Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από moican4 »

Τον ΠΑΟΚ τον βλέπεις και δεν νιώθεις τίποτα ρε παιδί μου..
Καμία αγωνία, κανένα άγχος..
Από την καρέκλα σου δεν πετάγεσαι να πεις "όχι ρε πστη μου", ένα πράγμα άοσμο, άγευστο άχρωμό..
Ευχαριστώ τον Φωτάκη που στην 1 και μοναδική ευκαιρία με έκανε να το πω...

Τώρα φυσικά από τα ζώα που πάνε και ρωτάνε στις συνεντέυξεις, δεν τον ρωτάνε ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο σέντερ φορ Κλάους παίζει συνέχεια στο κέντρο?
Για ΠΟΙΟ ΛΌΓΟ ο Γκαρσία δεν ξεκίνησε, αφού ο ίδιος είπε πριν τον αγώνα ότι παίκτης των παιχνδιών όχι των προπονήσεων, μέσα από αγώνες θα βρεί ρυθμό...
Καλά για Λίνο δεν το συζητάμε ..
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

19 βασανιστικές ώρες μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη και ο Giorgos Donis παραμένει προπο-νητής στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

moican4 έγραψε:...
Από την καρέκλα σου δεν πετάγεσαι να πεις "όχι ρε πστη μου", ένα πράγμα άοσμο, άγευστο άχρωμό..
Ευχαριστώ τον Φωτάκη που στην 1 και μοναδική ευκαιρία με έκανε να το πω...
Εγώ το είπα και στο τραγικό γύρισμα έξω του κλάους σε κενή εστια...
moican4 έγραψε:...Για ΠΟΙΟ ΛΌΓΟ ο Γκαρσία δεν ξεκίνησε, αφού ο ίδιος είπε πριν τον αγώνα ότι παίκτης των παιχνδιών όχι των προπονήσεων, μέσα από αγώνες θα βρεί ρυθμό...
Εσύ ποιόν θα άφηνες έξω απο την 4άδα της άμυνας για να μπει ο Γκαρσία; Αν και τώρα που το λες, μπορούσε να γυρίσει Κατσουράνη στα μπακ με Σίλντε και να τον βάλει στη θέση του οπότε εδώ έχεις δίκιο.. :roll:
moican4 έγραψε:...Καλά για Λίνο δεν το συζητάμε ..
Τι να συζητήσουμε 36 χρονών είναι..
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

270 λεπτά χωρίς γκολ...

264 λεπτά χωρίς ευκαιρία...

Τουλάχιστον να θωράκιζε την αμυντική λειτουργία πάει στο διάολο...

Ακόμα και ο Πάνθρακας αν δεν έδινε ασσίστ ο αμυντικός τους στον Σαλπιγγίδη, πάλι θα λέγαμε για μεγαλύτερο σερί.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Το ασχημο ειναι οτι δεν το καταλαβαινει και ο ιδιος οτι φθειρεται.... Με βαση τις φετινες εμφανισεις του χρονου δεν θα βρισκει ομαδα να παει..... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δε κουραστήκατε ρε παλικάρια?Και οι τυφλοί πλέον είδαν ,τί ξαναγυρνάμε στα ίδια και τα ίδια?
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

eleos, ξέχασες αυτό να παραθέσεις και να απαντήσεις..
moican4 έγραψε:
Τώρα φυσικά από τα ζώα που πάνε και ρωτάνε στις συνεντέυξεις, δεν τον ρωτάνε ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο σέντερ φορ Κλάους παίζει συνέχεια στο κέντρο?
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Φίλε δε παριστάνω τον παντογνώστη.

Ότι γνωρίζω απαντάω, άν ήξερα τα πάντα, πιθανώς να εστελνα και εγώ κανα βιογραφικό να γίνω ο επόμενος που θα κράζετε σε αντίστοιχο τόπικ :lol: :lol: .

