pilotos έγραψε:Επιμένω, σήμερα το βράδυ καταγγελία για τον gay και τον οαρης.
Τρέξτε ρε
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
- PAOK_Antarctica
Re: Προπαγάνδα και
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
καλά ρε κάθεστε και τα διαβάζετε;
στα σοβαρά τώρα, και μόνο που γράφω εδώ αντί για το τόπικ του αγώνα με το λαγό, μια ήττα την έχουμε φάει.

στα σοβαρά τώρα, και μόνο που γράφω εδώ αντί για το τόπικ του αγώνα με το λαγό, μια ήττα την έχουμε φάει.
εγω παλι πιλοτε θεωρω οτι αυτο που προεχει ειναι η καταγγελια για τη συνθεση της επιτροπης. ας σβησουμε τη φωτια στο σπιτι μας, και μετα φουλ ατακ μπαμπαλιτι.pilotos έγραψε:Επιμένω, σήμερα το βράδυ καταγγελία για τον gay και τον οαρης.
Τρέξτε ρε
Και αποδείξεις τις φυλλάδες τους, τίποτα άλλο.
Η μία λέει δανεικός η άλλη αγορά κλπ κλπ
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι εγώ θέλω να την δικάσει αυτήν την υπόθεση αυτή η επιτροπή για να δούμε το σκεπτικόjibbie έγραψε:εγω παλι πιλοτε θεωρω οτι αυτο που προεχει ειναι η καταγγελια για τη συνθεση της επιτροπης. ας σβησουμε τη φωτια στο σπιτι μας, και μετα φουλ ατακ μπαμπαλιτι.pilotos έγραψε:Επιμένω, σήμερα το βράδυ καταγγελία για τον gay και τον οαρης.
Τρέξτε ρε
δεν εχεις να κερδισεις και πολλα απο αυτο, απλα θα το καθυστερησουν οσο σε πηδανε.
Δεν έχει άδικο ο πιλότος
Πραγματικά θα βγάλουν τα ακριβώς ανάποδα συμπεράσματα και θα γελάει ο ντουνιάς
Πραγματικά θα βγάλουν τα ακριβώς ανάποδα συμπεράσματα και θα γελάει ο ντουνιάς
-
Εγώ έχω την αίσθηση ότι τα πράγματα είναι δύσκολα.jibbie έγραψε:εγω παλι πιλοτε θεωρω οτι αυτο που προεχει ειναι η καταγγελια για τη συνθεση της επιτροπης. ας σβησουμε τη φωτια στο σπιτι μας, και μετα φουλ ατακ μπαμπαλιτι.pilotos έγραψε:Επιμένω, σήμερα το βράδυ καταγγελία για τον gay και τον οαρης.
Τρέξτε ρε
Δεν πιστεύω ότι οι δικαστές της δευτεροβαθμιας επιτροπής της ΕΠΟ θα έχουν τα κακαλα να μας αθωοσουν, ακόμη κι αν το σκεπτικό είναι εωλο.
Αρα φουλ επίθεση στο επικοινωνιακο
Φουλ whataboutism
Ένα άλλο σοβαρό θέμα υπαρχει και η επιτροπή δεν ασχολήθηκε...
Δεν πάει ο Πανόπουλος στην Ξάνθη, αλλά δεν πάει και ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ.
Δεδομένο ότι αυτοί στην επιτροπή, δεν γνωρίζουν πότε έχει αγώνες, κατά δήλωση τους, γιατί δεν έγραψαν στο σκεπτικό τους, ότι μάλλον έχει φύγει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Ιβάν; Θα χωρούσε στην ίδια παράγραφο με τον Πανόπουλο νομίζω.
Τραγική η παράλειψη τους.
Δεν πάει ο Πανόπουλος στην Ξάνθη, αλλά δεν πάει και ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ.
Δεδομένο ότι αυτοί στην επιτροπή, δεν γνωρίζουν πότε έχει αγώνες, κατά δήλωση τους, γιατί δεν έγραψαν στο σκεπτικό τους, ότι μάλλον έχει φύγει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Ιβάν; Θα χωρούσε στην ίδια παράγραφο με τον Πανόπουλο νομίζω.
Τραγική η παράλειψη τους.
