Ιβάν Σαββίδης VI
-
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Και Champions League για το πόλο
Βάλτε κουπόνι ενίσχυσης του Ερασιτέχνη
υποχρεωτικό για όποιον θέλει διαρκείας στη μπάλα
Παπάδες θα κάνουμε, οέο
Βάλτε κουπόνι ενίσχυσης του Ερασιτέχνη
υποχρεωτικό για όποιον θέλει διαρκείας στη μπάλα
Παπάδες θα κάνουμε, οέο
-
- figurehead4
@theo-drama
Δεν το λέω για να ρίξεις τα στατιστικά του Ιβάν, όμως αν βάλεις το κλεμμένο του 2018 στους τίτλους, τότε στη δεκαετία του 70 ποσα πρέπει να προσθέσεις; δεν μας κλέβουν μόνο τώρα...
Άλλωστε ναι μας το κλέψανε με τον πιο αισχρό τρόπο, τιτε αλλά το ότι φάνηκε το πιστόλι και βρήκαν ευκαιρία να την κάνουν ήταν λάθος του Ιβάν, που και ο ίδιος δεν συγχώρεσε ποτέ στον εαυτό του
Δεν το λέω για να ρίξεις τα στατιστικά του Ιβάν, όμως αν βάλεις το κλεμμένο του 2018 στους τίτλους, τότε στη δεκαετία του 70 ποσα πρέπει να προσθέσεις; δεν μας κλέβουν μόνο τώρα...
Άλλωστε ναι μας το κλέψανε με τον πιο αισχρό τρόπο, τιτε αλλά το ότι φάνηκε το πιστόλι και βρήκαν ευκαιρία να την κάνουν ήταν λάθος του Ιβάν, που και ο ίδιος δεν συγχώρεσε ποτέ στον εαυτό του
Ιβάν Σαββίδης VI
Να σου θυμίσω αν βέβαια είσαι στην ανάλογη ηλικία ότι έχουν πέσει πιστολιές εντός γηπέδου σε members club ομάδας που ξανά ιδρύθηκε το 2014, έχει βγει ο Βαρδινογιάννης με πιστολα και απείλησε και μπάτσο με μετάθεση στην Σπιναλόγκα, αλλά πιθανώς εσένα σου φάνηκε περίεργο ότι ένας άνθρωπος που δέχθηκε πισώπλατο μαχαίρωμα ενώ άλλαξε την ιστορία του Ελλάδα ποδοσφαίρου ξέχασε να βγάλει από την θήκη το όπλο που έφερε νομίμως και όταν η πίεση έφτασε στο 200 έβγαλε το μπουφάν γιατί ίδρωσε. Ωχαχαχαχα.
Ο εφιάλτης έχει ένα όνομα ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΤΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΥ. ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΥΓΡΟ. ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ ΟΛΑ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο εφιάλτης έχει ένα όνομα ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΤΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΥ. ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΥΓΡΟ. ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ ΟΛΑ
-
Ψαρά όλα έχουν ένα όριοPsaras έγραψε:έχει τελικό το Σάββατο.aivas19 έγραψε:ΧΑΧΑΧΑ που χάθηκε αυτή η ψυχήPsaras έγραψε:ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 πουλαει λενε τον Ντελια. Πες κανα δυο φωνηεντα.
Ξεκαθάρισε τι εννοείς ..
Από το πληκτρολόγιο ανώνυμα με ασφάλεια μπορείς και τα γράφεις ξερνώντας...
ΥΓ 1 Για να πουλήσει τον Κωνσταντέλια, πρέπει να φέρει, με τα χρήματα που θα πάρει, παικταράδες για τα ελληνικά δεδομένα
ΥΓ 2. Σάββατο έχει τελικό που πρέπει να χάσει ο εβραίος
ΥΓ3. Αν κάποιοι πιστεύετε ότι δικαίωμα να πανηγυρίζετε έχετε όσοι δεν στραφήκατε κατά της πολιτικής της παε και των επιλογών της τα δύο τελευταία χρόνια, τότε θα έπρεπε να πανηγυρίζει το 30% του λαού του ΠΑΟΚ. ΔΗλαδή περίπου 300.000 (στον ελλαδικό χώρο). Το υπόλοιπο 70% που γκρίνιαζε, αμφισβητούσε θα πρέπει να κάνει τουμπεκί. Οχι αγαπητοί, όλοι έχουμε δικαίωμα να πανηγρίζουμε , το 100% των ΠΑΟΚτσήδων.