Καλή η ερώτηση σου και ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να του έχει γίνει.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Επειδή και στα άλλα που παρέθεσες από το ποστ μου, απάντησες και έδωσες μια εξήγηση χωρίς να είσαι προπονητής γι αυτό σε ρώτησα για το τελευταίο... 8-)
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Φτάνει η στήριξη σε Δώνη από μένα. Μέχρι το τέλος του 1ου γύρου ήμουν ΟΚ κάπως με τους 31 βαθμούς, γιατί ανέμενα βελτίωση με τις μεταγραφές, αλλά και λόγω του χρόνου που υποτίθεται δένει ένα σύνολο και βελτιώνει τους πιτσιρικάδες. Έτσι προέβλεψα ότι η ομάδα θα μαζέψει στον Β' γύρο min όσο μάζεψε στον 1ο. Έπειτα να κριθεί ο προπονητής για το συνολικό έργο του καθώς και την εικόνα που παρουσιάζει στο γήπεδο. Δεν πρέπει να διώχνουμε προπονητές για ψήλου δηδημα και μέσα στη χρονιά. Όμως τώρα η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο και από αυτό που βλέπω η ομάδα θα μαζέψει 52-58 που είναι απογοητευτική συγκομοιδή για τις φετινές συνθήκες, τους λίγους αγώνες μιας που αποκλειστήκαμε νωρις νωρίς, αλλά και τους ανύπαρκτους διεκδικητές της 2ης θέσης. Σε λίγο ο Δωνης θα χρίσει φαβορί τον Αστέρα για την 2η θέση γιατί έχει μεγαλύτερο μπάτζετ και καλύτερο ρόστερ. Δήλωσε ψευδώς ότι ο ΠΑΟΚ έχει μπάτζετ 5 τώρα ενώ είχε 22 πριν 2-3 χρόνια. Το μεγαλύτερο μπάτζετ αγωνιστικό του ΠΑΟΚ ήταν τα 13 μύρια και όχι 22 που έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά "κύριε". Τα ψέμματα με τρελαίνουν. Τώρα λέει ότι έχει 5 και όχι 6-7... Νομίζω ότι πρέπει να γίνει κάτι ΤΩΡΑ γιατί με mentality looser που διακρίνω μετά τις γιορτές βάσει της εικόνας, αλλά και των δηλώσεων του προπονητή, στα play of θα είμαστε για κλάματα. Έκανε και άλλη μια λάθος δήλωση πρόσφατα. Λέει ότι δήλωσα ότι θέλουμε αμυντικό κλάσης δίπλα στον Κατσικά και μετά αναγκάστηκε από τον κόσμο (που τον κατηγόρησε ότι δεν στηρίζει το ρόστερ του) να πει ότι τους υπολογίζει όλους και ειδικά τονΒιβιάν. Αυτό το πράγμα δεν είναι προπονητής με @@δια. Ο κόσμος πάντα θα λέει τα δικά του και θα έχει 1000 απόψεις διαφορετικες (οπως έχω και εγώ τη δική μου), αλλά αυτός θα πρέπει να πιστεύει στον εαυτό του και να τον διακρίνει μια τόλμη. Πλέον δεν κάνει...
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Εδώ ρε ΓΔ βάζεις τον Σάλπι να παίζει αριστερά, επιλογή που υπό κανονικές συνθήκες έπρεπε να σου στερήσει το δίπλωμα, κι αυτός ο καημένος κι εκεί ακόμα όχι μόνο παίζει, αλλά παίζει και καλύτερα από όποιον άλλον έχεις δοκιμάσει. Πράγμα που καταδεικνύει την τραγική γύμνια του ρόστερ σε αυτή τη θέση (και σου δίνει ένα κάποιο ελαφρυντικό)! Πάντως πραγματικά, αν εξαιρέσεις τον Γεωργιάδη του οποίου η χρονιά πήγε πολύ στραβά με τεράστια αγωνιστική αποχή και δε νομίζω ότι μπορεί να κριθεί, όλοι οι παίχτες που δοκιμάστηκαν στο αριστερό άκρο απογοήτευσαν. Δε λέμε ότι χρειάζεσαι τον Βιερίνια εκεί για να κερδίζεις την Ξάνθη στην Τούμπα, αλλά έστω κάποιον που να κάνει τα βασικά. Και ο Δώνης τέτοιον δε φαίνεται να έχει, ούτε να μπορεί να βρει εκ των έσω δοκιμάζοντας κάποιον πιτσιρικά.
Περιμένουμε όμως από τον εκάστοτε προπονητή του ΠΑΟΚ να είναι σε θέση να προσαρμόζει τα πλάνα του ανάλογα με το υλικό του, να το αξιοποιεί στο 110%, και να καταφέρνει να δείξει ΚΑΤΙ μέσα στο γήπεδο. Κι εσύ ΓΔ δε μας έχεις πείσει ότι μπορείς να παρουσιάσεις μια ομάδα ικανή να δείξει ΚΑΤΙ, ούτε ότι μπορείς με τις οδηγίες και τις αλλαγές σου να αλλάξεις τη ροή ενός αγώνα, ούτε καν ότι μπορείς να διαχειριστείς την εξέλιξη ενός παιχνιδιού ώστε να πετύχεις έστω το μη χείρον. Η διοίκηση δε φαίνεται να σε έχει και σε μεγάλη εκτίμηση, φωνάζεις για μεσοεπιθετικούς, σου φέρνουν αμυντικούς, έναν σακάτη κι έναν ανύπαρκτο, ε τι περιμένεις; Πάρτο απόφαση και χαιρέτα!
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Θυμάμαι ως τώρα να'ταν μια κουβέντα που είχα πιτσιρικάς ακόμα με το Γιώργο τον Παντελάκη.

