Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- Περιπτερος
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
http://www.transfermarkt.com/piotr-troc ... ieler/2623
ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ !!!
ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ !!!
-
αυτος ηταν ο μπουζας...κατι σαν τον νικοβλακοπουλο του ΠΑΟΚelvetos giatros έγραψε:Παοκτσης ειναιeorptol έγραψε:Αριανος που ασχολείται με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ένα σιχαμα και μισόpirate_salonica έγραψε:Τι εστί Μπούζος?

- ace79grpaok
πιστευω οτι χαλασε του λατινου μπακ και παμε για σιβοκ ,δεν ειναι τυχαια τα δημοσιευματα αμεσως μετα απο την ειδηση της μη μεταγραφης του λατινου,οσο για τον νομποα εχω μπει σε 13423ε314123514142651451252 σαιτ και σε σαιτ του εκοαδορ και το μονο που ειδα ειναι τον παικτη να εξηγει γιατι πρωτημησε τον παοκ απο την εμελεκ ,ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΔ ,mpeite sto google καντε αναζητηση το ονομα του παικτη ,και ψαξτε μην ειστε ερμαια στις μαλακιες του καθενος
- Περιπτερος
http://www.transfermarkt.com/piotr-troc ... ieler/2623
ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ !!!
ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ !!!
Το μονο ασχημο στην περιπτωση Νομποα ειναι η μη ενημερωση της ΠΑΕ για συμφωνια και αναμονη του στη Θεσσαλονικη αν οντως πεταει σημερα για Ελλαδα.Εγω δεν θα χαλαστω υπαρχει και το εναλλακτικο Ουσερο στο 6-8,Μπλανκο στο 10 και ενα εξτρεμ και ξεχναω τον Νομποα χτες.
- mariotsaggal91
Νομπόα Νομπόα αλάνι
μεσα στην Τούμπα ελα κι' αναψε ντουμάνι
γ@μ@ το θρύλο και τον Πειραιά τους
γ@μ@ και την πουτ@ν@ τη μαμά τους
γ@μ@ γερά την κόκκινη γ@μιόλα
και μη ξεχνας ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα......
μεσα στην Τούμπα ελα κι' αναψε ντουμάνι
γ@μ@ το θρύλο και τον Πειραιά τους
γ@μ@ και την πουτ@ν@ τη μαμά τους
γ@μ@ γερά την κόκκινη γ@μιόλα
και μη ξεχνας ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα......
Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα. Ανακοίνωση μια ομαδα βγαζει οταν περασει εξετασεις ο παικτης και υπογραψει.joshua έγραψε:Το μονο ασχημο στην περιπτωση Νομποα ειναι η μη ενημερωση της ΠΑΕ για συμφωνια και αναμονη του στη Θεσσαλονικη αν οντως πεταει σημερα για Ελλαδα.
- Περιπτερος
http://www.transfermarkt.com/veli-kavla ... eler/29622
ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ απο το παράρτημα της Κων/πολης.
Μίλησα με 2 αλανάκια, οπαδούς της Μπεσίκτας, από την Πόλη για Σιβόκ. Μόνο καλά έχουνε να πουν για τον παίκτη. Μου είπαν μάλιστα ότι είναι ο 1ος σε συμμετοχές ξένος παίκτης στην ιστορία της ομάδας.
Ξερει κανεις ποιο συγκεκριμενα τι ακριβως παιζει με τραυματισμους για τον Σιβοκ?
εχεις σιγουρες πληροφορίες ή τα πετας ετσι φιλε?Περιπτερος έγραψε:http://www.transfermarkt.com/veli-kavlak/profil/spieler/29622
Σε προηγουμενες μεταγραφες ειχε ανακοινωσει στο fb οτι ειναι κοντα στην αποκτηση του ταδε παικτη αλλα πιο πολυ εγω εστιαζω στην επιβεβαιωση οτι ο παικτης μπηκε,μπαινει στο αεροπλανο για να ερθει Θεσσαλονικη.Ειναι δυνατον να ισχυει κατι τετοιο και να μην εχει μαθευτει,επιβεβαιωθει;
- ace79grpaok
φιλε μου κανε αυτο που σε ειπα πριν και θα δεις ακριβως τι παιζειjoshua έγραψε:Σε προηγουμενες μεταγραφες ειχε ανακοινωσει στο fb οτι ειναι κοντα στην αποκτηση του ταδε παικτη αλλα πιο πολυ εγω εστιαζω στην επιβεβαιωση οτι ο παικτης μπηκε,μπαινει στο αεροπλανο για να ερθει Θεσσαλονικη.Ειναι δυνατον να ισχυει κατι τετοιο και να μην εχει μαθευτει,επιβεβαιωθει;
προφανώς περιμένουν να προσγειωθεί με ασφάλεια, μέχρι να γίνει αυτό, γιατί να το ρισκάρει η ΠΑΕ με ανακοινώσεις;;