Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Μια από τις πολύ βασικές μας δουλειές πλέον, σαν οπαδοί, είναι όσοι τολμούν και αναφέρονται στον αέρα (είτε τηλεοπτικό, είτε ραδιοφωνικό) για τον ΠΑΟΚ, να είναι τουλάχιστον σοβαροί. Αυτός ο Λάμπρου π.χ. δεν πρέπει να ξανακουστεί ΠΟΥΘΕΝΑ, για να πάρουν όλοι το καλό παράδειγμα. Δεν θα φτάσουμε να δέρνουμε κόσμο σαν τους γάβρους, αλλά είναι ώρα όλα τα μελανοδοχεία, οι γλάστρες και τα ρουφιανάκια να καταλάβουν μια και καλή, ότι προπαγάνδα και προβοκάτσια με το όνομα και την ιστορία του ΠΑΟΚ δεν θα ξανακάνουν. Αυτοί είναι αναλώσιμοι, ο ΠΑΟΚ όχι. Το ίδιο ισχύει και για τους αλήτες που λυμαίνονται τα τοπικά ράδια και δουλειά έχουν να δηλητηριάζουν και να φαρμακώνουν μυαλά.
Αυτό ακριβώς σημαίνει να προστατεύουμε την ομάδα σαν οπαδοί. Και σαν προπόνηση για το πρωτάθλημα που έρχεται, θα μπορούσαμε να σβήσουμε την 4άδα του αλφα από τον χάρτη, προς παραδειγματισμό.
Αυτό ακριβώς σημαίνει να προστατεύουμε την ομάδα σαν οπαδοί. Και σαν προπόνηση για το πρωτάθλημα που έρχεται, θα μπορούσαμε να σβήσουμε την 4άδα του αλφα από τον χάρτη, προς παραδειγματισμό.
+1...
Υ.Γ. Αν όμως δεν λένε να το βουλώσουν και να αρχίσουν επιτέλους να σέβονται την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας, τότε και λίγο...ζζζζ ζζζζζ ζζζζζζζ ζζζζζζζζζζζ ζζζζζζζζζζζζζζ...δεν βλάπτει για παραδειγματισμό...
Υ.Γ. Αν όμως δεν λένε να το βουλώσουν και να αρχίσουν επιτέλους να σέβονται την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας, τότε και λίγο...ζζζζ ζζζζζ ζζζζζζζ ζζζζζζζζζζζ ζζζζζζζζζζζζζζ...δεν βλάπτει για παραδειγματισμό...
Βγαινει ο γκιτσιουδης κ λεει οτι ο Π.Α.Ο.Κ θα τερματησει παλι 2ος 3ος γιατι ο ολυμπιακος ο παναθηναικος και η αεκ εχουν σμπρωξει πολλα λεφτα σε μπατζετ κ αναρωτιεμαι τελικα μηπως μας ψεκαζουν πραγματικα ομως.
Απλώς δεν έχει πλέον θεσούλα στον ΠΑΟΚ και από τότε που την έχασε, όποτε μιλά βγάζει χολή.
Τόλη κολλητός μου τους συνέλαβε ήταν στην διώξη τότε με μετάθεση στην Αθήνα,τώρα είναι στην ΕΥΠ.Άμα σου πω τι μας είπε ότι βρήκαν και πως,αλλά και ποιοι σπάσανε τα τηλέφωνα για να τους υπερασπιστούνε με τα κονέ τους (ο Βερύκοκος πρώτος πρώτος) άμα τα πω μπορεί και να φάω ban και από τον υπουργό δικαιοσύνης.....ΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν συνέλαβαν τον Λαζόπουλο στο σκάφος με τα ναρκωτικά, στον Ορνό της Μυκόνου είχε πει ότι εγώ δεν ήξερα τον ιδιοκτήτη του πλοίου, απλά επειδή πήγαινα στην Μύκονο προσφέρθηκαν να με πάνε και μένα!!!agios έγραψε:Καραγκιόζη κολλητέ του Λαζόπουλου που τον συνέλαβαν στο σκάφος (θυμάστε με τι και ποιους) και έτρεχες να τον ξελασπώσεις??Νούμερο...αλλά αυτός είσαι γλύφτης και γελοίος...![]()
Ο μόνος τότε που του πρόσφερε βήμα σε κανάλι για να πει τα δικά του ήταν ο Χατζηνικολάου, που τότε είχε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

- ΑποστόληςΑ
Είπαμε: Στο μπ!@#$% που λέγεται Ελληνικό Κράτος ευδοκιμούν τα λαμόγια, οι μεγαλοαπατεώνες και οι παντός τύπου διεφθαρμένοι.
