Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Υπαρχει πολυς κοσμος εκει εξω αλλα και εδω μεσα που πιστευει και λεει οτι μεταγραφες τελος,οτι θα παμε ως εχειν,οτι δεν παιζει σαλιο,οτι ολοι κοιμουνται,οτι,οτι,οτι...Εγω λεω πως αδυνατω να το πιστεψω αυτο...Σας πειραζει οταν τους κραζω,σας πειραζει και οταν προσπαθω να βρω λογο να τους υπερασπιστω?
:mrgreen:
Joshua, σταθερή αξία...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

JohnDag έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Δηλαδή για να ερθει στον ΠΑΟΚ ένας παίκτης που να ξέρει τη θέση να πατάει και να μην πέφτει και να μην τραυματίζετσι στο ζέσταμα θα πρέπει να δίνουμε 1 εκ στον καθενα!

Ρε ούτε ευρώ μη δίνεις με τις μαλακιες που βλέπεις!

Αν είναι δυνατον με τόσους επαγγελματίες κάθε μέρα από πάνω σου οι μισοί να μην μπορούν να τρέξουν κι άλλοι να σκουντουφλανε κι άλλοι να παθαίνουν θλάση με το φτερνισμα!

Να δίνουμε ένα 500αρι μπόνους οποίος δεν παθαίνει πάνω από 3 θλάσεις μέσα στη χρονιά.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω πάνω στα νεύρα μας έχουμε ψιλομπερδεψει τα μπούτια μας Sourme.

Λογικό ως ενός σημείου, αυτός ο αποκλεισμός πόνεσε πολύ.

Πάμε λίγο να δούμε τι λένε τα δεδομένα για τον Ραφα.

Στην κοντά 10ετη καριέρα του είχε συνολικά 3 τραυματισμους.

Έμεινε εκτός το 17/18 για 67 μέρες, το 18/19 για 31 και το 21/22 για 19.

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι ιστορικό ενός παίχτη με ιατρικά προβλήματα.

Το ότι τραυματιστηκε, λοιπόν, τώρα μπορει να είναι απλά ένα τυχαίο γεγονός.

Το πρόβλημα, λοιπόν, με τον συγκεκριμένο δεν είναι ότι είναι ευπαθης στους τραυματισμους.

Το πρόβλημα είναι ότι στα 27 του έπαιζε στην Λίγκα NOS και είχε (για δεδομένα της κατηγορίας) ένα πολύ χαμηλό συμβόλαιο. Αλλα πολύ χαμηλό.

Επειδή, λοιπόν, δεν είναι και πολύ πιθανό οι Πορτογαλοι να είναι οι βλάκες κι εμείς να ανακαλύψαμε το νέο Μαρσέλο στα 27 του.

Μάλλον πρέπει να αποδεχτούμε σιγά σιγά ότι ακόμα μια θέση στην οποία είχαμε τεράστιο ποιοτικο κενό την καλύψαμε με έναν μέτριο και φτηνό παίχτη.

Τωρα ο Μποτο φταίει γι' αυτό, η φτήνια που τρώει τον πάρα εκ μέρους της διοίκησης φταίει;

The jury is still out.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και ρωτάω πόσα εκ πρέπει να δίνει ο ΠΑΟΚ για να βρει ενα πλάγιο μπακ;

Δε ζητάμε το λινο, ένα μπακ να κρατάει τη θέση.

Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Σαν τον Φεράρι πχ; Ταχυδυναμικο με τριπλα, με σέντρα, και με νεύρο αμυντικά; Νομίζω με ένα 200αρι τον είχαμε κλεισμένο.
Κάπου τόσο στοίχισε και στο ΑΠΟΕΛ
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Μπορεί να δώσεις 1Μ και να τα κλαις, μπορεί να δώσεις και 100Κ και να χτυπήσεις χρυσό.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι απόλυτα νούμερα. Έδωσα τόσα, πήρα αυτόν, άρα έχω ποιότητα.

Όμως το μισθολόγιο ενός ποδοσφαιριστη αντανακλά την μέχρι τότε πορεία του και το potential του.

Στατιστικά είναι πολύ πιο πιθανό, λοιπόν, να σου βγει ένας παίχτης του 1Μ από έναν παίχτη των 100Κ.

Το θέμα ότι ο πρώτος εμπεριέχει πολύ μεγαλύτερο (οικονομικό) ρίσκο, ρίσκο το οποίο σαν διοίκηση πρέπει να είσαι προετοιμασμενος να πάρεις.

Αν θες να στήσεις ομάδα επιπέδου και πρωταθλητισμου βεβαια.

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Joshua: Το παγωμα της υποθεσης Σοτελδο παντως δεν ειναι πολυ ενθαρυντικο...Εκανε πισω ο παικτης λογω ελλειψης ευρωπαικου κινητρου η εμεις πλεον δεν δινουμε τετοιο συμβολαιο? Σαν παικτης βεβαια δεν θα μου λειψει...

rainmaker: Η υπόθεση σταμάτησε να δείχνει οποιαδήποτε πρόοδο τρεις τουλάχιστον μέρες πριν το ΠΡΏΤΟ ματς με τη Λέφσκι.Αλλά οι έξτρα σάλτσες που βάζεις πολύ ενδιαφέρουσες, πουλάνε. Άξιος.