ΥΓ4. Από το ανώνυμο πληκτρολόγιο .... Μαγκιά μεγάλη Ψαρά. Face to face ??
Ιβάν Σαββίδης VI
Hehehehehe αισθάνεται και 70%. Ωlhehehehe150 nicknames στα σοσιαλ και 50 άτομα στα ράδια είναι το 70%. Hehehhehe
-
XaXAXA..Taseos έγραψε:Hehehehehe αισθάνεται και 70%. Ωlhehehehe150 nicknames στα σοσιαλ και 50 άτομα στα ράδια είναι το 70%. Hehehhehe
Εσεις δεν λέγατε ότι έχει πνίξει την ομάδα η τοξικότητα και ο αρνητισμός ??
Αν μια ομάδα με το μέγεθος του ΠΑΟΚ μπορεί να τον πνίξει η τοξικότητα και ο αρνητισμός 100 ατόμων, τότε ναι έχεις δίκιο....
Όσοι και να είστε οι τοξικοί, κάντε τουμπεκί και βαράτε παλαμάκια για τον μεγάλο ΠΑΟΚ του Ivan.
Ιβάν Σαββίδης VI
Έχεις μεγάλο θράσος αγαπητέ. Στο αναγνωρίζω. Όπως σου ανακοίνωσε η ΠΑΕ μέσω του κυριακου, η Φετινη τουμπαρα ήταν φανταστική. Το τι κάνατε εδώ μέσα τα τρολ με την ανοχή των μοντς είναι άλλη ιστορία. ΔΕ ΘΕΛΑΜΕ και ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΛΙΜΜΕΝΟΥΣ στη γιορτη μας. Και ξέρεις ππυ φαίνεται αυτό; Σε κάθε ήττα τα τρολοaccount ήσασταν ασταμάτητοι στα ποστ. Στις χαρές 1-2 ποστ ΜΑξ. Δεν πειράζει όμως Γουι λαβ γιου ρε.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:XaXAXA..Taseos έγραψε:Hehehehehe αισθάνεται και 70%. Ωlhehehehe150 nicknames στα σοσιαλ και 50 άτομα στα ράδια είναι το 70%. Hehehhehe
Εσεις δεν λέγατε ότι έχει πνίξει την ομάδα η τοξικότητα και ο αρνητισμός ??
Αν μια ομάδα με το μέγεθος του ΠΑΟΚ μπορεί να τον πνίξει η τοξικότητα και ο αρνητισμός 100 ατόμων, τότε ναι έχεις δίκιο....
-
- Mr Ξερόλας 2019
figurehead4 έγραψε:@theo-drama
Μιλάω για μέσα στο γηπέδο (την αεχ την κερδίσαμε, τον βασικό μας αντίπαλο, όταν ο άλλος γάβρος την σιγοντάρισε κ δεν έπαιξε).
Την δεκαετία του 70' ιδίοις ομμασι δεν τα είδαμε οι περισσοτεροι(φυσικά κ γίνονταν).
Με την ήττα της αεχ ήμασταν μπροστά στην βαθμολογία κ έτσι παραμειναμε ως το τέλος.
Αυτό που έγινε τότε ήταν απροκάλυπτα καταπτιστος ο τρόπος που το έκαναν.
Για μένα είναι τίτλος, που κερδηθηκε στο γήπεδο και το(α) είδα όλα ζωντανά, μέσα από το γήπεδο, μπροστά μου,ολα τα παιχνίδια.
Την Κ17 εννοω. Ενα βημα απο εναν ακομα τιτλο.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: Ψαρά όλα έχουν ένα όριο
Ξεκαθάρισε τι εννοείς ..
Δεν εχουμε ολοι τα κακαλα να ξερναμε αρνητισμο και τοξικοτητα σαν και εσενα επωνυμα. Φανταζομαι ο ιδιος ο Γκουερίνο Μινερβίνο Νέτο εισαι.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: Από το πληκτρολόγιο ανώνυμα με ασφάλεια μπορείς και τα γράφεις ξερνώντας...
