László Bölöni
- KilledByDeath_4
Re: László Bölöni
KilledByDeath_4 έγραψε:το οτι δεν τον ηξερες μαλλον φταις εσυ.
ο Μπολονι ειναι ονομα και κατατασεται στους καλους προπονητες στην ευρωπη.
Για το εργο του με τις ακαδημιες εχουν γραφτει στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ παρα πολλα που δικαιολογουν τον χαρακτηρισμο οτι ειναι στους καλυτερους παγκοσμιως.
Με το χέρι στην καρδιά ρε αδέρφια, γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος, πείτε μου. Ξέρατε όλοι εσείς τον Λάζλο Μπόλονι πριν από εκείνο το ποστ του Ολιβάρες;;; Ειλικρινή απάντηση θέλω όμως.
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ ένα ξέρω, ο Σταφυλλιδης υπέγραψε από το 2010 επαγγελματικό συμβόλαιο.Ένας τραυματισμός στη μέση τον κράτησε 7 μήνες εκτός και ένας ακόμη τραυματισμός ήταν υπεύθυνος και για την μη συμμετοχή του στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας επί Σάντος.
Καλός χρυσός ο Λάζλο αλλά μην τον θεοποιούμε κιολας.......

Καλός χρυσός ο Λάζλο αλλά μην τον θεοποιούμε κιολας.......

-
rox-4- έγραψε:xrisitsapa έγραψε:Τοσο κλάμα για προπονητη που μας ειχε 25β. απο την κορυφη και ΚΑΤΑΦΕΡΕ να μας βγαλει 4ους στα play off, που τον εχει κανει γκομενα ο Δωνης φετος, που ολη τη χρονια εκανε 4 καλα ματς, που εσπασε καθε ρεκορ σε θλασεις, που μετα απο καθε νικη εβγαινε και δηλωνε "θα φυγω", "θα δω", "εχω προταση¨" και αλλα σαλια, ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ !!
Υ.Γ1. Τελικα η καλη επικοινωνια και ο λαικισμος ειναι μεγαλο πραγμα...
Υ.Γ2. Αυτο δε σημαινει οτι ο χειρισμος του Ζηση ηταν σωστος. Ηταν ΠΟΥΣΤΙΚΟΣ, τελεία. Αφου δεν τον γουσταρεις, (και για μενα εχεις δικιο) το λες στα ισα και δεν παιζεις θεατρακι της κακιας ωρας. Ετσι κανει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Εντάξει, βρήκαμε και ποιος φταίει για τις θλάσεις. Δεν είχε γιατρό η ομάδα?
Προφανώς και δεν έχει την αποκλειστική ευθύνη, αλλά είναι ο κύριος υπεύθυνος. Αν είχε θέμα με το ιατρικό τιμ, ας το έλεγε. Επίσης το να αρνείται στη συνέντευξη τύπου οτι υπήρξε πρόβλημα, ήταν τουλάχιστον αστείο.
Ναι. Τα γραπτά μένουν.
Απο την άλλη, δε τρελάθηκα κιόλας που έφυγε. Με κούρασε όλη τη χρονιά με τα ήξεις αφίξεις του. Και με τις εξυπνάδες σε κάθε συνέντευξη. Ναι ήθελα τρελά να έρθει πέρσι, αλλά με ψιλο απογοήτευσε φέτος.
Απο την άλλη, δε τρελάθηκα κιόλας που έφυγε. Με κούρασε όλη τη χρονιά με τα ήξεις αφίξεις του. Και με τις εξυπνάδες σε κάθε συνέντευξη. Ναι ήθελα τρελά να έρθει πέρσι, αλλά με ψιλο απογοήτευσε φέτος.
gika έγραψε:Με το χέρι στην καρδιά ρε αδέρφια, γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος, πείτε μου. Ξέρατε όλοι εσείς τον Λάζλο Μπόλονι πριν από εκείνο το ποστ του Ολιβάρες;;; Ειλικρινή απάντηση θέλω όμως.
ναι ρε φιλε νταξ γνωστος ειναι.και αρκετα μαλιστα.
χρονια ακουγεται κιολας οτι τον ηθελαν καθε καλοκαιρι ελληνικες ομαδες γιατι το κασε του ηταν σχετικα προσιτο παντα.αλλα ολο δεν ερχοταν λογω του χαρακτηρα που εχει(τουλαχιστον ετσι ελεγαν παντα τα αρδς)
Το μεγαλύτερο προσόν του Λάζλο ηταν το επικοινωνιακό. Και να φανταστείτε οτι τα αγγλικά του ηταν χειρότερα κι απο αυτά του Στάθη Ψάλτη στις βιντεοκασσέτες. Τελικά ο μεταφραστής τον έκανε μάγκα...