Ότι βγει θα βγει πολιτική βούληση, δεν υπάρχει πλέον νομική υπόσταση για να μιλήσουμε σοβαράelvetos giatros έγραψε:Εγώ έχω την αίσθηση ότι τα πράγματα είναι δύσκολα.jibbie έγραψε:εγω παλι πιλοτε θεωρω οτι αυτο που προεχει ειναι η καταγγελια για τη συνθεση της επιτροπης. ας σβησουμε τη φωτια στο σπιτι μας, και μετα φουλ ατακ μπαμπαλιτι.pilotos έγραψε:Επιμένω, σήμερα το βράδυ καταγγελία για τον gay και τον οαρης.
Τρέξτε ρε
Δεν πιστεύω ότι οι δικαστές της δευτεροβαθμιας επιτροπής της ΕΠΟ θα έχουν τα κακαλα να μας αθωοσουν, ακόμη κι αν το σκεπτικό είναι εωλο.
Φουλ whataboutism
- Caballo Viejo
Είναι αδύνατο να μας καταδικάσουν χωρίς στοιχεία. Ή έχεις κάνει λαμογιά και πέφτεις ή όλοι αυτοί πρέπει να βρεθούν υπόλογοι με βαριές κατηγορίες.
- navigator11
Αφήστε τα αυτά! Το γκολ του Ολιβέιρα πέρσι στην Ξάνθη μπορείτε να το εξηγήσετε, ρε απατεώνες; Για να θολώσετε τα νερά τον βάλατε τον Ζιφκοβιτς τελευταία αγωνιστική να δεχθεί 7 γκολ από τον οαρης!!!
Εντάξει καρντάσια, ο καθένας μας μπορεί να μένει με το στόμα ανοιχτό για αυτό το πατσαβουρογράφημα (τι λέει για Μακεδονία θεέ μου...) αλλά με ανοιχτό το στόμα μέναμε κι όταν ο Κομίνης μας έβγαζε παλαβούς κι έλεγε με το υπόμνημα ότι δεν καταλόγισε γκολ (10 εκατομμύρια άνθρωποι τον είδαν με χιλιάδες ριπλέι στο tube να το καταλογίζει) και τελικά έγινε δεκτό το υπόμνημα του κομίνη.
Αδέρφια νομικοί που να σκαμπάζουν δύο πράγματα κι έχουν πείρα από τέτοιες (γενικά ) περιπτώσεις, μπορούν να πούν δύο πράγματα να μπορέσουμε να κοιμηθούμε το βράδυ ή να αρχίσω να ετοιμάζω βαλίτσες για New Zealand? Γιατί σε χώρα που δικαστής θα κάνει δεκτό αυτό το πράγμα, εγώ άλλο δεν κάθομαι αδέρφια.
Αδέρφια νομικοί που να σκαμπάζουν δύο πράγματα κι έχουν πείρα από τέτοιες (γενικά ) περιπτώσεις, μπορούν να πούν δύο πράγματα να μπορέσουμε να κοιμηθούμε το βράδυ ή να αρχίσω να ετοιμάζω βαλίτσες για New Zealand? Γιατί σε χώρα που δικαστής θα κάνει δεκτό αυτό το πράγμα, εγώ άλλο δεν κάθομαι αδέρφια.
- invincible
Συμπέρασμα: Η Μαρούπα τα άρπαξε πολύ χοντρά από τον χοντρό πάντως και για αυτό πουλάει και τρέλα. 

μαλλον δεν ηταν σαφες αυτο που ειπα. οταν κανεις καταγγελια για τη συνθεση της επιτροπης, σε περιπτωση που γινει δεκτη, δεν θα παει πουθενα, ουτε σε ΕΠΟ ουτε πουθενα. δεν εχει να δικασει καποιος κατι, δεν υπαρχει γνωμοδοτηση.elvetos giatros έγραψε:Εγώ έχω την αίσθηση ότι τα πράγματα είναι δύσκολα.jibbie έγραψε:εγω παλι πιλοτε θεωρω οτι αυτο που προεχει ειναι η καταγγελια για τη συνθεση της επιτροπης. ας σβησουμε τη φωτια στο σπιτι μας, και μετα φουλ ατακ μπαμπαλιτι.pilotos έγραψε:Επιμένω, σήμερα το βράδυ καταγγελία για τον gay και τον οαρης.
Τρέξτε ρε
Φουλ whataboutism
-
Εγώ πιστεύω ότι η Μαρουπα έχει πάρει τα δις από την τράπεζα της Ανατολής μέσω του Σωρρα και είναι ανεξάρτητη. Λευτεριά στην Μαρουπα!