Joshua: Αν ειχες την ικανότητα να μιλήσεις σαν άνθρωπος θα σου απαντούσα αλλα δεν αξίζει τον κόπο...
Υ.Γ Ξέρεις εσυ τωρα, ρίξε μπαν...

rainmaker: Επιμένεις να προσβάλλεις και άμα φας μπαν θα είναι και λάθος δικό μου; Σταμάτα να λες ψεμματα σχετικά με τα της ομαδας και να παριστάνεις και το θύμα από πάνω που στο τονισα. Ναι άμα επιμείνεις σε επι προσωπικου προσβολές θα φας μπαν. Σιγά μη νιώσω και άσχημα επειδή το επικαλέστηκες.
Άμα δε μιλάμε ανθρώπινα εδώ να βρεις καλύτερα αλλού.

Rain δεν λέει ψέμματα ο Josh. Εκφράζει την ανησυχία του για το μέλλον των μεταγραφών με πρώτο δεδομένο ότι πράγματι έχει παγώσει το θέμα Soteldo.
Απόλυτα δικαιολογημένη άποψη.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί του επιτίθεσαι. Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι είσαι προκατειλημμένος εναντίον του και γυρεύεις αφορμή να του την πεις.

Και το "ψέμματα" πού κολλάει; Ποια είναι τα ψέμματα;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αφηστε τις κοντρες και ριξτε εναν παπα. Τι σας ζηταω μωρε?

δε γινεται να μην ερθουν 2-3 ακομα μεταγραφες πιο πανω ραφι.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πόσα ψηλά το θες;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να φτανει ο Σοτελδο...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

sourmenetes έγραψε:
JohnDag έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Δηλαδή για να ερθει στον ΠΑΟΚ ένας παίκτης που να ξέρει τη θέση να πατάει και να μην πέφτει και να μην τραυματίζετσι στο ζέσταμα θα πρέπει να δίνουμε 1 εκ στον καθενα!

Ρε ούτε ευρώ μη δίνεις με τις μαλακιες που βλέπεις!

Αν είναι δυνατον με τόσους επαγγελματίες κάθε μέρα από πάνω σου οι μισοί να μην μπορούν να τρέξουν κι άλλοι να σκουντουφλανε κι άλλοι να παθαίνουν θλάση με το φτερνισμα!

Να δίνουμε ένα 500αρι μπόνους οποίος δεν παθαίνει πάνω από 3 θλάσεις μέσα στη χρονιά.

Νομίζω πάνω στα νεύρα μας έχουμε ψιλομπερδεψει τα μπούτια μας Sourme.

Λογικό ως ενός σημείου, αυτός ο αποκλεισμός πόνεσε πολύ.

Πάμε λίγο να δούμε τι λένε τα δεδομένα για τον Ραφα.

Στην κοντά 10ετη καριέρα του είχε συνολικά 3 τραυματισμους.

Έμεινε εκτός το 17/18 για 67 μέρες, το 18/19 για 31 και το 21/22 για 19.

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι ιστορικό ενός παίχτη με ιατρικά προβλήματα.

Το ότι τραυματιστηκε, λοιπόν, τώρα μπορει να είναι απλά ένα τυχαίο γεγονός.

Το πρόβλημα, λοιπόν, με τον συγκεκριμένο δεν είναι ότι είναι ευπαθης στους τραυματισμους.

Το πρόβλημα είναι ότι στα 27 του έπαιζε στην Λίγκα NOS και είχε (για δεδομένα της κατηγορίας) ένα πολύ χαμηλό συμβόλαιο. Αλλα πολύ χαμηλό.

Επειδή, λοιπόν, δεν είναι και πολύ πιθανό οι Πορτογαλοι να είναι οι βλάκες κι εμείς να ανακαλύψαμε το νέο Μαρσέλο στα 27 του.

Μάλλον πρέπει να αποδεχτούμε σιγά σιγά ότι ακόμα μια θέση στην οποία είχαμε τεράστιο ποιοτικο κενό την καλύψαμε με έναν μέτριο και φτηνό παίχτη.

Τωρα ο Μποτο φταίει γι' αυτό, η φτήνια που τρώει τον πάρα εκ μέρους της διοίκησης φταίει;

The jury is still out.

Και ρωτάω πόσα εκ πρέπει να δίνει ο ΠΑΟΚ για να βρει ενα πλάγιο μπακ;

Δε ζητάμε το λινο, ένα μπακ να κρατάει τη θέση.

