71.Παναγιώτης Γλύκος
- hasio_john
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Κρίμα ρε Παναγιώταρε, σε γκαντέμιασαν οι μόνιμες μίρλες που όλη μέρα έβρισκαν και κάτι κακό πάνω σου.
Άντε να μας δω τώρα με τον επόμενο που θα πάρουμε τι κουκιά θα μαζεύει.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και σιδερένιος!
Άντε να μας δω τώρα με τον επόμενο που θα πάρουμε τι κουκιά θα μαζεύει.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και σιδερένιος!
Περαστικα, εισαι ο κορυφαιος Ελληνας γκολκιπερ.
Προτεινω στους ΑΡΔ να σε προσφωνουν "sugar" οπως αυτον: Micheal "Sugar" Ray Richardson, που τον θυμομαστε ως αντιπαλο με Κνορ Μπολονια, γυρω στα 1990 και εκανε σπουδαια καριερα ως sugar.
Προτεινω στους ΑΡΔ να σε προσφωνουν "sugar" οπως αυτον: Micheal "Sugar" Ray Richardson, που τον θυμομαστε ως αντιπαλο με Κνορ Μπολονια, γυρω στα 1990 και εκανε σπουδαια καριερα ως sugar.
Περαστικά σου Παναγιώτη.
ΥΓ. Μόνο μ αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να πάρει χαρά από σένα ο σκατόψυχος μιρτσος.
ΥΓ. Μόνο μ αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να πάρει χαρά από σένα ο σκατόψυχος μιρτσος.
Περαστικά να 'ναι.
Όμως χρειαζόμασταν γκολκίπερ και πριν και τώρα. Εκτός του ότι δεν μου αρέσει που τον έχουμε στην ομάδα, το αντικειμενικό γεγονός είναι ότι σχεδόν κάθε χρόνο έχει και από έναν σοβαρό τραυματισμό που τον αφήνει έξω για μήνες. Προφανώς και χρειαζόμαστε πρωτοκλασάτο τέρμα.
Όμως χρειαζόμασταν γκολκίπερ και πριν και τώρα. Εκτός του ότι δεν μου αρέσει που τον έχουμε στην ομάδα, το αντικειμενικό γεγονός είναι ότι σχεδόν κάθε χρόνο έχει και από έναν σοβαρό τραυματισμό που τον αφήνει έξω για μήνες. Προφανώς και χρειαζόμαστε πρωτοκλασάτο τέρμα.
- back in black
Απο τους πιο δύσκολους τραυματισμούς για αθλητές. Είναι κρίμα τόσο για το Γλύκο, όσο και για τον ΠΑΟΚ να του τυχαίνει τέτοιος τραυματισμός στην καλύτερή του χρονιά στον ΠΑΟΚ. Περαστικά του και να γυρίσει σιδερένιος.
-
- Sick Bastard
- desperando
- Επικοινωνία:
περαστικά ρε Παναγιώτη
Δυστυχώς πάνω στο καλύτερο σημείο της καριέρα σου έχεις αυτόν τον τραυματισμό.
μακάρι να γυρίσεις γρήγορα και πιο δυνατός.
υγ κρατιέμαι για να μην ποστάρω ποστ από ένα ντεμεκ παοκτσακι στο φεισμπουκ που χαίρεται με τον τραυματισμό του παιδιού.
υγ 2 προσωπικά για τα επόμενα 2 ματς νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια με τον σιαμπανη παρά με τον μπρικιτς
υγ κρατιέμαι για να μην ποστάρω ποστ από ένα ντεμεκ παοκτσακι στο φεισμπουκ που χαίρεται με τον τραυματισμό του παιδιού.
υγ 2 προσωπικά για τα επόμενα 2 ματς νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια με τον σιαμπανη παρά με τον μπρικιτς
Περαστικά ρε Παναγιώτη, υπομονή, κουράγιο, δύναμη, και με το καλό πίσω σιδερένιος!
-
Περαστικά και γρήγορα πίσω σιδερένιος
(αυτό το τσίρκο με τα στημένα πλευ-οφ πρέπει να τελειώνει κάποια στιγμή , μας κοστίζει αρκετά)
(αυτό το τσίρκο με τα στημένα πλευ-οφ πρέπει να τελειώνει κάποια στιγμή , μας κοστίζει αρκετά)
Βρήκες και εσυ περίοδο να τραυματισθείς...
Μα πόσο γκαντέμης είσαι ρε παιδί μου...
Γρηγορη αναρρωση ευχομαι.
Μα πόσο γκαντέμης είσαι ρε παιδί μου...
Γρηγορη αναρρωση ευχομαι.
- Παλαιολόγος
και εκανε και ωραιες εμφανισεις και με πανιωνιο μου ειχε αρεσει πολυ!κριμα
ο Θεος μαζι σου,καλη αναρρωση
ο Θεος μαζι σου,καλη αναρρωση
- Παλαιολόγος
ο σιαμπανης στο τελευταιο που τον ειδα ηταν φουλ τρακαρισμενος,μιλαμε για φουλ,κατι που δικαιολογειταιdesperando έγραψε:περαστικά ρε Παναγιώτη
μπρκιτς δεν εχω δει παρα ελαχιστα,αλλα δεν ακουω και τα καλυτερα