JohnDag έγραψε:sourmenetes έγραψε:Δηλαδή για να ερθει στον ΠΑΟΚ ένας παίκτης που να ξέρει τη θέση να πατάει και να μην πέφτει και να μην τραυματίζετσι στο ζέσταμα θα πρέπει να δίνουμε 1 εκ στον καθενα!
Ρε ούτε ευρώ μη δίνεις με τις μαλακιες που βλέπεις!
Αν είναι δυνατον με τόσους επαγγελματίες κάθε μέρα από πάνω σου οι μισοί να μην μπορούν να τρέξουν κι άλλοι να σκουντουφλανε κι άλλοι να παθαίνουν θλάση με το φτερνισμα!
Να δίνουμε ένα 500αρι μπόνους οποίος δεν παθαίνει πάνω από 3 θλάσεις μέσα στη χρονιά.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω πάνω στα νεύρα μας έχουμε ψιλομπερδεψει τα μπούτια μας Sourme.
Λογικό ως ενός σημείου, αυτός ο αποκλεισμός πόνεσε πολύ.
Πάμε λίγο να δούμε τι λένε τα δεδομένα για τον Ραφα.
Στην κοντά 10ετη καριέρα του είχε συνολικά 3 τραυματισμους.
Έμεινε εκτός το 17/18 για 67 μέρες, το 18/19 για 31 και το 21/22 για 19.
Αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι ιστορικό ενός παίχτη με ιατρικά προβλήματα.
Το ότι τραυματιστηκε, λοιπόν, τώρα μπορει να είναι απλά ένα τυχαίο γεγονός.
Το πρόβλημα, λοιπόν, με τον συγκεκριμένο δεν είναι ότι είναι ευπαθης στους τραυματισμους.
Το πρόβλημα είναι ότι στα 27 του έπαιζε στην Λίγκα NOS και είχε (για δεδομένα της κατηγορίας) ένα πολύ χαμηλό συμβόλαιο. Αλλα πολύ χαμηλό.
Επειδή, λοιπόν, δεν είναι και πολύ πιθανό οι Πορτογαλοι να είναι οι βλάκες κι εμείς να ανακαλύψαμε το νέο Μαρσέλο στα 27 του.
Μάλλον πρέπει να αποδεχτούμε σιγά σιγά ότι ακόμα μια θέση στην οποία είχαμε τεράστιο ποιοτικο κενό την καλύψαμε με έναν μέτριο και φτηνό παίχτη.
Τωρα ο Μποτο φταίει γι' αυτό, η φτήνια που τρώει τον πάρα εκ μέρους της διοίκησης φταίει;
The jury is still out.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk