Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
η ολη ιστορια γινεται διοτι ο ΠΑΟΚ ειναι η μονη ομαδα που μπορει να παρει πρωταθλημα εκτος ποκ, η μονη ομαδα που τους ξεβρακωνει, οποτε πρεπει να φυγει απο τη μεση
και για να φυγει απο τη μεση πρεπει να χτυπηθει ο κινητηριος μοχλος που ειναι ο Σαββιδης,
και για να φυγει απο τη μεση πρεπει να χτυπηθει ο κινητηριος μοχλος που ειναι ο Σαββιδης,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tasso85 την Τρί 28 Ιαν 2020, 12:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δείτε το λίγο πιο ανοικτά παίδες......
Ο ΠΑΟΚ είναι η αφορμή
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ΠΑΟΚ είναι η αφορμή
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Θες γκανκστεριλικι...marley 4 έγραψε:δεν φταινε τα στελεχη
θες στελεχη ναι αλλα βασικα θελεις αλλαγη νοοτροποιας
τι στελεχη εχουν οι αλλοι δηλαδη? κυρ σαββα καραπαπαρα πλακα κανουμε τωρα
απλα αλλιως παιζουν το παιχνιδι αυτοι αλλιως εμεις
Αλλά δεν είναι της νοοτροπίας του..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έκανες τα όνειρα μου πραγματικότητα...
Είμαι περήφανος για σένα και θα σε στηρίζω πάντα..
Είμαι περήφανος για σένα και θα σε στηρίζω πάντα..
κι ενα πιο σφαιρικο παραδειγμα
11 ιουλιου 2015 alexandroupoli online
Εκτός Διευρωπαϊκού Δικτύου Μεταφορών το Λιμάνι Αλεξανδρούπολης! Πριν λίγες μέρες, 150 χιλιόμετρα από την Αλεξανδρούπολη, στη Ραιδεστό της Τουρκίας (Tekirdag), εγκαινιάστηκε στο λιμάνι του Barbaros ο νέος σύγχρονος προβλήτας εμπορευματοκιβωτίων "Asyaport" 320.000 τετρ. μέτρων, δυνατότητας διακίνησης μέχρι και 2,5 εκατ. TEU ετησίως, που μπορεί να δεχτεί και τα μεγαλύτερα πλοία μεταφοράς containers. Ήδη το πρώτο πλοίο κατέπλευσε σε αυτό διακινώντας 10.000 TEU για λογαριασμό της MSC, της δεύτερης μεγαλύτερης εταιρείας μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων παγκοσμίως.
Στη «γειτονιά» μας, στη Θάλασσα του Μαρμαρά, στο μέσον της διαδρομής Αλεξανδρούπολης - Κωνσταντινούπολης, στη Ραιδεστό (Tekirdag) το 2010, όταν στην πατρίδα μας άρχιζε η κρίση και τα μνημόνια, η "Asyaport Liman SA" ξεκινούσε εκ του μηδενός την κατασκευή ενός σταθμού εμπορευματοκιβωτίων (containers terminal), του Asyaport.
Στις 16 Δεκεμβρίου 2013, μάλιστα, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (European Bank for Reconstruction and Development - EBRD) ανακοίνωσε τη χορήγηση δανείου ύψους 92.000.000 δολαρίων για το Σταθμό αυτό, υπογραμμίζοντας ότι η Τουρκία συνεχίζει να βελτιώνει τις υποδομές της για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τη διατήρηση της ισχυρής οικονομικής ανάπτυξης της.
Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης σαν άλλο «γεφύρι της Άρτας» επί είκοσι χρόνια φτιάχνεται και ακόμα γίνεται.
Η Ε.Ε, η οποία την περίοδο 1994-2004 διέθεσε πακτωλό χρημάτων για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, περίμενε... Περίμενε... δέκα χρόνια ακόμη, μέχρι που το 2014 το διέγραψε από το χάρτη των Διευρωπαϊκών Δικτύων Μεταφορών (ΔΕΔ-Μ).