Αν το αφεντικό η το δεξί χέρι όλων εδώ μέσα μίλαγε έτσι για τον ΠΑΟΚ όλοι θα παραιτούμαστανKOSTAS54 έγραψε:Τι περιμένατε ρε παιδιά από ένα κοριτσάκι απέναντι από τον τραμπούκο του ιδιοκτήτη, φυρίκιο? ???
Έλεος με τις λεβεντιές!
Τι, Όχι;
Re: Προπαγάνδα και
Καλά όλα αυτά και κατανοητά, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει σημασία και πρέπει να αρχίσει να αποπνέει σεβασμό. Θα καούν και πολλά "χλωρά", αλλά ας προσέχανε. Όταν σου κάνουν πόλεμο οργανωμένα, έχουν ήδη διαλέξει στρατόπεδο.pgetsos έγραψε:Αν το αφεντικό η το δεξί χέρι όλων εδώ μέσα μίλαγε έτσι για τον ΠΑΟΚ όλοι θα παραιτούμαστανKOSTAS54 έγραψε:Τι περιμένατε ρε παιδιά από ένα κοριτσάκι απέναντι από τον τραμπούκο του ιδιοκτήτη, φυρίκιο? ???
Έλεος με τις λεβεντιές!
Τι, Όχι;
Ναι μεν, αλλά κανένας εδώ μέσα δε θα ρίσκαρε τη δουλειά του γιατι το δεξί χέρι του αφεντικού λέει μλκιεςzissos έγραψε: Καλά όλα αυτά και κατανοητά, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει σημασία και πρέπει να αρχίσει να αποπνέει σεβασμό. Θα καούν και πολλά "χλωρά", αλλά ας προσέχανε. Όταν σου κάνουν πόλεμο οργανωμένα, έχουν ήδη διαλέξει στρατόπεδο.
Αλλά να κρίνουμε το μόνο εύκολο δυστυχώς
Δεν πειράζει ρε φίλε, δεν χάνεται και ο κόσμος. Για αυτό λένε ότι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους. Άμα βγαίνεις στο γυαλί με κύριο προσόν την εμφάνιση και το παοκτσηδιλίκι, οφείλεις να χτίζεις πάνω σε αυτά τα δύο προσόντα. Ειδάλλως έχει ένα σωρό κορίτσια που σερβίρουνε καφέδες, που και πιό όμορφα είναι και θα του είχανε δαγκώσει τον λαιμό του αλλουνού χτες για την ειρωνεία. Και λόγω δημοτικότητας που θα αποκτούσαν σίγουρα θα βρίσκανε καλύτερη δουλειά από το να χαμογελάνε σε ένα πρωινάδικο δίπλα στον Βερύκοκο και την Τσιμτσιλιλή
- Sick Bastard
- ace79grpaok
Η τσιτσιμ?σωπαααααα .Η τσιμτζιλη Δεν έχει άντρα δικηγγορο που ακούγεται στα στημμενα να μιλάει με τον χοντρό,και να λέει "κύριε Βαγγέλη τα έχω κανονίσει όλα μην στεναχωριέσαι?ε? Απλα έχω βαρεθεί να βλέπω γκομενες που έκαναν εκπομπές μμε τα μίνι στο λαιμό και είχαν ρουφήξει ότι αρσενικό έβλεπαν να τι παθζουν καλές μανούλες και καθώς πρέπει ,Βρε ουστ τσιμπούκια που το παίζετε κυρίεςSick Bastard έγραψε:Η οποία τα καταπίνει όλα, να τα λέμε αυτά.