Κι οσο για τον Σταφυλλίδη. Ποιός τον έφερε στην ομάδα; Στις μικρές ομάδες ποιούς προπονητές είχε; Ας δώσουμε ενα credit και σε αυτούς ρε παιδιά.

Κι οσο για τον Σταφυλλίδη. Ποιός τον έφερε στην ομάδα; Στις μικρές ομάδες ποιούς προπονητές είχε; Ας δώσουμε ενα credit και σε αυτούς ρε παιδιά.
KilledByDeath_4 έγραψε:το οτι δεν τον ηξερες μαλλον φταις εσυ.
Για το εργο του με τις ακαδημιες εχουν γραφτει στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ παρα πολλα που δικαιολογουν τον χαρακτηρισμο οτι ειναι στους καλυτερους παγκοσμιως.
ΝΑΙ φίλε τον ήξερα κι εγώ.Για την πλειοψηφία μιλάω...Αν ήταν έτσι όπως τα λες,που δεν είναι,θα δούλευε σε μεγάλη ομάδα κι όχι στην ψωροκώσταινα την Ελλάδα
Λοιπόν χαιρετήστε τον όσο μπορείτε τον Μπόλονι. Σε λίγες ώρες θα κλείσει το τόπικ του.

Για τις περγαμηνές Μπόλονι, όποιος δεν είναι κακόπιστος κοιτάζει το βιογραφικό του, τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.Μπορεί να μην μας ικανοποίησε αλλά οι μεγάλες προσωπικότητες πάντα διχάζουν και το παρελθόν ποτέ δεν εγγυάται το μέλλον αν και με τις συνθήκες που δούλεψε (ξεγύμνωμα ρόστερ, οικονομικό, προεδρική αμφισβήτηση με όλα τα συνεπάκολουθα από τον Δεκέμβρη) δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχημένος απο την πρώτη χρονιά.
Το θέμα δεν είναι η αναμφισβήτητη αξία του Μπόλονι αλλά ο τρόπος που ΜΕΘΟΔΕΥΤΗΚΕ η απομάκρυνση του και το μέγεθος των αντικαταστατών του (που θα πρέπει να είναι αρκετά μικρό για να μπορεί ο Βρύζας να τους κουμαντάρει).Οσο για τα επιχειρήματα περί υψους αμοιβής και μειωμένου μπάτζετ είναι για γέλια και για κλάματα.
Το χειρότερο απ όλα είναι η νοοτροπία που δείχνει ο Βρύζας.
By the way, οι οργανωμένοι το Σαββατοκύριακο έχουν αργία?
Το θέμα δεν είναι η αναμφισβήτητη αξία του Μπόλονι αλλά ο τρόπος που ΜΕΘΟΔΕΥΤΗΚΕ η απομάκρυνση του και το μέγεθος των αντικαταστατών του (που θα πρέπει να είναι αρκετά μικρό για να μπορεί ο Βρύζας να τους κουμαντάρει).Οσο για τα επιχειρήματα περί υψους αμοιβής και μειωμένου μπάτζετ είναι για γέλια και για κλάματα.
Το χειρότερο απ όλα είναι η νοοτροπία που δείχνει ο Βρύζας.
By the way, οι οργανωμένοι το Σαββατοκύριακο έχουν αργία?
-
gika έγραψε:KilledByDeath_4 έγραψε:το οτι δεν τον ηξερες μαλλον φταις εσυ.
Με το χέρι στην καρδιά ρε αδέρφια, γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος, πείτε μου. Ξέρατε όλοι εσείς τον Λάζλο Μπόλονι πριν από εκείνο το ποστ του Ολιβάρες;;; Ειλικρινή απάντηση θέλω όμως.
Όχι ρε ούτε η μάνα του δεν τον ήξερε. Πλάκα με κάνεις?? Εσύ μας έβγαλες τον Μπερέτα προπονηταρά, εκείνον τον ήξερες και τον Μπόλονι τώρα τον άκουσες??

Για μένα είναι ότι κλύτερο μπορούσαμε να έχουμε..Αλλά επειδή εδώ μέσα έχω διαβάσει τα πιο απίστευτα, θυμίζω κι ένα ρητό..."Κάθε λαος έχει τους ηγέτες που του αξίζει" γι αυτό τόσα χρόνια μας διοικούν λαμόγια...Τέτοια ζώα είμαστε
- trel@menos
αντιο δασκαλε. καλη συνεχεια. μαλλον δεν μπορουμε να αντεξουμε εναν μεγαλο προπονητη στον παγκο.
back to mizeria.
τεσπα ο ΠΑΟΚ θα συνεχισει να υπαρχει. ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ.
back to mizeria.

τεσπα ο ΠΑΟΚ θα συνεχισει να υπαρχει. ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ.