Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
- paok re niamou
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Συμφωνώ με τον πιλότο. Δεν δικαιολογείται ο Ιβάν με το μέγεθος που έχει οικονομικά και τα μέσα που διαθέτει αυτός και οι γνωστοί του, να μην έχει απευθυνθεί εδώ και καιρό, στους απολύτως καλύτερους στον κόσμο, για να κυνηγάνε 25 ώρες το 24ωρο μέχρι και στην τουαλέτα τους, όλους τους πιθανούς και απίθανους συνεργάτες της ΕΟ.
Στο κάτω 2-3 αποτυχημένες μεταγραφές θα κόστιζε......
Στο κάτω 2-3 αποτυχημένες μεταγραφές θα κόστιζε......
Ιβάν κανεις αγωγή κατά αγνώστου για προσβολή της προσωπικότητάς σου, ζητάς από την αστυνομία να ανοίξουν οι κάμερες στο τηγάνι και να ταυτοποιηθεί ο "άγνωστος" τι κερδίζεις; Αν ήταν ο Καρυπίδης πέφτει το γέλιο με το ξεβρακωμα, αν όμως δεν λειτουργούσαν οι κάμερες για αλλη μια φορά όπως προβλέπεται ποιος πέφτει άραγε;
-
Το σίγουρο είναι ότι από Δευτέρα πρέπει να γίνει κάτι και να μην το αφησει να τον ξευτιλιζουν κάτι ξεφτιλες που δεν είναι ούτε το μικρό του δαχτυλακι δεν χρειάζεται και άλλο ανωτερότητα και να το παίξουμε δεν βαριέσαι σε αυτούς που δεν ξερουν καν τι θα πει η λέξη ανωτερότητα
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- V-olakiotis
Είχαμε φάει μείον 3 για τις σαρδέλες ρε; Δεν το θυμόμουν.
Πόσα χρόνια θα μεγαλώνει αυτό το λουλούδι;...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Πόσα χρόνια θα μεγαλώνει αυτό το λουλούδι;...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Όχι απλά -3. Μας αφαιρέθηκαν απο τα πλευ οφ που κάθε βαθμός στα τότε πλευ οφ μεταφραζόταν σαν 5 βαθμοί διαφοράς απο τις άλλες ομάδες,της κανονικής διαρκειας του πρωταθλήματος. Οπότε ήταν σα να μας αφαίρεσαν 15 βαθμούς. Το άλλο τρελό είναι ότι τα επεισόδια έγιναν σε αγώνα κυπέλλου και την αφαίρεση την φάγαμε στα πλευ οφ...
Αν δεν επιληφθεί αυταπαγγέλτως ο αθλητικός εισαγγελέας, πόσο χρόνο έχουμε , λέω εγώ, για να καταγγείλουμε το γεγονός? Όσο χρειάζεται για να πάει η ποινή στα playoff? Όχι ότι αλλάζει κάτι σε βαθμούς, θα αλλάξει όμως τη ροή της πίεσης και αυτούς που τη δέχονται
- kataramenos5
Το φιδι που σε δαγκωσε 5-6 φορες μεχρι τωρα δε προσπαθεις να του μαθεις τροπους. Του πατας το κεφαλι μεχρι να ψοφησει αλλιως θα το ξανακανει.pilotos έγραψε: Όταν ξεσηκώνεις ένα κόσμο, το πας μέχρι το τέλος και δεν κάνεις πίσω, όταν σε προκαλούν εγκληματίες. Αυτά.-
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΥΓ Οι αρκουδες λενε εχουν βαρυ ποδαρι
Πραγματικά πιστεύετε ότι αν το καταγγειλουμε θα φάνε αφαίρεση βαθμών; τίποτε δεν θα γίνει άσχετα που εμείς πρέπει να το καταγγειλουμε....
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το σίγουρο είναι ότι στρατηγικά οφείλεις να αφήσεις να αποδειχτεί αν θα παρέμβουν ή όχι τα αρμόδια όργανα και μετά να τους ξεφτιλίσεις αν δεν.
- ΑποστόληςΑ
Η ποινή δεν είναι αφαίρεση βαθμών, αλλά υποβιβασμός.
Θα νιώσουν ντροπή, δεδομένο....seaman έγραψε:Το σίγουρο είναι ότι στρατηγικά οφείλεις να αφήσεις να αποδειχτεί αν θα παρέμβουν ή όχι τα αρμόδια όργανα και μετά να τους ξεφτιλίσεις αν δεν.
Ωχ θεέ μου
Ενδεικτική είναι η έκτακτη ενίσχυση ύψους 10.000 ευρώ που προσέφερε παραμονή Πρωτοχρονιάς στον Ολυμπιακό Χερσονήσου. Η εν λόγω ενίσχυση δεν είναι παράνομη, σε καμία περίπτωση. Αλλωστε, καθήκον της πολιτείας είναι η ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων. Ενδιαφέρον θα είχε όμως να μαθαίναμε και ποιες άλλες ομάδες της Κρήτης, πέραν του Νομού Ηρακλείου, έλαβαν αντίστοιχα έκτακτη ενίσχυση.
https://www.sdna.gr/podosfairo/687593_k ... -aygenakis
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
https://www.sdna.gr/podosfairo/687593_k ... -aygenakis
Ο νομός Ηρακλείου και ο Ολυμπιακός να κερδανε, οι άλλοι να πάνε να γ....
Καταλαβαίνω ότι θεωρείς προτιμητέα την επίσημη καταγγελία και ότι άλλο προβλέπεται πριν την εκδήλωση της όποιας δράσης από τα αρμόδια όργανα. Σεβαστό. Προσωπικά το θεωρώ λανθασμένο, με τους όρους που παίζεται η παράστασηpilotos έγραψε:Θα νιώσουν ντροπή, δεδομένο....seaman έγραψε:Το σίγουρο είναι ότι στρατηγικά οφείλεις να αφήσεις να αποδειχτεί αν θα παρέμβουν ή όχι τα αρμόδια όργανα και μετά να τους ξεφτιλίσεις αν δεν.
Ωχ θεέ μου
- Maximus
Καθήστε να τελειώσει η αγωνιστική, να έρθει Δευτέρα και βλέπουμε...
Κυριακάτικα πριν το ματς, όλοι για ουζάκια είναι!
Κυριακάτικα πριν το ματς, όλοι για ουζάκια είναι!