Photis έγραψε:Τι δεν καταλαβαίνετε από το σκεπτικό μου ρε παιδιά και μου παίζετε τους έξυπνους.Και εγώ στην εθνική πορτογαλίας θα έπαιζα αν ήξερα πως θα με καλούσε ο προπονητής συνέχεια ή τουλάχιστον συχνά.Κάτι σαν Γεωργιάδη σε εμάς.Από τη στιγμή που δεν θα τον ξανακαλέσει τι να πα να κάνει???Καλύτερα να παίζει κάπου συχνά και να λάμπει.Ο μόνος αντίλογος που συμφωνώ και είναι σημαντικός έχει να κάνει με το ότι αυτή η εθνική είναι του λακαμά του πιλάβιου.Καθαρά για τον παίκτη η εθνική Ελλάδας είναι καλύτερη εξέλιξη.Η εθνική Πορτογαλλίας είναι πρόσκαιρη θετική εξέλιξη γιατί ΔΕΝ θα ξανακληθεί.

Φωτη δεν συμφωνω ουτε στο ελαχιστο με οσα ειπες, αλλα για την οικονομια της συζητησης αυτο το παραβλεπω και σε ρωταω κατι πολυ απλο..
...
Πες οτι σε αυτα τα δυο-τρια παιχνιδια με την εθνικη Πορτογαλιας του δινεται η ευκαιρια και παιζει εστω για λιγα λεπτα.. οκ? μεχρι στιγμης δεν ειπα κατι παραξενο, αφου κληθηκε, ειναι και πολυ πιθανο να συμβει! Μπαινει λοιπον ο Βιειρινια φουριοζος παιρνει μια πασα, κανει μια μπουκα, σακουλιαζει εναν-δυο αμυντικους και το παστελωνει... τοτε δεν θα ξανακληθει? Δεν ειπα οτι θα συμβει αυτο ντε και καλα.. απλα σου λεω κατι που μπορει να γινει αλλα μπορει και να μη γινει, μπαλα ειναι (1) - και για τον Βιειρινια μιλαμε που δεν ειναι δα και αμπαλος (2) ! ! !
Εγω πιστευω οτι σε αυτη την περιπτωση θα ξαναδεχτει κληση, αλλα να στο πω και αλλιως.. Πως μπορουμε να γνωριζουμε αν θα ξανακληθει ή οχι αν ο ιδιος ο Βιειρινια δεν παει και δεν κυνηγησει την τυχη του?! (Αυτο το αναφερω γιατι ειχες πει πιο πανω οτι εσυ στη θεση του δε θα πηγαινες καν.) Το να λες οτι η εθνικη Πορτογαλιας ειναι μια προσκαιρη θετικη εξελιξη, γιατι απλα ΔΕΝ θα ξανακληθει (και το ΔΕΝ μαλιστα με κεφαλαια), δεν θα το χαρακτηρισω ρεαλιστικο, αλλα πεσιμιστικο! Γενικα σιγουρος για κατι δε μπορεις να εισαι ποτε, ειδικα αν δεν το κυνηγησεις αυτο κατι, ωστε να αποδειχτει μεσα απ`τη ζωη! Και για να μη παρεξηγηθω, δεν προσπαθω να σου κανω μαθηματα ζωης, απλα σκεψου οτι η Ελλαδα το 2004 πηρε το Euro και πες μου ποσες πιθανοτητες ειχε?!