Είχα μαγαζί στην πλατεία Χαριλάου και όλοι ήξεραν, ότι είμαι ΠΑΟΚτσής, από την πρώτη ημέρα.
Καμμία μαλ@κία, από τις άπειρες που έλεγαν τα αργιανά, δεν την άφηνα αναπάντητη.
Πάντα με ωραίο τρόπο και πάντα με σεβασμό.
Έχασα πελάτες έτσι βέβαια, αλλά κέρδισα άλλους.
Το μαγαζί έκλεισε, αλλά εγώ δεν χάθηκα.
Συν ότι, όποτε περνάω από την γειτονιά, με παραδέχονται όλοι (τουλάχιστον μπροστά μου).
Σε αντίθεση με τον γνωστό σουβλατζή της πλατείας, ο οποίος είναι βάζελος και το παίζει αργιανός μπροστά στους σουπεράδες.
Όπως λέει και ο zissos, διαλέγουμε στρατόπεδα καθημερινά με την στάση μας.
Τα ερμαφρόδιτα του πρωινού του Κοντομηνά διάλεξαν στρατόπεδο και είναι αργά πλέον για δάκρυα.
Ροχάλα και ξεφτιλίκι οπουδήποτε βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη.
Ακούς εκεί, "μΠΑΟΚ" και γελάκια.
Για τον ΠΑΟΚτσή έχουν τελειώσει όλα τους.
Καμμία μαλ@κία, από τις άπειρες που έλεγαν τα αργιανά, δεν την άφηνα αναπάντητη.
Πάντα με ωραίο τρόπο και πάντα με σεβασμό.
Έχασα πελάτες έτσι βέβαια, αλλά κέρδισα άλλους.
Το μαγαζί έκλεισε, αλλά εγώ δεν χάθηκα.
Συν ότι, όποτε περνάω από την γειτονιά, με παραδέχονται όλοι (τουλάχιστον μπροστά μου).
Σε αντίθεση με τον γνωστό σουβλατζή της πλατείας, ο οποίος είναι βάζελος και το παίζει αργιανός μπροστά στους σουπεράδες.
Όπως λέει και ο zissos, διαλέγουμε στρατόπεδα καθημερινά με την στάση μας.
Τα ερμαφρόδιτα του πρωινού του Κοντομηνά διάλεξαν στρατόπεδο και είναι αργά πλέον για δάκρυα.
Ροχάλα και ξεφτιλίκι οπουδήποτε βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη.
Ακούς εκεί, "μΠΑΟΚ" και γελάκια.
Για τον ΠΑΟΚτσή έχουν τελειώσει όλα τους.
- back in black
Πηγαίνοντας το πρωί στη δουλειά με το αυτοκίνητο και ακούγοντας ερα σπορ πετυχαίνω δυο δημοσιαγράφους(;) να διαβάζουν τα πρωτοσέλιδα των πρωϊνών εφημερίδων.Φθάνοντας στις Θεσσαλονικιές, που είχαν ως πρώτο θέμα την ανανέωση του Τζαβέλα, σχολιάζει με ειρωνία το ένα @ρχίδι με το όνομα Λουκάς Λουκάς στο άλλο¨Είδες άμα δέρνεις; και π@υστρογελάκια" !!! Κόντεψα να σουτάρω τον μπροστινό μου απο τα νευρα μου.
Στεναχωριέμαι όταν χάνει ο κόσμος τη δουλειά του, αλλά για κάτι τέτοια κοπρόσκυλα του κρατικού ραδιοφώνου, που τα πληρώνουμε όλοι μας, έχω την απάιτηση να είναι αμερόληπτοι απέναντυ σε όλους , διαφορετικά χίλιες φορές καλύτερα να (ξανα)κλείσουνε τα κρατικά κανάλια.
Στεναχωριέμαι όταν χάνει ο κόσμος τη δουλειά του, αλλά για κάτι τέτοια κοπρόσκυλα του κρατικού ραδιοφώνου, που τα πληρώνουμε όλοι μας, έχω την απάιτηση να είναι αμερόληπτοι απέναντυ σε όλους , διαφορετικά χίλιες φορές καλύτερα να (ξανα)κλείσουνε τα κρατικά κανάλια.
- Sick Bastard