Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Στο ηχητικό ακούγονται ποιοι δημοσιογράφοι κάνουν ποιες ερωτήσεις;
Δικαιώνονται όσοι ζητούσαν συνέντευξη τύπου για ενημέρωση του κόσμου, γιατί επιπλέον ο καθένας κατάλαβε ότι άλλο ρεπόρτερ ΠΑΟΚ και άλλο μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ...για να μη νομίζουν οι ΑΡΔ ότι έχουν λευκό χαρτί και ζωγραφίζουν και μας βγάζουν τσου λου.....
Θέλω να ακούσω τη συνέντευξη τύπου για το ύφος του, ενώ τα οικονομικά αν και δε τα πολυκαταλαβαίνω γιατί δε το κατέχω το άθλημα, αλλά στο σύνολο με κάλυψαν οι τοποθετήσεις τους.Μου άρεσε που δε μένουμε σε πρόσωπα αλλά είμαστε ΠΑΟΚ, είτε Σάντος, είτε Ζήσης είτε Θόδωρας ο ΠΑΟΚ ενωμένος πρέπει να είναι...
Δικαιώνονται όσοι ζητούσαν συνέντευξη τύπου για ενημέρωση του κόσμου, γιατί επιπλέον ο καθένας κατάλαβε ότι άλλο ρεπόρτερ ΠΑΟΚ και άλλο μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ...για να μη νομίζουν οι ΑΡΔ ότι έχουν λευκό χαρτί και ζωγραφίζουν και μας βγάζουν τσου λου.....
Θέλω να ακούσω τη συνέντευξη τύπου για το ύφος του, ενώ τα οικονομικά αν και δε τα πολυκαταλαβαίνω γιατί δε το κατέχω το άθλημα, αλλά στο σύνολο με κάλυψαν οι τοποθετήσεις τους.Μου άρεσε που δε μένουμε σε πρόσωπα αλλά είμαστε ΠΑΟΚ, είτε Σάντος, είτε Ζήσης είτε Θόδωρας ο ΠΑΟΚ ενωμένος πρέπει να είναι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τρί 07 Σεπ 2010, 18:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το μονο καινουργιο που κομισε η σημερινη συνεντευξη τυπου ηταν η ξεκαθαρη τοποθετηση " οτι παμε για πρωταθλημα " και το πιο σημαντικο οτι το γηπεδικο ειναι ενα ζητημα που δεν εχει κλεισει .
Και καλως -κατ'εμε - γιατι ενα γηπεδο 50 χρονων μονο προβληματα και εξοδα βγαζει ...
Ολα τα υπολοιπα μεσες -ακρες εχουν ειπωθει και παλιοτερα.
Και καλως -κατ'εμε - γιατι ενα γηπεδο 50 χρονων μονο προβληματα και εξοδα βγαζει ...
Ολα τα υπολοιπα μεσες -ακρες εχουν ειπωθει και παλιοτερα.
Συνέντευξη-αφιέρωση σε όλους τους παπάρες που μας τα είχαν πρήξει τους τελευταίους μήνες.
Πώς πάνε οι τριανταφυλλιές ???????
Καλά??????
Πώς πάνε οι τριανταφυλλιές ???????
Καλά??????
- Aureliano Buendia
Για τον Βρύζα δεν είχα προσωπικά καμία καούρα να ειπωθεί τίποτα.
Τα τσούγκρισαν, έφυγε, δεν υπάρχουν και πολλά να πεις δημοσίως.
Σημαντικό ότι ειπώθηκε η φράση "Πάμε για πρωτάθλημα", ακόμη και αν δεν το κατανοούν κάποιοι.
Προσδίδει άλλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα, δείχνει πως και η διοίκηση έχει αποδεχτεί πως έχουμε ανέβει επίπεδο.
Και γενικά έπρεπε επιτέλους να ειπωθεί.
(Θυμάμαι και τα πρώτα καλά χρόνια του Μπάτμαν που είμασταν η μόνη ομάδα παγκοσμίως που είχε ως στόχο τη δεύτερη θέση του CL και όχι το πρωτάθλημα)
Σημαντικό ότι παραδέχτηκε την καθυστέρηση των οφειλομένων, τη δικαιολόγησε και έδωσε χρονοδιάγραμμα εξόφλησης.
Έθεσε τους ποδοσφαιριστές που έχουν επιδείξει απαράδεκτα κατ' εμέ κρούσματα βεντετισμού προ των ευθυνών τους ενώπιον του κόσμου.