Αν θες απλά ν κρατάει τη θέση ,μια χαρά είναι ο Ραφα.
Αλλά αν θες να πάρεις τίτλους χρειάζεσαι κάτι πολύ περισσότερο από έναν παίκτη που απλά κρατάει την θέση του.
Να είχες τον Αντρέ 31 χρονών να σου πω μια χαρά είναι...αλλά τώρα έτσι όπως είσαι
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πιστευω ηταν μεσα στο σχεδιασμο να γινει απλα τωρα ο Ποντιος που δε γουσταρει να τον λενε καβουρια θα βαλει παραπανω
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Τι μπορεί να είναι το συγκεκριμένο τόπικ αν όχι ο ιδανικός τόπος ξεκατινάσματος και μαλλιοτραβήγματος;

Θεμιτό! Τέλειο! Η πίσω αλάνα για Fight Club, η αρένα που ανοίγει όταν κλείνουν τα φώτα της πόλης!

Βρε μαζί σας όσο δεν παίρνει! Εγώ Αλάχ εσύ Χριστό, εσύ άσπρο εγώ μαύρο, εσύ Τσιγγάρα εγώ Ντάντας. Αφορμές κι αιτίες μπορούμε να βρούμε άπειρες. Περισσότερες από όσο νομίζουμε πως μπορούμε να βρούμε.

Αλλά για να έχει ενδιαφέρον ας μένουμε στις αρχικές απόψεις με την απαραίτητή αναθεώρηση που υποχρεώνει η ατάκα history in the making.

Και ζούμε στιγμές που δικαιολογούν την παραπάνω ατάκα. Φυσικά και άλλαξε συμπεριφορά ο Ιβαν τα τελευταία χρόνια. 2,5; 3; Μικρή σημασία έχει. Μετά το πρωτάθλημα ξαναπάτησε Τούμπα; Δεν θυμάμαι. Και δεν με νοιάζει αν το έκανε. Άλλαξε συμπεριφορά ο ιδιοκτήτης και από τα σκόρπια ακούμε διάφορα. Για σοβαρό πρόβλημα υγείας μέχρι δεν έχει Cash Flow. Ποιο εκτός από τους πολύ κοντινούς ξέρουν την αλήθεια; Δεν έχω ιδέα και δεν με απασχολεί. Τι εννοούν όσοι πολύ απαλά μιλάνε για διάδοχη κατάσταση; Εννοούν τον Μυστακίδη; Τους υιούς Σαββίδη; Κάποιον άλλον;

Δεν μιλάνε οι περισσότεροι ξεκάθαρα. Ε και; Κλάιν. Και 80 χρονών από την καρέκλα του στο Ροστόφ αν γουστάρει θα κάνει το κουμάντο του στον ΠΑΟΚ. Αν κρίνει πως δεν τον συμφέρει ή δεν τον θέλει άλλο τον πουλάει αύριο το πρωί όσο τον πήρε.

Και το γήπεδο; Ω ρε φίλε.. Πήρε έγκριση, το απαραίτητο διάταγμα της ΠτΔ, ξέρω γω βρήκε κι ανάδοχη εταιρία... Και τώρα; Και τώρα τι; Γκρεμίζουμε; Ή κάνουμε το παγώνι; Είναι και ο κουμπάρος του χοντρού Πρωθυπουργός με έναν συντοπίτη τους Υφυπουργό. Θα του σκάσουν καμιά τρίπλα όταν μπεί η μπουλντόζα ή θα του πληρώσουν από την περιφέρεια καμιά γελοία πολεμίστρα 15.000.000€; Κι αν εφαρμόσει πολιτική Κάβουρα; 3-4 χρόνια με μετριότητες για να γίνει μετά αυτό που θέλει; Μπα... Πως; Δεν παίζει. Θα με φάνε ζωντανό.

Έχει και τον Ρατσβάν που θέλει έτοιμους παίχτες, έχει και τον Μπότο που την είδε κράμα moneyball και Μασία. Έχει και μας κι έχει και έναν Πούτιν. Έχει και μια ΕΕ έχει και μια Ηγουμενίτσα που ήσυχα - ήσυχα πήρε το λιμάνι της. Αποεπένδυση. Υπερεπένδυση. Κάνουλα.

Αν κάποιος βγάλει άκρη ας μου το πει γιατί εγώ δεν μπορώ να βγάλω. Όχι δεν θέλω. Δεν μπορώ. Αλλά λίγο με απασχολεί. Και για να μην είμαι Off - topic ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ επιτέλους. Ότι κι αν γίνεται δεν σχετίζεται το ένα με το άλλο. Γιατί αν σχετιζόταν, θα έκλεινε κανά εργοστάσιο για να έχει τον ΠΑΟΚ ψηλά. Εκτός αν δεν τον νοιάζει ο ΠΑΟΚ. Ή τον νοιάζει; Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί. Ή όχι;
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ; ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!!!!!!!!!!!!!!!
Εικόνα

Επίσκεψη μέλους του Paokmania στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Η αυτάρκεια... ρούφαγε την ποιότητα σαν βρυκόλακας... ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ; ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ!
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Οι άλλοι πάνε για Umtiti και εμείς περιμένουμε τονΝεσμπεργκ γιατί δεν θελουμε να δώσουμε 200.000
και παίζουμε με Καργα που δεν πήρε μια κεφάλια στην τούμπα με Λέφσκι !
Καληνύχτα
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Ο Umtiti είναι ο Καντουρί σε στόπερ ρε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”