Τωρα μιλας σωστα. Φτανει με αυτα που τσεπωσε τοσα χρονια. Ηρθε η ωρα να βαλει οσα πηρε.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: ΥΓ 1 Για να πουλήσει τον Κωνσταντέλια, πρέπει να φέρει, με τα χρήματα που θα πάρει, παικταράδες για τα ελληνικά δεδομένα
Μαζι σουΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: ΥΓ 2. Σάββατο έχει τελικό που πρέπει να χάσει ο εβραίος
Απο οτι φαινεται εσυ δεν πανηγυριζεις. Ενα ποσταρισμα της κακιας ωρας εκανες. Απο το παιχνιδι με τον γαυρο, εισαι εξαφανιζολ. Ενα θετικο σχολιο για προπονητη, διοικηση, παικτη δεν εκανες. Μαλλον εισαι απο αυτους που πανηγυριζουν γοερα και ριχνουν το αναθεμα σε καθε στραβη αλλαλαζοντας.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: ΥΓ3. Αν κάποιοι πιστεύετε ότι δικαίωμα να πανηγυρίζετε έχετε όσοι δεν στραφήκατε κατά της πολιτικής της παε και των επιλογών της τα δύο τελευταία χρόνια, τότε θα έπρεπε να πανηγυρίζει το 30% του λαού του ΠΑΟΚ. ΔΗλαδή περίπου 300.000 (στον ελλαδικό χώρο). Το υπόλοιπο 70% που γκρίνιαζε, αμφισβητούσε θα πρέπει να κάνει τουμπεκί. Οχι αγαπητοί, όλοι έχουμε δικαίωμα να πανηγρίζουμε , το 100% των ΠΑΟΚτσήδων.
1. Το πληκτρολογιο μου ειναι DELL.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: ΥΓ4. Από το ανώνυμο πληκτρολόγιο .... Μαγκιά μεγάλη Ψαρά. Face to face ??
2. Τσουτσουριασα με το face to face
Για το γουρι και μονο, κανε το τοπικ τανα και παλι. Σε εκπλιπαρω.
Ασχετο, αλλα ακουγα τις προαλλες τον Τσαλτιδη να λεει οτι εχει σε φορουμ και viber ΠΑΟΚτσηδικα δικους του ανθρωπους για να ριχνουν κατα λεξη "τυρακια".
χαχαχαχαχαχαχα ρε τον υπερεγκέφαλο τον τσαλτιδι που περνιέται για ξύπνιος επειδή βρήκε 10 πιο χαζούς από τον ίδιο να τον ακούνε.
Πολύ σημαντική μέρα η χθεσινή, με δηλώσεις Ιβάν και κυρ².
Ουσιαστικά μπήκαν οι στόχοι για την επόμενη σεζόν (για αυτούς που αναρωτιούνται κάθε φορά τι θέλει ο Ιβάν), και από τους 3 οι 2 είναι διοικητικοί.
- προπονητικό
- γήπεδο
- Τσάμπιονς λιγκ.
Για το προπονητικό δεν έχουμε θέμα, προσωπικά πιστεύω πως του χρόνου τέτοια εποχή θα μπαίνουμε. Είναι έργο που από μόνο της μπορεί να το χρηματοδοτήσει μια πώληση, πχ Κουλιερακη.
Το γήπεδο, από αυτά που κατάλαβα, είναι πιο περίπλοκη υπόθεση. Θέλει κι εκεί...στρατηγικές κινήσεις, να μπορέσει η ομάδα να πάρει όσα μπορεί από κάποιο ταμείο ή από την περιφέρεια. Σημαντικό αυτό που είπε και ο Κυριάκος για αυτο-εγκλωβισμό στην οποία διαπραγμάτευση.
Είναι δύσκολο πιστεύω από την πλευρά του Ιβάν να δικαιολογήσει επένδυση 100+ εκατομμυρίων σε μια χώρα που δίνει όπλα στην Ουκρανία.
Γι'αυτό έγινε και η αναφορά σε..γεωπολιτικά, για πρώτη φορά, και από τον Ιβάν (!) και από τον Κυριάκο.... Μάλλον μας διαβάζουν
Ωστόσο και σε αυτό το θέμα είμαι αισιόδοξος. Κυρίως γιατί ο Ιβάν δεν είναι ο τύπος που θα διακινδυνεύσει να δηλώσει κάτι χωρίς να υπάρχουν εξελίξεις που οδηγούν προς τα εκεί.
Στο αγωνιστικό τέθηκε ο στόχος για τον Λουτσεσκου και την ομάδα. Τσάμπιονς λιγκ.
