Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Μην προλαβει να βγει κανα ονομα να χαρουμε λιγο αμεσως και η διαψευση. Ουτε για την καβλαντα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dillinger την Πέμ 11 Ιούλ 2024, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- cristiano4
Πάνω που πάει να πάρει ενδιαφέρον το τοπικ το διαψεύδει ο ΠΑΟΚ 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristiano4 την Πέμ 11 Ιούλ 2024, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- WeWillRockYou
Αν οι απαιτήσεις για Πέτκοβιτς είναι στα 2,5 εκ., τα 3 εκ. για Τσαλόφ είναι μια χαρά τιμή.
Μιλάμε για παίκτη που έχει και μεταπωλητική αξία, οπότε πιθανότατα να είναι πιο εύκολο να πειστεί και ο Ίβαν για το συγκεκριμένο ποσό.
Μακάρι να ισχύει το συγκεκριμένο σενάριο.
Μιλάμε για παίκτη που έχει και μεταπωλητική αξία, οπότε πιθανότατα να είναι πιο εύκολο να πειστεί και ο Ίβαν για το συγκεκριμένο ποσό.
Ειπα και εγώ. Προς στιγμήν ανησύχησα.sdna Οι Ρώσοι πήγαν να βάλουν «φωτιά» με τον Τσαλόφ, κάνοντας λόγο για πρόταση 3 εκατ. ευρώ του ΠΑΟΚ, ωστόσο, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου φρόντισαν να την σβήσουν γρήγορα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Πέμ 11 Ιούλ 2024, 13:31, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- black_star_ninja
Ισως ειναι πιο ευκολο και για Ιβαν να δωσει αυτα τα χρηματα αν ισχυουν περιορισμοι εκτος Ρωσιας.
Μη σκας ρε. Έχω Σαματα που κανει άλλες δουλειέςVfB v2 έγραψε:Ειπα και εγώ. Προς στιγμήν ανησύχησα.sdna Οι Ρώσοι πήγαν να βάλουν «φωτιά» με τον Τσαλόφ, κάνοντας λόγο για πρόταση 3 εκατ. ευρώ του ΠΑΟΚ, ωστόσο, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου φρόντισαν να την σβήσουν γρήγορα.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Τη Μπόρατς να περάσω.VfB v2 έγραψε:Ειπα και εγώ. Προς στιγμήν ανησύχησα.sdna Οι Ρώσοι πήγαν να βάλουν «φωτιά» με τον Τσαλόφ, κάνοντας λόγο για πρόταση 3 εκατ. ευρώ του ΠΑΟΚ, ωστόσο, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου φρόντισαν να την σβήσουν γρήγορα.
Ο Τσάλοφ είναι η τέλεια περίπτωση για τον ΠΑΟΚ, στην καλύτερη και πιο παραγωγική ηλικία, γεμάτος κίνητρα. Είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής.
- Kirilos_Despotas
Ισχυει! Μακαρι να κλεισει να φυγει και ο Τανζανος και ειμαστε κομπλε!WeWillRockYou έγραψε:Αν οι απαιτήσεις για Πέτκοβιτς είναι στα 2,5 εκ., τα 3 εκ. για Τσαλόφ είναι μια χαρά τιμή.
- WeWillRockYou
Αμαρτία, να μην χαρούμε έστω μισή μέρα, με την ελπίδα να έρθει κανονικό φορΔιάψευση του ΠΑΟΚ στην Ρωσία για Τσαλόφ
Οι Ρώσοι πήγαν να βάλουν «φωτιά» με τον Τσαλόφ, κάνοντας λόγο για πρόταση 3 εκατ. ευρώ του ΠΑΟΚ, ωστόσο, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου φρόντισαν να την σβήσουν γρήγορα.
Ρωσικά σενάρια χωρίς βάση για Τσαλόφ και ΠΑΟΚ, προέκυψαν νωρίτερα μέσα από τον δημοσιογράφο, Ιβάν Καρπόφ,
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του φορ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, «και είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει τη ρήτρα ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του».
Από την πλευρά του Δικεφάλου, έδειξαν άμεσα αντανακλαστικά, σβήνοντας τη «φωτιά» με δήλωση - διάψευση από το γραφείο Τύπου των πρωταθλητών Ελλάδας.
«Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να αγοράσει τον Τσάλοφ; Αυτό δεν είναι αλήθεια», ήταν η ατάκα των ασπρόμαυρων στην ρωσική ιστοσελίδα Sport Express.

Μόνο στις διαψεύσεις έχει αυτή η ΠΑΕ αντανακλαστικά.
Για μεταγραφές σε θέσεις που πονάμε ούτε λόγος [FACE WITH TEARS OF JOY]
Για μεταγραφές σε θέσεις που πονάμε ούτε λόγος [FACE WITH TEARS OF JOY]
-
Ερωτηση σοβαρη χωρις ιχνος ειρωνιας.Τον εχει δει καποιος τον Τσαλοβ ?Ειναι τοσο καλος οσο γραφεται εδω μεσα?
Εσυ τον έχεις δει; Θελω να πω ρε παιδί μου, έχεις δει ενδείξεις και αμφιβάλλεις;Dimitrisou έγραψε:Ερωτηση σοβαρη χωρις ιχνος ειρωνιας.Τον εχει δει καποιος τον Τσαλοβ ?Ειναι τοσο καλος οσο γραφεται εδω μεσα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Πέμ 11 Ιούλ 2024, 14:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Οχι γι αυτο και ρωταω να μαθω απο καποιον που ισως εχει δει καποια ματς..