33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Θα συμφωνησω με αυτα που λες καρχαρια...με μια μικρη ενσταση...οτι τα τελευταια 3 χρονια οσον αφορα την θεση του φορ μετα τον Κλαους υπηρχε το χαος...Γιαννου...Σακης κτλ....και σ αυτο το θεμα ημασταν παρα πολυ τυχεροι και φυσικα ο ιδιος ο παικτης που δν ειχε κανεναν μεγαλο τραυματισμο και να μεινουμε τελειος ξεκρεμαστοι....
Τάδε έφη, Απόστολος.ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλή ατμόσφαιρα θα γίνουμε όταν εκφραζόμαστε όλοι δημοκρατικά και όχι σαν οι μόνοι κατέχοντες την αλήθεια.
+ όσα θες!!!
Πραγματικά αναρωτιέμαι τι κόλλημα έχει με εσένα ο προπονητής και δε βάζει τον Νέτσιντ βασικό. Χειρότερος σήμερα μαζί με το παλτό που πήραμε 700 χιλιάρικα.

- desperando
- Επικοινωνία:
σήμερα ήσουν εκτός τόπου και χρόνου.είναι αδύνατον να κάνεις τέτοιο τελείωμα.δείχνει ότι δεν είσαι συγκεντρωμένος.
όσο για το παλτό με τα 700 σε 20 λεπτά έβγαλε δύο πάρε βαλε και ας μην ήταν πολύ καλός
όσο για το παλτό με τα 700 σε 20 λεπτά έβγαλε δύο πάρε βαλε και ας μην ήταν πολύ καλός
Δηλαδη + 2 γκολ
Ε αμα ειναι ετσι τα παλτα φερτε μου μια ντουζινα τετοια. Αλλα και παικκτες να μπορουν να σκοραρουν. Σημερα θα πω ατυχοι απλα.
Ε αμα ειναι ετσι τα παλτα φερτε μου μια ντουζινα τετοια. Αλλα και παικκτες να μπορουν να σκοραρουν. Σημερα θα πω ατυχοι απλα.
Για άλλη μια φορά
Ρε στο τετ α τετ ού προσπαθεί να στείλει την μπάλα!!!!
Ενα τετ α τετ ρε Κλάους να τελειώσεις και ας χάνεις τα δύσκολα!!!!!

Ρε στο τετ α τετ ού προσπαθεί να στείλει την μπάλα!!!!
Ενα τετ α τετ ρε Κλάους να τελειώσεις και ας χάνεις τα δύσκολα!!!!!

απο Killer Klaus...έγινες Στέφανος Αχαστασιάδης...
ευτυχώς ο Νίνης έχασε ευκολότερο και καταλάβαμε ότι υπάρχει και χειρότερο..
ευτυχώς ο Νίνης έχασε ευκολότερο και καταλάβαμε ότι υπάρχει και χειρότερο..
Αρκεί να έχεις καλη ντουλαπα. Αν εχεις πεστο. ουτως η αλλος... Κερδιζει η χανει ο ΠΑΟΚ ενα παλτο παντα θα βρεθει.stelyk έγραψε:αμα αποκαλεσω εγω κανεναν παλτο θα φαω μπαν???

το κακο ειναι οτι το λεει ο συγκεκριμενος μπλε επανηλημενα χωρις καποιος να του κανει καμμια παρατηρηση.
εχει κουρασει πολυ και στην τελικη δεν γουσταρω να βριζουν παιχτες που εχουν προσφερει ή θα συνεχησουν να προσφερουν στην ομαδα μου.
ειμαστε ΠΑΟΚ εδω αν θελει ας μπει στον σουπα3 να βριζει τον Κλαους.
εχει κουρασει πολυ και στην τελικη δεν γουσταρω να βριζουν παιχτες που εχουν προσφερει ή θα συνεχησουν να προσφερουν στην ομαδα μου.
ειμαστε ΠΑΟΚ εδω αν θελει ας μπει στον σουπα3 να βριζει τον Κλαους.
Που είδες να τον βρίζω λεβέντη μου. Βρίζω σημαίνει μειώνω την προσωπικότητα κάποιου ανθρώπου. Μην συγχύζεις το ποδόσφαιρο με την κοινωνική ζωή. Μπορεί να είναι το καλύτερο παιδί στον κόσμο. Εγώ μια φορά σαν ποδοσφαιριστή δεν τον πάω γιατί πάει κάτω αντί πάνω και είναι σαν παλαίμαχος ετών 25, τι να κάνουμε???
ΥΓ. Το όνομα του μπλε είναι Φώτης.

Photis έγραψε:Που είδες να τον βρίζω λεβέντη μου. Βρίζω σημαίνει μειώνω την προσωπικότητα κάποιου ανθρώπου. Μην συγχύζεις το ποδόσφαιρο με την κοινωνική ζωή. Μπορεί να είναι το καλύτερο παιδί στον κόσμο. Εγώ μια φορά σαν ποδοσφαιριστή δεν τον πάω γιατί πάει κάτω αντί πάνω και είναι σαν παλαίμαχος ετών 25, τι να κάνουμε???
εε τοτε εισαι παλτο
δεν βριζω συμφωνα με σενα κανονησε......
Προπονηση στα τελειωματα και στα ΤΕΤ Α ΤΕΤ.
Δουλεψε και μονος σου μην περιμενεις τον προπονητη για ολα.
Εγω προτιμαω ΠΑΟΚτσακι σεντερ.φορ απο αλλον αλλα να ξερω τοι βελτιωνεται.
Υ.Γ, καλο κοντρολ.
Δουλεψε και μονος σου μην περιμενεις τον προπονητη για ολα.
Εγω προτιμαω ΠΑΟΚτσακι σεντερ.φορ απο αλλον αλλα να ξερω τοι βελτιωνεται.
Υ.Γ, καλο κοντρολ.