Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

εστω οτι δινουμε Εσιτι δανεικο, οτι βρισκεται μια ομαδα και τον ξεφορτωνομαστε
και εστω οτι ερχεται και προταση για Αουγκουστο
απο κει και περα, ακομα και αν ανανεωσει ο Τσιγγαρας, παλι ειναι ερωτημα το τι ειδους χαφ θελει ο Λουτσεσκου
ενα 6-8ρι? αμυντικογενες δηλαδη αλλα πιο γρηγορο απο Ειτι?
η ενα 8ρι να παιζει καθετα, να παταει περιοχη, να γραφει νουμερα, στυλ Μισιτς?
ελπιζω εντος ημερας να εχουμε εξελιξη σε καποιο απο τα μετωπα, ηδη εχουμε αργησει αρκετα
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ποιος πρίγιο μωρέ...
θα χουμε μπερμπάτοφ vol2

μήπως να δούμε αν παίζει ακόμα ο etto?
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Γκουερινο έγραψε:Βαζει αρθρο το σδνα για τις μεταγραφες του βαζελου. Τα σχολια απο κατω πανομοιοτυπα με αυτα εδω μεσα.
Πωτς γκενεν αυτο? :lol: :lol: :lol: :lol:
γτ ουτε αυτοι ουτε εμεις κανουμε καμια μεταγραφη ....αυτη τη στιγμη η μμονη μεταγραφη που εχουμε κανει και θα ειναι βασικη 11αδα στο πρωταθλημα ειναι ο κουρτιτς ....και εχουν φυγει ενα καρο παικτες...ετσι γκενεν αυτο...δεν λεμε οτι παμε με τις ιδιες προοπτικες με τον βαζελο αλλα στα μεταγραφικα τι εχουμε κανει μεχρι τωρα εκτος του κουρτιτς ? ....φυγαν παικτες και δεν εχει ερθει κανενας αυτο εγινε
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

Η Αλ Αχλί λέει το paok24 μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του συμβολαίου του Τζοβίνκο. Το σήριαλ συνεχίζεται
johnthes98

Δημοσίευση από johnthes98 »

20 εκατομμυρια πηραμε απο 2 παικτες και τσιγκουνευομαστε να δωσουμε 3-4 μυρια παραπανω για να κλεισουμε τους παικτες που χρειαζομαστε. Μετα αν δεν παρει πρωταθλημα ο Λουτσεσκου ειναι αποτυχημενος. Αν ειναι δυνατον!
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Παντα ειχα την απορια αφου οι οπαδοι ξερουν καλυτερα απο αυτους που το εχουν ως επαγγελμα γιατι δεν παμε να το κανουμε εμεις επαγγελμα να τους σκισουμε
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Υποτίθεται ότι όλη η υπόθεση ξεκίνησε επειδή ήθελε να φύγει από Αραβία...
mbison

Δημοσίευση από mbison »

O Πριγιο του Νοεμβρίου θα θέλει 2 Σφιντερσκι με Τσόλακ για πρωινό.
Εγώ θα τον έπαιρνα τώρα free κ θα έβαζα πωλητήριο στον Σβι.
Και εννοείται θα έψαχνα νέο για του χρονου.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Γκουερινο έγραψε:Παντα ειχα την απορια αφου οι οπαδοι ξερουν καλυτερα απο αυτους που το εχουν ως επαγγελμα γιατι δεν παμε να το κανουμε εμεις επαγγελμα να τους σκισουμε
Ποιοι το εχουν σαν επαγγελμα φιλε?
Zarka4

Δημοσίευση από Zarka4 »