Μόνο αυτό αναφέρθηκε. Θα μπορούσε κάλλιστα να κοτσαρει και ένα "διατήρηση του τίτλου" αλλά δεν πιστεύω πως υπάρχουν αυτές οι προσδοκίες. Όχι πως δεν θέλουμε, αλλά καταλαβαίνουν στην ομάδα πως σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν χρειάζεται να βάζεις επιπλέον πίεση, ειδικά όταν ξεκινάς 2-3ο φαβορί.
Σε άλλα θέματα, πολύ σημαντική είναι και η πρόταση του ΠΑΟΚ για την γυναικεία ένωση και το δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΠΟ. Είναι πρόταση του ΠΑΟΚ, και με την ιστορία του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο γυναικών, καταλαβαίνεις πως είναι υπό τον έλεγχο μας μια τέτοια ψήφος. Κατά της πρότασης ψήφισαν μόνο αεκ και αρης. Εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος πως οι "συμμαχίες" έχουν αλλάξει. Προσωπικά βλέπω τον ΠΑΟΚ ως εγγυητή σταθερότητας μεταξύ των 2 πόλων (αεκ+οσφπ). Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να κάνει κουμάντο, αλλά όποτε κάποιος αποκτάει δύναμη που θέτει σε κίνδυνο την ισονομία, έχει την δυνατότητα να τον ρίξει από τη θέση ισχύος. Αυτό εγγυάται την σωστή αντιμετώπιση της ομάδας μας, κάτι που σε γενικές γραμμές είδαμε και φέτος. Μπορεί να είδαμε και...ομορφιές, αλλά είναι κάτι αναμενόμενο με τη μαφία που έχουμε μπλέξει. Γι'αυτό άλλωστε και κοιτάμε να αλλάξουμε τα κοζια. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ στα περισσότερα ματς είχε 50αρισιες διαιτησίες. Μακάρι να δούμε ακόμα καλύτερα πράγματα.
Επισης, βγήκαν και κάποιες διαρροές για το τι ψάχνουμε στο μεταγραφικό παζάρι.
Γενικά άκουσα 2-3 εκπομπές, οι μόνοι που μου φάνηκε πως ήξεραν τι γίνεται είναι οι 24. Αυτοί είπαν προτεραιότητα οι ανανεώσεις Κεντζιορα, Σβαμπ, Μειτε και η απόκτηση 2 παικτών (χαφ + φορ) για αρχή. Μετά βλέπουμε.
Πιστεύω σε γενικές γραμμές πως ο ΠΑΟΚ θέλει 2-3 βασικούς παίκτες, και άλλους 4-5 για αλλαγή. Το λογικό σε αυτή τη φάση είναι να έρθουν οι βασικοί και ανάλογα με τις προκρίσεις να αναβάζεις το budget για τους αναπληρωματικους. Δηλαδή αν περάσεις στα playoff, μπορείς να φέρεις Γιαννούλη..αν αποκλειστείς, καλύτερα να φέρεις κάποιον φθηνότερο.
Τέλος, αναφέρθηκε και μια στόχευση της ομάδας για Έλληνες παίκτες ηλικίας 22-23. Σε αυτή την κατηγορία δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες, αλλά 2-3 ονόματα που έχουν αναφερθεί είναι του Θυμιανη (Πανσερραϊκός), του Λιαβα (Παναιτωλικός) και του Τσιφτση (Αστέρας).
Μπορεί να δούμε και τέτοιες μεταγραφές φέτος.

Ουσιαστικά μπήκαν οι στόχοι για την επόμενη σεζόν (για αυτούς που αναρωτιούνται κάθε φορά τι θέλει ο Ιβάν), και από τους 3 οι 2 είναι διοικητικοί.
- προπονητικό
- γήπεδο
- Τσάμπιονς λιγκ.
Για το προπονητικό δεν έχουμε θέμα, προσωπικά πιστεύω πως του χρόνου τέτοια εποχή θα μπαίνουμε. Είναι έργο που από μόνο της μπορεί να το χρηματοδοτήσει μια πώληση, πχ Κουλιερακη.