Δεν πρέπει να επαναληφθούν φαινόμενα Ιωαννίνων.
Το ραντεβού που προανήγγειλε θα το συζητήσουμε όταν πραγματοποιηθεί.
Δε με χάλασε η μυστικοπαθής τάση καθόλου.
Για την Τούμπα μου φάνηκε περιτή η αναφορά από τη στιγμή που δεν υπάρχει, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, πλήρης γνώση της υπόθεσης.
Το θέμα πρέπει να θιχτεί όταν θα υπάρχουν και οι συνθήκες να προχωρήσει.
Πάντως νομίζω πως θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει οι μελέτες για την πιθανότητα ανέγερσης νέου γηπέδου στον ίδιο χώρο.
Για τη διαιτησία σαν τι να έλεγε?
Να εκστομίζει αβάσιμες απειλές, να κάνουμε τις ίδιες αηδίεςμε τους γαύρους?
Καλύτερα η ειρωνεία.
Αυτό φυσικά δεν αναιρεί τιν εμπαιγμό που είχε προηγηθεί με τον Σπάθα.
Μας βλέπω πάλι σφαγμένους αν χρειαστεί, αλλά δεν νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε και πολλά για αυτό.
Τα τσούγκρισαν, έφυγε, δεν υπάρχουν και πολλά να πεις δημοσίως.
Σημαντικό ότι ειπώθηκε η φράση "Πάμε για πρωτάθλημα", ακόμη και αν δεν το κατανοούν κάποιοι.
Προσδίδει άλλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα, δείχνει πως και η διοίκηση έχει αποδεχτεί πως έχουμε ανέβει επίπεδο.
Και γενικά έπρεπε επιτέλους να ειπωθεί.
(Θυμάμαι και τα πρώτα καλά χρόνια του Μπάτμαν που είμασταν η μόνη ομάδα παγκοσμίως που είχε ως στόχο τη δεύτερη θέση του CL και όχι το πρωτάθλημα)
Σημαντικό ότι παραδέχτηκε την καθυστέρηση των οφειλομένων, τη δικαιολόγησε και έδωσε χρονοδιάγραμμα εξόφλησης.
Έθεσε τους ποδοσφαιριστές που έχουν επιδείξει απαράδεκτα κατ' εμέ κρούσματα βεντετισμού προ των ευθυνών τους ενώπιον του κόσμου.
Δεν πρέπει να επαναληφθούν φαινόμενα Ιωαννίνων.
Το ραντεβού που προανήγγειλε θα το συζητήσουμε όταν πραγματοποιηθεί.
Δε με χάλασε η μυστικοπαθής τάση καθόλου.
Για την Τούμπα μου φάνηκε περιτή η αναφορά από τη στιγμή που δεν υπάρχει, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, πλήρης γνώση της υπόθεσης.
Το θέμα πρέπει να θιχτεί όταν θα υπάρχουν και οι συνθήκες να προχωρήσει.
Πάντως νομίζω πως θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει οι μελέτες για την πιθανότητα ανέγερσης νέου γηπέδου στον ίδιο χώρο.
Για τη διαιτησία σαν τι να έλεγε?
Να εκστομίζει αβάσιμες απειλές, να κάνουμε τις ίδιες αηδίεςμε τους γαύρους?
Καλύτερα η ειρωνεία.
Αυτό φυσικά δεν αναιρεί τιν εμπαιγμό που είχε προηγηθεί με τον Σπάθα.
Μας βλέπω πάλι σφαγμένους αν χρειαστεί, αλλά δεν νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε και πολλά για αυτό.
- Maximus
Ναι,αλλα δεν μας ενημερωσαν γιατι εβαλαν μονο τριανταφυλλιες και οχι γαρυφαλλιες ας πουμε! Ο λαός του ΠΑΟΚ θέλει ποικιλία στα φυτα Κ.Ζαγορακη και οχι μονο τριανταφυλλιες! Έλεος δηλαδη!
Να φυγει ο κηπουρος! (εχω εναν καλό κηπουρο απο κηφισια αν θελετε)
Να φυγει ο κηπουρος! (εχω εναν καλό κηπουρο απο κηφισια αν θελετε)
- DimisK
- Επικοινωνία:
Πέραν των όσων λέει, είναι ο ντόμπρος τρόπος που μιλάει που σε κερδίζει. Ο άνθρωπος λέει την αλήθεια και ότι λέει το πιστεύει. Πολιτική δεν κάνει. Διπλωματία δεν κάνει. Αυτό βέβαια δεν είναι πάντα καλό.
