Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
tolis01

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από tolis01 »

Sekeris έγραψε:Μας έχουν ρίξει ΗΔΗ. Δεν μας υπολογίζουν και το έδειξαν από την ανακοίνωση της απόφασης την ώρα του ματς.
Τα παράπονά μας στην αμερικανικη πρεσβεία.Ποια νουδου...
Πέστα!!!!
Επιτέλους, γράφεται ευθαίως πως ο χοντρός είναι μπροστινός της αμερικάνικης πρεσβείας.
Άντε γιατί έχω βαρεθεί να τα γράφω γύρω γύρω 2 χρόνια και το ποδόσφαιρο είναι μόνο η αφορμή.

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... s#p1548073

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1548108

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... s#p1616978

Θα ακολουθήσει σεντόνι.
Βάζω στην άκρη τα ποδοσφαιρικά, γιατί χέστηκαν οι ¨μεγάλοι¨, αυτό που μου κίνησε την προσοχή είναι η φάση με το Noor1. Πιάστηκε καλοκαίρι 2014 (τελευταίο 6μηνο κυβέρνησης Σαμαρά) και για σχεδόν έξι (6) χρόνια δεν έχει γίνει τίποτε. 3 τόνοι πρέζας δε βρίσκονται εύκολα. Η πηγή είναι το Αφγανιστάν και γνωστός ποιος το ελέγχει. Και γνωστό πως χρειάζονται και μετρητά για black operations. Δεν εξαφανίζονται μάρτυρες μαζικά χωρίς κρατική υποστήριξη. Ένα το κρατούμενο.
¨Χαλάει¨ την πιάτσα που ο Βάνιας είναι ¨Ρώσος¨ και οι πρόθυμες μη πατριωτικές αμφότερες κυβερνήσεις δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να πάνε τις διπλωματικές σχέσεις με τη Ρωσία στα Τάρταρα.
- επί Τσίπρα με το Σκοπιανό, απελάσεις διπλωματών, ενεργοποίηση των Συριζοτρολ ενάντια στον ΠΑΟΚ και το Σαββίδη.
- Ο Κούλης (γνωστή η απέχθεια του Δρακουλέικου σε κάθε τι πατριωτικό), στο άσχετο δηλώνει πως η μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια στα Βαλκάνια είναι η Ρωσία.
- Η προδοτική μασονική ιεραρχία που σιγοντάρει τη διάσπαση της Ιεραρχίας με αφορμή το ουκρανικό, που το FBI κρατάει το Πατριαρχείο από τα @@ για τα εκατομμύρια που φαγώθηκαν στην αμερικάνικη αρχιεπισκοπή.
Κι έχεις και σου λένε ψωλιές του στυλ ¨η Ρωσία πούλησε S400 στην Τουρκία¨ λες κι εσύ πήγες να ζητήσεις να αγοράσεις και σου είπαν όχι. Ή όταν στην πέσει ο σουλτάνος δε θα στην πέσει με αμερικάνικα F16, γερμανικά Leopard κοκ.
Ή ψωλιές :
- ¨ο Λένιν βοήθησε τον Κεμάλ¨ που δεν ήταν ο μόνος, και ξεχνάμε πως στείλαμε στρατό σε Ουκρανία το 2019 στον ρώσικο εμφύλιο
- ¨ο Τσάρος έφτιαξε τη Μεγάλη Βουλγαρία¨ και ξεχνάμε πως στείλαμε στρατό 20 χρόνια πριν στην Κριμαία παρόλο που μας στείλανε τον 1ο ΜΕΓΑ ΕΛΛΗΝΑ Καποδίστρια (ο οποίος έφτιαξε και το Σύνταγμα της Ελβετίας και τους έχουν παντού αγάλματα), τους πατριώτες Υψηλάντηδες, άφησαν τη Φιλική Εταιρία να ανδρωθεί.