Το γήπεδο, από αυτά που κατάλαβα, είναι πιο περίπλοκη υπόθεση. Θέλει κι εκεί...στρατηγικές κινήσεις, να μπορέσει η ομάδα να πάρει όσα μπορεί από κάποιο ταμείο ή από την περιφέρεια. Σημαντικό αυτό που είπε και ο Κυριάκος για αυτο-εγκλωβισμό στην οποία διαπραγμάτευση.
Είναι δύσκολο πιστεύω από την πλευρά του Ιβάν να δικαιολογήσει επένδυση 100+ εκατομμυρίων σε μια χώρα που δίνει όπλα στην Ουκρανία.
Γι'αυτό έγινε και η αναφορά σε..γεωπολιτικά, για πρώτη φορά, και από τον Ιβάν (!) και από τον Κυριάκο.... Μάλλον μας διαβάζουν

Ωστόσο και σε αυτό το θέμα είμαι αισιόδοξος. Κυρίως γιατί ο Ιβάν δεν είναι ο τύπος που θα διακινδυνεύσει να δηλώσει κάτι χωρίς να υπάρχουν εξελίξεις που οδηγούν προς τα εκεί.
Στο αγωνιστικό τέθηκε ο στόχος για τον Λουτσεσκου και την ομάδα. Τσάμπιονς λιγκ.
Μόνο αυτό αναφέρθηκε. Θα μπορούσε κάλλιστα να κοτσαρει και ένα "διατήρηση του τίτλου" αλλά δεν πιστεύω πως υπάρχουν αυτές οι προσδοκίες. Όχι πως δεν θέλουμε, αλλά καταλαβαίνουν στην ομάδα πως σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν χρειάζεται να βάζεις επιπλέον πίεση, ειδικά όταν ξεκινάς 2-3ο φαβορί.
Σε άλλα θέματα, πολύ σημαντική είναι και η πρόταση του ΠΑΟΚ για την γυναικεία ένωση και το δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΠΟ. Είναι πρόταση του ΠΑΟΚ, και με την ιστορία του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο γυναικών, καταλαβαίνεις πως είναι υπό τον έλεγχο μας μια τέτοια ψήφος. Κατά της πρότασης ψήφισαν μόνο αεκ και αρης. Εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος πως οι "συμμαχίες" έχουν αλλάξει. Προσωπικά βλέπω τον ΠΑΟΚ ως εγγυητή σταθερότητας μεταξύ των 2 πόλων (αεκ+οσφπ). Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να κάνει κουμάντο, αλλά όποτε κάποιος αποκτάει δύναμη που θέτει σε κίνδυνο την ισονομία, έχει την δυνατότητα να τον ρίξει από τη θέση ισχύος. Αυτό εγγυάται την σωστή αντιμετώπιση της ομάδας μας, κάτι που σε γενικές γραμμές είδαμε και φέτος. Μπορεί να είδαμε και...ομορφιές, αλλά είναι κάτι αναμενόμενο με τη μαφία που έχουμε μπλέξει. Γι'αυτό άλλωστε και κοιτάμε να αλλάξουμε τα κοζια. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ στα περισσότερα ματς είχε 50αρισιες διαιτησίες. Μακάρι να δούμε ακόμα καλύτερα πράγματα.
Επισης, βγήκαν και κάποιες διαρροές για το τι ψάχνουμε στο μεταγραφικό παζάρι.
Γενικά άκουσα 2-3 εκπομπές, οι μόνοι που μου φάνηκε πως ήξεραν τι γίνεται είναι οι 24. Αυτοί είπαν προτεραιότητα οι ανανεώσεις Κεντζιορα, Σβαμπ, Μειτε και η απόκτηση 2 παικτών (χαφ + φορ) για αρχή. Μετά βλέπουμε.
Πιστεύω σε γενικές γραμμές πως ο ΠΑΟΚ θέλει 2-3 βασικούς παίκτες, και άλλους 4-5 για αλλαγή. Το λογικό σε αυτή τη φάση είναι να έρθουν οι βασικοί και ανάλογα με τις προκρίσεις να αναβάζεις το budget για τους αναπληρωματικους. Δηλαδή αν περάσεις στα playoff, μπορείς να φέρεις Γιαννούλη..αν αποκλειστείς, καλύτερα να φέρεις κάποιον φθηνότερο.
