την κλοπη της χρονιάς.
Έγινε η αρχή τώρα ας ελπίσουμε σε ανάλογη συνέχεια.

Να ρωτήσω κάτι; Δεν ντράπηκαν οι μεν να ζητήσουν 5000€ και οι δε να δώσουν 5000€;Σαν τα ιδιαίτερα της γυναίκας μου που της αφήναν 19,50 κάθε φορά για μιάμιση ώρα μάθημα...
Ειδικά αν συνυπολογίσεις οτι το "λιγότερα χρήματα απο πριν" σημαίνει οτι ουσιαστικά θα μας δώσουν και λεφτά για να τον πάρουμε, πιστεύω εν τέλει οτι έχετε δίκιο
Tony79 έγραψε:Για άλλες θεσεις ακούγεται τίποτα;

Και για την επίθεση ακούγεται κάποιος Σπόραρ....
- kataramenos5
Χαχαχαχαseaman έγραψε:Έδειξαν μια φωτογραφία του στον Γκαρσία και τρελάθηκε, θα φύγω φώναζε, αλλά θα φύγω και άλλους μαζί μου
- PAOK_Antarctica
- FreeWatcher
https://m.youtube.com/watch?v=2dVnIE0g-F8&t=30s
Πάμε να γίνει η αρχή, δεν την παλευω άλλο! Μπροστά είναι πολύ καλός και μη χλευάζετε! Έχει πάρα πολύ καλές μεταβιβάσεις και ταχύτητα!!! Πίσω θα δείξει, και ο Λίνο στον ΠΑΟΚ έμαθε άμυνα...
Πάμε να γίνει η αρχή, δεν την παλευω άλλο! Μπροστά είναι πολύ καλός και μη χλευάζετε! Έχει πάρα πολύ καλές μεταβιβάσεις και ταχύτητα!!! Πίσω θα δείξει, και ο Λίνο στον ΠΑΟΚ έμαθε άμυνα...