Και που διαβάζουμε για Ελλάδα/Τεχνολογία/Διάστημα κλπ κλπ κι έχεις την ευλογία να είναι Έλληνας και Πόντιος και Ρώσος ο Θεόδωρος Γιουρτσίχιν (4ος ever σε παρουσία στο διάστημα) με τους γονείς του να μένουν Σίνδο κι αντί να τον προσκαλέσεις να μιλήσει σε σχολεία να τον βάλεις σε επιτροπές (αν έχεις σκοπό σοβαρό να ασχοληθείς) αμφιβάλω αν 1% στην Ελλάδα τον έχουν καν ακουστά.

Και τώρα μ@λ@κ@ ΠΑΟΚτσή ίσως σκεφτείς, πως ο Βάνιας κάνει κακό στην ομάδα.
Πάρε ένα Γούμενο ή στην καλύτερη περίπτωση μια ρεβολουθιόν να σε σφάζουν στπ γόνατο.
Λες και θα είχες ελπίδα μ@λ@κ@ ΠΑΟΚτσή να διεκδικήσεις τίτλους χωρίς ΒΑΡ, με Αρετόπουλους, Παπάδες, Κομίνηδες.

Λες και μ@λ@κ@ ΠΑΟΚτσή είδες καμιά Google, Amazon, VW, Mercedes, Total να φέρνουν δουλειές και υγεία στη Βόρεια Ελλάδα. Ένας Μουζενίδης (Ρώσος κι αυτός) κι ένας Σαββίδης.
Με το καλό να ορίσουν και οι Τζον Πάπες.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Sick Bastard έγραψε:Ιβάν, ο Βορίδης θα εγκαινιάσει την Agrotica, την Πέμπτη 30-01-2020 στις 19:00.
Θα πας;
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

Κατεβασμα στην καμαρα της αποστολης του σιχαματος θελει για 23.2!τερμα οι ευγενιες και οι μαλακιες!
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Μέγα λάθος Jack_riper .
Εμείς βροντοφωνάζουμε πως οι τίτλοι κρίνονται στο χορτάρι και προσκαλούμε τους πάντες να μας κερδίσουν καθαρά σε αυτό.
Και τα τραμπουκα στο τηγάνι σε αυτό αποσκοπούσαν, να τσιμπήσουμε εμείς.

Μέχρι τότε:
Παρακαλώ, τι κάνετε; Θέλετε να σας κεράσουμε γλυκάκι; εδώ είναι η σουίτα σας όπως κάθε φιλοξενούμενου.
Πίστεψέ μας, θα μείνουν άυπνοι και θα τρώνε τα νύχια τους περιμένοντας κανα ντου ενώ οι παίχτες θα κοιμούνται στο Μακ Παλλάς, Σάββατο βράδυ θα τα πιούμε σε κανα κουτούκι ή μπουζούκι ή κλαμπ, Κυριακή μεσημέρι φαγητό σπίτι, καφέ παραλία κι ανέβασμα με τραγούδια στο ναό.

Ο πολεμιστής πριν τη μάχη ηρεμεί και τραγουδάει. ΚΑΝΟΝΑΣ
Όλη η ενέργεια από τις 19:00 και μετά. Μέχρι τότε Ολύμπια ηρεμία, καλαμπούρι, ρετσινούλα.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Σωστός.

Τώρα εάν γίνονται έργα δίπλα από το ξενοδοχειο τους ή μεθύσουν οι ένοικοι στον ίδιο όροφο, δεν φταίμε εμείς.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Βάνια, μεγάλε Πόντιε, ΤΡΑΝΤΕΛΛΗΝΑ, σ' ευχαριστώ, για μια ακόμα φορά, γι αυτό που ζω τις τελευταίες μέρες....

:pano:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εγώ περιμένω περισσότερα. Ουσιαστικα ο Ιβαν δεν εχει πάρει θέση σε αυτά που γίνονται.

Εκτός αν πιστεύει κανείς πως με μεθοδεύσεις κατάφερε τη νομοθετική ρυθμιχαχαχα.

