Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Προκειμένου να κάνουν αυτά που θέλουν μπορεί και να βάλλουν αυτούς εισαγγελείς......
-
Μπαρκαρούτσος
Κι εγώ αυτό ακριβώς νόμισα, αλλά δεν μίλησα για να μην ειπώ μαλακία.eorptol έγραψε:Και εγω νόμιζα ειναι ο κορρες με τα καλλυντικά:) και Παπανδρέου ειναι ο γνωστός ΓΑΠ
:):):)
Και είναι γνωστό το πώς κράζουν εδώ μέσα τους πιτσιρικάδες όταν πουν μαλακία...
Αριστείδης Κορρέας και Πόπη Παπανδρέου αυτοί που τόλμησαν να μπουν στο βούρκο του Κλαρινάκη και να του χαλάσουν την ησυχία.
Κριμα σημερα για το ΑΠΟΕΛ μονοτερμα επαιξε τους σλοβενους τους ξεσκισε και ο διαιτητης 1-2 πεναλτυ δεν τους εδωσε τους εριξε και ανυπαρκτη κοκκινη.
- kataramenos5
Δηλαδη δε θα ξαναρθει Τουμπα ο Βαγγέλας?
Κι ο Κυριάκος(μεταφορές) τι θ απογίνει? Σπαράξανε οι πιλότοι στα ελικόπτερα οταν το μαθαν.Η ζωή τους άλλαξε απ τη μια στιγμή στην άλλη.
εμένα μου μυρίζει άλλο στη φάση του χοντρού. Φοβάται μη φάει το καριολίκι του χρόνου από όλους και σου λέει να είμαι από πίσω, να κάνω τα έτσι μου, γιατί δεν μας παίρνει άλλο. πάει να το παίξει ακόμα πιο μουλωχτά το πανηγύρι.
Βλέπει βάζουν χέρι απο την ουεφα.....έχει κάνει και μερικά πολύ, πολύ χοντρά πρόσφατα.......
Βλέπει βάζουν χέρι απο την ουεφα.....έχει κάνει και μερικά πολύ, πολύ χοντρά πρόσφατα.......
Αυτά προβλέπει η συμφωνία με τη NOVA για την ΑΕΚ
"Χρυσό" μπορεί να χαρακτηριστεί κάλλιστα το συμβόλαιο που υπέγραψαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ με το συνδρομητικό κανάλι και αυτό γιατί στο ταμείο των κιτρινόμαυρων μπορεί να συγκεντρωθεί ακόμη και το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με τα μπόνους.
Σύμφωνα με το AEK1924.gr, το deal επετεύχθη μετά από προσωπικές ενέργειες του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος εξασφάλισε ότι καλύτερο για την Ένωση τη νέα σεζόν. Η συμφωνία "κλείστηκε" μόνο για ένα χρόνο με το πάγιο να είναι 1,5 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα επιπλέον μπόνους που θα μπουν στα ταμεία της ομάδας.
Τα επιπλέον χρήματα που θα δοθούν στην ΑΕΚ έξτρα έχουν να κάνουν με τον αριθμό των νέων συνδρομητών που θα γράφονται στη NOVA μόνο και μόνο για να παρακολουθούν τον Δικέφαλο και μάλιστα όταν θα τους ρωτούν θα πρέπει να λένε ότι είναι οπαδοί της ΑΕΚ.
Ακόμα, ένα ποσοστό θα πάρει η ομάδα και από εκείνους που έκοψαν τη συνδρομή τους με το κανάλι και θα επανέλθουν αλλά και από τον συνολικό αριθμό των ενεργών φίλων της ομάδας όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Εμείς παίρνουμε τόσα ή η κούλα θα παίρνει παραπάνω ακόμα και στη τρίτη εθνική;
"Χρυσό" μπορεί να χαρακτηριστεί κάλλιστα το συμβόλαιο που υπέγραψαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ με το συνδρομητικό κανάλι και αυτό γιατί στο ταμείο των κιτρινόμαυρων μπορεί να συγκεντρωθεί ακόμη και το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με τα μπόνους.
Σύμφωνα με το AEK1924.gr, το deal επετεύχθη μετά από προσωπικές ενέργειες του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος εξασφάλισε ότι καλύτερο για την Ένωση τη νέα σεζόν. Η συμφωνία "κλείστηκε" μόνο για ένα χρόνο με το πάγιο να είναι 1,5 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα επιπλέον μπόνους που θα μπουν στα ταμεία της ομάδας.
Τα επιπλέον χρήματα που θα δοθούν στην ΑΕΚ έξτρα έχουν να κάνουν με τον αριθμό των νέων συνδρομητών που θα γράφονται στη NOVA μόνο και μόνο για να παρακολουθούν τον Δικέφαλο και μάλιστα όταν θα τους ρωτούν θα πρέπει να λένε ότι είναι οπαδοί της ΑΕΚ.
Ακόμα, ένα ποσοστό θα πάρει η ομάδα και από εκείνους που έκοψαν τη συνδρομή τους με το κανάλι και θα επανέλθουν αλλά και από τον συνολικό αριθμό των ενεργών φίλων της ομάδας όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.contra.gr/Columns/contra-epithesi/aek/ayta-provlepei-h-symfwnia-me-th-nova-gia-thn-aek.2362026.html- ΑποστόληςΑ
- sourmenetes
- Moderator
Μπαλαρα ο γαυρος στο δευτερο...
Μιλαμε ακομα και στα φιλικα 3 offside ανυπαρκτα εκοψε...

Μιλαμε ακομα και στα φιλικα 3 offside ανυπαρκτα εκοψε...
η προπαγανδα με αεκ παντως εχει ξεπερασει καθε οριο.....τεσπα
εμετόςMANIAKOS έγραψε:η προπαγανδα με αεκ παντως εχει ξεπερασει καθε οριο.....τεσπα
παρακαλώ να κληρωθούμε στο κύπελλο ( δε ξέρω αν είναι δυνατόν )
Δεν είναι. Όσο και να το κρύβουν, πρόκειται για ομάδα ερασιτεχνικής κατηγορίας και οι ομάδες ερασιτεχνικής κατηγορίας δεν συμμετέχουν στο κύπελλο.
sourmenetes έγραψε: Μιλαμε ακομα και στα φιλικα 3 offside ανυπαρκτα εκοψε
Τα φιλικα προσφερονται και ως δοκιμαστικα και για τα κορακια.... Ειδαν και αποειδαν οι γαυροι και ηρθαν επι ελληνικου εδαφους να κανουν ενα φιλικο μπας και χαρουν τα εξωγαμα του στολου....