Εμάς όμως μας αρέσει, γιατί ΠΟΤΕ δεν είχαμε πρόεδρο τόσο ειλικρινή, τόσο αληθινό. Είτε κάνει λάθη, είτε όχι, ο Τεό είναι πολύτιμος για μας.
Μαζί σου πρόεδρε. ΠΡΟΧΏΡΑ κι εμείς ότι μπορούμε να κάνουμε θα το κάνουμε...
Α, εκείνο που με πονάει ακόμα είναι το θέμα του γηπέδου. Κάτι πρέπει να γίνει ρε Τεό. Στην Τούμπα, στην Πυλαία, όπου πρέπει τέλος πάντων. Το γήπεδο είναι πλέον γερασμένο...
Είναι δυνατόν ο πηλαδάκης να κάνει γήπεδο στολίδι κι εμείς ακόμα τίποτα;

Εμάς όμως μας αρέσει, γιατί ΠΟΤΕ δεν είχαμε πρόεδρο τόσο ειλικρινή, τόσο αληθινό. Είτε κάνει λάθη, είτε όχι, ο Τεό είναι πολύτιμος για μας.
Μαζί σου πρόεδρε. ΠΡΟΧΏΡΑ κι εμείς ότι μπορούμε να κάνουμε θα το κάνουμε...
Α, εκείνο που με πονάει ακόμα είναι το θέμα του γηπέδου. Κάτι πρέπει να γίνει ρε Τεό. Στην Τούμπα, στην Πυλαία, όπου πρέπει τέλος πάντων. Το γήπεδο είναι πλέον γερασμένο...
Είναι δυνατόν ο πηλαδάκης να κάνει γήπεδο στολίδι κι εμείς ακόμα τίποτα;

Πριν δώσει τη συνέντευξη λυσάξατε... να απαντήσει για το άνοιγμα, το χρέος το γήπεδο τον βρύζα τον σάντος τη γυναίκα του και δεν ξέρω γω τι άλλο.
Τώρα που τα απάντησε όλα μου είστε κουλ και καλά δεν είπε τίποτα καινούργιο κλπ κλπ.
Το μόνο καινούριο για όλους σας ήταν ότι πάμε για πρωτάθλημα.
Ε ρε πανυγηρτζήδες που είμαστε.
Μέχρι χτες ακούγαμε και γράφονταν κι εδώ μέσα, ένα κάρο νούμερα για το άνοιγμα το χρέος, υπονοούμενα για σπίτια καφετέριες κλπ. Δεν τα ξεχάσαμε. Σήμερα βγήκε και έδωσε χαρτί και καλαμάρι όλα τα στοιχεία με τον απλούστερο και πιο κατανοητό τρόπο και εμείς το μόνο που ακούσαμε είναι το πρωτάθλημα.
Πρόεδρε επίσης και κάτι άλλο. Δεν αρκεί να λες ότι πρώτη επιλογή είναι η Τούμπα. Πρέπει να λες ότι είναι η μόνη επιλογή. Αυτό θέλουμε ν ακούμε. Το ότι από κάτω είναι τίγκα στο αρχαίο και αν ξεκινήσουμε ποτέ να σκάβουμε εκεί θα μείνει τρύπα για 40 χρόνια είναι μια άσχετη σύμπτωση. Σημασία δεν έχει η πραγματικότητα. Σημασία έχει η δική μας πραγματικότητα. Ήταν άστοχο το σχόλιό σου πρόεδρε.
Πρόεδρε τα οικονομικά ενδιαφέρουν τον κόσμο μόνο αν υπάρχουν τσούσι υποβόσκουσες φήμες ότι τ αρπάζεις. Αυτό που δεν ήθελες να κάνεις την συνέντευξη, δλδ μεσημεριανάδικο, αυτό ακριβώς θέλαμε να μην αποφύγεις. Στο λέω να το ξέρεις για την άλλη φορά. Αν δεν το κάνεις τότε απλά δεν μας λες τίποτα καινούριο.
Αχ βρε πρόεδρε, εγώ θα στα λέω? Επικοινωνιακά είσαι πάτος.
Τώρα που τα απάντησε όλα μου είστε κουλ και καλά δεν είπε τίποτα καινούργιο κλπ κλπ.
Μέχρι χτες ακούγαμε και γράφονταν κι εδώ μέσα, ένα κάρο νούμερα για το άνοιγμα το χρέος, υπονοούμενα για σπίτια καφετέριες κλπ. Δεν τα ξεχάσαμε. Σήμερα βγήκε και έδωσε χαρτί και καλαμάρι όλα τα στοιχεία με τον απλούστερο και πιο κατανοητό τρόπο και εμείς το μόνο που ακούσαμε είναι το πρωτάθλημα.