Άραγε φταίει η Ε.Ε. ή οι αιρετοί και μη, άρχοντες που χρόνια μας υπόσχονταν την ανάπτυξη του λιμανιού και μέσα από αυτή και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής μας;
11 ιουλιου 2015 alexandroupoli online
Εκτός Διευρωπαϊκού Δικτύου Μεταφορών το Λιμάνι Αλεξανδρούπολης! Πριν λίγες μέρες, 150 χιλιόμετρα από την Αλεξανδρούπολη, στη Ραιδεστό της Τουρκίας (Tekirdag), εγκαινιάστηκε στο λιμάνι του Barbaros ο νέος σύγχρονος προβλήτας εμπορευματοκιβωτίων "Asyaport" 320.000 τετρ. μέτρων, δυνατότητας διακίνησης μέχρι και 2,5 εκατ. TEU ετησίως, που μπορεί να δεχτεί και τα μεγαλύτερα πλοία μεταφοράς containers. Ήδη το πρώτο πλοίο κατέπλευσε σε αυτό διακινώντας 10.000 TEU για λογαριασμό της MSC, της δεύτερης μεγαλύτερης εταιρείας μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων παγκοσμίως.
Στη «γειτονιά» μας, στη Θάλασσα του Μαρμαρά, στο μέσον της διαδρομής Αλεξανδρούπολης - Κωνσταντινούπολης, στη Ραιδεστό (Tekirdag) το 2010, όταν στην πατρίδα μας άρχιζε η κρίση και τα μνημόνια, η "Asyaport Liman SA" ξεκινούσε εκ του μηδενός την κατασκευή ενός σταθμού εμπορευματοκιβωτίων (containers terminal), του Asyaport.
Στις 16 Δεκεμβρίου 2013, μάλιστα, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (European Bank for Reconstruction and Development - EBRD) ανακοίνωσε τη χορήγηση δανείου ύψους 92.000.000 δολαρίων για το Σταθμό αυτό, υπογραμμίζοντας ότι η Τουρκία συνεχίζει να βελτιώνει τις υποδομές της για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τη διατήρηση της ισχυρής οικονομικής ανάπτυξης της.
Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης σαν άλλο «γεφύρι της Άρτας» επί είκοσι χρόνια φτιάχνεται και ακόμα γίνεται.
Η Ε.Ε, η οποία την περίοδο 1994-2004 διέθεσε πακτωλό χρημάτων για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, περίμενε... Περίμενε... δέκα χρόνια ακόμη, μέχρι που το 2014 το διέγραψε από το χάρτη των Διευρωπαϊκών Δικτύων Μεταφορών (ΔΕΔ-Μ).
Άραγε φταίει η Ε.Ε. ή οι αιρετοί και μη, άρχοντες που χρόνια μας υπόσχονταν την ανάπτυξη του λιμανιού και μέσα από αυτή και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής μας;
- falconakis
Κάθομαι να γράψω και δεν βγαίνουν λόγια...Το μυαλό μου γυρίζει πολλά χρόνια πίσω όταν ένας καραγκιόζης εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή μου για τον θάνατο του Κωστή και του Εύθυμη ενώ όλη η Ελλάδα ήξερε τι έγινε κι όταν εγώ κι ο Γιάννης είμαστε εκεί ζωντανοί και τους το λέγαμε...Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην στημένη και ξεπουλημενη Δικαιοσύνη αυτής της χώρας και ειλικρινα δεν ξέρω πως υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν το άσπρο μαύρο και λέγονται και δικαστές...Εγώ θέλω απλά να παίζεται μπαλιτσα μέσα στο γήπεδο και αν οι άλλοι είναι καλύτεροι η πιο τυχεροί ας μας κερδίζουν χωρίς σφυριχτρες και δικαστικές αποφάσεις.,. Ποιος μη Παοκτσης θα θυμαται μετα από 20 χρόνια τον Σπάθα η τα προπερσινα; Δεν ξέρω τι σκατα θα γίνει αλλά ότι και να γίνει εγώ θα στηρίζω τον άνθρωπο που έγινε ο χειρότερος εφιάλτης τους
Κράτα Ιβάν είμαστε μαζί σου!
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κράτα Ιβάν είμαστε μαζί σου!
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εισαι ο ηγετης μας ,ειμαστε μαζι σου
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Τι έχει να γίνει εκείνη την ημέρα;tsou έγραψε:όλη η ιστορία γίνεται για τις 23.02.2020
δεν θέλουν να κατέβουν
Ή Θεσσαλονίκη πρέπει να θυμίζει καλτιλα 90s.