Τέλος, αναφέρθηκε και μια στόχευση της ομάδας για Έλληνες παίκτες ηλικίας 22-23. Σε αυτή την κατηγορία δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες, αλλά 2-3 ονόματα που έχουν αναφερθεί είναι του Θυμιανη (Πανσερραϊκός), του Λιαβα (Παναιτωλικός) και του Τσιφτση (Αστέρας).
Μπορεί να δούμε και τέτοιες μεταγραφές φέτος.

-
Ψαρά
δεν ασχολούμαι...
Όταν ο ΠΑΟΚ χάνει από σκουλήκι και από χωριά σαν τη λαμία, ΝΑΙ, θα οργίζομαι, θα τα κάνω πουτάνα όλα μέσα μου και γύρω μου.
ΠΑΟΚ είμαι, δεν είμαι μακεδονικός να ανέχομαι ήττες από σκουλήκια.
Όταν ο ΠΑΟΚ είναι καλά, και νικάει γιατί από τη φύση του πρέπει να νικάει, ειμαι κι εγω καλά και πιστεύω σε κάτι μεγαλύτερο.
Δεν έδειξα υπομονή και πίστη. Το παραδέχομαι. Αλλά αν διαβάσει κάνεις τα ποσταρίσματα και αν κάνει αναδρομή στην συνολική περιρρέουσα ατμόσφορα μετά από ήττες με σκουλήκι και χ με λαμία, η πλειοψηφία ήταν στα κάγκελα για όλους...
Σημασία εχει ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος. Ότι απέδειξε πρώτα από όλα στον εαυτό του και στον κόσμο του και ειδικα σε εμάς τους δυσπιστους ότι ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕ να είναι πρώτος.
δεν ασχολούμαι...
Όταν ο ΠΑΟΚ χάνει από σκουλήκι και από χωριά σαν τη λαμία, ΝΑΙ, θα οργίζομαι, θα τα κάνω πουτάνα όλα μέσα μου και γύρω μου.
ΠΑΟΚ είμαι, δεν είμαι μακεδονικός να ανέχομαι ήττες από σκουλήκια.
Όταν ο ΠΑΟΚ είναι καλά, και νικάει γιατί από τη φύση του πρέπει να νικάει, ειμαι κι εγω καλά και πιστεύω σε κάτι μεγαλύτερο.
Δεν έδειξα υπομονή και πίστη. Το παραδέχομαι. Αλλά αν διαβάσει κάνεις τα ποσταρίσματα και αν κάνει αναδρομή στην συνολική περιρρέουσα ατμόσφορα μετά από ήττες με σκουλήκι και χ με λαμία, η πλειοψηφία ήταν στα κάγκελα για όλους...
Σημασία εχει ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος. Ότι απέδειξε πρώτα από όλα στον εαυτό του και στον κόσμο του και ειδικα σε εμάς τους δυσπιστους ότι ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕ να είναι πρώτος.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι.
Η Λίβερπουλ έχασε στην έδρα της από την Πάλας και έχασε το πρωτάθλημα.
Αν παίρνεις πρωτάθλημα και λες "ναι αλλά έχασα από Άρη", τότε δεν έχεις καμία επαφή με το άθλημα, όσο πιο ευγενικά γίνεται.
Εμένα όμως δεν με ενοχλούν οι προβληματισμοί με τα αγωνιστικά. Αυτοί όσο να ναι είναι και στην σκοπιά του καθενός.
Εμένα με ενοχλούν οι μπιχτες και οι ειρωνείες για Ιβάν και Λουτσεσκου. Αν δεν ήταν αυτοί σήμερα, θα είχες την τύχη των γειτόνων και καλό είναι να μην εθελοτυφλουμε σε αυτό το θέμα..
Η Λίβερπουλ έχασε στην έδρα της από την Πάλας και έχασε το πρωτάθλημα.
Αν παίρνεις πρωτάθλημα και λες "ναι αλλά έχασα από Άρη", τότε δεν έχεις καμία επαφή με το άθλημα, όσο πιο ευγενικά γίνεται.
Εμένα όμως δεν με ενοχλούν οι προβληματισμοί με τα αγωνιστικά. Αυτοί όσο να ναι είναι και στην σκοπιά του καθενός.
Εμένα με ενοχλούν οι μπιχτες και οι ειρωνείες για Ιβάν και Λουτσεσκου. Αν δεν ήταν αυτοί σήμερα, θα είχες την τύχη των γειτόνων και καλό είναι να μην εθελοτυφλουμε σε αυτό το θέμα..