Με το κλασσικό θράσος της ηλικίας του έλεγα ότι ο ένας δε με αρέσει, ο δεύτερος δεν κάνει και ο τρίτος πρέπει
να φύγει.

Αφού με άκουσε για λίγο μου λέει στο τέλος: "Μη μου λες ποτέ ποιός πρέπει να φύγει. Να μου λες μόνο ποιόν
να πάρουμε στη θέση του".

Αυτό το σκεπτικό ακολουθώ πάντοτε σε όλες τις συζητήσεις για ΠΑΟΚ ή άλλες.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

alex ntepo έγραψε:...Η διοίκηση δε φαίνεται να σε έχει και σε μεγάλη εκτίμηση, φωνάζεις για μεσοεπιθετικούς, σου φέρνουν αμυντικούς, έναν σακάτη κι έναν ανύπαρκτο, ε τι περιμένεις; Πάρτο απόφαση και χαιρέτα!
Καλά τάγραφες φίλε, στην τελευταία πρόταση τάκανες πουτάν@..
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

moican4 έγραψε: Το passing game, η 2η θέση και πολλά ακόμα που μας έλεγες πριν καμιά 30αριά σελίδες τα θυμάμαι και γελάω πλέον..
Λάβε το υπόψιν σου..

Εγώ πάλι στενοχωριέμαι......
Κατά τα άλλα έχεις δίκιο moican , γιαυτό ...αυτομπανάρωμαι στο τοπικ για κανένα μήνα ...
Στο είπα ξανά σίγουρα ξέρεις πολύ περισσότερα πράγματα και για τον Δώνη και για άλλα θέματα ...
Αλλά ρε αδερφέ λίγο πιο ήρεμα ;)
υ.γ. Πώπω έχω γίνει troll :o :o :o :o :o :o :o , κ το κακό είναι πως έχεις δίκιο .....
υ.γ.2 Πάλι μαζί θα είμαστε (εγώ είμαι στη 5 ...) , αρκεί να μου περάσει η γ^^%%^$αρρωστεια
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Δεν ξέρω τίποτα, εγώ λεώ αυτά που βλέπω και τουλάχιστον σε αυτό το τόπικ και αγωνιστικά μίλησα, και πριν τα παιχνίδια μίλησα και για το τι θα δούμε μίλησα..
Εσύ προσπαθείς να μας πείσεις για κάτι που βλέπουμε όλοι..και κυρίως που λέγαμε όλοι από τότε που κάναμε σερί νίκες..
Θυμάσαι τι έλεγα, ότι έχουμε τύχη, συγκυρία, Κλάους στα φόρτε του κτλλ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”