Τελος τα θέατρα, τα κινητά, οι σελφις και οι παπαριες.
Τούμπα ξανά όπως παλιά
Είμαι σίγουρος ότι στο μυαλο σου γυροφερνουν περισσότερα από το δικό μου, που έχει θολώσει από χθες, οπότε δεν κάνω υποδείξεις..
Θα ήθελα όμως να δω τέτοια σκληρή απάντηση που να τσούζουν τα λωκαρακια τους και να παρακαλάνε για έλεος κι εσύ να μη σταματάς.
Είναι όλοι τους τόσο βρώμικοι, από πρεζεμπορες και κουγιες μέχρι αυγενακηδες κι επιτροπές μέχρι πρωθυπουργους (και τον Ζιμενσακη και τον Εσκομπάρ) που αν αρχίσουν να παίζουν τα στοιχεία δεν θα προλαβαίνουν να σταματάνε.
Σήκωσε το γάντι, πες τους "μέχρι τέλους" και ξεκινά. Τι σκατα, "ρωσσο" σε αποκαλούν τα πουτανακια της νουδουλας, Ε βάλε κι εσύ τις οποίες άκρες σου και τσιμπα κάνα λαβράκι από κανέναν υπερκοριο του Βλαδίμηρου.
Αίμα με στοιχεία να τους πάει το όπεν 3,5 χρόνια.
Ριχνε αβερτα...κι ας τα λες μόνο εσύ. Τη ζημιά θα την κάνεις. Εδώ την έκανε ενας Αλαφούζος στους άλλους...
Αα..Και ούτε ένα ευρώ φόρους σ'αυτο το γαμωκρατος. Μπαχάμες και τα κέρδη από τη φορολογία σπρώξτα πάνω αριστερά δεξια, άνοιξε επιχειρήσεις να δει ο κοσμακης την ανάπτυξη που ακούει κ περιμένει από τους κάτω 100 χρόνια...αλλά είναι Βούλγαρος και πρέπει να μπει σε γραμμή αναμονής. Δουλειές στα παοκτσακια, οι λοιποί "βόρειοι" που από τη μια βρίζουν κι από την άλλη βάζουν βύσμα, λοστρομοι στα καράβια του Βαγγελα αν πεινάνε.
Θέλω να δω το "αίμα" τους να τρέχει. Θα με ικανοποιήσει πλέον περισσότερο από ένα ακόμα πρωτάθλημα.
@αδερφε falconakis , αν κατάλαβα καλά τι εννοείς για "δικαστές κι εκείνη τη μέρα" θα ήθελα κάποια στιγμή να μας γράψεις την ιστορία σου να ανέβει εδω να τη διαβάσουν όλοι. Αν έχεις την όρεξη. Εκτός κι αν το έχεις κάνει ηδη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα ήθελα όμως να δω τέτοια σκληρή απάντηση που να τσούζουν τα λωκαρακια τους και να παρακαλάνε για έλεος κι εσύ να μη σταματάς.
Είναι όλοι τους τόσο βρώμικοι, από πρεζεμπορες και κουγιες μέχρι αυγενακηδες κι επιτροπές μέχρι πρωθυπουργους (και τον Ζιμενσακη και τον Εσκομπάρ) που αν αρχίσουν να παίζουν τα στοιχεία δεν θα προλαβαίνουν να σταματάνε.
Σήκωσε το γάντι, πες τους "μέχρι τέλους" και ξεκινά. Τι σκατα, "ρωσσο" σε αποκαλούν τα πουτανακια της νουδουλας, Ε βάλε κι εσύ τις οποίες άκρες σου και τσιμπα κάνα λαβράκι από κανέναν υπερκοριο του Βλαδίμηρου.
Αίμα με στοιχεία να τους πάει το όπεν 3,5 χρόνια.
Ριχνε αβερτα...κι ας τα λες μόνο εσύ. Τη ζημιά θα την κάνεις. Εδώ την έκανε ενας Αλαφούζος στους άλλους...
Αα..Και ούτε ένα ευρώ φόρους σ'αυτο το γαμωκρατος. Μπαχάμες και τα κέρδη από τη φορολογία σπρώξτα πάνω αριστερά δεξια, άνοιξε επιχειρήσεις να δει ο κοσμακης την ανάπτυξη που ακούει κ περιμένει από τους κάτω 100 χρόνια...αλλά είναι Βούλγαρος και πρέπει να μπει σε γραμμή αναμονής. Δουλειές στα παοκτσακια, οι λοιποί "βόρειοι" που από τη μια βρίζουν κι από την άλλη βάζουν βύσμα, λοστρομοι στα καράβια του Βαγγελα αν πεινάνε.