Πρόεδρε επίσης και κάτι άλλο. Δεν αρκεί να λες ότι πρώτη επιλογή είναι η Τούμπα. Πρέπει να λες ότι είναι η μόνη επιλογή. Αυτό θέλουμε ν ακούμε. Το ότι από κάτω είναι τίγκα στο αρχαίο και αν ξεκινήσουμε ποτέ να σκάβουμε εκεί θα μείνει τρύπα για 40 χρόνια είναι μια άσχετη σύμπτωση. Σημασία δεν έχει η πραγματικότητα. Σημασία έχει η δική μας πραγματικότητα. Ήταν άστοχο το σχόλιό σου πρόεδρε.
Πρόεδρε τα οικονομικά ενδιαφέρουν τον κόσμο μόνο αν υπάρχουν τσούσι υποβόσκουσες φήμες ότι τ αρπάζεις. Αυτό που δεν ήθελες να κάνεις την συνέντευξη, δλδ μεσημεριανάδικο, αυτό ακριβώς θέλαμε να μην αποφύγεις. Στο λέω να το ξέρεις για την άλλη φορά. Αν δεν το κάνεις τότε απλά δεν μας λες τίποτα καινούριο.
Αχ βρε πρόεδρε, εγώ θα στα λέω? Επικοινωνιακά είσαι πάτος.
thrix συμφωνω με αρκετα απο οσα λες, αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινω τι εννοεις οταν λες οτι αν απο κατω ειναι τιγκα στο αρχαιο τοτε αυτο ειναι μια ασχετη συμπτωση. Η "πραγματικοτητα" αυτη θα καθυστερησει το εργο αρκετα, που σημαινει κι αλλα λεφτα για συντηρηση της Τουμπας.
Και η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οχι, ο προεδρος του ΠΑΟΚ δεν εχει καμια δουλεια να βγαινει στα καναλια και να παρουσιαζει με λεπτομερειες τους λογους της φυγης ενος συνεργατη, ειδικα οταν ειναι 15 χρονια φιλοι. Αρκετες εσωτερικες ιστοριες μας βγαινουν προς τα εξω καλοπροαιρετα. Τοσο ειναι καλα, λιγο περισσοτερο και θα το κανουμε reality...
Και η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οχι, ο προεδρος του ΠΑΟΚ δεν εχει καμια δουλεια να βγαινει στα καναλια και να παρουσιαζει με λεπτομερειες τους λογους της φυγης ενος συνεργατη, ειδικα οταν ειναι 15 χρονια φιλοι. Αρκετες εσωτερικες ιστοριες μας βγαινουν προς τα εξω καλοπροαιρετα. Τοσο ειναι καλα, λιγο περισσοτερο και θα το κανουμε reality...
Επειδή πιθανότατα αναφέρεσαι σε μένα που χαρακτήρισα άστοχο το σχόλιο για την Τούμπα σου απαντώ, αν και ο τόνος σου είναι ειρωνικός και μερικές εκφράσεις σου άκρως συκοφαντικές.thrix έγραψε: Τώρα που τα απάντησε όλα μου είστε κουλ και καλά δεν είπε τίποτα καινούργιο κλπ κλπ.
Πρόεδρε τα οικονομικά ενδιαφέρουν τον κόσμο μόνο αν υπάρχουν τσούσι υποβόσκουσες φήμες ότι τ αρπάζεις.
1. Όπως είχα τονίσει σε προηγούμενο ποστ, αυτό που με ενδιέφερε ήταν η διασφάλιση ότι δε θα ξαναπροκύψουν τρύπες, ανοίγματα και δυσκολίες που θα οδηγήσουν σε "αναγκαιότητες" πωλήσεων κτλ. Αυτό έγινε και είμαι ικανοποιημένος σε αυτό το κομμάτι. Είναι προφανές ότι δε θα μπορούσε κανένας μας να σχολιάσει και να κρίνει ουσιαστικά τα νούμερα που παρατέθηκαν. Ούτε εγώ προσωπικά είχα ζητήσει κάτι τέτοιο. Με κάλυψε το γεγονός ότι παραδέχτηκαν κάποια λάθη που έγιναν, αν και επαναλαμβάνω ότι τέτοια λάθη στον οικονομικό σχεδιασμό πρέπει να εκλείψουν.