NickGavanas έγραψε:
kosths BXL έγραψε:
δλδ το ροστερ της ομαδας γινεται με βαση του να παρει το πρωταθλημα και να προχωρησει στην ευρωπη η με το να υπαρχει χωρος για τον τσιγγαρα ?
Μιλάμε για 4η επιλογή έτσι? νομίζω ότι δεν έγραψα πάμε με Τσιγγαρα να πάρουμε φέτος πρωτάθλημα . Αλλά για να φτάσει ο οποιοσδήποτε νέος σε επίπεδο πρώτης ομάδας πως να το κάνουμε χρειάζεται χρόνο δίπλα σε έμπειρους ποιοτικούς παίκτες. Όταν έχεις Κουρτιτς , Σβαμπ , Καντουρι και Αουγκούστο εκεί πρέπει να σε νοιάζει να υπάρχει χώρος για τον Τσιγγαρα και τον κάθε Τσιγγαρα. Εκτός αν θες κάθε καλοκαίρι να γράφουμε στο "Μεταγραφές καλοκαιριού VIII "
Δυστυχώς, το κέντρο μας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και θέλει ενίσχυση. Για μένα μόνο ο Κουρτιτς (ελπιζω) κάνει διαφορά στα χαφ μας. Ο Σβαμπ θετικος όπως και ο καντουρι ( αν λογίζεται εκεί και όχι για βασικός λόγο τραυματισμων) οπότε θα ήθελα και γω ενίσχυση εκεί. Τώρα το δε βρίσκει χωρο ο Τσιγγαρας σημαίνει οτι δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Εσιτι και τον Αγκουστο στο ανταγωνισμό και ναι, τότε ας πάει στη β ομάδα. Αλλιώς ας σκιστεί να αποδείξει ότι αξίζει και να είναι όντως ο 4ος μπροστά από αυτους. Δε θα μείνεις αποδυναμομενος σαν ΠΑΟΚ για να παίξει απλά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Γκουερινο έγραψε:Παντα ειχα την απορια αφου οι οπαδοι ξερουν καλυτερα απο αυτους που το εχουν ως επαγγελμα γιατι δεν παμε να το κανουμε εμεις επαγγελμα να τους σκισουμε
Γιατί θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος όταν θα πάει για διαπραγμάτευση κάποιος ο οποίος δεν έχει διαπραγματευτεί ούτε αγορά αυτοκινήτου.
Αυτό το καταλαβαίνεις από το πιο απλό που ακούς από πάρα πολλους " ο τάδε είναι ελεύθερος ή ο τάδε πήγε στην Χ ομάδα μόνο με λίγα εκατομμύρια,εμείς γιατί δεν τον φέραμε στην ομάδα?". Λες και θεωρούν δεδομένο ότι ο άλλος από απέναντι θέλει να συνεργαστεί μαζί σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 16 Αύγ 2021, 13:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

giliopoulos έγραψε:
Ποιοι το εχουν σαν επαγγελμα φιλε?
Οταν αυτοι που υποτιθεται το εχουν σαν επεγγελμα, οι οποιοι ειναι και αορατοι, κανεις δεν ξερει ποιοι ειναι, αποδειξουν οτι κανουν σωστα και καλα τη δουλεια τους, εμεις θα ειμαστε οι πρωτοι που θα στηριξουμε, αλλα οταν τερματιζεις 26 βαθμους κατω απο τον πρωτο λογω ελλειπεστατου ροστερ και φετος οχι μονο δεν δυναμωσες αλλα αποδυναμωθηκες, μαλλον καποιος απο αυτους που δεν ξερει και κανεις ποιος ειναι, δεν κανει καλα τη δουλεια του...για να σας προλαβω οχι δεν θα στειλω βιογραφικο στην ΠΑΕ να αναλαβω εγω, ουτε θελω τον Γουμενο!!!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εγώ που έχω δουλέψει στον ΟΤΕ όταν ήμουν φοιτητής μήπως πληρώ τις προϋποθέσεις της ΠΑΕ για τη θέση?
:D

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

nunies4 έγραψε:Υποτίθεται ότι όλη η υπόθεση ξεκίνησε επειδή ήθελε να φύγει από Αραβία...
Η ιστορία ξεκίνησε επειδή η Αλ Χιλάλ θέλει να τον ξεφορτωθεί. Νομίζω οι δικοί μας δημοσιογράφοι άρχιζαν να λένε πως και καλά ο παίκτης ζήτησε να φύγει για να επιστρέψει στην Ευρώπη.
Αν ο ίδιος ζητούσε να φύγει δεν θα μπορούσε να έχει απαιτήσεις να πληρωθεί όλο το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Η ομάδα θέλει να τον αποδεσμεύσει και η φυσιολογική αντίδραση του παίκτη είναι να ζητήσει όλο το υπόλοιπο.

Επειδή ακούω πολλούς να λένε πως ενδιαφέρεται μόνο για τα λεφτά κλπ., να σημειώσω πως ο Τζοβίνγκο είναι 34 χρονών και ενδεχομένως να μην ξαναδουλέψει ποτέ στη ζωή του. Είναι φυσιολογικό οι παίκτες στα 30+ να κοιτάν το οικονομικό περισσότερο από το αγωνιστικό. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για ποσά 3-4 εκ ευρώ. Ας μην απαιτούμε από κάποιον να χαρίσει 3εκ ευρώ για να παίξει ένα μήνα νωρίτερα στον ΠΑΟΚ.
Ο Τζοβίνγκο θα περιμένει μέχρι να πάρει ότι έχει ζητήσει. Δεν θα χαρίσει ευρώ. Αν οι Άραβες μουλαρώσουν και τον κρατήσουν, θα μείνει εκεί. Η λογική λέει πως τελικά θα του δώσουν ότι ζητάει και θα τον αποδεσμεύσουν.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Parolos έγραψε:Εγώ που έχω δουλέψει στον ΟΤΕ όταν ήμουν φοιτητής μήπως πληρώ τις προϋποθέσεις της ΠΑΕ για τη θέση?
:D

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιθανοτατα μη νομιζεις οτι αυτοι που ειναι εκει μεσα εχουν καλυτερο βιογραφικο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”