Θέλω να δω το "αίμα" τους να τρέχει. Θα με ικανοποιήσει πλέον περισσότερο από ένα ακόμα πρωτάθλημα.
@αδερφε falconakis , αν κατάλαβα καλά τι εννοείς για "δικαστές κι εκείνη τη μέρα" θα ήθελα κάποια στιγμή να μας γράψεις την ιστορία σου να ανέβει εδω να τη διαβάσουν όλοι. Αν έχεις την όρεξη. Εκτός κι αν το έχεις κάνει ηδη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch 2 την Τρί 28 Ιαν 2020, 09:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 23 - 2 γίνονται τότε μας καλεί η ιστορία.... Όλα μόνο φωνητικά τίποτε άλλο αλλά η ατμόσφαιρα να είναι τρομακτική... Όπως παλιά χωρίς να πεταχτεί τίποτε....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τρί 28 Ιαν 2020, 09:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sick Bastard
Ιβάν, ο Βορίδης θα εγκαινιάσει την Agrotica, την Πέμπτη 30-01-2020 στις 19:00.
Θα πας;
Θα πας;
Εγώ θέλω υποδοχή με λουλούδια και παρακαλώ περάστε, ησυχία κ ηρεμία στην πόλη, μέχρι τις 19:00.eorptol1 έγραψε:ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 23 - 2 γίνονται τότε μας καλεί η ιστορία.... Όλα μόνο φωνητικά τίποτε άλλο αλλά η ατμόσφαιρα να είναι τρομακτική... Όπως παλιά χωρίς να πεταχτεί τίποτε....
Μετά Ηφαίστιο και λάβα που τα καταπίνει όλα.
Σοβαρά τα λέω.
Και εγώ αυτό θέλω χωρίς να τσιμπάμε στις προκλήσεις....
Βάλ'το σταυρό στο παρεκκλήσι τώρα και πάνε στον πόλεμο όπως πρέπει.
Η αιλάδα είναι ένα μπουρδέλο ραγιάδων. Ο ραγιάς μόνο από το ρουσφέτι, το βόλεμα, και το τάισμα καταλαβαίνει. Και από το βούρδουλα. Τάισμα και βουρδουλιά. Βουρδουλιά και τάισμα.
Πάρε ό,τι γίνεται από Λαμία και πάνω, μπες στο Βόλο, Θράκη, όπως το πάς μέχρι τώρα.
Κάνε μπίζνα με τον Τούρκο, με όσα τζάκια έχουν κόντρες με τους δράκουλες της Κρήτης και τον πρεζέμπορα. Οι εχθροί τους να είναι φίλοι μας.
Πάρε κι άλλα ΜΜΕ.
Όποιος τώρα δεν είναι ασπίδα σου, δεν είναι ΠΑΟΚτσής.
ΥΓ. Δεν ξέρω τι τους μπρίζωσε πιο πολύ, ο ΟΛΘ και το πρώτο πλοίο ή κάτι άλλο...
Η αιλάδα είναι ένα μπουρδέλο ραγιάδων. Ο ραγιάς μόνο από το ρουσφέτι, το βόλεμα, και το τάισμα καταλαβαίνει. Και από το βούρδουλα. Τάισμα και βουρδουλιά. Βουρδουλιά και τάισμα.
Πάρε ό,τι γίνεται από Λαμία και πάνω, μπες στο Βόλο, Θράκη, όπως το πάς μέχρι τώρα.
Κάνε μπίζνα με τον Τούρκο, με όσα τζάκια έχουν κόντρες με τους δράκουλες της Κρήτης και τον πρεζέμπορα. Οι εχθροί τους να είναι φίλοι μας.
Πάρε κι άλλα ΜΜΕ.
Όποιος τώρα δεν είναι ασπίδα σου, δεν είναι ΠΑΟΚτσής.
ΥΓ. Δεν ξέρω τι τους μπρίζωσε πιο πολύ, ο ΟΛΘ και το πρώτο πλοίο ή κάτι άλλο...