Ναι τον αγαπώ, ναι τον στηρίζω μέχρι τέλους, αλλά μέχρι τώρα δεν εχει κάνει τίποτα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Σε έκανε νταμπλούχο και αήττητο πρωταθλητή. Πρώτη φορά στην ιστορία σου. Αυτό έκανε.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Napoli4 έγραψε:Εγώ περιμένω περισσότερα. Ουσιαστικα ο Ιβαν δεν εχει πάρει θέση σε αυτά που γίνονται.

Ναι τον αγαπώ, ναι τον στηρίζω μέχρι τέλους, αλλά μέχρι τώρα δεν εχει κάνει τίποτα.
Μα το λέει και η ανακοίνωση του γαβρου ο Σαββίδης υποβιβαζει τον ιστορικό ΠΑΟΚ..... :) :)

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

navigator11 έγραψε:Σε έκανε νταμπλούχο και αήττητο πρωταθλητή. Πρώτη φορά στην ιστορία σου. Αυτό έκανε.
2 φορές

Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

navigator11 έγραψε:Σε έκανε νταμπλούχο και αήττητο πρωταθλητή. Πρώτη φορά στην ιστορία σου. Αυτό έκανε.
Ενωμένοι θα καταφέρουμε τα πάντα αν κάνουμε υψηλή κριτική χωρις να ξέρουμε και πολλά, μόνο εμείς θσ χάσουμε, τώρα πρέπει να είμαστε μια γροθιά με επικεφαλής τον Ιβάν.....

Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Μαγκες, πάρτε το αλλιως. Έχω τόσα ποστς εδω, ξέρετε πως στηρίζω διοικηση-ομαδα-παικτες μέχρι τελικής πτώσεως. Ο Ιβαν είναι οικογενεια και αυτό δεν αλλάζει. Το να λέω πως περιμενα περισσότερα το τελευταίο διήμερο, δε θεωρώ πως ειναι κατι υπερβολικό.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δυστυχώς φίλε είσαι σε τοξικό αθλητικά περιβάλλον και επηρεάζεσαι δεν φταις εσύ άνθρωπος είσαι...

DrunkKiddo

Δημοσίευση από DrunkKiddo »

Καλησπέρα και από μένα παιδιά, δεν ξέρω ποσά χρόνια παρακολουθώ το φόρουμ, απλά δεν γράφω. Νομίζω πως ο Ιβαν θα μιλήσει . Με λόγια; Με πράξεις; Δεν ξέρω και δεν μπορώ να ξέρω γιατί δε μπορώ να μπω συο μυαλό ενός τέτοιου ανθρώπου. Αν λειτουργούσε με υην λογική μας δεν θα ήταν Ο Ιβαν, θα ήταν απλά ένας Ιβαν ακόμα. Γνωρίζει πολλά περισσότερα από εμάς για το όλο θέμα και για όλους αυτούς που μας πολεμάμε. Θα μιλήσει. Και όταν μίλησει θα γίνει πόλεμος. Μέχρι τότε νομίζω πως θα πρέπει να στηρίζουμε την ομάδα οσο ποτέ. Τώρα μας χρειάζεστε! Όχι όταν κάνει περίπατο και πέρνει αητητα. Τώρα .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Napoli4 έγραψε:Εγώ περιμένω περισσότερα. Ουσιαστικα ο Ιβαν δεν εχει πάρει θέση σε αυτά που γίνονται.

Ναι τον αγαπώ, ναι τον στηρίζω μέχρι τέλους, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει κάνει τίποτα.
Αδελφέ Ναπολιτάνε και μόνο που, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ, αναφέρεται ο κίνδυνος διάσπασης της κοινωνικής συνοχής, λόγια που "υιοθετεί" ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, λίγες ώρες αργότερα, μιλώντας για αλλαγή του νόμου, έφτασε και περίσσεψε να σφίξει η κωλάρα των νεοφιλελέδων, γεμίζοντας περιττώματα τα βρακιά τους...

Υ.Γ. Από τότε που ανέλαβε την Προεδρία της ΠΑΕ, ο Βάνιας, μιλάει πολύ λίγο και πράττει πάρα πολύ και ΕΥΓΕ του!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”