Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Συμφωνω απόλυτα με τον photis...και απορώ για τους υπόλοιπους τι το συζητάνε ακόμα.
Ντε και καλά .. Συμφωνώ , αλλά κάτσε να δούμε. Ναι μεν αλλά...
Και το Μεσι να πάρεις , το "κάτσε να τον δούμε στο γήπεδο" ισχύει ... Σε όλες τις μεταγραφές ισχύει αυτό
Δηλαδή δε λέτε τίποτα νέο.
Η συζήτηση γίνεται για τις προδιαγραφές της μεταγραφής. Και οι προδιαγραφές είναι οι καλύτερες δυνατές. Επιπέδου Ριμπο , Καρεμπε και Σισε ( την εποχή που ήρθαν )
Μπορεί ο τύπος να μη παίξει τίποτα. Αλλά όχι να πεις κ δεν είμαι πολυσ σίγουρος αν θα τα καταφέρει . Καλά είπε ο άλλος. Αν εχεις αμφιβολίες με αυτόν , δηλαδή με το Μπουγιουρντι κ το Ζουέλα τι πρέπει να κάνεις? Ευχέλαιο ???
Ημαρτον πια με τα οπαδικά γυαλιά.
Ντε και καλά .. Συμφωνώ , αλλά κάτσε να δούμε. Ναι μεν αλλά...
Και το Μεσι να πάρεις , το "κάτσε να τον δούμε στο γήπεδο" ισχύει ... Σε όλες τις μεταγραφές ισχύει αυτό
Δηλαδή δε λέτε τίποτα νέο.
Η συζήτηση γίνεται για τις προδιαγραφές της μεταγραφής. Και οι προδιαγραφές είναι οι καλύτερες δυνατές. Επιπέδου Ριμπο , Καρεμπε και Σισε ( την εποχή που ήρθαν )
Μπορεί ο τύπος να μη παίξει τίποτα. Αλλά όχι να πεις κ δεν είμαι πολυσ σίγουρος αν θα τα καταφέρει . Καλά είπε ο άλλος. Αν εχεις αμφιβολίες με αυτόν , δηλαδή με το Μπουγιουρντι κ το Ζουέλα τι πρέπει να κάνεις? Ευχέλαιο ???
Ημαρτον πια με τα οπαδικά γυαλιά.
Ρε παίδες, να κάνουμε ένα thread μεταγραφές άλλων ομάδων, να μπαίνετε να βγάζετε γούστα.
Εμείς που θέλουμε να διαβάζουμε για τον ΠΑΟΚ εδω μέσα και αναγκαζόμαστε να διαβάζουμε σελίδες για φιόγκους και σαλιαριέρες ΤΙ ΦΤΑΙΜΑΙ ΛΑΙΜΑΙ?

Εμείς που θέλουμε να διαβάζουμε για τον ΠΑΟΚ εδω μέσα και αναγκαζόμαστε να διαβάζουμε σελίδες για φιόγκους και σαλιαριέρες ΤΙ ΦΤΑΙΜΑΙ ΛΑΙΜΑΙ?

μα οι δικοι μας ρε φιλε ζουελα και ο τυνησιος δεν einai παιχταραδες το ξερουμε ηρθαν να μπολιαστουν στην ομαδα και να παιξουν αυτο που ξερουν παικτες ομαδας ειναι οχι
οι σουπερ παικτες αυτος ερχετε σαν σουπερ παικτης θα τον δουμε τα πολλα λογια ειναι
φτωχια....
οι σουπερ παικτες αυτος ερχετε σαν σουπερ παικτης θα τον δουμε τα πολλα λογια ειναι
φτωχια....
Eleos ο τίτλος λέει
Μεταγραφές καλοκαιριού 2010....
Δε βλέπω τί το off topic γράψαμε....
Οι άλλοι είναι Ελληνικές ομάδες που θα τους έχουμε αντιπάλους.
Δεν είναι τόσο τραγικό
Μεταγραφές καλοκαιριού 2010....
Δε βλέπω τί το off topic γράψαμε....
Οι άλλοι είναι Ελληνικές ομάδες που θα τους έχουμε αντιπάλους.
Δεν είναι τόσο τραγικό
Είχα την εντύπωση ότι αναφερόταν στις δικές μας μεταγραφές.
Οκ, συνεχίστε, θα το υποστώ.
Οκ, συνεχίστε, θα το υποστώ.
Ο τίτλος μπορεί να λέει Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 αλλά το path για να φτάσεις σε αυτόν τον τίτλο είναι Ευρετήριο Δ.Συζήτησης - ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο - Μεταγραφολογία.
Κατά τη γνώμη μου και από όση εμπειρία έχω και από άλλα fora το συγκεκριμένο είναι για τον ΠΑΟΚ. Για άλλες ομάδες και τα νέα τους, μεταγραφικά ή μη, εδώ: http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... start=4650
Αλλά φυσικά οι mods είναι αυτοί που ξέρουν καλύτερα.
Κατά τη γνώμη μου και από όση εμπειρία έχω και από άλλα fora το συγκεκριμένο είναι για τον ΠΑΟΚ. Για άλλες ομάδες και τα νέα τους, μεταγραφικά ή μη, εδώ: http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... start=4650
Αλλά φυσικά οι mods είναι αυτοί που ξέρουν καλύτερα.
Γιατί και στην ενότητα μπάσκετ ο τίτλος είναι Μεταγραφές 2010-2011, αλλά δεν μπαίνεις για να συζητήσεις για μεταγραφές του ράγκμπι και του ποδοσφαίρου.
Ντάξει ρε παίδες. Μια κουβέντα είπαμε κ έγινε θέμα.
Μη χαλιέσαι boy, δεν κατηγόρησε κανείς κανέναν. Όλοι πετάμε άσχετα σε όλα τα threads. Γι αυτό έχουμε τα μπλε ανθρωπάκια να μας επαναφέρουν και να μας στέλνουν διακοπές