2. Σε κανένα σημείο ή ποστ δικό μου δεν έχω αναφερθεί σε σπίτια κτλ ή ότι τα αρπάζει ο Ζαγοράκης. Ούτε θυμάμαι κάποιο ποστ άλλου να λέει τέτοια πράγματα. Να κάνεις λοιπόν παραπομπή σε ποστ αυτού που ανέφερε τέτοια πράγματα γιατί αλλιώς είσαι συκοφάντης.
3. Επειδή μάλλον θέλεις να στο κάνω λιανά για τις δηλώσεις Ζαγοράκη περί Τούμπας θα σου πω ότι το να δηλώνει κάποιος ότι "είναι πολύ δύσκολο να γίνει στην Τούμπα" χωρίς πρώτα να έχει καθορίσει τι θέλει και πως το θέλει, είναι άστοχο και λανθασμένο από όποια πλευρά κι αν το δεις. Ο ίδιος δήλωσε ότι έχει διαμορφώσει αυτή την άποψη από όσα του έχουν πει, που προφανώς μπορεί να του τα έχουν πει και λάθος. Το πλέον άστοχο ήταν όμως η προτροπή στους άσχετους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ να γράφουν κάθε μέρα για το γήπεδο. Το γιατί μπορείς να το δεις στο σχετικό τόπικ, αλλά μάλλον δεν σχολιάζεις εκεί που δε σε παίρνει και χρειάζεται πρώτα μελέτη.
Παρακαλώ μόνο να μην απαντήσεις με αποστροφές του στυλ "όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται"...έχει φορεθεί πολύ.
Σε πολλά πράγματα έκανε μούγκα ειδικά ο κύριος Βιολίδης για τα θέματα στο οικονομικό τομέα...δεν την άκουσα όμως όλη την συνέντευξη μόνο την διάβασα σε ένα σαιτ και δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά...για την ΤΟΥΜΠΑ ΕΠΕ και τα έσοδα πολύ μυστήρια τα είπε τα πράγματα...δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς αλλά πολύ μικρό το ποσό που μας είπαν,και ειδικά σε είδη ρουχισμού που πουλάς σίγουρα 150% επάνω...για την περσινή τρύπα κουβέντα,και πολλά ακόμα που δεν προλαβαίνω να τα πω αυτή την στιγμη΄!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Κρίμα να μην μπορούμε να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας από κοντά. Είμαι σίγουρος ότι οι συζητήσεις μας θα ήταν περισσότερο παραγωγικές. Γιατί όταν γνωρίσεις τον άλλο από κοντά, τον βλέπεις διαφορετικά και καταλαβαίνεις καλύτερα πως εννοεί κάτι που λέει...

Ο λαγογιαννης τώρα ξεσπαθωνει αμφιβάλει για το 1.200.000
Των έργων στην τούμπα και την συμφωνία με τον εργολάβο
Έβγαλε και ένα φιλαρακι που βγαίνει λέει μόνο
Όταν έχει να πει κάτι να διορθώσει η ΠΑΕ και
Λέει ο ζαγορ είναι ένα παιδάκι έτσι είπε και στην
Ουσία χρησιμοποιείται εν άγνοια του για λαμογιες
....λαγογιαννη μάζεψε το αφεντικό σου που γράφει
Μαλακιες και ασε τον ζαγορ
εκτος τοπου και χρονου...μαλλον δεν ακουσες τπτ...bob έγραψε:Σε πολλά πράγματα έκανε μούγκα ειδικά ο κύριος Βιολίδης για τα θέματα στο οικονομικό τομέα...δεν την άκουσα όμως όλη την συνέντευξη μόνο την διάβασα σε ένα σαιτ και δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά...για την ΤΟΥΜΠΑ ΕΠΕ και τα έσοδα πολύ μυστήρια τα είπε τα πράγματα...δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς αλλά πολύ μικρό το ποσό που μας είπαν,και ειδικά σε είδη ρουχισμού που πουλάς σίγουρα 150% επάνω...για την περσινή τρύπα κουβέντα,και πολλά ακόμα που δεν προλαβαίνω να τα πω αυτή την στιγμη΄!
τι εγινε κυριε λαγογιαννη???πηραμε γραμμη απο το αφεντικο???κριμα και θυμαμαι που πριν απο 2 χρονια(που σε ακουσα τελευταια φορα) σε θεωρουσα καλο και αγνο ΠΑΟΚτση...eorptol έγραψε:Ο λαγογιαννης τώρα ξεσπαθωνει αμφιβάλει για το 1.200.000