Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από goran 64 »

Ωραία ρε Νικόλα, αλλά τώρα ρε συ;;; Τώρα το μόνο που έχουμε να συζητάμε είναι...................η μίνι προετοιμασία της ομάδας μας εν όψει play off!!! :?

Μπλιαξ δηλαδή...σκέτη βαρεμάρα!!! :)

Υ.Γ. Άντε καλά, μην βαράς, είναι και η πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ και η Ευρωλιγκάτη του μπάσκετ και η υπεράνθρωπη προσπάθεια των παλικαριών μας στο handball για συμμετοχή στον τελικό του Πρωταθλήματος και των κοριτσιών μας για το νταμπλ και...και...και...(πολλά είναι τελικά ρε φίλε...Π.Α.Ο.Κ. είσαι!!! :nairepaok: ) :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα σε όλους μας!
Καλησπερα απο μενα και χρονια πολλα.

Καλα ρε,εχει γενεθλια ο Αποστολης και επρεπε να μπω στις 14.30
για να ακουσει τα πρωτα χρονια πολλα στο φορουμ?

Ντροπη
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πέα' τα!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μααααα...μετάάάάάά... :roll:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Απελπισια ,να φταινε τα φεγγαρια ,να φταιει η εποχη ,οσα συμβαινουν γυρω μου ,αλλα τελευταια θελω ολο και λιγοτερο να μπαινω στο φορουμ.Σ ολα τα τοπικ φαγωμαρα και μιρλα...Κουραση.
Κι ομως σ αλλα φορουμ υπαρχει ενα τελειως διαφορετικο κλιμα.Ο αλλος ειναι αδελφος, δε του την πεφτεις με το παραμικρο,δεν εχεις το ζοναρι σου λυμενο για καυγα.Εδω γιατι ετσι?Τι κανουμε στραβα?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλημέρα σε όλους τους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες...Όχι στους μισούς, ούτε σε ένα κομμάτι τους μικρό ή μεγάλο, σε όλους!!! :(
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Πέα' τα!
Εγω λέγ' ατα μα,σιτα εγαμεθεν η γραία...................
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

sn0ufel4 έγραψε:αυτο το σχολιο ηθελα να το κανω χθες ανημερα της επετειου των 90 χρονων της ΠΑΟΚαρας μας αλλα δε πειραζει το κανω σημερα.....

αυτο λοιπον ειναι το 1000 μου ποστ στο φορουμ! απο τον δεκεμβριο του 13 οταν και γραφτηκα μεχρι σημερα εδω μεσα εχουμε ζησει ολοι πολλα ευχαριστα και δυσαρεστα! σας ευχαριστω ολους εναν εναν γιατι ειστε ολοι ανεξαιρετως κομματι πλεον της ζωης μου καθως δεν υπαρχει μερα που να μην μπαινω στο φορουμ να σας διαβαζω και να συζηταμε ολοι μαζι!

Σας ευχαριστω λοιπον ολους που με ανεχεστε το νιανιαρο και σας ευχαριστω που μου μαθαινεται καθημερινα τι ειναι Π.Α.Ο.Κ.!

Για το μονο που λυπαμαι ειναι που δεν εχω γνωρισει κανεναν σας προσωπικα αλλα που θα παει θα γινει και αυτο καποια στιγμη!

Να στε ολοι καλα και μακαρι συντομα να πανυγηριζουμε τιτλους και επιτυχιες ολοι μαζι σε ολα τα αθληματα!
Να είσαι καλά και σε ένα χρόνο να τα διπλασιάσεις!
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

kataramenos5 έγραψε:Απελπισια ,να φταινε τα φεγγαρια ,να φταιει η εποχη ,οσα συμβαινουν γυρω μου ,αλλα τελευταια θελω ολο και λιγοτερο να μπαινω στο φορουμ.Σ ολα τα τοπικ φαγωμαρα και μιρλα...Κουραση.
Κι ομως σ αλλα φορουμ υπαρχει ενα τελειως διαφορετικο κλιμα.Ο αλλος ειναι αδελφος, δε του την πεφτεις με το παραμικρο,δεν εχεις το ζοναρι σου λυμενο για καυγα.Εδω γιατι ετσι?Τι κανουμε στραβα?

1)Θεωρουμε οτι ο συνομιλητης μας δεν αγαπαει περισσοτερο την ομαδα απο μας(η καμια φορα και καθολου)
2)Ο εχων αντιθετη αποψη απο μας θελει το κακο του ΠΑΟΚ και εχει πονηρους σκοπους.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Καφενείο

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Kourdos έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:......
Να είσαι καλά και σε ένα χρόνο να τα διπλασιάσεις!
ευχαριστω πολυ κουρδε!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Καλημερα και ευχομαι πραγματικα να ειναι μια καλη μερα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλημέρα σε όλους τους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες...Όχι στους μισούς, ούτε σε ένα κομμάτι τους μικρό ή μεγάλο, σε όλους!!! :(
Αυτό + ... ο καφές μας, είτε πικρός (ο δικός μου σκέτος γαρ), είτε μέτριος, είτε γλυκός, είναι απαραίτητος για να έρθουμε στα ίσα μας μετά από έναν, είτε πολύωρο και ήσυχο, είτε ολιγόωρο και ανήσυχο ύπνο!!!

Χρήσιμος λοιπόν ο καφές μας, μάλιστα κάθε, μα κάθε πρωινό, απογευματάκι ή νύχτα (αναλόγως τι δουλειά κάνει ο καθένας μας φυσικά), όπως ακριβώς κι ο Π.Α.Ο.Κ. για εμάς αλλά κι ο κάθε Π.Α.Ο.Κ.τσής γι αυτόν!!!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πέρασα για ένα γεια!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Γεια...
Άβαταρ μέλους