Αφορά τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ το θέμα.
Για συζήτηση για τις μεταγραφές άλλων ομάδων μπορείτε να τις σχολιάσετε στα νέα για τις άλλες ομάδες.
Για συζήτηση για τις μεταγραφές άλλων ομάδων μπορείτε να τις σχολιάσετε στα νέα για τις άλλες ομάδες.
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ για Μουσλίμοβιτς;
Το όνομα του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ακούγεται αρκετά στην Κροατία, ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Καθ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού έχει γίνει γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ, εφόσον ικανοποιηθεί στο οικονομικό κομμάτι δεν έχει πρόβλημα να πουλήσει κάποιους από τους παίκτες του. Το όνομα του «Μούσλι» είναι ένα από αυτά που έχουν ακουστεί (μαζί με αυτό του Πάμπλο Κοντρέρας) και σύμφωνα με σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει στην Κροατία και στη Βοσνία η Ντιναμό Ζάγκρεμπ του Βέλιμιρ Ζάετς ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.
Οπως αναφέρει η βοσνιακή ιστοσελίδα «Sportin.ba» η Ντιναμό ψάχνεται για ενίσχυση στην επίθεση της και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς είναι ο στόχος για τη γραμμή κρούσης. «Η Ντιναμό έχει κάνει ήδη πλησιάσει τον ΠΑΟΚ και έχει κάνει μία πρώτη επαφή στον οποίο είναι διατεθειμένη να δώσει το ποσό των 500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει, ενώ το ίδιο ποσό δίνει στον παίκτη για το συμβόλαιο του», τονίζει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, το οποίο αν έχει βάση, δεν αποκλείεται να δρομολογήσει εξελίξεις.
Περισσότερα σε λίγο από το PAOK24...
http://paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=1217
Το όνομα του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ακούγεται αρκετά στην Κροατία, ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Καθ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού έχει γίνει γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ, εφόσον ικανοποιηθεί στο οικονομικό κομμάτι δεν έχει πρόβλημα να πουλήσει κάποιους από τους παίκτες του. Το όνομα του «Μούσλι» είναι ένα από αυτά που έχουν ακουστεί (μαζί με αυτό του Πάμπλο Κοντρέρας) και σύμφωνα με σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει στην Κροατία και στη Βοσνία η Ντιναμό Ζάγκρεμπ του Βέλιμιρ Ζάετς ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.
Οπως αναφέρει η βοσνιακή ιστοσελίδα «Sportin.ba» η Ντιναμό ψάχνεται για ενίσχυση στην επίθεση της και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς είναι ο στόχος για τη γραμμή κρούσης. «Η Ντιναμό έχει κάνει ήδη πλησιάσει τον ΠΑΟΚ και έχει κάνει μία πρώτη επαφή στον οποίο είναι διατεθειμένη να δώσει το ποσό των 500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει, ενώ το ίδιο ποσό δίνει στον παίκτη για το συμβόλαιο του», τονίζει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, το οποίο αν έχει βάση, δεν αποκλείεται να δρομολογήσει εξελίξεις.
Περισσότερα σε λίγο από το PAOK24...
http://paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=1217
- ilias4_koufalia
Καντε ονειρα!!!!
Και να ισχυει θα παρω σπιτι μου τον τιμωρο θα τον κλειδωσω και δεν προκειται να υπογραψει ΠΟΤΕ!!!

Και να ισχυει θα παρω σπιτι μου τον τιμωρο θα τον κλειδωσω και δεν προκειται να υπογραψει ΠΟΤΕ!!!

Πως σας φαίνονται τα 500.000? Λίγα? Πολλά? Οκ?
Εγώ ένα ξέρω... Τώρα που έφυγε ο Μπερέττα, χάθηκε κι ο Λουίς Χιμένεθ...

Billy4 έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Πως σας φαίνονται τα 500.000? Λίγα? Πολλά? Οκ?
Δεν κρατιέμαι ΛΑΙΜΑΙ....Θα δώσω....